Stackars lilla goa Frasse

Vilken helg..Den började i rabalder och slutade i skit...
Tidigt igår morse ringde dom från stallet. -du måste nog komma för din häst mår inte ritkigt som han ska.
flög upp ur sängen, på med kläderna och fick i mig en tallrik med yoghurt så ja inte skulle svällta i hjäl.
Frasse va dunde hängig när ja kom fram. Tempa han och de visa sig att han hade 39,7. Maten den rörde han inte ens utan bara stod i ett hör helt apatisk. När vi väl börjar gräva i saker och ting så tror vi att han kanske inte har fått mat i sig sedan lördags morgon. Men är inte säker då han går med flera i hagen. Ringde iad distriktsvet. som skulle komma. Under tiden hämta ja lite äpplen. 2 st fick i sig sedan va de bra. Varmt betfor vatten däremot de drack han som bara den. Åkte hem och fick lite mera mat i magen medans ja vänta på vetrinären men till slut så kom hon allt.
Inge fel i munnen. Tarmarna kändes bra när hon kände så hon trodde att han fått feber virus. Tog lite blodprov som skulle analyseras för att se. Men och spruta han och efter någon timma så åt han lite sakta. De va lite lite men han fick i sig nått iaf.
Tog temp på han igen  och nu va den nere i 37,8. Han åt även lite av sin mat igår kväll. De va heller inte inte mycket. Men han fick i sig lite mera.
Vetrinären ringde och helt plötsligt va de inte ett virus längre trodde hon. Utan nu är de en bakterie han har i kroppen. Dom vita blodkropparna va inge vidare. Så idag skulle de skickas vidare på yttligare analys. Så ja väntar spänt på att dom ska ringa idag så ja får lite svar.... Så just nu lever ja i ovishet !!

Kommentarer
Postat av: Helena

USch stackars Frasse hoppas de hitta felet är inte skoj med sjuka hästar

2011-01-31 @ 08:37:08
URL: http://iromairoma.blogspot.com
Postat av: Hanna

men uschamejja.. =(

Krya på sig Frasse!!!

2011-02-02 @ 07:15:02
URL: http://www.hannasbebis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0