Full rulle

Idag har familjen varit till socialkontoret och fixat till pappren så vi har delad vårdnad. Så nu är pappa även pappa på papper  :)
Jag oc Smilla har varit och sagt hej då till mormor som åker till Spanien i morgon och blir borta i 3 veckor. Så lite gos och kos va ju tvungen att planeras in.

Bästa farfar kom idag med överraskning. Hade köpt ventilation till alla rummen. Så nu ska här borras så det blir skön luft här inne. Viktiga saker, speciellt nu när man har en liten fröken att tänka på.
I morgon ska vi ta oss en tur och se om vi hittar nått golv till vår källare som vi kan pyssla med nu när regnet verkar har kommit för att stanna ett tag.

Ved har körts in i garaget för vinters bruk så nu kan det komma en varga vinter till om det vill.

Va med tösera på första festen på över 10 månader i fredags oxå. Hade seperations ångest delux vill jag lova när jag gick hemmifrån men till slut släppte det och ja orka slappna av och hade så himla roligt !!! I glada vänners lag så kan det inte bli annat än lyckat :) Och topp katterna levererade som vanligt !!!

Nu ska ja ha mamma tid. Hunden sover, Barnet sover och pappa är på fotbolls match så nu kryper ja upp i soffan och kosar lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0