Ännu en söndags till mötes

Inte varje dag man är uppe vid 8 när man varit på fest :) Att va nykter på fest har fått en helt annan innerbörd vil jag lova !!
Va till hovfjället igår och åt mat och lyssna på Torsbys egan lilla stolhet :) Topcats. Va dom är bra  !!  Skit bra skulle ja nog till och med vilja säga !!Av 1-10 så får dom 10 lätt. Till och med bebis i magen gilla dom :)
Trots foglossningar och sammandragningar så kunde ja allt dansa lite. Omöjligt att stå still när dom drar igång.
Va kul att träffa en massa människor som man inte sett på länge. Men de va mest magen som fick uppmärksamhet :) Men vad gör de när de är nått som är så jädrans stolt över ;)
Fick så fina komentarer och de va himla skoj att höra för man känner sig ju inte direkt som någon sexbomb när magen växer,vätskan börjar fylla kroppen och allt i ren allmänhet sväller :) Ja ni förstår vad jag menar ni som varit/är gravida.

Men idag är en ny dag och de ska fortsättas nere i källaren. Igår Målades väggarna för sista gången. Förtapeten kom upp på plats så idag ska den riktiga upp :) Åhh de ska bli så spännande att se resultatet. Ska spackla lite hål oxå för vi kom på en annan lösning igår men de går fort och fint. Va även och kollade på lite golv igår så nu känns de som slutet på de hela snart :)

Måste ha nått i magen. Den kurrar som aldrig förr nu !!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0