Inreda och planera

Barnet sover sedan några timmar tillbaka och pappan är borta för kvällen. Själv har jag pysslat lite i källaren. Har börjat med sista målar momentet, golvet. Kommer nog att ta sin tid det men det blir bra :)
Har suttit och kollat i Ikea katalogen på saker som ska inhandlas till div rum där nere. Skåp, bänkskiva och lite annat smått och gott till tvättstugan. Skrivbord, bokhylla och tyg som ska sys till gardiner till våra små fönster där nere.
Hela källaren ska bli höst och vinter projekt. Få klart det sista som är kvar att göras som golv, lite väv som ska upp och listor. Toan får vänta ett tag till. Kostar ju en del pengar och vi vill inte ta lån på det så det får sparas i hopp till i stället.

Äntligen en solig och varm dag ute idag. Gräsmattan blev klippt vilket verkligen behövdes !!!
På eftermiddagen hade vi lite glass fika med bästa Florén.

Hästen är halt oxå. När jag kom ut på manegen med han idag och skulle longera han så va han märkbart ofräsch i sitt höger fram så det va bara att traska in tillbaka. Kände igenom han ordentligt och han va lite lite varm i benet så förmodligen har han väl gjort sig nått i hagen när dom har haft några av sina race. Så han får stå i några dagar så får vi se hur det utvecklar sig. Vi hoppas på det bästa !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0