Snart Semester

Ja vad gör man nr hela helgen har i stort sett regnat bort.
Igår hann vi iaf med att klippa klart häcken så nu kan man bocka av den på att göra listan som finns över gården. Är väl egentligen inte så jätte mycket som göras i år men det är lite små fix som att rensa bort gräs och kapa bort lite träd med motorsågen.
Hästen fick sig oxå en omgång på morgonen.
 
Idag har vi mest varit inne. Tvättat en hög med kläder och tagit tag i där spegeln som stått i ett hörn i källaren och väntat på att få på sig lite färg.
Det klarnade ju upp här på kvällen så vi klädde på oss och tog oss en promenad så vi fick lite luft iaf.
 
 
Till och med barnet har kunnat ligga i en fatboy och kollat på tv :)
 
 
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
 
Längtar efter resan som en tok nu ! Vill ha sol och värme och i sverige är det väldigt dåligt med det.
Nästan till och med så jag får börja och packa :) Iaf börja göra lister. En till Smilla, En till mig och en till Daniel. Lister måste alltid göras så man vet vad som ska packas och vad som behövs. Annars så glömmer jag av hälften. Det är väl ingen kantastrof dock eftersom det finnas att köpa där nere men det är bara lätt att ha med det man vill ha !!
 
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Ska jobba Måndag, Tisdag nu denna vecka sedan är det äntligen dax för semester. Ska jag va hemma tills i september då prinsessan ska skolas in sedan är det dax att börja jobba helatid igen. Känns konstigt. Har inte jobbat så mycket på 1 1/2 år.
 
Satt och kolla på reprisen av ullared förut och blev väldigt sugen på att göra en resa. Handla lite julklappar till fröken och andra bra ha saker. Daniel gick med på att åka till broder men inte längre. Får helt enkelt kolla med Carre om hon kanske vill fölrja med. Brukar inte va några större problem. Så nu ska här sparas pengar.
 
Fröken Hanna Olsson.: kolla nu om någon annan dag passar så vi kan mysa till det någon kväll här
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag kollar upp detta hjärtat mitt!!! <3

2012-07-01 @ 23:12:21
URL: http://www.enbloggomhannao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0