Kaffe Kaffe Kaffe

Ja jag behöver iaf 1 liter kaffe. Har redan hunnit och fått i mig 2 koppar här på morgonen. Måste piggna till alltså. Men de är kallt ute iaf så lite piggare blir man allt. Hemma hos mamma och pappa är de vinter helt. Träden är vita och snygga och backen har snö lixom. Ja vill ha de inne i torsby oxå. För hemma finns de då inget sånt.

I måndags va ja upp till våran kära vän oxå. Oj va fint de va på graven massa ljus och rosor. De va skönt att få komma upp och tända ett ljus och ha sin egna lila stund med han. Hälsa från olika människor och berätta en massa saker för han. Tänk att de kan kännas så overkligt ännu att man aldrig mera kommer få träffa han. Alla mina ljus tänder ja för dig Daniel.

Fröken Henriksson bjuder på inflyttnings fest till helgen oxå. De blir nog full rulle. Där skulle de tydligen börjas tidigt som fasiken. Men ja får i så fall komma senare på kvällen. ska träna me dhästen på dagen så kan ju inte hunden va ensam för länge. För mamma och pappa dom skulle på julbord så dom kunde inte ha han. 

snart jul oxå. Fasiken va härligt. Ja älskar julen. Måste köpa en massa julklappar oxå. Är inte riktigt klar. De blir väl sista minuten som vanligt :)

Den 21 ska ja till mickan så hon ska fixa mitt hår oxå. Faskien va ja längtar. Är så trött på de denna frisyr nu så uhh.. Så nu åker de i extension. Härligt att en av ens närmsta vänner har blivit frisör. Ja är glad både för hennes och min skull :) Så kl 8 ska ja va på rikita på morgonen. De är nstan bara 1 vecka kvar nu *jippi*

Gud va bruna mamma och pappa va när dom kom hem. En massa saker hade dom köpt oxå. Man tackar så mycket för allt :) Presenter är aldrig fel du...

RSS 2.0