Ever and ever

Inge Borså blev de i helgen heller. På grund av Sjukdom både där nere och hemma så får de helt enkelt bli en annan helg. De va nog lika så bra. Inte skoj att åka och ha folk runt sig när man är sjuk. Både Carre och Johan är super förkylda.  Får hitta på nått här hemma i mån av ork helt enkelt. Kände mig lite halv hängig igår kväll. Men mådde bättre i morse. Fast nu börjar de kännas skit i kroppen igen.. Men ja har bestämmt mig för att ja ska inte få den där skiten. Har verkligen inte lust med att bli sjuk igen.

Dagen tack går då stort till min underbara mamma & Pappa som gav mig en födelsedags present som heter duga. Dom betala halva hästen åt mig :) Ingen är gladare än jag kan ja säga. De är ju en massa pengar för fasiken men de uppskattades stort. Så Tack ni underbara föräldrar. Ni är dom bästa man kan ha. Ever !!!!

Nu ska ja iaf ta helgen från jobbet. Fredagar är allt dom bästa dagarna !! Så ni får ha en underbar helg alla människor !!

Fått E eller va då..

Ja här sitter man på jobbet och kl är bara 04.45  Men va fan. ja får gå hem tidigare iaf :) Kunde inte sova i natt. Otroligt pigg.. Min älskade sambo låg och kolla på tv med i sängen i hopp om att ja skulle somna men icke heller.. Han va söt i natt. :) Du är den bästa du !!!Till slut tröttna ja på mig själv och gick upp och åkte till jobbet.  Va ju ingen idé att ligga där och stirra. Så fick johan sova oxå. Så nu sitter ja här, med kaffe koppen i högsta hugg. Är fortfarande inte trött. Men ja va inte ensam om att han sömnsvårigheter. När ja 03.45 kom till jobbet så såg ja att de lyste i hela byggnaden. Här va de redan folk.  Gött för mig och King. Fast han har ju gått och laggt sig på sitt täcke och sover för fullt igen han.. (han har de bra han den hunden)

Läkaren ringde igår oxå. Dom flesta proverna såg bra ut. Alla hade inte kommit ännu. Ja har stannat till ganska så bra i min viktminskning och ja får äntligen i mig mat igen. De känns väldigt bra. Mat behöver kroppen.

Om man kanske skulle försöka ta tag i den där lilla högen som ja har liggandes på mitt skrivbord och beta av.. Har jävligt mycket att glra men de blir inget för mig. Måste åka till Ikea oxå för jobbet.. De blir heller inget för mig. Men men... De är fredag i morgon iaf :)

Pust väck bort..

Har totalt tappat arbetslust här. De blir absolut inget gjort för mig. sitter bara och surfar runt. P har fått åkt hem för veterinären ringde. Om en timma skulle dom komma och avvliva hästen.. Gud ja lider med den stackars människan. Vet att ja själv måste gå igenom de någon dag oxå. Så nu sitter ja här i växeln och kopplar telefonsamtal så inte kan ja kalla hem heller. Hemma ligger snos och har blivit totalt förkyld. stackarn. Ja får göra nått fint åt han idag när ja komme hem. Fixa mat och pyssla om han.
Ja ser verkligen fram emot helgen oxå. Åka till Borås. Va väldigt länge sedan vi va där nu. Få komma iväg och göra nått någon gång.  De blir ju inte så mycket. Men får ändra på detta nu. Är lite sugen på att åka för götet på vägen hem och kolla in universeum. Får höra med snos om han är nått sugen på de. Annars får de bli någon annan gång.
En sväng till gällsta skulle ja vilja göra mig på lördag oxå  handla lite kläder :) Passa på att handla lite när man är där nere lixom. 
Men nu har ja iaf lunch :) De är ja värd.

Hej hopp gummi snopp. 


Illusion

I know it's hard to tell how mixed up you feel
Hoping what you need is behind every door
Each time you get hurt, I don't want you to change
Because everyone has hopes, you're human after all
The feeling sometimes, wishing you were someone else
Feeling as though you never belong
This feeling is not sadness, this feeling is not joy
I truly understand, Please, don't cry now

Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you
Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you

Being like you are
Well this is something else, who would comprehend?
But some that do, lay claim that
Divine purpose blesses them
That's not what I believe, it doesn't matter anyway
A part of your soul ties you to the next world
Or maybe to the last, I'm still not sure
What I do know is, to use the world is different
As we are to the world but, I guess you would know that



Denna låt betyder så mycket olika för mig. Den gör mig både glad & ledsen på samma gång. Vissa låtar bara sätter sig och gör en berörd. Men när ja lyssnar på denna låt så känns allt bra. Ja känner trygghet. Man ska inte grubbla sönder livet. Vilket ja är fruktansvärt duktig på och sluter mig i min bubbla. Livet kanske är en illustion.. Men ja vet då de att de kommer inte i repris & jag ska försöka göra de bästa ja kan. Vi funkar alla på olika vis och har olika tankar men ja ska försöka göra min plikt här i livet och acceptera alla för sina brister för dom har ja själv många av och tur är väl de att ingen är perfekt. Ja ska försöka leva efter det min mamma har lärt mig hela livet att behandla folk som du själv vill bli behandlad. Vilket oxå kan va svårt i bland, ordet kompromisa är nått som ja oxå kan ha svårt för men ja ska lära mig de med. Så världen ta mig för den ja är, men ja ska verkligen göra mitt bästa om du gör lika så.

Kisses// Åsa

Vuxenlivet

Idag känner ja mig mera vuxen än va ja gjort någonsin känns de som :) Kan inte sätta fingret på va de skulle va som gör mig extra vuxen idag jämnfört med alla andra dagar.. Men nått är de iaf. Kanske för att ja tar mera ansvar här på jobbet. Försöka va den den duktiga dottern åt pappa här på jobbet och sitter i möten med han med leverantörer och förhandlar priser. Till och med har mina egna förhandlingar och han blir skit nöjd med priserna ja får  fram. Hårt mot hårt :) Men jag får väl säga grattis till mig själv i så fall om de nu är så att ja har tagit ett kliv till in i den stora världen.

Måste göra klart vinden hemma oxå. Börja städa bland alla saker där uppe för 1 år sedan. Hyresvärden va där i veckan och va väl kanske inte dirket impad av mitt jobb :) Ja börja rensa bland sakerna där uppe och slängde då ut de mesta så de ligger lite här och där. För tydligen så ska taket fixas så de får inte va några saker alls där uppe för en stund.. Vart i hela friden ska alla saker görs av då. För i lägenheten kan vi då inte ha dom för då får vi 4 liv inte plats kan ja säga..

Åka till Borås nästa helg oxå kanske. Bara johan får fingrarna ur och kolla upp de hela :) skönt att komma iväg för en lite stund iaf. Göra nått annat för en helg och inte bara va hemma och tråka. Är uttråkad för de mesta just nu känns de som. Händer inte värst mycket. Men de verkar som alla människor är inne i en sådan period för varenda jäkel man pratar med är så uttråkade så dom vet inte vad.. Nej tacka vet ja våren så man kan va ute lite mera. Sommaren då man får tända grillen och dricka vin :) *mums*


Semester eller inte ????

Idag när ja satt och beklaga mig över här på jobbet att ja inte har någon semester att ta ut i sommar som kom tobbe med en lite sak till mig. Den löd som så här :

Så du vill ta ledigt en dag ?
Vet du egentligen va du begär ?

Året har 365 dagar, men du arbetar ju inte varje dag !
Under årets 52 veckor har du ledigt 2 dagar varje vecka,
då återstår bara 261 dagar.

Du är ledig 16 timmar varje dag , de blir sammalagt 170 dagar
Då återstår 91 dagar  som du kan arbeta

Varje dag tar du lunch en timme, de blir sammanlagt 48 dagar.
Nu återstår bara 43 dagar.

Du behöver inte arbeta 6 röda dagar under året !
Det blir 37 dagar kvar, varje dag tar du kafferast 10 minuter,
totalt 11 dagar.

Kvar finns 26 arbetsdagar, sedan har du 25 dagars semester,
då återstår bara 1 dag och den förstår du väl att du inte kan få ledig !!!!


Jag vet inte om ja kan tycka att de känns bätter nu... Öhhh nej inte ett skit.

I helgen träffa jag & johanna på förkylningsviruset oxå.  Dryga fula hemska vidriga människor = förkylningsvirus.
Johanna vakna på söndags morgon med ont i halsen... Så summan av kardemumman så skulle vi kunna utrota förkylningsvirus helt enkelt. Folk blir ju sjuka va dess närhet...

Ny vecka Nya utmaningar

Blev inte så mycke rally i helgen som de brukar va. Åkte till gräsmark och fredags och kolla lite. Men ju inte rätt rally känslan ut när de inte fanns så mycke snö. Tyvärr så kommer nog rallyt att flyttas nu känns de som. Ser ju inte direkt ljust ut på fronten för de hela.
På fredags kväll blev de inte så mycket. Skulle bara lägga mig och vila en lite sväng när ja kom hem men råkade somna och sov till halv 10 på kvällen. Duschade och gick och hälsade på johanna och madde en sväng. Så när dom gick till idet så gick ja hem i stället.
På lördag va ja ute i de heärliga vädret och tog mig en ridtur i stället för att åka till skogen. De va riktigt skönt. De va som våren ute. 
På kvällen så hade vi fest hemma och hamna på idet. Ja men de är ju för tragiskt där alltså. De finns bra mycke löst folk här alltså. Ja men tänk om dom kunde gå ur sina kroppar och kolla på sig själv så skulle dom kanske fatta läget. Men men så är de väl på alla ställen. Johanna och jag hade månag fina komentarer till några av dom :) Man måste ju va ärlig !!! Ähh man kan inte tycka om alla. Så är de bara. Sedan så finns de ju även dom som inte fattar för sitt eget bästa. 

veckan som kommer har ja då inga planer för. Hmm tråkigt men får väl hitta på med nått. 
Åka till Borås någon helg oxå. Broder fyller år så man får väl åka ner och säga grattis. Och elias fyller oxå år så får planera in allt så de passar bra.

Nej nu blir de till att hällsa i sig lite kaffe..
 

Va då dålig...

Ja igår va ja och Gösta (min bil) på besiktning. Ja de gick väl så där kan man säga.. Besiktnings gubben va tydligen inte impad över gösta. De första han sa till mig när ja kom in i hallen va  -jaha och de här är drömbilen eller ? och tittar på stackars gösta med en väldigt nedlåtande blick. Redan där kände ja att de kommer definitift att gå åt helvete alltså.. Och gud va rätt jag fick. När "undersökningen" va klar så sa han med försiktig och bestämmd röst att denna bilen mår verkligen inte bra på några som helst vis..nehej så nu är gösta svårt sjuk och frågan är ju om de kanske måste bli ett farväl av han till själva bilkyrkogården. Jag tror egentligen att båda han och jag skulle må bra av de. Men nu är ju så van att leva med denna bil som totalt har ett eget liv. Som stannar lite här och där. (som är fruktansvårt tråkigt när de händer) Pappa tycker dock att de alltid är lika tråkigt varje gång de händer för de är han som får komma och boksera oss hem. Som får försig att alla dörrar ska minsan inte gå att öppnas utan att man får krypa genom hela bilen. Äter lampor gör han oxå och är väldigt törstig av sig. Men ja har vårdat han väl de enda som nu inte är bytt på gösta är växellådan och själva plåten.

Rally börjar idag. Halv 6 kommer ja ut på våran pakering, trött som ja jag vet inte vad. Där står glada gänget utanför idet och är på väg in i en minibuss och ska ut i skogen. De är faktiskt första fredagen på massa år som jag jobbar en fredags rally dag. Annars brukar  jag oxå va en av dom glada vid halv 6 på morgonen. Så nu på morgonen känns de lite tråkigtr att man inte är en va dessa glada. Men ja hinner till gräsmark när ja slutat idag eftersom ja slutar vid lunch.
Så nu blir de till att jobba på om jag ska hinna iväg.

Kick off

Idag fick ja mig en kick i livet :) satt och läste en artikel som en tjej hade skrivit. Den handla om att inte låta människor sätta sig på en och att man ska egentligen inte göra saker man inte vill hela tiden bara för att va snäll..Att i bland får man tänka på sig själv i första hand utan få ont i magen om vad människan i fråga ska tänka om en och de har hon ju egentligen väldigt rätt i. Man ska helt enkelt leva sitt eget liv och gör de som får en att må bra !!
Ja menar ja har de bra. Ja har toppen familjen, en sambo som jag älskar och vänner utav de bästa slag !! Jag har ett fast jobb och en hobby jag storm trivs med.  Men ja ska bli som henne lite mera tror jag. Försöka sätta mig själv i bland först :) Ja de ska ja minnsan göra.

Satt även och surfa förut när ja satt i telefonkö. Hitta lite lustiga kommentarer. Här är några av dom :

..och på reprisen ser man att ryssen tar carlén bakifrån   (handboll)

..Fergusson verkar ha både en vänsterfot & en högerfot        (Andreas ravelli)

..Han är stor och stark, bra på huvudet.. och sätter på bra..         (benno Magnusson)

..Och man ser ju att de är en målskytt som gör första målet för HV     (Conny Evensson)

..Dunga tar Baggio bakifrån.. de känner varandra väl sedan tiden i florentina     (bosse Hansson)

..Där går han och runkar runt bollen              (Göran Zachrisson)

..Det är jobbigt när de kommer bakifrån och kör in den   ( Rolf Ridderwall)

..Det ser mörkt ut på kameruns avbytarbänk          (Arne Hegerfors)

Stackars Arne. Va fel de blev för han där *haha*

Nu ska ja dra i väg och besikta bilen och de kommer väl förmodligen till 99% gå åt helvet som vanligt...


Fattigt

Nu märks de att de rally här i skogarna snart. Hela Torsby va fylld med bussar och rally bilar igår. Hela byn va som en enda stor brummande bil. Fast de är skoj när de händer nått här. De blir liv och rörelse.. Ett ganska dött ställe lever plötsligt upp. Fast lite pinsamt är de ju oxå för ja får då lova att säga att denna håla verkar ju totalt livrädd för att satsa på något här. Rally ät ju stort. De kommer ju folk i från höger och vänster och vad har torsby gjort. Jo de enda som kommer att hända är att dom ska ha ett tält på torget med musik och öl servering i. De är fan inte mycket att komma med de...Trodde ändå att dom skulle hitta på nått detta år.. Men de har ja iof trott varje år och ja blir lika besviken varje år... Vi har ju inte ens ett uteställe !! Nej ni människor som håller i ordningen i torsby gör nått !! De är väl inte konstigt att folk flyttar här i från. Så sitt inte jamsa om att de är så hemskt att de flyttas ut från kommunen.. Tycker ni verkligen själv att de är så konstigt ???

Igår va de premiär för -i en annan del av köping. Fasiken va underbara dom är alltså :) Tobbe han är en jävla stjärna han. Han kan verkligen svära mycket  !! Och precis till vem och när som helst. 

 I morgon är de Tisdag och tisdag är ju lika med GOSSIP GIRLS. Jag har verkligen längtat en hel vecka efter de så i morgon är de äntligen dax igen :)


xxxx

Åsa



Kan man verkligen göra så???

Igår kväll satt ja och kolla på ett program på 5 som hette unga mödrar och ja blev så arg så ja ville bara hoppa in i tv och hamna i danmark och sparka den dumma pappan i magen !! En pappa tex fick inte ha kort på sin son och hans mamma hemma för den tjeje som han hade varit tillsammans med skulle bli väldigt arg.. Men hallå !! blir man tillsammans med en kille som har barn så är de ju lite av hela grejen att man får lixom en "extra" familj på köpet. Tänk på de innan lixom !! Men den som gjorde mig mest arg va ett jävla svin så va blek och ful och totalt körd i huvudet.. Han lämnade sitt barn och barnets mor, som han sa till henne för att han hade blivit kär i en annan ( Vilket är något som kan hända så ja klandrar han inte för de ) Men de han sa till kameramannen när hon inte va med va ju sjukt alltså.. Han skyllde på att han inte hade något privat liv och sa som så att när man får barn så kan inte ens kompisar komma och hälsa på längre och man blir ensam. Så han lämna dom för att få leva livet . Men snälla människa.. Varför i hela friden skulle man inte kunna ha folk hemma bara för att man har barn. Snacka om att se barn som ett hinder. De va den absolut sämsta ursäktet ja hört ever alltså !!!
Stackars mamman berätta de att på slutändan när dom bodde i hopp så va han aldrig hemma någonsin och hon skötte deras lilla barn själv... Vilket fallet så klart blir nu oxå. Diska tvätta laga mat och städa va något som han tydligen inte heller tyckte han behövde göra.. Alltså sätter man ett barn till världen så ska man fan ta han om de oxå för de är inte barnet som bett om att få komma !!! Ååå de gjorde mig så arg. Att de verkligen finns såna rötägg som tror att man bara kan putta undan barnet till mamman och räknar så jävla iskallt med att de fixar hon. Jag behöver int göra nått. Jag är ju bara pappan lixom..Sedan så vet ja ju att de finns situationer som de är tjejen som är sådan.. Men de gör mig lika arg vem de än är !!!

Fan ta er i kragen människor !!! (Eller va ni nu är)

RSS 2.0