Gossip Girls

Ja men har ja hittat ett super program eller har ja !!! Gossip Girl, De va ju verkligen skit bra. Varje tisdag kl 20,00 kommer jag att sitta i soffan hemma och kolla på detta. De kan ja lova. Spännande :)

                                                                                                      image34
För de ena till de andra.. I måndags såg ja verkligen ett program som ja blev  ja jag vet inte vad man ska säga.. De va outsiders. Ni som såg detta program fattar nog va ja menar. Alltså man ska inte dömma folk så där bara.. Men detta blev ja mildans förskräkt för..Pny play... Viste inte ens att de fanns nått som hette så där.. Va ?? ja nej ja saknar ord alltså.

Vinter ute igen :) I love it !!

Can´t get over it..

Slut på ledigheten... IGEN. Trött trött trött.. Ögonen har problem att hålla sig uppe känner ja.. Igår hade ja en massa energi. De kändes som de va våren ute. Jag & Frida va ute på en lång tur med våra hästar. Gott Gott. I morgon kommer de en ny tös till stallet med sin häst oxå :) Skoj kanske man får lite mera ridsällskap. Vetrinär är hon. Kommer nog bli toppen.

I helgen blev ja trött på mycket kändes de som.. Gud, våga släpp taget någon gång människa.. Men aldrig. Tror ja ska sluta vara mister nice guy nu..Man borde inte bry sig men de är bara de att de retar mig så mycket.. Jag måste lära mig att släppa såna här saker.. Eller oxå inte...
Båda jag & johan skulle på fest i lördags men alla våra vänner balla ur så där satt vi hemma. Tur att vi har varandra iaf :)

Idag ska ja äntligen få hämta mina glasögon.. Tror min hjärna sprängs snart.. Gud va ja saknar dom.. ont som fan i ögonen..Tänk om ja är blind när ja fyller 40.. va fasiken gör ja då.. Ska ja aldrig mera kunna köra bil, rida min älskade frasse. Jag som inte ens kan gå ordentligt utan stt snubbla idag, Hur skulle de gå när ja fyllt 40 då ??  Nej du jag har då verkligen inte tid med att bli blind de kan ja lova. Så håll mg utanför detta. ska använda mina glasögon flitigt när ja sitter vid datorn och tv. Precis de dom är till för. Så kommer ja se perfekt vid 40 :)


Sökes !!!

Har en sådan ordentligt god lust att handla en massa saker just ´nu. Alltid kommer denna känsla som mest de inte finns pengar till de för tillfället.. Gud ja har hittat hur mycke som helst överallt som ja bara måste absolut måste ha..Ja har många gånger förundrats över mig själv hur de helt enkelt finns pengar när de är nått ja verkligen vill ha. Men skulle de handla om mat när ja är ensam hemma ja då finns de då inte. Jag måste ta mig i kragen nu och börja äta ordentligt.
 Jag söker även en människa på denna jord som vill börja göra mig sällskap på mina promenader med min hund och mig. Fast min ipod funkar ju  oxå som sällskap. Johanna hon bor ju i rådom som hon kommer ju inte ner så där bara och min kära man är inte så sugen på de heller känns de som.. Har ju inte frågat han så mycket heller så de kan kanske bero på de :) Hur som helst all sällskap är välkommet.

Ja vill till solen.. Få tillbaka lite energi. Känna livsgnistan igen.. Detta ständiga mörker vi har här ute..Jag hatar de mer än något annat.. Ibland drömmer ja mig bort och sakna min och kajsas sommar för några år sedan. Varje dag låg vi vid bredviken. Packa fikakorgen och tog med oss våra flytmadrasser och låg där hela dagen och guppa på våra madrasser i vattnet. Livet de.

Vi är förlorade barn

Underbara Heath Ledger har flyttat upp till änglarna oxå.. vilken utomsåeende skådespelare han va. Han hade de dära extar som en del har och man satt verkligen i soffan och bara njöt av filmerna man såg han i.. 28 år.. De är ingen ålder de. Gud jag fyller ju 28 om ett tag och ja har då absolut inga planer på att lämna detta liv gär på jorden.. Men i många fall så bestämms tyvärr inte detta själv.

image32image33

Johan köpte ett par super snygga nike skor till mig i London oxå. Har försökt leta reda på en bild på dom men tyvärr så hittar ja ingen...Eller så är de jag som är väldigt blid på ögat.


Torsdags morgon och ja sitter här med min kaffe kopp och lyssnar på Peggy Lejonhjärta. Underbart. Regnet smattrar sombara den på mitt kontorsfönster, som jag till och med har börjat att acceptera. ( känns som ja inte har så mycke annat val längre)  Jag har till och med gjort de mysigt och tände några värmeljus här :) Doftar vanilj gott här. Jag kan aldrig bränna mig trött på dessa små underbara vanilj ljus från ikea.

Nu har jag även kommit en liten bit på mitt omgörande hemma. Men de är långt kvar ännu. Men som sagt man måste ju börja någonstans. Jag älskar att få pyssla med inredning. De är verkligen min grej.

I morgon ska ja äntligen få hämta mina nya glasögon oxå. (tappade ju bort mina under julen) Börjar få riktig hemsk huvudvärk när ja sitter vi datorn och med tanke på att man jobbar med de 8 timmar om dagen så kan ni ju bara tänka er hur mitt huvud är när ja kommer hem för dagen. Totalt förstörd. Men mina dataglasögon så kommer de bli bra igen :)

Stars

Ja spelar brittans nya låt om och om igen. Piece of me. Den är ju så bra !! Jag lider med den stackars människan. Så otroligt utsatt i media. Inte konstigt att psyket brister i bland. Ja menar människan har ju inte en gnutta privat liv. Varje steg hon tar är bevakt. Allt hon gör hamnar i tidningarna. Jag skulle inte vilja byta med henne iaf.

Låg och kolla på walk the line igår. Ja hur många gånger ja har sett dena filmen.. Ett x antal gånger men ja är fullkomligt förälskad i Joaquin Phoenix. Inte prata på hans nya film nu. We own the night. Ja han är guda gåvan av männen. Like him a lot !!!

Igår kom johan hemma oxå. Skönt. 2 veckor har han nu varit borta. Nu har han varit i london och gottat sig den lilla grisen medans en annan fått vara hemma och jobbat :)

Idag fyller mickis år oxå. Grattis gumman. Fest skulle de bli till helgen. Ska bli skoj. Undra vart vi ska. Men de får hon bestämma eftersom de är hon som fyller år.

Ny fas

Fas 1 har nu börjat. Mycket ingår i fas 1. Lägenheten har nu börjat göras om. Love it. Har nu äntligen bestämmt mig för att lägga barbordet på vinden. De tar för mycket plats av lägenheten och vi sitter aldrig vi de heller så varför ha de. Enda gången någon använder de är när man har fest. Så nu får de helt enkelt bli vinden. Va till ikea och köpte en stor tavla som ja tror kommer göra sig fin i vardagsrummet. Den täcker hålen i väggen från bordet fint :)

Sko skåp blev de även ett. Få bort alla skor från golvet. Sedan har ja hittat hur ja ska fixa till den fula badrums dörren oxå. Har trillat på hur många underbara inrednings sidor som helst på nätet. Bara man surfar så...

Sedan har jag bestämmt mig för att ja verkligen ska sluta röka nu. Att de ska va svårt. De är ju helt sjukt. Jag måste ställa in mig på ett datum känner ja där de är helt slut. Inge mera röka efter de. Fasiken va pengar man kommer spara då.
Så ska ja ju så klart äta mindre med godis. Att de ska va så gott. Bara äta godis på helgerna och en massa nyttig mat på veckodagarna. x antal liter vatten. Börja äta min speciall diet. Den är fin. Så blir de perfekt till beach 2008 :)

Köpa nytt regn täcke till hästen oxå. Är ett måste inför våren. Finns ett som jag vill ha. De är lite dyrt men ja har ett vintertäcke i samma material och de är helt toppen. Hästen är aldrig blöt. Skulle behöva vinna en miljon eller nått nu känns de som. Men men.. man får väl ta lite då och då helt enkelt. Tur att man snart fyller år så man kan önska sig lite då ;)

Va då vinter ?

Inte nog med att ja ska stå ut med regn på sommaren, Nu måste ja göra de på vintern oxå.. Detta börjar kännas som en enda stor tabu. Åå nu är de vinter säger många. Va då för jävla vinter?? Regn mina kära vänner, De  kallar man inte vinter.  Herre gud, de är ju nu som de ska vimla av barn i pulkabackarna och de är en massa ståhej. Nej i stället så tvingas varje stackars barn stanna inne och försöka leva på sin fantasi varje dag och energi bara fördubblas hela tiden.  Vi vuxna behöver ju oxå snön. Jag personligen känner mig väldigt beroende av den. De höjer den där lilla extra mysfaktorn och framför allt LJUSET .

Igår va ja duktig och tog tag i min bil. Pappa påminna mig lite snällt att kom nu ihåg Åsa att du ska snart ska besikta bilen och du har fortfarande inte bytt rutan i den... Så ja åkte ner till galmästeriet och beställde en ny ruta till lilla goffen. Tror ja ska föröska va duktig och städa den under helgen. Kan inte lämna in en bil som ser ut som denna. Ser ut som binladen har velat göra slut på den invändigt. Jag har kört en miljon häst saker i den som va i behova av tvätt + att hunden är ju med mig överallt. Och de finns ju ett och annat gruskorn ute nu...

Helt vanlig helg.

Ja men va de underbart väder igår eller va de underbart.. Ja och ann-mari va ute och red i nästan 2 timmar. Bara satt på hästryggen och njöt av de härliga vädret och babbla om allt mellan himmel och jord. Hon är min extra familj som ja delar allt med :) Ja ser henne varje dag 365 dagar om året så hon känner verkligen till allt om mitt liv och lite till. Där ha vi de bra ja och frasse. Vi ska alltid bo där.
Men idag när ja kom upp så ja, regn och mörkt och all snö som hade kommit igår va borta.

Helgen i sig har varit väldigt stilla. Fredag va ja ute och red en sväng när sluta. sedan gick ja till mikis salon och fixa håret lite. La mig tidigt då ja skulle upp vid 7 och fodra hästarna. På lördags dag kom hanna och hälsa på. De va väldigt trevligt. De va länge sedan ja såg henne nu. Vi drack kaffe, rökte en massa ciggisar och prata om allt mellan himmel och jord :) mycket trevligt !!På kvällen va ja och mickis till ridklubben på kvällen med våra hästar och träna lite.   Frasse har förmodligen en låsning i höger bak så ja får ringa lilla knådar damen så hon kommer och fixar till han. Sedan kom johanna och vi satt totalt *att göra lösa* Fanns ju inte ett skit att göra. Mycket tragiskt. Sedan va de upp vid 7 på söndags morgon och fodra hästarna. ja åkte allt hem tillbaka och la mig is ängen och kolla på lite tv innan ja gick upp igen och åkte till stallet.

Ska allt se om ja inte kanske ska ta mig en sväng till ikea idag. De vore allt trevligt känner ja. Se om mickis är sugen på att hänga på. Ta pappas bil som man får in en massa saker i :) De är viktigt de. Måste nämligen köpa mig en ny säng. De finns inget annat allternativ nu. Fast johan han tycker att våran säng funkar utmärkt ännu :)

Nej fröken Engström, ta dig i kragen och jobba lite nu..

De löser sig

Timbuktu skriker ut de löser sig ur mina högtalare här på jobbet. Ja tröttnar aldrig på den låten. Efter alla år och man blir fortfarande i samma sköna gung nu som då när man hör den. Sommaren kommer i tanken då vi alla va helt ensamma och bara låg i gräset vid vitan och drack goda saker och rökten en massa cigg. Eklöfs tv på och musiken bara vrålar ut :) Ratten sprang omkring med en jävla massa energi som vanligt. Han va mer i luften än på marken. Men när dom spela de löser sig så vakna vi all till liv och ratten fick sällskap i luften :)Balkongen har allt fått sina törner oxå.. Haha.. Kommer aldrig glömma när ratten satt och spela ragga runt med eddie meduza ute på balkongen och va verkligen skit nöjd:) Söndagarna tillbringade vi alltid i en hög på lastrada med bakfylle mat och stånk och stön. Minnen Minnen... De är tur att vi har dom säger ja bara. Men vi va ju "gruppen" som vi kallade oss för. Om vi skulle verka mer coola än andra de vet ja inte om man kan kalla de. Men vi va ju ett skönt gäng med ett härligt gung helt enkelt och vi levde med timbuktus filosofi,  ATT DE LÖSER SIG !!!

Så va de med detta roliga

Fy fasiken. Snön är redan på väg bort. Tillbaka till mörkret på¨kvällstid. Eftersom man bor på kära landsbyggden så är du ju inte direkt så man är bortskämmd med gatulycktor i varje hörn. Nej gud nej, Här måste man känna varje mm av marken man går på om man sticker ut nästan efter kl 5 på eftermiddagen. Ja är trött på detta ständiga mörker. Va ute och red en kväll när snön hade kommit. De va så mysigt. Träden va helt vita och man SÅG vart man va och gick. Otrolig känsla. Nej nu får man gå till ridhuset mitt i natten om hästen ska ska få någon motion för inte nog med att de är mörkt, de ska då regna som de aldrig gjort tidigare. Ja man får väl se de som så att de är inte länga kvar tills de börjar bli ljusare ute och sommaren är på G.

Idag känner jag mig mycket bättre frånb förkylningen. JA sov igår när ja kom hem från jobbet vakna, åkte till stallet, åkte hem tillbaka. Tog en rök med johanna sedan va de sova av som gällde och när ja vakan i morse så va de mycket  bättre. Så idag kan ja kanske till och med följa med mickan till ridklubben och träna lite med min häst. Vi får se hur de känns i em.

Nu får de bli frukost. Magen är helt tom.


De är över

Nu har julen varit här och till och med dansat ut ur huset. (i stort sett iaf) Grannen låg bara på golvet 2 gånger. De måste va någon av ett rekord alltså. Första gången va de ja som rev den i golvet. Andra gången så va de katten som sprang runt den så den trilla. Men de va ingen lycka med denna gran alls. Ja betala 300 för en gran som lukta katt kiss värre  än va de luktar av våran katt när den kissar. Och dom nedersta grenarna va döda. Men som tur va så va vi tvungen att såga av den för den va för lång så de försvann. Men de va mysigt med en riktigt gran i huset iaf :) Våga vägra plast gran va de som gällde. Ja beslöt att detta år skulle alla paket va av de fina slaget utseende mässigt. De va exklusivt papper och tygband. Gud vilka snygga paket vi fick under granen och va kul de va att ge bort oxå :) Massa paket kom tomten med oxå. Ja hde tydligen varit super snäll. Tack så mycket. Brorsbarnen har varit hemma och hälsat på. Livet har gått i ultra speed. Barn har verkligen en jädrans massa energi som på något konstigt vis verkar att aldrig ta slut. Tänk om man iaf hade hälften va glad ja skulle bli.

Nya grannar ska vi få hemma oxå. Och inte vilka som helst. Fasiken va gött att få en av sina bästa vänner i dörren mitt emot. Sitta på gräsmattan och grilla och dricka vin hela sommaren. Me Like.

Skulle va varit hem till extra familjen idag oxå på plast party. Men denna jävla förkylning sätter stop för de ganska så bra. Jävla skit är detta. Tar ju aldrig slut på skiten.  Går här på jobbet och snyter mig. MItt skrivbord består av toarulle,halstabletter, nässpray lypsyl och salva att ha under näsan. Så man inte ser ut som ett stop teckan :) Inte snyggt.

Börjat tillbaka på mitt gammla jobb oxå. De känndes skönt att komma tillbaka. Ja trivs gott här. Alla är underbara och roliga. Så nu blir ja här. Va skoj att pröva på nått nytt för ett litet tag iaf. Men men som sagt..

Nu ska ja sätta mig och kolla på boende i falsterbo till sommaren. Mickan och ja ska åka på semester och kolla snygga hästar :)

Tjo*

RSS 2.0