.........

Ensamast i världen...

Satans Förkylning

Ja vist.. Har lyckats att få jordens förkylning..Igår kväll när ja va in på konsum och handla kändes de som om alla människor bara stod och kolla fult på mig där ja stod bland all mat coh bara snörvla mig. Men gud va skulle ja göra. Näsan är ju för faskien som en enda stor öppen kran.  Fast å andra sidan så tror ja inte att alla människor stod och glodde på mig heller utan de va bara mitt hjärn spöke som spela mig ett spratt. Men hård som man är så sitter man här på jobbet iaf och försöker härda ut.

Fått tillbaka min bil oxå. Vilket självaste bildoktorn tycket att de inte va nått fel på den. Men herre gud.. Inge fel. Den stannar ju vart som helst. Och enligt mina beräkningar så ska inte en bil göra de utan den stannar när du själv bestämmer och inte den. Kalla mig gärna dum men nått är verkligen fel på min bil. Så nu får den komma till en annan bildoktor som kan lite mera. Känns så iaf.

Hem har ja inget heller. Lägenheten är uppsagd och ja hittar ingen ny.. Men de känns som de löser sig (vilket ja verkligen hoppas att de gör) Annars så får man väl bo hos mor och far så länge då. Kan ju inte va så svårt att få tag på en lägenhet tycker ja. Åka ner till broder och hälsa på ska ja göra snart oxå. Bara min bil blir frisk. Känns lite väl riskabelt just nu.. Surt om man skulle bli stående i frändefors eller nått.

Nej om ja skulle försöka ta ta i något här kanske. Detta går inte.

*chao*

Marten

Ja nu va de marten igen.. Detta år ska ja oxå va nykter. Förra året så jobba ja ju hela helgen med at servera fulla mäniskor ännu mera sprit. Detta år ska ja va nykter mest för att mina brosbarn är här och ja är trött på torsby folk helt enkelt. Kan inte minnas när ja va ute här sist. Bättre att åka till krlstad att festa ( Vilket ja gör varje helg oxå) Ingen är gladare än Malin när ja kommer ner och leker. Sen så bor ju alla dom andra underbara töserna där oxå. + min ny funne vänn karlstad sara som vi kallar henne för eftersom vi har söta sara s i gänget :) Så har ja ju min warlord hanni :) Salt gäng vi är lixom säger ja bara...

Helgen till ära blir då väl mest till att se på 2 barn som ska åka karussel och handla en massa leksaker.. Själv så ska ja inhandla mig en massa strumpor iaf. Och någon god karammel kanske. En väska oxå ev.. sån vet man aldrig. Men just nu så ser de inte så ljust ut faktiskt. En massa regn som kommer ner utanför mitt kontors fönster.. Inte bra detta, Får hoppas att de ger sig snart iaf.

Förra helgen så hade vi hej då fest för anna y. Tjejen har dragit 80 mil bort och börjat sin pluggning.. Hoppas du får de bar tösa. De va många tårar på lördags morgon de :(
Kvällen till ära tillbringade vi på koriander. Väldigt trevligt ställe. Där är de alltid lika skoj att va. Längtar redan till nästa sommar igen:)
Man får helt enkelt spendera lördags kvällarna på månen i stället..

RSS 2.0