Behövdes

När Daniel kom hem från jobbet åkte jag till stallet. Behövde energi bosta mig själv. Den har varit totalt noll idag. Kände mig så tom på nått konstigt vis. Men efter en trav/ galopp tur och lite frasse mys så va min energi nivå på fylld:) så nu är ja hemma. Barnet är nattat och jag har själv krupit under täcket. Det va riktigt skönt !!!!


Shopping

I lördags tog Johanna, Jag och Maria en tur till Sunne.
Fick med mig en liten kasse från Lindex hem till skruttan.


En overall så fröken håller sig varm i vinter. Hur snygg som helst med leopard mönster :)



Tillhörande mössa oxå :)

Köpte även en leopad mönstrad pyamas så nu sover hon med stil ;)

Hittade ett par solglasögon till henne oxå. Men vad vi skratt när jag kom hem och pröva dom på henne. Hon såg för rolig ut



Men det måste man ju ha när man snart ska åka till solen ;)

Så efter en borepromenad på morgonen så ska ja snart dricka lite kaffe med grannarna. Gott, inte fått i mig någon morgon kopp ännu.
Resten av dagen så ska ja nog bara slappa. Hästen ska få vila idag.
Ska se om jag kan hitta någon som vill rida honom 1-2 dagar i veckan åt mig. Vore skönt !! Fast samtidigt är det så otroligt skönt att komma till stallet oxå. Men jag får ja minst 5 dagar annars :)


Mycket gjort

Efter skurmoppens effekt så är nu golven rena och i hela huset sprider sig en underbar doft av orchide.
Åhh vad jag älskar när det dofta nyskurat och allt glänser. Det är min grej det.
Började morgonen med en smoothie frukost. (som är standard varje morgon )
Packade ner Smilla i sin vagn, satte på mig mina proenad kläder och satte på king kopplet så traska vi iväg. Va lite kyligt men samtidigt så skönt ute.
Väl hemma tillbaka bet jag tag i tvätt högen och nu är det 4 maskiner mindre.
Fixade till en paj som jag bjöd min kära man på när han kom hem på lunchen.
Så bara Daniel kommer hem från jobbet ska jag åka till stallet och motionera mig själv & hästen. Skynda hem för vid 19 kommer securitas hit och ska presentera larm för oss.
Är väldigt inne på att sätta in ett då det varit väldigt mycke inbrott runt oss och det vill jag inte gärna ha här hos oss.
Så idag har vi fått en massa gjort här hemma jag & Smilla :)


Mammas lilla hjärte gryn

Idag har lillan varit och fått sina 3 månaders sprutor. För en mamma som har sprut skräck så va hon väldigt glad pappa va med och kunde hålla.
Gick hur bra som helst. Hon lev lite ledsen vid själva sticket men bara sprutorna va ur benen så va hon som vanligt igen. Hade föväntat mig världens skrik och att hon skulle va super ledsen men det gick galant. Så nu har vi sovit i 2 timmar. Både mamma & barn blev helt super trött av händelsen :)
Men nu har hon iaf fått det hon behöver för att åka till värmen och har skydd i kroppen.

Bara babe kommer hem så ska jag åka till frasse för efter allt detta regnade så har muggen nu kommit :( Jädrans skit saker. Så jag ska åka till Apoteket och köpa en salva och se om vi kan få skiten att försvinna snabbt.

Full rulle

Uppe i ottan och slängde i några maskiner. Måste passa på när man fortfarande kan hänga ut tvätten :) Inget dofftar så gott som tvätt som har fått hänga ute.
Idag är dagen agenda bokad fram tills kvällen. Fika hos Anna innan vi ska iväg och träffa föräldra gruppen. Första gången efter att alla har fått sina bebisar så det ska bli jätte skoj att få se alla :)
Sedan i eftermiddag ska ja ta mig en pass på hästryggen oxå. Att rida när höstsolen lyser för fullt är det inte mycket som slår i höst mys vill jag lova !! Love it.
Sedan ska ja hjälpa gudmor att leta resa till spanien. Hon ska komma ner och hälsa på oss när vi är där nere :) Åhh vad glad jag bli !! Sola bada hela dagarna. Om nu inte regnet förföljer oss dit oxå ;) Men det får väl hoppas att det inte gör.


Äntligen

Resan är bokad. Den 16 Oktober beger sig familjen till Spanien och solen :) Härligt ska det bli !!!
Och idag kom det SMS från Polisen att grodans pass har kommit så det får vi åka och hämta sedan :)


Go morgon Världen

Min käraste har nu på morgonen åkt till Eskilstuna på Begravning så just nu sitter jag, smilla och king i soffan och kollar på Barnprogram. Hon prata med TV som aldrig förr och tycker det är sjukt bra :) Snart börjar hennes favvo och det är Tintin :) Sitter som ett ljus när det kommer på TV.
Idag ska börja med att ta tag i dagen med att tvätta. Det ska damsugas och ta en skön promenad.
Igår va det promenad hela dagen. Först va ja ut med barn & hund på morgonen och gick. Sedan gick jag & Lena in till byn och drack lite kaffe. Sedan på kvällen följde jag med Johanna ut på kvällen runt kolsberg och ria. Härligt med underbar höst luft i lungorna.
Men nu allra först blir det smoothie frukost. Det är mums i magen det !!!!









Hej & Hå

En fantastisk helg har gått till ända.
Haft trevligt besök av Hanna, Fredrik & Liam. Familjemys på hög nivå på fredags kväll. Broder med familj har oxå varit här hela helgen.
Sedan har der mest traskats runt hela helgen. Att gå på marten med en barnvagn va en helt ny upplevelse vill jag lova.. Jösses. Men vi tog oss hem alla dagar välbehållna :) Kanske va lite värre för dom som gick framför ;)
Lilla bebisen har sovit borta för första gången oxå då mamma och pappa skulle ut och dans runt på lördags kväll. Hon hade uppfört sig på bästa möjliga sätt och varit exemplarisk :) Det va skönt !!!
Hade fest här hemma på kvällen och med ca 30 pers så fanns det en del att städa vill jag lova !! Det va heller ingen direkt dunder doft som slog emot oss när vi öppna dörren på natten..
Men jag ställde mig och städa redan på natten så när jag kom upp på morgonen så såg man inte ett spår av festen och öl doften va som bortblåst. Skönt!!

Idag ska vi iväg och fixa pass till lillan då vi snart ska åka iväg till Värmen. Åhh vad det ska ska bli skönt. Jag är så trött på regn, regn och åter regn !!!

Extra familjen kommer hem från USA idag oxå så det ska bli spännand att få höra hur dom haft det :) Av bilder man sett så har man bara varit lite avis ;)


Det går fort när man har roligt

Idag fick hästarna bli påklädda från topp till tå på grund av det dåliga vädret. Alltid är dom lika trötta när jag står i dörren kl 6 på morgonen :) Ingen som har direkt brått ut.
När jag kom hem hade lilla fröken vaknat så hon och pappa hade haft morgon mys i form av mat i magen. Så det av en nöjd och glad bebis som låg i sängen och va på väg att somna om. Gick och la mig själv oxå för med detta dåliga väder ute så får man ha en slapp dag iaf. Annars brukar jag gå upp och ta hund & barn på promenad när Daniel åker till jobbet. Men med tanke på att vi alla har varit förkylda så vill jag inte dra på oss nått mera innan det är 100 % borta helt.

Ännu en helg har glimmat förbi.
På fredag va det fotbolls soffa för hela slanten. Jädrans skit slut men men..
På lördag spela darlings lag hemma så vi åkte iväg och kolla lite live fotboll mellan regn skurana :)
3 nya poäng tog dom. Fatastiskt !!
På kvällen va det födelsedagsmiddag för svärmor. Tyvärr med ett mindre roat barn som förmodligen hade växtvärk. Stackars lite men hon har skjutit iväg på längden så.. Både jag och broder hade det väldigt mycket när vi va små.
Men hon fick lite alvedon så när vi kom hem så somna hon gott i sin säng.
Igår va det stora fixar dagen här hemma. Garaget städades så vi får plats för mera ved. Gräsmattan klipptes och även av det mesta av sommargrejerna plockades in. Bara möbelt på alltanen som är kvar men den ska stå ett litet tag till.
Va och hälsa på dom nya husägarna oxå. Fantastiskt hus med en stor trädgård. Där är jag övertygad om att dom kommer att trivas fint !!!
Med lite soft häng med Hanni på kvällen va det sedan dax att hoppa i säng för att ta emot en ny vecka med nya utmaningar. Så nu sitter jag här och ska se vad denna vecka har ett erbjuda.
Men hur som helst så kommer det bli en dunder vecka med massa sällskap iaf ;)


Snart så

Långa håret är i och färgen är fixad till sitt rätta jag. Blev super nöjd och va i valet och kvalet om jag skulle klippa lugg men det fick va för denna gång. Suger lite till på den så får vi se om jag ångrar mig längre fram kanske :) Bildbevis kommer.
I morse hade vi en riktig soft morgon. Låg till strax innan 10 och sedan kom Lena & Lykke och gjorde oss sällskap på kaffe så det va mys på hög nivå med mammor och bebis :)

I kväll är det fotbollskväll här hemma. Andreas & Johanna kommer så vi ska hejja fram vårt blå/gula lag till seger !!

Ska bara vänta på att kl ska gå lite så ska ja åka och ta in hästarna sedan. LIte ruggit väder tycker jag så dom får allt komma in och äta lite mat i stället och va där det är tort och varmt.

1 Vecka kvar till Marten och då kommer det en massa fin besök till oss.
Border kommer hem så det ska bli så roligt att träffa dom alla.
Hanna, Fredrik & Liam kommer oxå hit och ska bo över helgen. Det gillar vi skarpt !! Då ska det kosas delux vill jag lova.  På lördag ska det ju även festas till. För första gången sedan Smilla kom så får jag och mitt hjärta gå ut tillsammans då Smilla ska va i Oleby över natten.
Kommer har seperationsångest delux vill jag lova men det är nyttigt för mig att lämna bort henne en sväng känner jag. Hon kommer inte må dåligt för den lilla prinsessan kommer få mest uppmärksamhet i värden den kvällen :)  Men det kommer som sagt inte att bli lätt. Men nyttigt
Så nu längtar jag massor fram till nästa helg :)


RSS 2.0