Vab igen.

Ligger i soffan och kollar på lite tv. Barnet vilar på maten. Hemma och sjuka igen. Dom ringde från dagis i måndags förmiddag. Ögoninflammation.
Hon är mycket bättre så i morgon blir det dagis igen. Ska även på ett nytt möte ang all dagisförändring. Kommer bli väldigt spännande och se hur allt detta kommer sluta. Om vi kanske kan iaf mötas på halva vägen med cheferna.

Idag ska jag iaf ha en egen tid. Ska gå till frissan och bara bli ompysslad :) ska bli så skönt. Vill ju vara fin i håret när man ska festa till det i helgen !! Alla tjejerna samlade. Händer inte så ofta då alla bor på alla olika ställen och lever olika liv. Men nu äntligen !! Vad jag längtar.


Det finns inget dåligt väder. Bara dåliga kläder....

Det där med att kroppen behöver sol är SÅ sant !! Jag känner att jag kommer gå dagarna gråtandes igenom om det inte kommer lite sol snart. Idag har jag kommit på mig själv med att va skit sur på grund av vädret. Jag är trött på att alltid behöva klä på mitt barn massa galonkläder varje helg. Jag vill ha overall. Inte plast. Som idag höll Smilla bokstavligt talat på att riva huset på grund av rastlöshet och uttråkighet. Alla lekar va förbrukade och mamma och pappa va dunder tråkiga. Men vi klädde på oss och åkte till stallet. Tog in hästarna. Måste säga att jag är impad av vår lilla tjej. Hon är inte ett dugg rädd för dessa stor djur utan klampar raka vägen in i boxen och ska klappa om någon dörr står öppen. Så man får va lite med så att säga. Vill ju hemskt inte gärna att hon ska va inne hos dom själv!! Efter att ha sagt hej då till 6 st frasse ( alla hästar heter frasse, eller flasse som smilla säger ) begav vi oss hem. Klädde på mera regn kläder på mig själv och en hög med reflexer på div saker och tog en promenad. Trots regn så njöt vi alla tre (jag,smilla och king) det va otroligt skönt ute. Pappan va på fotbollsträning.

Men i morgon är det en ny vecka med nya utmaningar som dom säger. Ska börja måndagen med att jobba och sedan ta en ridtur i mörkret.


En penicillinkur till.

Beställde tid för mig och Daniel så fick kolla oss vi med i fall vi hade streptokocker. Självklart hade jag oxå skiten så det fick bli en pencelinkur för mig med. På ett vis va det skönt att höra för dom senaste dagarna har jag varit så där sjukt trött. Nästan värre än allergi trött. Så nu hoppas jag att det ska bli ordning på det hela.
Så den här helgen har det inte hänt mycket. Har mest sovit. Tog mig en ridtur igår och det va himla skönt att komma ut i luften. Hade såpass med ork så jag till och med orkade med en liten promenad när jag kom hem. Eller jag rättare sagt tvinga mig då jag kände att sitter jag still så somnar jag.

Idag tyckte Smilla att halv 7 va minsann en bra tid att gå upp. Delade inte riktigt samma mening där men det skulle absolut inte sovas mera så det va bara att gå upp. Daniel får sov morgon eftersom han va ute igår.

Jag funderar starkt på när det ska bli ett riktigt utställe här. Inte några som är på en restaurang eller där som tar 100 kr i inträde för ingenting. Så funderar dom på varför dom yngre flyttar här i från..


RSS 2.0