Piggelin

Kl är bara 7 och jag är fruktansvärt pigg för tiden måste jag säga. Borde gå upp för annars kommer jag bli trött igen men sängen är ju så skön oxå.
Har införskaffat en gå stol till Smilla nu. Oj vad det va positivt vill jag lova !! Hon är hur nöjd som helst när hon får komma upp och se saker. Fattat grejen lite hur man förflyttar sig oxå fast fötterna inte riktigt räcker till men halva foten tar i och det funkar :)
Idag är det dax för den här mammans fasa.. 5 månaders sprutorna... Eftersom jag avskyr sprutor mer än nått annat så gör det redan ont i min kropp när jag tänker på att dom ska sticka henne sedan. Åhh stackars liten men det är ju för nått bra !!


5 månader sedan

Hur det än är så är det himla skönt när man känner kylan bita i kinderna när man varit ute på promenad !!
Fick på vinterdäcken idag oxå. Världens bästa man kom hem och hämta bilen så jag och Smilla behövde inte gå upp och ut i kylan när den skulle lämnas in vid halv 9 :) det tackar vi för.
Har nu 5 månader senare blivit av med mina 20 gravid kilon oxå. Kroppen är ju ändå inte riktigt det samma som innan. Lite mera slapp kan man säga :) men vad kan man begära... Det är ju träning som behövs och det måste jag villigt erkänna att jag inte är så speciellt sugen på just nu !!
Hur som helst, annars går jag mest och längtar efter fredag då berggårdsvägen 2 latte morsor ska ut på en dags tur med sina barn :) mysigt !!!


Va gnäller jag för.

När jag i bland har svårt att få i hopp tiden med familj/ fritid så går jag in och läser den här bloggen- http://www.stallvästeräng.se
Jag har ett barn och en häst. Den här tjejen har 2 barn och massa hästar och är för mig en fenomen som får i hopp allt!! Det är min sporre iaf !! Sjukt imponerad av henne !!!


Utvecklingen är fantastisk

Prinsessan ligger ute i vagnen och sover gott i solen. Hon är verkligen ett utomhus barn. Både jag och Daniel har varit så noga med att hon ska sova ute på dag tid sedan hon föddes så när vi en dag skulle låta henne sova inne på förmiddagen så gick vi nästan bet. Icke sa smilla som skrek som en tok. Vägrade att sova inne. La henne i vagnen och ställde henne ut och gissa vem som somnade på sekunden. Så nu har vi försökt vänja henne att sova inne lite. Men idag va det ett sådant strålande väder så det fick bli ute.
Strax fyller hon 5 månader och nu börjar det bli en riktigt livlig och rörlig bebis vi har. Hon har börjat ställa sig på knä men blir jätte arg när hon inte kommer någonstans. Får inte upp sin överkropp ännu nämligen. Hon har inte kommit hur man gör. Så vi insåg här hemma att grind till trappan är ett måste nu innan hon kryper i väg.
5 månaders sprutan ska tas på måndag så jag hoppas att det går bra och vi klara oss utan febern men kommer den så kommer den.


En ny stjärna till världen !!

Igår föddes en ny liten bebis till världen. Grattis bästa Malin och Björn till er dotter :) så igår va det glädje tårar som rann ner för kinderna minsann vill jag lova !! Längtar som en tok tills man får åka och titta till dom alla !! Grattis till er igen !!


Kvalitets tid

Söt bebisen ligger i sin säng och sover :) själv har jag parkerat mig i sängen oxå. Blev akut trött och kände för att bara kosa ner mig. Krattat löv och några varv på banan av en otränad ryttare på en otränad häst har satt sina spår oxå.
Tanke explosion i huvudet har gjort mig väldigt trött den senaste tiden så idag bestämde jag mig för att ringa ett samtal så nu känns saker och ting mycket bättre !! Besviken och uppgiven är jag ännu men det har inget med denna person att göra. Bara skönt att få vräka ur sig till någon som förstår mitt dilemma. Men som sagt, härligt samtal, det va vad den här mamman behövde !!!
Nu ska jag bara njuta av min fantastiska familj och mina fina vänner .


Höst onsdag

Idag gjorde vi sista träffen på baby massagen. Tråkigt för det har varit väldigt mysigt att träffa alla mammorna 1 gång i veckan. Men vi bestämde att vi skulle träffas ändå :) det gillar vi !!!
Har hunnit med både promenad, ridtur och lite plock här hemma. Ridturen kunde ha slutat lite illa då frasse snubblade i mörkret och båda frambenen vek sig på han. I sista sekund lyckades han få balans igen och lyckades ställa sig upp tillbaka. Blev 2 skrubb sår på knäna hans och mulen & munnen full i grus. Stackaren :( men Inge blod iaf. Så jag hoppas att det inte hänt nått med han igen utan att det bara va en tillfällig snubbling som sagt.


Kos

Grått och trist ute så därför har vi inte gått upp ännu :) inget speciellt planerat idag heller så vi behöver inte stressa upp jag och prinsessan. Min andra hälft har åkt till götet på kurs idag så vi är ensam hela dagen. Funderar på om jag kanske skulle baka lite... Det va inte igår direkt. Nått gott bröd som man kunde lägga i frysen så man hade. Någon som har något bra recept ? Gillar inte bröd där man känner frön väl. Men ett saftigt nyttigt. Gud va hungrig jag blev nu. Måste upp och äta frukost !!!


RSS 2.0