Summer Time..

Nu va de allt länge sedan ja va in här och skrev nått. Semester har. Har hunnit med en del. Varit hos broder i Borås och hälsat på. Gjorde då min första resa till Ullared. De va verkligen en upplevelse kan man säga. Folk va verkligen som galna och de folk precis över allt. Fick med några saker hem iaf..

Sedan har ja varit i Karlstad och festat och hälsat på gänget där oxå. skoj skoj att se dom alla.

Möhippa va de igår för hanna oxå. Bröllop på lördag. (ja tackar för inbjudan, Kommer bli skoj)
Vi drog iaf till Sunne till spa. Åkte fyr hjuling. Alla körde som galningar. Sedan bar de in till relaxen. Cider och öl i kropen. (mums)
Hem till Gunilla för fixa sig i ordning. Åt en massa god mat och drack massa vin. Sedan kom jordens raggar bil och hämta oss. Fanns knappt inredning i den :) Men vi kom dit vi skulle iaf. In på kolsnäs och rocka till Marcollio. Va väl så där. Hanna och ja bodde sedan inne på verkstan Resten va kvällen. Hade så jävla skoj !!!


We´re going to Ibiza

Typ så känns de som ja vill göra när ja tänker på detta jävla skit väder. Ja tror ja blir ännu mera deprimerad än va ja redan är.. Fy fasiken va mycket vädret kan påverka en. Ja vill bara ha en massa sol så ja kan ta med mig min luftmadrass till sjön och ligga där och flyta hela dagarna. Fast de bli ju inte samma sak ändå nu när min flyt kompis Kajsa har dragit till Frankrike och jobbat. Men de är hon värd. Hon kommer ju hem tillbaka så småning om :) Men som sagt nu flyts de inget ändå..

Broder har nu kommit med Barna  och de leks för fullt. Herre gud man blir ju helt slut. Men de är skoj oxå :) De är allt dom bästa barnen de !!
Gud ja har en sådan att måste göra lista och de bli absolut inget för mig.. Ja tror ja har tappat stinget. Är inne i en mega svacka helt.. Måste rycka upp  mig själv nu !!

På Tripp

I helgen drog alla till Höljes. Ja åkte åt andra hålle ja. Åkte ner till mina vänner i karlstad. Va så jädrans skoj att träffa alla igen. Va länge sedan. Va ute och åt god mat sedan på kvällen kte vi hem till Andreas och Dan och drack lite vin och umgicks. Va bara vi "gänget" De va skoj. Bara sitta och prata en massa om alla roliga saker vi gjort genom åren. Fasiken va ja saknar allt som va !! De va tider de. Blir så jädrans sugen på att flytta ner tillbaka.
Men man får väl hålla ut här med. Åka ner ofta och hälsa på i stället :) Sedan gick vi som en "familj" till Ankan. Drog med oss stackars Eklöf ut oxå som hade flyttat ner samma dag. Va skoj att han hängde med. Kommer sakna han massa. Men som sagt de är bara 10 mil. Man åker på 1 timma så de är väl inte så farligt. Fast förut va de bekvämt när de bara av att gå till andra sidan gatan :)

Snart semester nu. Bara den vecka kvar sedan är de ledigt. Broder med familj kom igår kväll oxå så de bli en massa umgås och leka denna vecka. Sedan blir de att åka ner och hälsa på under semster.  Gå på Liseberg :)
Men nu får ja fixa alla saker som ska fixas innan ja ska sluta för veckan. Är massa att göra.

image20


Tjoho

RSS 2.0