skit jobb

Idag är en sådan dag då ja bara irriterar mig på både de ena och de andra på mitt jobb. Usch !!! Man skulle ha flera miljoner så man kunde gå ner i tid och kanske bara jobba 25 % eller nått. Skulle funka väldigt bra för mig de !! Känns som de kan bli ett utbrott för min del väldigt snart !!!!!!!!


Nu är de snart fredag

Uppe med tuppen och ja börjar känna att mina tabletter & kost börjara göra susen. Inte alls så trött på morgonen längre trots att kl ringer 5 varje morgon.

Idag ska ja minsan låta hästen vila och ge vårt hus en ordentlig städning. Ska ta rum för rum riktgt ordentligt så de blir rent och snyggt och härligt.
Skulle ha börjat igår men då kom de massa annat i mellan  (men de gjorde inte nått alls de ) va till H igår. Älskar hennes lägenhet. Så järdrans mysig !! Va med in till grannen och fick träffa några stycken totalt avgudande söta valpar. Va de sötaste ja sett på evigheter och nu längtar ja ännu mera efter vår lilla valp :) Men de står inte på försen de är hösten !!!

Nöjdast med håret

Igår bar de iväg till Frissan. Skulle aldrig byta frisör. Hon kan verkligen mig, mitt levende och mitt hår :) Är så super duper nöjd med håret !! Så nu mera är ja röd/lila med kräm ljusa slingor. Passa min hy perfekt. Man måste ju tänka på sådant så man inte färgar sig och ser fruktansvärd ut på grund hur ens egen hud är.. Har sett många skräck exempel på sånt !!! Med lite hår produkter som luktar smultron (otroligt gott ) så traska ja hem till en underbar man som stod med maten klar :) De är lyx de !!

Hur som helst, med ny outfitt och nytt good looking hår så är ja redo för helgens bravader :) Ska bli så skoj ! Kameran ska laddas och humöret kommer va på topp.

Annars så väntar ja som en tok på min rakapparat till hästen så den kan fällas lite hår..


Inga hål & invigningen va helt ok.

Igår va de invigning. Massa människor i farten. Skoj när de äntligen händer nått i byn och att folk drar sig ut ur sina hus för att kolla trots att de är vinter och kallt :)

Va så otroligt lättad igår när ja kom från tandläkaren. Inte ett enda hål denna gång. Nu har ja klarat mig 30 år utan ett enda hål :) vill då aldrig ha nått heller. Fick så många lovord för mina tänder så ja tror ja bockade & bugade hela vägen ut.

Hann inte med att träna hästen igår heller och idag ska han nog få vila lite för idag ska vi minsann städa stallet och göra fint. Städa i skåpet och fixa lite. Igår plockade ja med mig lite täcken hem för tvätt. Ett lämnade ja in då de är för stort för att få in i vår tvättmaskin. Dom andra får tas hemma. Så ja började hemma igår kväll med de första.. MEN HERRE GUD va hår de va överallt. Tvätta de 2 gånger och fick göra ren maskinen efter varje gång. efter andra gången så hängde ja upp de för då ja tröttnat på att dola så ja får väl fortsätta idag, slänga in de tillbaka så de försvinner lite hår ur de. Men de är då ingen som vill se hur golvet i tvättstugan ser ut för tillfället iaf, Nu är ja jävligt glad för att vi har en tvättstuga som enbart är för tvätt !!!


Stress hjälper i bland.

Har stressat som en tok här på jobbet för ja skulle hinna klart med allt eftersom ja skulle sluta tidigare idag och ska till den där jädrans tandläkaren.. Har sprungit som en tok fram och tillbaka och helt plötsligt så va ja klar med allt 2 timmar tidigare :) Är bra att ha press på sig.
Tar de inte allt för lång tid vid tandläkaren så ska ja försöka träna lite med hästen idag tänkte ja. För i kväll ska vi in till byn med gammla grannen och kolla på våran egan lilla sånglärka när hon sjunger :)

Har iaf äntligen betällt en rakapparat till hästen. Dom är så jädrans dyra men insåg att de är bättre att ha en egen. Är ju en sak man har väldigt länge.
Frasse får sån dålig ork med all denna vinterpäls så nu måste den bort om vi ska orka träna ordentligt. Så hoppas ja inte kommer någon mera kyla här !!!

Idag ska ja försöka hinna ta lite kort på vårt lilla badrum och lägga ut.. De kommer De kommer.


Träningsvärk lite här & där..

Träna med hästen i tisdags och ja kan lova att träningsvärken är nästan ännu värre idag i lår & mage än va den va igår.. Men skönt när de känns och märks på både mig & häst :)
Va ute på en mys tur med  Fridiz igår och vi såg mer eller mindre ut som snömonster när vi kom tillbaka *haha :) skaka av mig & hästen flera kg tror ja när vi kom in. Idag ska både ja & han ha en skön vilo dag för de är vi värda men i morgon är de att ta nya tag igen :) Hur skulle ja klara ett liv utan häst.. De skulle aldrig gå !!

Våra fönster kom ju in i går där de endast för tillfället har suttit isolering och ja kan ju lova att vi blev mer än nöjda !! Vi har nog iaf torsbys ljusaste kök :) Men de gillar vi !!!
Så nu kan ja äntligen börja med storstädningen delux. de sak va kliniskt rent & var sak på sin plats. De är min sak de. Så skönt att komma hem till ett rent & snyggt hem.

Frukost i magen är ett måste nu känner ja.


Nya härliga fönster :)

Nu har all min energi tagit slut. Den bara försvann. Har haft tok mycket på jobbet idag och med nått jävla virus i kroppen så är ja sjukt trött och har ett huvud som bulltar som bara den tack vare huvudvärk. Men ska ut och rida när ja slutat så ja hoppas att de släpper. Med lite drisk lufft så brukar de gå vägen.

Idag är mister snickare hemma och sätter in våra fönster som vi väntat på i köket & badrummet. Ja är så nyfiken på hur de har blivit :) Så nu när badrummet är helt klart så ska ja lägga upp bilder Ullis :)
Kaminen till källaren kom i veckan så nu ska den moteras in så ja hoppas M kommer i morgon och fixar till den så vi kan elda där sedan oxå. Massa varmt till oss de gillar ja. (stackars Daniel som kommer svettas sönder en vacker dag )

Hade tänkt mig att de skulle bli en riktigt lugn helg oxå men nu blev de inte riktigt så. Cabaré på fredag igen så riingde pappa och ville ha med oss på hockey på lördag. Sitta i en loge och få go mat, kolla hockey tackar man ju inte nej till :) Om vi nu får tag på någon hundvakt till grodan där hemma.

En kopp kaffe och försöka varva ner lite.. de är de som känns närmast nu..

Underbara fredag

Fredag.. Har ja talat om hur mycket ja älskar fredagar !! Ååå gud va dom är underbara !! Bäst av alla måste ja säga. Ska fixa & dola i helgen där hemma, Så ska ja ju självklart hjälpa Hanni oxå :) Ut på underbara ridturer i vinter vädret. Man måste ju passa på när de inte är -30 ute. Elda och bara ha de skönt !! De gillar vi !!

Jag undrar lite vart ikea har gjort av våra saker till garderoben som  vi skulle få nya. Va några veckor sedan ja ringde om dom och de skulle skickas nya på direkten me ja har då inte sett till nått. Får nog ringa dom igen.

Måste även sätta mig med en lista va som behövs till huset här så vi kan börja beta av lite saker :) Vi har ju köpt massor men än fattas de en hel del. Måste ju ta de lite då & då så man inte köper fel saker men en del är de lite mera "akut" med.

En kopp Proviva nu så är de bara att sätta igång att jobba.


Ibland så räcker de där lilla.

Ja har en dusch. En dusch som är totalt ljuvlig :) Den bäst av dom alla. Bara njöt igår när ja fick stå i den och bara va. Alla ni som varit hem förstår min längtan efter denna dusch :) Då de kändes som både hälsa och liv va i fara när man stod i den i källaren *haha.
Så idag förhoppningsvis så komemr även badkaret bli klart. Så idag har ja tusen saker att göra. Ska ut och rida när ja slutar (frida skulle ha vart med men va tvungen till tandläkaren så ja tar en tur själv) Sedan hem och städa som en tok, Göra badrumemt rent och fint och börja ställa in alla saker. Ska de bara bestämmas va de ska va för färg på alla tillbehör där. För så långt har ja inte kommit. Viste ju inte hur de skulle bli som klart, Så vi får väl helt enkelt ta en tur till ikea snart igen :) Daniel spyr väl på mig snart. (Då hanna kommer vi, hoppas verkligen du bakat massa goda kakor till oss ;)

Men summan av kardemumman så är ja så jädrans glad för att de blev de här huset som blev vårt. Ja trivs hur bra som helst och känner att de börjar på att bli ett hus nu äntligen.


Planeras

Till helgen ska Thailands resan planeras med bästa Lena & Anders. Me like !!

Kan även inlägga att idag blir badrummet klart. Gissa om ja ska bada & Duscha som en tok :) Gött

En härlig dag.

Idag har varit en sådan där skön slapp dag. Inte gjort ett skit här hemma bara njutit av ett rent & nystädat hem. Städade bort julen igår och fick de snyggt här hemma. Avslutade kvällen men film och godis med babe och Söta Kajsa :)

Så idag har ja varit värd att slappa. Va ute på en skön ridtur med Frida. Va de va underbart att komma ut i de underbara vinter vädret utan att frysa totalt ihjäl. Ja njöt som en tok. Detta vill ja ha mera av nu.

Nu avslutas dagen i soffan med " en annan del av köping. Härligt gäng.

          

Älskade katt

Vår älskade katt blev tyvärr inte bättre.. Så idag va vi tvungna att låta han gå vidare till Katt himlen. Känns fruktansvärt hårt men djur ska inte plågas så detta va de enda rätta för han. Kommer sakna honom tok mycket. Han va en sådan specill katt på alla dess vis.

Men han får de bra i katt himlen där även hans äldre broder finns.

Miss you missen <3



 


Tillbaka med Katten.

Fick åka tillbaka med katten idag till vetrinären.. Skittråkigt men han måste läggas in på mera dropp. Ja hoppas att han repar sig annars har vi bestämmt med vetrinären idag att han får tas bort. Får ge han några dagar hemma och se om han vill äta hemma. Ja ber till gud att han repar sig och börjar äta. Kommer göra ont i kropp och själ om vi är tvungna att ta bort han. Men han ska inte lida så de är bara att gilla läget och tänka som så att man gör de för hans skull.


Katten lever & Ja vill till Göteborg

Tvångsmatning & medicinering på katten pågår fortfarande. Men skam den som ger sig. Orolig som en tok för han men ja hoppas att han kommer repa sig snart och börja äta av sig själv.

Va ju på cabaré i Tisdag. Den va skit bra :) Fick mig många goda skratt !! Så har ni inte sett den mina kära vänner så tycker ja starkt att ni sak åka och se den.

Mickiz ringde igår och vi bestämde att vi ska kolla på biljetter till Götebors horse show. Där blir man ju som barn på nytt när man springer omkring :) Hjärtat kunde tänka sig att följa med oxå. De är ja glad för . Glad för att han är en sådan pärla och vill följa med på nått som ja brinner för och som han inte alls är intresserad av. Ja är glad över att ja har träffat en sådan underbar människa som förgyller min dag och gör mig lycklig :)
Nu va tyvärr show bijetterna slut för lördagen då dressyren är :( De är ju trots allt den man vill se.  Men ja får kolla blocket så kanske de dyker upp nått där.

Annars så är de bara skoj att knalla runt på mässan som är. De finns så sjukt mycke grejer där och man blir inte alls köp galen på nått vis :)


Thiland typ nu ?

Snart dax att börja planera thilands resan nu. Så man får boka och känna att man äntligen är på väg. Så till hösten ska man äntligen få sitta på planet och på väg.
MAn kan ju hoppas att mamma & pappa vill göra att familje tripp till vår/sommaren igen som vi gjorde förra året då dom bjöd oss alla till mallis. Va underbart att va samlade alla och bara ligga i en solstol och steka. Eller så har dom hunnit fått sitt hus i spanien så vi får åka dit. Funkar lika bra de.
Men som Anna Anka sa på julafton så ser de ju bara lortigt ut när brunetter är solbrända :) Hon är rolig den Anka.. Undra hur många i detta avlånga land som hon lyckats reta upp.

Ska iaf få hämta kissen idag. Han sak tydligen ha blivit piggare och ja hoppas att de hålelr i sig så han snart börjar äta ordentligt. Dom hade fått tvångs mata han idag med men ja ska hålla alla tummar & tår för att de ska gå vägen med han.




Kallt åt näsan.

De är nu som ja är väldigt glad över att vi har satt in en kamin i huset. Igår trotsade ja vädrets kyla och ja & Frida pullsade på oss och våra hästar och gick ut på en tur. De va kallt men samtidigt skönt att komma ut. Satte bara på hästen ett skönt fleece täcke, hoppade upp och tog en tur barbacka. Va underbart att pullsa i snön och kännas hans värme under mig.
Väl hemma fick de bli en skön & varm dusch när ja kom upp så hade världens underbaraste lagat mat till mig så vi kosade ner oss i soffan med filt, mat, en härlig brasa och kollade på en film. Hur skönt som helst. Så skulle ja kunna ha hur många eftermiddagar som helst.

Men i morse när ja skulle åka till jobbet kunde ja hålla mig för skratt när ja kolla termometern -26. de är inte sunt. Satte på mig så mycke kläder så ja tog mig knappt till bilen kändes de som. Men frysa de vill man då inte.

Kommer vänta spänt på att klockan ska gå under dagen så ja får ringa och höra hur de går med vår lilla kisse. Om vi får ta hem han eller om han ska få somna in för gott. Ja ber till gud att han har repat sig och vi får ta hem han snart. Han saknas de hemma.

På fredag blir vårt badrum klart iaf. (hoppas ja) allt kakel och klinkers är satt så nu ska bara fogas. Underbart. Så på fredag är de meningen att snickarna och röris ska komma. Sedan har vi ett nytt fint och underbart badrum med ett snyggt badkar.




Lilla Cash

Nu ska ja snart bege mig till vetrinärkliniken med vår lilla katt. Tyvärr har stackaren blivit jätte sjuk och med hjälp igår från underbara mickan så fick vi tid direkt nu på morgonen. Hans lever har gett upp för igår när vi vakna så va katten helt plötsligt knall gul i huden.. Så idag ska han läggas in för några dagar på dropp och lite antibiotika så ja hoppas och ber till gud att han blir frisk. Ger de inget resultat på ca 2 dagar så kommer vi va tvungna ta bort han :( Så idag ska ja hålla alla tummar ja kan för vå lilla Cash.
'




Oj va länge sedan.

Här va de länge sedan man va in nu. Men eftersom vi inte haft internet så är de inte så lätt :)

Nytt år ha de lyckats bli oxå. Hoppas detta år kommer bli lika bra som de förra !! Mycke ha hänt.
Vårt hus står nästan klart på markvåningen. Vi är så nöjda med vårt resultat. Källaren får tas eftersom till sommaren. Ett rum i taget. Är ju inte direkt gratis detta vill ja lova.

Ska slänga in lite bilder här rum för rum. Annars så tar de en hel evighet. Börjar idag med köket som ja personligen är mest nöjd med. Vilken skillnad de blev.

Lite före och efter bilder...

   

 

     

 

Detta är de nya köket som ja fullkomligt älskar vill ja lova. Och vilken skillnad vi fick :) Fast de är väl de som är meningen när man renoverar ;)








RSS 2.0