Blod svett & Tårar ger resultat.

Efter en massa liter svett, en massa stånk och stön och bestämdsamhet så börjar de verkligen hända saker nu.
Hästen visar resultat, jag visar resultat och till och med vågen börjar visa resultat :) Hitta ett par gammla jeans i garderoben i går och jädrans va dom satt perffa.. De gjorde dom inte förut kan ja säga :)  Ja är så jädrans nöjd med allt nu. De lixom bara flyter på så jädans bra. De är gött de.

Är nu väldigt sugen på en tripp till ikea. Har hitta en massa saker som iaf ja tycker behövs till lägenheten, sen om mister tycker desamma är ja inte alls säker på men :) Men soffa och säng är ett måste. Sedan har gunilla lovat mig att ta en riktigt snygg kort på Frasse som ja kan förstora i svart vitt och sätta upp på väggen. De kommer nog bli snyggt oxå eftersom lilla vardagsrummet ska bli svart/vitt/grått. Alla väggar är ju vita då. Inredningen är/ska bli svart/grå. Mmm Snyggt.

Idag ska ja leka med johanna minsann :) Innan hon drar till Holland. Hmm undra va ja får för pressent :) *haha*
Till helgen kommer Sara hem oxå. Vi ska ha riktigt massa tjej mys på lördag :) Kanska slänga i väg ett bowlings klot eller 2 oxå. Gud va länge sedan de va ja bowla. Får lika ont i rumpan varje gång. Tror ja gör nått fel..

*ha de gött i höst solen alla*

*Snö*

Nu har dom första snöflingorna kommit. Känns lite mysigt oxå måste ja säga :) Fast nu har ju allt gått över till regn i stället. Men första snön ligger aldrig kvar.Börjar längta efter att få ta fram alla julsaker :) De är ju de bästa av allt på detta halv år :) JA älskar julen mer än nått annat tror ja...
Måste iaf köpa mig vinter skor nu. För de har ja verkligen inga kvar sedan förra året. Ja slängde alla tydligen.

Idag fick ja mitt nya träns till Frac oxå. Oj oj va snygg han kommer bli. Bara att olja in ordentligt så de blir mjukt och fint..

Nu är de jobba som gäller.

LMB

Ja verkligen älskar mitt jobb. Faskien vas öta dom är killarna. Ja får ett sånt förtroende så de är inte sant. De tycker ja verkligen om. Att folk litar på en :) Då blir man verkligen mera framåt och villig att lägga ner sig i sitt jobb totalt.

Johan har kommit hem från norge oxå. De va skönt. Kändes väldigt konstigt att va hemma själv 1 hel veckan. Inte van de lixom. Första natten trodde ja aldrig att ja skulle somna. va tvungen att ha djuren inne hos mig så ja inte skulle känna mig allt för ensam :)

Har letat som en tok efter de rätta tränset till Frasse som bara den. Och nu har ja äntligen hittat de. De är så snyggt så oj oj. Han kommer bli en sådan ståtlig man :) Träningen går framåt för oss oxå. Fast han börjar bli gammal nu mannen. (vill inte. vill att han alltid ska va ung ju)  Men några år till ska vi allt hinna med lite träning och någon tävling.  Har hittat en massa saker till hans om ja tycker att han behöver men samtidigt så har ja ju en miljon saker till han oxå. Man måste ju inte köpa allt som man ser. Men de är ju så skoj...

Snart kommer snön oxå.. Kallt men samtidigt väldigt mysigt !! Ja längtar faktiskt lite efter snön. Få tända i kaminen och göra mys. Va ute med djuren och och pulsa. King har ju fått ett nytt täcke så han kan va ute hela vintern utan att frysa :)

Nu ska ja ta mig en tur och se hur de går med min bil.. o ja får den tillbaka någon gång. De vore inte fel faktiskt. Ja saknar den nu !!

*Chil out*

Full fart..

Ja bara måste säga de att gud va ja älskar mitt jobb. De är så jädrans skoj. All går så lätt och ingen uppgift är tråkig lixom. Cheferna är toppen. Dom antällda är toppen. Alla leverantörer är toppen.
en gud va allt ät bra alltså. Men de är ensamt hemma :( iaf denna vecka.

Lortiga människor finns de oxå. som typ DU. Gud va ja verkligen tycker illa om dig nu. Du är nog en av dom äkligaste människorna som finns på denna jord. och ja önskar dig igen lycka alls kan ja säga. Skata.

Ny bil måste ja köpa oxå. Vill ha en väldigt ny bil :) Kanske till och med en volvo. Eller Saab. Dom är snygga. men de är ju så svårt. Kan ju inte ett skit om bilar.

Gjort höst mys fint på kontoret oxå. Grönväxter och goda doft ljus. + en annan massa snygga saker som ja köpt till. :) Så jädrans va snyggt de blev. Ska de bara bli klart oxå någon gång. Om ja hinner vill säga. Men de kommer de oxå.

Tröttnat på torsby har ja gjort fullständigt men ja frågar mig om de är torsby i säg eller om de är människorna som bor här?? De är frågan de. Tänk att ja tror att de är människorna i första hand.Uhh.. Ledsamt att man inte kan få va i fred någonstans lixom. Ska bygga mig en egen stad tror ja. Där bara människor som är bra får bo.

Va med mamma till karlstad i helgen och handla lite oxå. Fick allt med mig en hel del påsar hem kan ja lova :) VA in på ikea och hitta både soffan och sängen som ja måste byta ut hemma. Mamm sammtyckte att de va bra saker att köpa. :) De va bra för mig de. Tur att man har ikea så när nu. Bara att åka på en handlings tur lixom när man känner för de.

RSS 2.0