Dom säger att det är sista veckan ? Men ja vete fasiken ja

Ja då går vi in i V.40 idag ja & bebis.  40 veckor.. Vad hände ?? Det gick fort men ändå inte. Hade man blivit lite mera beskonad så kanske tiden inte hade varit så dryg här på slutet, Men med foglossningar allan, sammandragningar,restles legs och sömnbrist så blir det lite drygt i bland. Men nu kan vi se slutet :)
Kommer aldrig glömma när jag den 1 oktober berätta för Daniel det faktiskt finns en bebis där inne :) Glad,Gladare,Gladast !!! Han kommer bli den perfekta pappan, Den bästa !

Men lilla bebis, världen ropar på dig nu. Kom ut så mamma & pappa får lära känna dig någon gång. Vi är så nyfikna på dig.


Spenderar byxorna.

Idag satte vi på oss spenderar byxorna hör hemma och köpte oss lite kläder och skor :) Ja tänk att man kan bli så lycklig av att bara få handla lite ibland. Få nått nytt i garderoben och hjärtat va ju värd det nu när han va så duktig och rensa ur den i helgen ;) Måste ju fylla på nått nytt !!!
Kanske är dumt att köpa kläder så där när man är höggravid och 1 vecka innan satt datum. Men men... det försvinner väl till slut någon gång :)

Denna vecka erbjuder 2x födelsedagar. Broder som kommer med familjen. Vetrinärerna kommer och frasse ska få sin årliga spruta. Så idag tog jag tag i tvätten och tvätta bort allt som låg. Hela 5 maskiner och nu äntligen ä båda korgarna tömda. Bara att fylla på med nytt !!!

Det går så fort.

Så sa det pang så va denna helg över oxå. Fast jag känner ingen skillnad längre på vardag eller helg känns det som,. Det enda är att min kära är hemma :) Och det är inte fy skam det !!!
Men till veckan har han kort vecka och broder kommer och hälsar på så det kommer gå i full rulle hela helgen :) Ska bli så skoj att äntligen få träffa dom igen. Har inte sett dom på evigheter känns det som. Dom beställde ju 1 bebis tills dom skulle komma men tyvärr får jag nog göra dom besvikna. Just nu har hon inte en tanke på att kika ut. Så dom får helt enkelt göra sig en tur till upp !!!

Bilen är inlämnad på service och babe är på träning och bara för att ja inte har någon bil som kommer ja på en massa saker som ja skule vilja åka och göra och hälsa på folk :) Vist är det typiskt. Surt att ja inte kan gå längre sträckor annars hade det inte varit några problem men....

Krypa ner i soffan med en bok i stället. Ja det ska ja nog banne mig göra.

Go morgon Fredag

Har bara varit upp och kissat 1 gång denna natt så ja är ju helt utvilad nu :) Så när babes klocka ringde på morgon så gick ja upp med han och åt frukost. Mysigt värre :) Men eftersom vädret är av sämsta sort så bestämmde vi oss för att lägga oss i sängen ja & King igen för att kolla på en film. Eller morden i midsomer rättare sagt. Lika bra varje gång trots att ja vem som är mördaren i varje avsnitt.

Nu tänker ja kosa ner mig brevid världens tröttaste hunden igen och starta om morgonen om några timmar i stället.

Go morgon på er.


Snart helg igen

Frukosten håller på att landa i magen och dagen ska börja för oss här hemma på Gräddhyllan.
Yoggi mini Björnbär/vanilj är ett tips. Den sitter som ett smäck i munnen !!! Mycket god. Är en galen yoghurt människa och skulle nog kunna leva på det tror ja.
Vissa av oss är ju mindre pigga ännu.



En hård natt :)


Ska klippa gräset idag iaf. Så jag får någon sorts sysselsättning, Tvätta några maskiner så det finns rena kläder att sätta på sig :)



Nu har vi gått in i V.39 jag och bebis



Fortfarande inge tecken på att hon är på väg vårt lilla troll. Hon mår gott i mammas mage så hon stannar tydligen gärna där :)
Med min vanliga flyt så kommer hon väl va kvar där inne till absolut sista dagen då dom är tvungen att se till att hon kommer ut.

Tänk vad bra det blev

Huvudvärken försvann !! Härligt, Så vi fick massa gjort idag med. Mamma ringde och bjöd på lunch. Så jag packa in King i bilen och  hämta upp Daniel så fick vi oss lite mat i magen. Lämna kvar King I oleby så han fick va ute och springa runt. Åkte till Erica och fick mig några koppar med kaffe. Babblade om allt mellan himel och jord.

Frasse har jag hunnit med oxå. Passade på att hämt med hunden hem samtidigt så han ligger i soffan helt utslagen nu :) Hårt att va på landet ;)
Trots mitt flängade runt så har jag så mycke energi kvar i kroppen så jag funderar på vad jag ska göra med den. Kanske gå en lite promenad, klippa gräsmattan eller gå ner och måla i källaren.. Det ändrar sig fort det där med att va så trött så man kan stå och sova till att ha massor av energi.

Har iaf suttit och kollat på en massa hästar. Hur ska hösten bli ? Blir det en ny eller kommer min lilla prins komma tillbaka till livet ? Ja det är frågan om det.. Vet förmodligen svaret redan men.... Ja vi får väl se....Det löser sig när vi kommer så långt.

Dumma huvud

Vaknade med en mindre fantastisk huvudvärk idag. Ska försöka få i mig lite frukost här och sedan kanske vila en liten stund till. Har lite to do idag så det vore skönt om den bara kunde ta och försvinna !!!

Träffade lilla Sonja igår oxå :) Vilken söt liten sak. Sov som en tok trots allt bängel med henne :)

Ner med frukosten och hoppas den tar bort det onda i huvudet.

Nu är det bara att köra igång.

Efter att vägen blivit avstängd idag av bygget för Konsum så är det mer än traffikerat på vår väg då alla i området måste åka förbi för att komma hem till sig.
Men nu har en riktigt mumsig frukost som bestod av Guava/hallon yoghurt med banan i och paprika macka landat i min mage så nu är det dax att ta tag i dagens to do. Massa maskiner som ska tvättas och hängas ut. Iväg med massa skräp. Bort med det gamalt och in med nytt :) Lite trädgårds arbete oxå om kroppen tillåter det. Men det ska nog gå för sig.

Vilken bra start på dagen.

Igår vid 10 va ja så trött så ja kunde knappt hålla ögonen öppna. Vi gick och la oss och kolla på en film. Blev pigg igen och hade jordens problem att somna. Detta jävla spring i bena.. Sista gången ja va upp och kissa och kolla kl va den starx innan halv 3. Vet att ja lyckdes somna precis efter det. Vakna och kunde inte för mitt liv somna om. 05:03. Fantastiskt.. Till slut tog ja med mig hunden och gick upp. ingen idé att ligga och bara vrida sig och väcka stackars babe. Bra om någon av oss får sova :)
Men jag skulle gärna vilja ha mera sömna då tyvärr mitt sömna schema inte ser så väldigt mycket bättre ut någon natt...Men va fasiken, Trött kommer jag ju snart och bli så det är det samma att börja vänja sig i tid :)
Så idag ska ja bara va och inte umgås med någon. Känner mig inte alls umgåsig så ja låser dörren och lägger mig i soffan dag !!!

Skam den som ger sig

Idag va det alltanens tur att få bli ompysslad. Den gröna mattan åkte ut även möblerna. Nu ska bara det sista myset fixas till så är det klart. Ska åka och fixa lite ståltråd så jag kan hänga upp dom små ljuslyktorna och lite mera blommor så är det klart. Dom sista kuddfodralen hänger ute på tork så bara dom torkat så ska dom få flytta till soffan :) Känns skönt att ha det avprickat på listan oxå innan lillans nedkommst.






 Nu är det i stort sett bara grävmaskinen som vi väntar på så är det bara att börja bygga lilla bryggan där nere :) Det ser jag jag väldgt mycket fram emot. Att få göra mys pys där oxå. Vi funderar på om vi ska sätta en del som paviljong eller med soltak. Personligen så gllar jag soltak. Så himla snyggt !! Men vi får se vad det blir så beror det självklart hur stort vi beslutar att bygga det hela. Kommer ta en del plats av gräsmattan men va fasiken.. Man slipper klippa ;)

Vart kom allt detta i från ???

Fick en energi kick idag tror ja. Har hunnit med både det ena och det andra. Liten promenad med King, Golven har skurats, maskiner har tvättats, gräsmattan har klippts, hunden har fått sg en rejäl genom gång, stallet gick gallant och ja har till och med börjat packa min och Daniels väska till BB utflyckten :) Kommer har ont till tusen sedan men det är den värt känner ja. Va skönt att få göra en massa saker och bara flänga runt som Åsa brukar göra :)

Brasan är tänd och jag är nyduschad så nu ska ja lägga mig i soffan och dricka ett glas med saft,äta en banan och invänta Criminal Minds. Så hoppas vi att jag tar mig upp ur sängen i morgon och inte behöver lyft hjälp ;)




I Tisdags gick vi in i V.38 jag och bebis. Inte länge kvar nu :)





Behöver en flyttbar toa tror ja

Trodde inte ja kunde bli mera kissnödig än ja redan är.. Men 1 minut efter att ja varit på toa så är ja kissnödig igen :) Hur ska detta sluta !? Det är inte att åka någonstans där det inte finns en toalett iaf :)

Ska åka till Sjukgymnasten nu och få lite saker som jag ska ha med mig ner till förlossningen som ska hjälpa mig att to bort en del av det onda. Värt att pröva iaf. Funkar det så är det ju super !!!

Söndags mys i kvälla

Helgen går alldeles för fort. Vi har iaf fått till lite fix här bak på gården och backen är nu är uppfräst så det ska bara grävas lite till innan vi kan börja bygga vårt soldeck :) Det blir nice det !!! Solen gillar vi massor här hemma på gräddhyllan.

Ingen liten där inne som behagas att komma ut ännu. Det är mycket förvärkar men inget annat. Så vi får väl snällt vänta ett tag till på henne :)

Pappa kom förbi idag och hälsa på efter sin spanien tur. Som tur va så hade han inte kännt av jordbävningen nått !!!  Present fick ja med. Ett par Easy Tone :) Tack så mycket bästa pappa !!!! Dom kommer att komma till väl användning.

Nu när det börjar närma sig förlossning så kommer alla möjliga konstiga tankar i mitt huvud. Anntar att det är normalt. Tänk om nått gåt fel, att nått är galet med henne. Tänk om hjärtat bara slutar och slå i magen på mig och ja kommer på en undersökning så hör dom inget.. Tänker alla möjliga dumma tankar men som sagt, Jag antar att det är rätt vanligt att va rädd för det nya som väntas :)



Här är iaf en rätt nöjd kille som börjat få känna på grönbete :) Nöjd delux vill jag lova !! Jag hoppas allt bete i sommar kommer göra han gott så vi kan börja på en ny resa tillsammans till hösten !!Det vore fantastiskt !! Min "lilla" Kille

Det blev lite kallt.

Nyss hem kommen från fotboll. Klarade inte av att se hela. Trodde ja skulle frysa ihjäl.. Nästa gång får ja verkligen sätta på mig mera :) Hann iaf få en god burgare i magen... 
Bebis har lugnat ner sig i magen och förlossning känns jävligt långt bort nu.. Skit oxå. Ja som vill att hon ska titta ut till mamma & Pappa nu. Men dagarna kan iaf räknas ner nu :) Jag bara längtar efter den lilla trollungen !!  Hitta en sådan bra sida med en massa nyfödd bebis tips och allt från mat till sömn. Smart som jag va så sparade jag ju självklart inte länken så ja får leta igen :)

Men nu ska King och jag lägga oss i soffan och mysa och invänta att pappa ska komma hem från sin match :)

Go Dag

Idag känner ja mig på så där extra bra humör :) Fantastiskt. Jag har inte ens varit upp och kissat på hela natten. Vakna vid 6 då Daniels kl ringde och insåg att jag sovit hela natten.. Det vet jag inte när jag gjorde sist :)
Fixade till och med en liten kort kort promand igår. Tror jag ska försöka mig på samma rund idag med hunden. Men det går inte fort :)

Så nu sitter ja här med frukost i magen och lyssnar på VH1. King ligger brevid mig och har fullt bestyr att tvätta sig. Han har tydligen blivit sjukt smuttsig.
Får besök idag i från sydligare breddgrader, Fasse ska få sitt och jag ska iväg och starta lilla skalbaggen till gräsklippare som mamma & pappap köpt sig. Jag vill oxå ha en sådan. Aldrig mera klippa gräset. Men här hemma får jag se det som ett träningspass...

Nu blir det till att ta tag i dagen. Tvätta lite och annat allmänt små fix.

Kanske på G snart.. ??

I morse vakna ja och trodde verkligen att nu är det dax. Började känna värk i magen och som varade i 30 sek ca för att sedan sluta. Helt plötsligt började det mola på riktigt ordentligt och det gav sig aldrig. Det gjorde ont och strålade ner en liten bit för låret. Tog en panodil och efter några timmar så släppte det. Sov några timmar till och känner mig "bullrig" i magen.. Men med 3 veckor kvar så vet jag ju att det kan bli när som helst :) Fast i morse kan ja villigt erkänna att jag tänkte -Inte nu, herre gud, är ja redo för detta :) Nu är ja bara ledsen för att det inte va förlossningen som satte igång :)

Härliga sol

Idag har vi fixat till ena väggen i litens rum. Fattas fortfarande vissa saker men det är på G iaf :)
Blev super nöjd med resultatet och så här blev det




Bilarna har fått sig en omgång invändigt och gräsmattan har även blivit klippt.
Annars så går bara dagarna väldigt sakta tycker ja. Bara väntar på att hon ska titta ut. Slippa allt det onda och tryckande. Sover inte på nätterna utan måste bara kissa hela tiden och fast ja är döds trött så orkar ja inte somna. Ligger bara och vrider mig hit och dit... Men i natt fick ja äntligen sova :)
Vakna vid 9 och kände mig utvilad :) Vilken känsla !!!

Bebis väskan är packad så nu är det bara våra saker kvar. Hade ingen aning om vad som skulle packas riktigt så när jag ringde carre och berätta vad jag packat ner så skratat hon och fråga om vi skulle flytta dit :) haha.. insåg att det kanske va lite mycket. Men nu är den ompackad och känner mig nöjd med det.
Har gjort en lista till vårt. (jag är ju en list människa och skriver lister till allt så ja har koll på läget. ordning och reda, det ska det va !!!
Nu ska ha dra en vals med damsugaren. Se om jag kanske kan komma med min kära man på en promenad. En väldigt liten sådan får det bli i så fall. Det trycker på och i bland är det nästan så ja tror att det ska komma ut en hand eller nått :)


Det trycker på

Mage sjunker längre och längre ner. Trycket på blygbenen känns mera tydligt och i bland känns det som de håller på att spricka sönder :) stickningarna och sammandragningarna kommer mera ofta. 4 veckor kvar så det borde väl va dax kanske att det trycker på. Kanske skulle börja packa väskan eller nått.
I morgon är det dax för mäta lyssna och barnmorskan igen. Hoppas allt ser lika bra ut som det gjort hittils.

Annars så ska ja väl kolla min häst som fått lite små anfall igen. Jag hoppas att det bara är tillfälligt och att det tillhör hans läknings proces. Ska ringa skara igen och se vad dom säger. Men nu ska jag & bebis hoppa i säng då min rygg gör sig gött påmind om att den finns där !!

Tröttare än vanligt.

Igår va vi på andra sidan och kolla på sötaste bebisen :) Tänk att en sådan liten varelse kan va så söt :) Ja det är fantastiskt. Tror att ja fortfarande inte fattar att det är en sådan liten som ligger i min mage oxå.. Min kropp fattar det iaf för nu börjar det verkligen att trycka och klämma lite här och där vill ja lova. Är inte alltid så fantastiskt. Men med 5 veckor kvar så känns det verkligen som dom längsta 5 i mitt liv !!!!

Har varit en lugn helg på alla dess vis. Måste erkänna att ja blev allt lite sugen när ja skjutsa Hanni på fest och där stod hela Topcats ute och spela och sjöng för fullt :)

Gick upp vid 10 idag och här går ja nu i mina myxbyxor och tänker så göra precis hela dagen. Idag ska ja bara ha en ren slapp dag och ska inte göra ett skit. Kroppen säger sova massor till mig så det är vad jag tänker göra idag !! Med en blanding av gravid och allergi så är sömn nått som skulle kunna utföras 24/7 för tillfället.

RSS 2.0