Skratta

Ja skrattar lika mycket varje gång ja ser denna reklam :)



Handla

Nu har ja äntligen hitta min jacka på e-bay :) Westman fick hjälpa mig att skcka efter den för ja fatta ju ite ett skit.. Billigt ble de iaf oxå. 280:- med frakt & allt. Tack för att dollarn är så låg som den är för tillfället :)

Idag är ja ute här på jobbet och rensar ogräs. Massa sol på kroppen. ´Me like  I morgon kanske ja ska till Ikea oxå och handla till jobbet, Men tänk få köpa en massa saker och behöver inte betala ett enda dugg ur egen ficka !!

Vill verkligen ha

Ja har ju verkligen hittat den perfekt ung hästen åt mig här nu igen.. Han har precis allt de där ja vill att en ung häst ska ha. Han är 2 år och hur snygg som helt & ja tror verkligen att han kan bli nått. Perfekt ålder nu oxå. Har man ett år på sig att träna upp han innan 3 års testet. Ja jag är så sugen så nde finns inte ord. Men att ha 2 hästar inhyrda.. Nja.. Hade man haft eget stall så hade de varit en helt annan sak.. Ja jag vete fan alltså... Fasiken oxå..

Inte hunnit

Nu har ja inte varit inne och kladdat ner nått på hela helgen. Inte riktigt hunnit. På fredag gjorde ja en massa fix hemma & när ja skulle kolla på TV bara lite så somnade ja av från allt kan ja säga. På lördag drog ja till Karlstad, Alster närmare bestämmt. 3 Års testet för alla 3 åriga hästar.  Våran häst blev bästa Torsby häst :) Hur skoj som helst. Så de va fullt pådrag hela dagen och Castello skötte sig som en väldigt världs van häst :) Va inte hemma  försen kl va halv 9 på kvällen. Johan skulle åka till Sunne på fest & fråga om ja ville med men ja orka inte helt enkelt. VA helt slut. Tog hunden på en kort promanad & kika in hos Ytter en kortis innan ja gick hem för att hoppa i duschen & total däcka i sängen framför TV.
 
På lördag va ja uppe med tuppen minnsan :) Johan hade nämligen glömt stänga av kl så de ringde vid 8 och sedan kunde inte ja somna om alls. Så till slut tog ja hunden & gick en promenad. De va så skönt ute. Så vi va ute & strosa i 1 timma. Sedan gjorde ja inte så mycke mera vettigt igentligen. Bara slappa. Hade med mig fröken Gripö till stallet för hon skulle prov rida min häst. Hon ska nämigen rida han lite då & då åt mig. Ska bli skönt att få lite "avlastning" i bland. Inte behöva rida själv varje dag och Rose-Marie är bra. Frasse tycke om henne de märktes :)

Tjejen hela dagen

Blev sittande och tänka på allt skoj vi har haft genom  år du & jag :) Ja är så glad för att ja har dig i mitt liv underbara vänn !!!  Du finns alltid där.



Pain

Idag gör de rätt så gott ont i mina tatueringar.. Sår, Men va fasiken de går ju över och ja är väldigt nöjd med de hela.

Igår kväll va ja pappas flicka och hjälpte han med kiosken i matchen mellan Västanvik-Torsby. Stort grattis till västanvik som som vann. Blev bra kallat på kvällen men en hel del med en jävla massa myggor. De är nog helt meningslösa djur de måste ja säga. Dom kan vi då lika gärna klara oss utan.

Tatuerings mässa i stan till helgen oxå. Tror ja ska förska få med min pojkvän ner och ta en koll. Blir säkert sugen på att tatuera mig igen :)  De är ja iof reda då men och ja vet precis va ja vill ha.

Stor fest till nästa helg.. Egentligen har ja inte så jätte stor lust på grund av lite olika anledningar.. Men de kan säkert bli skoj så man får helt enkelt göra de bästa av de hela.

Har kännt mig som en helt tom människa i några dagarna. Allt känns så jävla långt bort för tillfället. Trött på folk oxå som inte kan ställa upp för andra.  Men Man ska själv va där och hjälpa med allt & ställa upp men inte få ett skit tillbaka.  Blir så trött bara. Tror ja ska börja på att bli mera egen och egoistisk för de verkar som de är så man ska va.  *BLÄ*

Catch you on the flipside*

Målad

Nu sitter den nya tatueringen på kroppen. Är jätte nöjd. Älskar mina små stjärnor :) Får ta en kort att lägga ut här så får ni se.

Uppåt

Jag ser att min blogg går uppåt igen :) Många som är inne och läser. Roligt Roligt :)

Inte många timmar tills ja ska sätta nålen i huden igen nu.. Börjar känna mig smått nervös.

Leva med en dröm

Jag har en dröm
En dag kanske min dröm blir sann.
Det är va ja hoppas och tror iaf.

Tisdag, tråkigaste dagen på veckan.

Satt här och kom fram till och Tisdagen är den tråkigaste dag på hela veckan. På måndag då kan man diskutera på sina arbetskamrater va man gjort i helgen. På Tisdagen så har man redan gjort de.. Då finns de inte spänna de att prata om. På onsdag börja folk att känna sig glada för halva veckan är gjort. Torsdag då är man ännu gladare för nu ser man verkligen slutet på veckan. På fredag ska man ju inte tala om hur glad man är för att då är de ju äntligen helg.. Så tisdag är verkligen en helt onödig dag känns de som !!!!

Till veckan

Till veckan kommer de god Kajsa hem :) De är allt mums de !!! Saknar henne massa ju. Bo närmare torsby ska hon göra i sommar oxå. *happyface*

Hjälp

Ja behöver få lite tips om hem inrednings sidor. Hade tänk mig att göra om lite hemma nu så ja skulle gärna vilja ha lite tips på sidor som man kan gå in och kolla på.

Brun Björn

Sol Sol.. Äntligen. Inge mera jävla snö.

Ska ja åka och hämta min nya kamera sedan :)  Tack du Tack du


Brr..

Idag va de fan hösten ute igen. Fick skrapa rutan när ja åkte till jobbet. Höll på att frysa fingrarna av mig kan ja lova, och inte nog med de, när ja kom till jobbet så hade ja 16 grader på mitt kontor.. Men gissa om ja fryser EN ANINGEN. De är ju mitten av maj gör guds skull. Då ska de inte va så här kallt. Jaja.. nu sitter ja här med en jävla massa kläder på mig iaf och försöker få upp kropps värmen..

Igår va ja nostalgisk :) Hitta en massa old skivor på vinden som ja togmed mig ner och lyssna på när ja städa. Johan tyckte väl musiken va så där :) Men ja gick där och log för mig själv. Trots att de är över 10 år sedan ja lyssna på vissa så kunde ja texten precis ändå :) Jag bara log.

Helgen i all ära

Har inte varit in här på hela helgen. Har fixat med en massa trots de dåliga vädret. Ja har varit it stallet och tränat hästen och pysslat med han. Igår tog ja med en hel dag i sängen :) Gid va underbart de va. De va nog flera år sedan ja bara låg i sängen och kolla på tv och inte gjorde ett skit. I morse va ja upp tidigt, va ute på promenad men hunden i stormen.. Jädrans va de blåste. Bu har ja städat här hemma, varit ute med hunden och ska ta mig en skön dusch och lägga mig och kolla på superhero movie.. Hoppas den är bra bara. Sedan kommer en ny vecka med nya utmanningar. Mena mog att ja skulle göra en ansiktmask och sätta mig med lite yoga.. Men ja tar de i morgon kväll.. Måste börja med min yoga igen. Den är verkligen bra för mig. för några år sedan höll ja på de jätte mycket. Till och med solen har tittat fram här på kvällen. Hoppas de blir fint väder till veckan nu. Så man kan sola lite.

Ha en trevlig kväll alla människor.

Utvilad

Igår hade ja en massa planer för va ja skulle göra på kvällen. De blev inget av nått kan ja säga. Hämta Johan från vid 6. Fixade lite mat och sånt efter ett tag. Skulle bara lägga oss i sängen och kolla tv lite när vi hade ätit. Japp där somna vi kan ja säga. Sov hela natten tills kl ringde och man skulle upp och jobba :) Jag som skulle städa för anticimex kommer idag. Ja skulle blogga. Hade en massa saker ja skulle skriva om. Men de blev inget. Har ju hela helgen på mig.

Har börjat göra om min blogg oxå. Så nu sitts de i photoshop och grejas. Men de kommer ta ett tag innan den nya kommer in för ja fattar inget alls överhuvudtaget kan ja säga.. Men ja mixtra lite så ska ja väl få till de iaf till slut. Men som sagt de finns absolut inget slut datum satt :)

Till alla tjejer så måste ja ge ett tips. Har bytta ut många av mina produkter hemma till Nivea young. Jag bara fullkommligt älskar dessa produkter & dess verkan !!!



Gummistövlar & Paraply.

Vilken tur att ja laddat ner en massa filmer för när ja va in och kolla vädret så ska de tydligen bli super regn resten av veckan.. Jävla skit. Men som sagt. tur att ja har alla nya filmer.

Går fortfarande omkring och tror att de är torsdag. Katta här på jobbet har rättat mig flera gång och påpekat att de är bara onsdag. Satan. Ja som längtar efter helg så mycket. Har iof ganska mycket att göra hemma men va fasiken.. Ja får va ledig iaf.

Min blogg är helt konstig sedan dom flytta den. Saker hänger inte med och i bland så tar de en hel evighet innan inläggen visas.. Jaja de kanske blir bättre med tiden när allt flyttats klart.

ska börja helt hjärtat på att spela lotto tror ja och köpa triss. Prövar man aldrig så kan amn ju aldrig vinna. Och jag vill ju vinna pengar så de finns ju ingen annan utväg än detta..

Inte länge kvar tills ja ska tatuera mig heller. Vill att de ska va i morgon. Jag vill göra de NU. Hoppas de inte gör allt för ont bara. Jag med min extremt långa smärt tröskel. Ändå ska ja plåga mig med detta  flera gånger :) Men de är snyggt. Jag älskar tatueringar och börjar ja titta runt på nätet så blir ja sittande. De är en drog, de kan ja lova er alla som inte har någon och sitter i tankarna på att göra en. Gör man en så vill man bara ha flera !!!

tröttast

Ja känner mig verkligen helt förstörd i kropp och hjärna. Ja är trött som ja jag vet inte vad. Huvudvärk så de känns som de är en atombomb som ska smälla av när som helst där inne. Bara för denna förbaskade pollen. Vila och ipren är väl dom 2 kombinationer som ja använder mest av nu för tiden. Skulle behöva träna mera med hästen än va ja göra men de går inte just nu. Dåligt samvete får ja.

Igår va jag & baby duktiga och va hemma hos mor & far och klippte gräset eftersom  dom är och gottar sig i solen många mil bort. De va allt lite jobbigt. Gräsmattan är ju stor ju.. Men de kändes bra efteråt :)

Fasiken va surt de va när ja vakna i morse och va helt inställd på att de va torsdag och kom till jobbet och insåg att de är ju faktsikt bara onsdag.. Skit oxå.

Mycket bra

Ska man lägga en ansikts mask och verkligen känna att ansiktet blir rent och huden får en fin lyster så kan jag absolut rekomendera denna underbara ansiktsmask. I love it 
 


Vill ha.

Vill ha ju.. Att dom ska va så jädrans dyra bara...


Tankar

Jag kom att tänka på en sak här idag. Om folk som kanske har svårt för någon. Nu hyser ja personligen inga agg mot någon så men ja har läst i allt för mnga bloggar nu om tjejer och saker som inte passar hit och dit.. (Är nog bra så negativ själv i bland oxå) men till saken som ja skulle ta upp är den att. Är de så att tjej x tycker illa om tjej y som sitter y & dennes kompisar och diskuter på de viset att de handlar bara om ren avundsjuka.. Fast tänk om de nu är så x inte tycker om y för dens personlighet. Ja menar alla människor är ju olika och alla kan bara INTE tycka om varandra. Så länge man kan stå för va man tycker så. Ja går då absolut inte och kräver att alla ska älska marken ja går på. För ja har människor som ja helt enkelt inte går i hopp med på grund av för olika personligheter. Men de är ju som de är de lixom. Shit happends...

Ler

Needles and pins kom upp i winampen.. Ja bara skrattar:)

Sommar och sol

Detta har verkligen varit en underbar helg alltså.  Ja har legat ute på gräsmatten i en solstol precis hela helgen och fasiken va gött de har varit kan ja lova. Så lite färg har ja allt fått på kroppen nu :) Fredags kväll hände inte så mycket alls. Ja & baby va bara hemma och tog de lugnt. På lördag va vi bjuda till tomas på tårta eftersom han hade fyllt år. Körde ner killarna till faktoriet och efter mycket sång så fick ja till slut ut dom ur bilen. De tog sin lilla tid kan ja lova. Själv åkte ja hem  och gick ut med hunden och gick sedan och la mig. På söndag bjöd johans mamma på mat och så tände vi grillen på kvällen och frilla lite med yttergård. Som hade, enligt han själv, gjort någon mystisk paprika sak som tydligen skulle bli hur bra som helst. Kan ju tillägga att de blev väldigt mindre bra :)

Tid

Nu har ja fått mig en tid för tt fortsätta mitt målande med dessa tatueringar på kroppen :) Så den 20 ska ja iväg och denna gång ska kroppen få sig några stjärnor (för den stjärna ja är lixom) Känns skönt att äntligen ha bestämmt sig vart ja ska ha dom. Mycke velande fram och tillbaka kan ja lova... Hinner dom läka precis tills man ska i vattnet och bada !!!

Gladast i världen

Ja de är ja verkligen. Igår fick ja en bild i min hand. Bilden föreställde en VÄLDIGT litet barn, och då menar ja väldigt litet. Bästa människa ska ha barn och ja är så otroligt glad för deras skull & framför allt för hennes :) Hon har träffat sin dröm prins efter alla år och nu är de både hus som ska byggas och ett barn som kommer till världen i november. Gud va skoj. De är inte utan att blir sugen själv måste ja säga :) Har ju oxå min dröm prins :) De va väldigt speciellt att sitta och kolla på denna bild iaf. Att nått så fruktansvärt litet kan va en människa lixom. Otroligt.

Så kvällen blev inte så mycket mera än att vi satt där och va vuxna och babbla. Jag och baby grilla lite innan och de kan säga va mums i munnen ordentligt de !! Måste grillas mera under helgen.

Rocky ballboa

De blev ingen träning så där med hästen igår. ja satte på han longerings linan i stället. (han fick träning men inte jag) De gick lika så bra. Den här jävla pollen tar död på mig snart. Är så trött så ja skulle fan lätt kunna stå upp och sova utan problem. Skulle ha hämtat utemöbler igår oxå. Men de blev de då inget av med. Åkte hem och la en ansikts mask i stället. sedan blev de tv.
Min boyfriend kom på att han minsann skulle ut och springa på kvällen och drog på sig sin finaste outfit och drog iväg.. Ja skratta så ja höll på att dö när ja fick se han. (på grund av snygga kläder) tror inte de tog mer än 5 min efter att han sprungit iväg så somna ja och vakna när han kom hem flåsande värre än en kåt älg. Somna näsan med en gång och när kl ringde i morse så va min kropp som bly. Fattar inte efter så mycket ja sovit.

Idag kommer den bästa malin till byn oxå :) Gött de. Va länge sedan ja lekte med henne nu.

Till helgen skulle de vist bli super väder. Då blir de solstolen mina vänner. Så är de någon som vill göra mig sällskap ute på gräsmattan vid vårt sjöläge som vi har så är de bara att komma :)

image47

Jag behöver en knuff

Ja de gör ja verkligen och de nu. Ja måste börja gå ut och gå på riktigt nu. När ja kommer hem från stallet så blir de ju inget för mig. Bara en massa trött. Ja behöver någon som kan knuffa mig ut för Johan han tycker inte de är alls skoj att va ute och gå. Så snälla medmänniska. Kom och få med mig och hunden ut för guds skull. Vi behöver detta.

Idag är ja fan yrare än den värst fyllan i huvudet. Ingen aning va de beror på. De blir väl så i bland. Tänk om de kunde gå över så bara för ja skulle verkligen behöva träna med hästen i kväll...

Mamma & Pappa drog till varmare breddgrader idag oxå.. Fusk. Ja vill oxå iväg ju. Ligga i en solstol en hel vecka. De är mums de.

Inte vann ja nått på lottot heller. Vilken jävla skit, Ja som verkligen hade sett fram emot dessa pengar så de kunde byggas en rejäl hästgård :) Men de får tydligen vänta ett tag till. Men de blir min tur att vinna någon gång oxå. De är ja säker på.. ( Högsta vinst ja vunnit är en triss och de va 75:-) Så förstå mig om ja känner mig skeptisk. Men ja själv tycker då ändå att ja är värd att vinna alla dessa pengar. Jag om någon lixom...

Vi såg ju Rävarna :)

Lång ledigheten är redan slut.. Valborg va super skoj. Tjej fniss hos madde innan vi drog vidare till faktoriet. Där va de inte lite folk heller. Gosch va skoj ja hade. Va mycke folk ja inte träffat på länge. På lördag kan ja säga att ja va på en fest som ja inte så ofta brukar hamna på. Va till fensbol på rock fest. *haha* Även där hade ja de jätte roligt. Blev kanske lite för rund under fötterna men va fan.. :) Huvudsaken är ju att man har skoj. Med denna raket fylla så innehåller även kvällen vissa minnesluckor. Men ja de bjuder ja på. Polisen va iaf fullast *haha*

Nu är de bara att jobba på som vanligt och gilla läget.
Måste verkligen ta tag i hemmet nu oxå med omgörning. Men Dom kommer och kontrollerar den till veckan så planerna får formas efter va som sägs. Vi misstänker nämligen att våran snygga lägenhet har fått mögel.. Jävla skit. Men de överlåter ja till experterna. Men skulle fallet va så kan hyresvärden får höra att de ska åtgärdas på direkten. Måste nått göras om så hoppas ja de är badrummet :) Ja vill ha nytt kakel där nämligen...

Sedan skulle ja vilja göra en snygg uteplats vid våran lilla plätt i år. Men ja vete fasiken va va ja ska göra för att få till de på de bästa.

Johan & jag har lite krattning kvar att göra oxå. Alla andra i huset har ju krattat massor så vi får väl snällt dra vårt strå till stacken oxå. Klipppa gräset vore inte dumt heller tror ja. Innan de blir för långt.
Men ja vill ändå ha ett hus :)

...............................

Nu är de frågan.. Fy fan...

RSS 2.0