Fy för sjuka djur.

Jaha.. Hästen dålig igen. Eller om han är dålig eller va det är. Fick sina anfall i torsdags igen som har kommit varje vår. Nu börjar jag bli mer och mer säker på att det beror på solen. Va där på morgonen och försökte klura på vad jag ska ta mig till med han. Bestämde mig för att är han inte bättre på 1 vecka så skulle jag ta bort han. Men ville testa en sista sak först. Nämligen sätta på han en flughuva. Åkte dit igen på eftermiddagen och satte på de. Efter det, inte nått. Hästen har betett sig precis som vanligt i 2 dygn nu. Inga anfall, inget ting av nått. Jag blir inte klok på det här. Så nu är mina avlivningstankar borta för stunden. Det händer alltid vid exakt samma tidpunkt på året med exakt samma väder. Är det så enkelt att det räcker med flughuvan på våren när solen är som starkast !? Ja då är det ju toppen i så fall. Men vi får väl se hur det går.


Ska aldrig mer tänka -kan vi ha klarat oss nu

Nu har vi genomgått både magsjuka och influensa i denna familj så i morgon ska jag och sessan försöka ta oss till jobb/dagis. Har haft ryggläge i nästan 1,5 vecka. Va den segaste influensa jag varit med oss. Är fortfarande hostig och tätt i näsan men måste börja komma igång med livet oxå så man blir lite piggare. Blir ja halvt förstörd av att bara ligga så himla mycket. Har inte ens haft ork att tvätt, plocka eller nått. Har verkligen bara sovit 24/7 så jag borde va utvilad iaf :)


Hittar hur mycket som helst.

Har suttit och kollat på en massa bröllopsgrejer i flera dagar nu. Har kommit fram till hur ett mindre fint furutak ska döljas :) så lite mera saker och hur nu kommit till på inköpslistan.
Va och gick igenom maten med kocken förra veckan men har nu ångrat oss och bytt ut hela menyn:) typiskt oss på nått vis men ska det va rätt så...
Håruppsättningen är visad för frisören så hon vet vad som vänts.
Ska ringa och beställa tid för nagelförlängning.
Fixa till lite extra fransar på ögonen.
Ringarna ska vi fixa till under veckan.
Buketten är vald och ska beställas och nu går jag bara och väntar på att min klänning ska komma :)


RSS 2.0