Nytt tag.

Nu bär de iväg igen då. Kolla på nytt hus, Kanske inte ett sådant som vi har tänkt oss men kna nog göra de väldigt fint och mysigt ser de ut som. Göra om planlösnngen lite så kan man nog få till de. Om de inte blir för dyrt bara. För då får de allt va. Men mycke av de som måste göras med kan vi göra själv och de är ju väldigt bra !! Men de svåraste av allt är att få till rätt sorts tapet. För sätter man upp fel så kan ett rum bli fruktansvärt. Litet och hemskt. Men ja har bollat fram och tillbaka idag när ja gått här på jobbet så en bild i min hjärna har formats :) Men som sagt de beror verkligen på vad prislappen blir på de. Drar de iväg så får de allt va. Men de sak bli ortoligt spännande iaf.

Tog mig en sväng på frasse igår oxå. Markerade lite men de va inte så jätte farligt som de varit, så ja hoppas hoppas att de är på bättringsvägen. Bara den där dumma muggen försvann någon gång oxå.


Love.

Du är allt de bästa som hänt mig !!!





Älskar dig !


Rugg Ugg

Fy farao va kallt de va idag när man skulle till jobbet, SKRAPA rutor :/ Nej men fy fasiken. Nu kommer de. Ja hann inte riktigt med trots att ja viste att de skulle komma. Höll på att frysa fingrarna av mig. Men nu sitter ja här inne i värmen iaf.
Kan säga att just nu att lägenheten i Spaninen är väldigt önskad. Men om en månad Åka mor & Far och förhoppningsvis så är familje en lägenhet i varma landet rikare. Kommer bli den underbaraste investeringen dom gjort på länge. Bara ta en flygbiljett. Någon gång så ska ja tvinga daniel att bil ner oxå :)

Igår fick ja alla mina produkter oxå. Så idag ska ja börja med de hela. Kommer bli underbart. Riktiga saker för huden.

Annars så kommer väl dagen va sig lik kan man säga. Jobba. Till stallet och ta hand om den skadade hästen som nu är har fått mugg.. Att skiten aldrig tar slut.. Fy fan. Men A-M skulle till hööks i kväll på nått sadel föredrag så hon skulle köpa med lite saker hem till mig som behövs om nu butiken är öppen. Så i kväll är de ja och hästarna :) Mysigt !!!

SNÖ enligt vädret på Onsdag.

Va precis in och kolla vädret och gissa om ja höjde ögonbrynen.. De skulle komma snöblandat på Onsdag... De gillar ja inte kna ja säga. Just nu vill ja ha de väldigt tort och fint med tanke på min hästs sår.. De behöver torka och inte gå i en massa blöta..

Men snö.. Nu.. Nej de är allt för tidigt. Måste va ytterst lite som kommer iaf

Att de ska gå så fort.

Så igen har helgen dragit förbi i kanon fart :( Men veckan går fort så de är snart helg igen :) Fredag hade vi tjej mys hemma :) Hur trevligt som helst.
Lördag va ja & Hanna och kolla på babe när han spela fotboll. Kanske inte va den bästa matchen ja sett men.. :)
På kvällen kom Lena & Anders, Åt mat och bara satt och mös. De va så mysigt !!!! Tack underbara människor :)
Kvällen avslutades på faktoriet. Va helt oki. Massa glada västanviks människor som hade vunnit sin serie och va bra fulla kan ja lova :)

Men nu blir de nyktert LÄNGE !! De där med att va bakfull är verkligen inte min grej längre känner ja. Uhh att nästan en hel dag bara försvinner.

Men nu ska här jobbas så måndagen går över fort och ja får komma hem till mitt hjärta.


Försov mig.

Jädrans va ja försov mig idag.. Vanka 06:05. Men 10 min senare va ja på jobbet. Men ja tror inte ja riktigt har vaknat ännu :)

Idag komer ja har en stress dag känns de som. Har tusen saker att göra. Som tur är så slutar ja kl 1. Måste till banken och aktivera mitt kort. Va man tvungen in på banken att göra första gången. Till stallet och ta av lindan och kolla såret på hästen och göra rent de. Iväg och handla, städa hemma för kl 5 så kommer Ingela och kl 6 kommer alla dom andra. Helst skulle ja ha hunnit äta nått där i mellan oxå. Men ja får skynda mig som bara den med allt helt enkelt.

I morgon ska ja kolla på min prins när han spelar fotboll och på kvällen blir de kvälls mys med Lena & Anders :) Härligt !!

Men nu måste ja sätta fart här på jobbet.

Ha de gött alla.



Slappis Åsa

Igår blev de verkligen inte mycket gjort på kvällen. Låg bara hemma i soffan och slappa. De va verkligen inte fel. Är så fruktansvärt trött nu för tiden så ja kan inte ens förklara de.
Idag ska ja iaf ut och skritta min häst. Jag hoppas att såret blir bra snart men de är ju inte bra om dom bara står heller och han är ju inte halt så ja får pröva så får vi se hur de går.

Annars så ska ja bara se fram emot kvällens höjdar program. de är ju Torsdag :) Gött de.

Underbara mamma ringde precis och skulle bjuda på pannkakor idag :) De är ju absoluta favvis de. Oj Oj  va gott de är !!!




King har fått en ny jacka inför vintern. Så fin så. Fast mössan är väl kanske inte nått som han kommer ha på sig :) Men Jackan diggaste. varm och skön !!



Hem ljuva hem.

1 timma kvar av dagen här. Ska bli så skönt att få komma hem. Den här dagen har varit en väldigt energi sugande dag :(
Ska ja åka hem och ta hand om min skadade häst. Såren såg riktigt bra ut igår. Iaf de ena. Ja hoppas att de andra läker i hopp lika fint och gärna lika snabbt oxå.

Började med silverstjärnan igår oxå. Jösses va jobbig den va. Helt slut efter 5 minuter så de där kommer nog bli grejer de. Får köra ett nytt pass i kväll.

På måndag tror ja att de ska börjas med den nya kokboken hemma :) Har köpt en ny som verkar hur bra som helst. Känner att ja behöver nya ideer. Är hjärntorka på mat.

Måste till affären och spana in hälsokost tabletter oxå. Malin har gett mig dunder tips om de idag :)


Skadad häst.

Igår eftermiddag blev verkligen inte alls som ja hade tänkt mig. Efter att ja hade varit på banken och fixat till de sista så gick ja hem för att få en bit mat i magen innan ja skulle till stallet. Skulle skynda mig för ja skulel följa med Johanna och hälsa på lilla Olle :) precis när ja kom innanför dörren så ringde mobilen. De fa kära A-M som undra om ja va på väg till satllet snart för hon behöde last hjälp. Skulle iväg och kolla Celine så att hon fortfarande hade bebisen kvar i magen. Sa att ja skulle skynda & hon skulle börja pröva själv oxå. Ja sket i att äta för Love sa att kära svärmor & svärfar skulle bjuda på lassagne. Så ja bytte heöt ekelt bara om och drog iväg.

När ja kom till stallet så hade A-M lyckats lasta själv och skulle preics åka. Slängde in förslagen på får logga som vi ska ha till vårt stall nu. Snygga jackor med trycket "stall sundgärdet" komemr bli toppen !!

Mocka och fixa klart att som skulle göras inne innan ja gick och hämta mig häst. När ja fått tag på han i hagen och skulle gå in så ser ja att hans vita framben inte va så vita längre. den nya färgen bestod nu av en väldigt röd färg..
Så de va ju bara att ta in och börja tvätta de. Lyckats att skada sig på båda fram benen så blodet rann. kyckades att linda benen till slut.. Va inte lätt kan ja lova för han skulle absolut inte stå still. Helt galen. Eftersom han hade skadats sig på ett sådant skit ställe så va de jävligt svårt att få bandaget & bomullen att sitta kvar. Så igår kväll fick ja ta av allt igen. Sopla rent och släppa in han i boxen. Får kolla hur de ser ut idag men ja hoppas att de inte ska va någon fara. Så vid halv 9 va ja hemma och min dag va äntligen slut. Raka vägen in, bortsa tänderna och stöp i säng. Va helt färdig kan ja lova !!

Så idag får ja åka iväg och köpa mera sjukvårds produkter. Tog rätt slut på de mesta igår :)

I bland bara händer de.

Vist kom ja iväg på Mary Kay sittniingen.. Och inte blev de någon billig kväll. Ca 2 timmar senare och 3000 :-fattigare så åkte ja hem med en liten halv ångest i magen.. Men De va ju produkter som ja velat haft väldigt länge och med tanke på att ja själv har kört detta märke ett tag med vissa saker och vet va de är ja får så känns de väl rätt oki :) Så nu bara väntar ja på att dom ska komma så ja får börja använda. För ja vill då inte se ut som ett rynk offer när ja är 40 är..

På lördagen så va vi på Bio. Flickan som leket med Elden. Den va jätte bra !!  Trodde inte svensk film kunde lyckas men de gjorde dom.. Otroligt. så nu är de bara att vänta på att den sista ska komma :)

Idag är dagen D ja vet inte hur detta kommer gå. Har bestämmt mig för att sluta röka.. Gillar de inte längre alls. ska röka upp de ja har och sedan får de nog va bra !! Ska bara lyckas med de oxå. Men klara andra de så gör fasken ja med de. Sedan tänkte ja att fas ett skulle börja idag..

Snart kommer min andra hälft att vinna en massa pengar.. De har vi bestämmt. Eftersom ja inte kan ett smack om tipning & såna saker så överlåter ja allt till experten :) Men vi har iaf hittat ett hus i Trosa som vi tror skulle passa oss. Vilket sjukt hus. Måste lägga till länken så ska ni få se. De är så JÄVLA SNYGGT !!!!! Men som sagt, när vi vinner alla dom där miljonerna så kommer vi oxå att bygga ett sådant !!

http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?pageRefId=67&ObjektID=461952

de kallar vi hus de :)

Härliga underbara Fredag

Ååå ja vill bara sluta för dagen :) Ut i de härliga vädret !!
Ska åka och hälsa på Underbara Hanna & Anni. Jordens gladaste unge tror ja :) Mysa med en massa fika.


Bästa dagen i veckan.

Får blogga lite här på jobbet. För tyvärr så har vårt internet hemma lagt av. Tydligen så har dom nått fel i hela värmland.. Men hoppas att de ska komma igång under dagen.
Veckans bästa dag och man slutar tidigt :) Underbart.
Ska börja med nått väldigt bra iår. Försöka börja köpa julklappar tidigt. Har ju en en hel drös att köpa till så. Men de är ju de svåra va i hela friden man ska köpa till alla. Inte direkt de lättaste. Babe är den enda som ja vet va ja ska köpa till. Kom på de igår kväll :) Jädrans bra !!!

Idag ska ja åka på mary kay party. Sjukt bra produkter. Fruktansvärt dyra men som sagt, sjukt bra !! Får se vad man tycker att man ska handla med sig hem :)


På jobbet igen.

Här om kvällen så kolla vi på Cellisten. Wallanders nya. Den va mycket bra måste ja säga !!

Just nu hoppas ja på att ja kommer bli frisk snart, få tillbaka min ork så man kan börja med allt igen :) För just nu så känns de som min ork är bortgiven till någon annan. Men de kommer. Idag ska ja iaf försöka ta mig upp i sadeln och ut på en ridtur. Kort och väldigt lugn men ja måste komma ut och få lite luft känner ja. Har bara legat i sängen i 2 dagar så de går inte mer. Måste komma ut känner ja.




De blev sjukdom ändå..

Har legat hemma sedan igår morse med magsjukan eller va de är. Mamma ringer hela tiden och frågar hur de är. Livrädd för att ja har fått svininfluensan :) För tydligen så har ja vissa av dom symtomen :) Personligen så tror ja att de endart är vanlig magsjuka. Känner mig liter bättre idag men är sjuk trött i själen måste ja säga. som tur är så har ja min favvo att se på. Har alla avsnitt så ja glor som bara den.
Men nu är de bara 2 timmar kvar tills babe kommer hem så ja får lite sällskap här hemma. Har ju djuren men dom pratar ju inte så mycket..



Sjukdom eller va då ?

Uhh.. Va kroppen iinte känns bra :( Just nu skulle ja bara vilja gå hem och krypa ner under täcket. Men de är väl höstens härliga baciller som kommer nu eller nått.
Bokade biljetter till filmen tills på lördag igår oxå. Härligt att få mysa ner sig i bio sallongen nu när hösten kommer. Äta en massa popcorn :) De är ju de godaste som finns !!

Sitter på alla hus sidor dagarna i ända känns de som för att hoppas på att de kommit in nått nytt bra !! Men ingen ännu. Dom som ligger inne är de lite för mycket renoverin på. Kommer kosta så mycke pengar att få de snygga och fint. Känns inte riktigt som att de är värt de. Men vi håller tummarna och fortsätter att leta :)

Fort fort.

Raket farts helg hard de då verkligen varit. Men en mycket trevlig helg :) På fredag kom Hanna & Fredda och skule bo hos oss under helgen. Broder med Barn kom hem oxå. Tänker inte sitta och babbla upp hela helgen för då får ja sitta här idag. Men kan summera den som de att de va en mycket trevlig helg på alla sätt och vis. Många goda skratt !! Men nu blir de en stilla höst ska ja lov att säga. ska ju som sagt lägga ner mer tid på hästen och få upp den i bra trimm tänkte ja.

Väntar fortfarande spännt på alal böcker vi beställde och det super stora paketet som vi har beställt :) Jösses va bra de kommer bli i Engström/Frykedals familjen nu !! Ska iaf plocka bort Barbordet på grund av Olika saker och då får man plats med de jätte stora paketet för stunden iaf. Känns som de inte är så jätte viktigt nu längre när vi ändå vet att så småning om så kommer vi att flytta. Men när de.. De är en annan 5 de.


Ännu en solmorgon.

Torsdag. Äntligen så ser ja slutet på denna vecka :) Idag kommer broder med barna. Härligt :) Som ja har saknat dom. Nu har ja & hjärtat beställt våran lilla blå fara som ja tror att den kommer kallas när den kommer. Ja vete fasiken vart vi ska göra av den riktgt då men :( Tydligen så tar dom upp en massa plats, men de löser sig när de är på plats. Skulle ta några veckor innan den kom fatta ja som. Vill ha den nu.

Kan fortfarande inte bestämma mig hur ja ska lägga upp helgen, så att ja hinenr med alla. Känns som ja borde klona mig till 5 st Åsa. De vore inte dumt i detta nu alltså. Vill ju umgås med ALLA samtidigt men de går tyvärr inte. Ja de löser sig.




Inköp kankse.

Nu ska ja åka hem och se om våran familj ska beställa den där saken som vi titta på :) Jag hopaps att Daniel är lika postiv till detta som ja är. Tror de kommer bli skit bra att ha i vardagsrummet. kombinera med Tv tittande lixom :)


Glad människa.

Jösses va skönt de va med en riktig slapp kväll hemma igår. Vi åkte till och med hem till Oleby så vi fick mat där för vi orka inte laga nått :) Tände massa ljus hemma igår och bara njöt. Ååå va de va skönt kan ja lova. Beställde en hög med böcker så man har här i höst/vinter.

Men idag är ny dag och de innebär slut på viladet. En häst som ska tränas och en hund som ska motioneras. Får se vilken ordning ja tar allt i. Beror lite på va de är för väder när ja slutar. Ska iaf göra mat när ja slutar så den är klar vid 4 då babe slutar och behöver mat i sig innan träningen.

Vete fasiken vart ja ska rida idag heller. För nu har ju alla dom underbara älgflugorna kommit :( Men fy fan för såna skit djur !! Inte bra för nått. Får kolla hur banana ser ut om man kanske skulle lägga ner lite tid där i stället.

Jag är så sjukt glad för att ja har tid/råd att ha häst. de är de mest underbaraste som finns. Ja älskar att åka till stallet och speciellt nu på hösten när dom har kommit in från grönbetet. I år har ja fått en sådan motivation till träningen så ja vet inte ens vart den kommer i från :) Men de är ju skit bra. För då kommer ja verkligen att komma någonstans och ja är sjukt glad över att ridhuset ligger så nära så man kan gå dit under vintern. De är guld värt.

Behöver ringa Mickiz för ny tid till håret oxå. Börjar bli slitet. Vete fasiken va ja ska göra denna gång. Ja ska iaf inte klippa av mig håret. Kan sträcka mig till att klippa lugg i så fall, men de är att allt de. Eller bara ta bort slingorna och göra några andra roliga eller helt enkelt bara va min vanliga mörkbruna färg. De funkar de oxå. Ja vi får väl se va de blir.


           





Tillsammans.

Idag ser ja fram emot dagens slut mycket !! Ingen har träning. Ingen häst att rida. Idag ska vi bara ligga hemma i soffan och gotta oss bara vi 2 :) Gud va skönt. Va länge sedan vi hade en sådan kväll eftermiddag/kväll tillsammans. Laga mat se på Tv och göra allt tillsammans :) Härligt !! Alltid är de någn av oss som måste iväg. Med tanke på att man har en häst som rids 6 dagar i veckan så blir de sena kvällar i bland. Men inte idag :)




Fasiken va ja vill va ledig.

Ännu en helg över i raket fart. De har varit en väldigt stilla helg på alla sätt och vis. Men har haft noll lust att blogga. I fredags fyllde svärmor år så vi va där på kvällen och åt mat & god tårta :) Senare blev de hem och kosa ner sig i soffan, De blev skräckfilms tema :) haha.. Jurtjyrkogården. Ingen av oss hade sett den sedan vi va va små.. Jösses vilken film. Hade glömt av helt att den faktiskt va lite äcklig :)

På lördags så trotsa ja väder gudarna totalt. Va till Ridklubben först och kolla på tävlingen som va där. Efter en stund bara de hem. Klädde på mig och gick ut och red. Ska man hålla igång så är de bara så :) Men jädrans va blöt ja va när ja kom tillbaka. Trotts lång regnjacka så va mina ben som istappar. Hästen fick bli varmt påklädd men ett tjockt & skönt fleece täcke ett regntäcke ovanpå och gå  ut några timmar till. Han va skit nöjd över att få komma ut tillbaka. Fattar inte. Vore ja han så skulle ja vägra.. Sedan va de bara för mig att torka lädret och ställa sig att smörja in träns och sadel. Annars så skulle de allt bli så stelt så de skulle kunna stå för sig själv. Väl hemma när ja fått av mig alla blöta kläder så va de bara att krypa ner under filten i soffan och få upp kropps värmen tillbaka :)

Hemmet har fått sig en riktig makeover under helgen oxå. Har städat som en tok. Precis allt. Och de är så rent och snyggt hemma nu :) Till och med alla fönster blev puttsade. De va jävligt tråkigt men väldigt skönt nu när de är gjort måste ja säga.



Idag kommer Johanna :)

Nu jädrans är de äntligen Fredag igen :) Va ja har längtat efter denna dag !! Tror den här budgivningen tog knäcken på mig. Är super trött än *haha

Idag ska ja iaf till Erica på tårt kalas när ja slutat. Ska försöka ta en passa med hästen oxå om de inte bara vräker ner regn vill säga. Hemmet ska få sig en riktig make over oxå. Behövs städas för fullt nu !!! Och de gillar ja att göra när de regnar. De är jus å underbart när de är nystädat. De doftar gott och allt bara skiner :) De är min grej de.

Kommer kännas ännu underbarare när vi hittar vårt dröm hus. Ja kan verkligen se mig själv å där och greja och fixa med allt så de blir snyggt :) grästrimmra och klippa gräsmattan. Dola i rabbater. Bra träning för kroppen !!! Så vill man ju ha de så mysigt som man bara kan oxå och ja ska verkligen lägga fram alla mina inrednings tips för att få de så fint som möjligt :) De är bara fantasin som sätter gränser


Idag komer iaf ÄNTLIGEN johanna hem. Kommer va brun & ännu snyggare än hon brukar va den lilla gottegrisen. Har längtat som bara den efter henne så jippi säger ja bara :)
Men dom va värda den lilla sköna semestern.

IKEA Sugen

Idag har sådan lust att åka till IKEA. Behöver absolut inget men de är ju så härligt att bara gå omkring där. De enda som ja behöver är deras underbara doftljus som dom säljer. Vissa av dom luktar så gott så jädrnas :) Självklart vill ja ju även göra mig en tur till HÖÖKS oxå. Har inte varit dit sedan dom öppna ute på våxnäs. Behöver egentligen iget där heller men av någon knstig anledning så behöber ja alltid massa saker när ja kommer in i en häst affär ;) Så är de nog med dom flesta skulle ja tro.
För göra sig en tur när de närmar sig hösten.

Idag ska ja if iväg och få mig lite tårta. Kära Erica fyller år så hon skulle ha tårta.. De tackar man för säger ja :) Vet inte riktigt va man ska köpa åt henne men ja ska nog komma på nått.

Under helgen nu så ska ja försöka ha en riktig tränings helg på alla sätt och vis. Marten nästa helg. Ingen större lust att gå på fest men man får offra sig lite oxå ;)





Lägenhet ett tag till.

Inte blev de nått hus. Jösses vilken hård budgivning. Gubben va stenhård och hade bestämmt sig att han skulle ha de !! Vi la vårt sista bud på 1 620 000 och kände att där får de allt va sedan för mera pengar är de inte värt !!Men han höjde :) Så huset gick för 1 650 000 Så man får väl bara gratta han oh känna att vi va med och höjde priset på de iaf. Surt men de kommer flera. Ingen panik har vi heller för vi bor fint som vi gör !! Älskar vår lägenhet.

Man kan ju inte stå och betala överpris på ett hus när de inte är värt mera.


...........

Budgivningen är i full gång och ja måste säga att mina vibbar är inte bra för detta alltså. :( Kommer aldrig att gå vägen. Har en tok människa med som bjuder som en tok hela tiden !! Men vi får väl hålla i och se hur de slutar...

RSS 2.0