29 veckor har gått.

Bebisen i magen är nu 29 veckor gammal. Jag hoppas att hon kommer stanna kvar där inne dom 11 veckorna som är kvar. Tyvärr är mina värden inte dom bästa. Ska iväg och ta nya på fredag. Förvärkarna har dessvärre börjt komma lite för mycket och tidigt oxå. Men jag håller tummarna för att tiden ska löpa hela vägen ut och allt kommer se bra ut på fredag. 
Foglossningarna gör sig gött påmind.. På ett vis är jag fruktansvärt trött på att låna ut min kropp längre. Hela graviditet har varit en plåga med illamående, trötthet, smärta och nedstämdhet. Men självklart vill jag ju att hon ska stanna kvar där inne tills det är dax. Men jag kan inte sticka under stolen med att jag längtar efter att få tillbaka min kropp. Ha den för mig själv igen. 
Har gått egenom det mesta nu av alla bebis saker. Sorterat det första som ska tvättas och hängas in i graderoben och läggas i byrån. Liggdelen till vagnen är tvätt och klar. Så nu vill jag bara börja göra i ordning lilla rummet.
 
Men när det närmar sig och nu när det knappt är 10 veckor kvar så kan man börja ta på slutet och den känslan är helt underbar :) Är en liten hemma som längtar efter att bli storasyster oxå. Oj oj. förväntan är helt enorm vill jag lova. Hon har så mycket som hon ska göra med lillasyster när hon kommer. Tyvärr så kommer hon nog bli ganska besviken när hon inser att lillasyster inte kan sätta sig på en cykel direkt, eller leka med dockorna och gå en promenad med dockvagnen ;)
 
Marken hemma börjar ta form och min händiga man har snart gjort färdigt hela garageuppfarten. Känner mig som ett fån som inte kan hjälpa han med nått. Krattar lite här och där. Sedan kommer smärtan. Frustrerande delux !!
 
Men nu är det finliret som ska börjas fixas. Matjorden ska ut. Alla kanter ska göras raka. Eken ska grenas ur. Gräset ska sås. Det ska målas färdigt och ett rum ska tapetseras om. Jag ska iaf måla. för det fixar jag utan att få massa ont. 

RSS 2.0