Äntligen på riktigt

Äntligen så har vi fått bort ställningen framför huset nu :) Ååå ja va så glad igår när de va fixat. Bästa pappa kom med plåtar som vi skule ha till taket. Fixades på jobbet och vips så va alla reglar som syntes borttrollade :) De blir så snyggt !! Är så stolt över min babe & pappa som fixat allt !! Dom har slitit som djur kan man säga. Idag kommer farbror och hjälper oss med dom sista vindskivorna. Går lite fortare för en snickare som kan allt.

Men nu är de iaf Fredag och de måste ju sjävklart firas med en kopp kaffe ;)


Trött & Förkyld

Nu sitter ja här på jobbet. klockan är snart halv 8 och de känns som ja inte vaknat ännu. Mitt kontorsbord består av 1 mugg kaffe, 1 mugg vatten,  1 påse med Vicks Honey Fresh, Strepsil och nässpray. Vilken jävla skit !!!  Men i morgon har ja bestämmt mig för att då vänder de :) Då kommer ja bli på bättringsvägen. Som vanligt när de snart är helg så kommer regnet :( Ja fattar inte. Kan de bara inte få va fint någon helg iaf. Så man bara kan få lägga sig ute i en solstol och bara slappa för en liten stund.

Idag hoppas ja förövrigt att ja får tillbska min bil där givaren va trasig. Ska hålla alla tummar :)


V.24

Hinner inte riktigt med att vi in här lika ofta längre som ja va ett tag. Vi dolar en massa hemma. Men skoj är de :)

Taket är nu nästan klart. Skönt säger ja bara. De ska bli så skönt när vi får ta ner ställningarna och börja kunna gå in i huset på vanligt vis !!
Källaren håller oxå på att fixas för fullt nu. Ska bli spännande att se resultatet där nere. För där vill ja lova att de verkligen är härliga 70 talet delux. de kommer förvandlas i från grönt,brunt till härligt ljusa färger. De gillar vi verkligen !!! Ska föröska göra så mycket som möjligt nu så man slipper stå med precis allt under semestern. För de vore allt tråkigt om man skulle va tvungen att stå nere i en källare i 4 veckor :( Nej så illa ska vi inte ha de.

Skulle vilja ha lite värme oxå. Tycker att de är lite för kallt för min smak ännu. Men ja tror fortfarande på en kanon sommar helt klart. De måste de bli !!

Betsy fick åka till bil farbror doktorn i fredags oxå. Började gå väldigt konstigt så de visade sig att ett tändstift och en givare hade gått sönder. Så nu väntar ja bara på att givaren ska komma så ja kan få den tillbaka. De är verkligen inte spännande att va utan bil.

Mitt Brorsbarn och hans kompis här är under veckan och hälsar på oxå. Dom är ju självklart uppe i Rådom på fotbolls skola !!! Mycket nöjda barn som kommer hem varje dag.  Så idag skulle dom sova kvar där uppe så de blir nog spännande för dom :)

Ska fixa till lite inför midsommarafton oxå. Tänkte bjuda på lite aktiviteter bara de är uppehållsväder vill säga. Bara 2  veckor kvar helt plötsligt och ja ska hinna med och måla alltanen oxå så den blir fin men de är väl bara att inse att man hinner inte allt så de får bli som de blir helt enkelt !!!


Sommar

Vi har sommar hemma i vår trädgård. Vårt äppel träd som vi spara blommar så fint :) eller nu börjar blommarna att falla..



Som ni ser i bakgrunden om ni tittar riktigt noga så har vi sjöutsickt ;) Bara grannen klipper ner sin buske så ser vi sjön väldigt bra vill ja lova :)

Idag är de allas studenters dag. Synd att de ska regna när de en av dom mest underbaraste dagara i livet. Ja skulle lätta kunna göra om den dagen om ja fick !!!
Massa Grattis till er alla !!!!!

Ska ta mig en sväng med marie och kolla på dom. Har även lovat babe att följa med att lämna lite blommor om ja hinner hem från jobbet i tid. Ska skynda mig.

Sedan blir de till att dra på sig ridbyxorna och försöka komma iväg på en ridtur. När de är avklarat så är de bara att dra på sig målarbyxorna för att göra ett pass nere i källaren. Igår tog vi en stilla dag men allt. Va tyvungen att få andas ut lite. Va så trött så ja kunde knappt hålla ögonen öppna Men idag blir de nya friska tag :)

V.23

Bara 3 veckor kvar nu !! Härligt.

Känns som ja skulle kunna öppna en målar firma snart :) Pappa & Daniel fixar de siat med taket medans jag bor i källaren med all målning. Igår fick ja till andra målningen på dörrarna och taket fick sig lite ny färg oxå. Fick även bort alla golv listor. Men nu ser källaren ut som ett bombnedslag. Jösses vad skit de blir när man väl börjar !!! Men men.. de blir ju bättre. Hann till och med ett ridpass på banan med hästen, så igår kände ja mig effektiv.
AM´s lilla tjej åkte på bal igår. Jösses va vacker hon va :) Ååå va ja oxå skulle vilja gå på bal igen. Men min prinsessa dag kommer igen den oxå när ja får sätta på mig brölopps klänningen. Då får ja äntligen uppleva de en sista gång !!!

Så idag ska de fortsättas med målandet. Ridtur ska ja allt hinna med oxå. Lägga mig tidigt ska ja göra idag  för nu börjar de bli riktigt jobbigt på morgonen att gå upp. Försov mig i morse och vakna 4 min innan ja skulle börja jobba, Inte bra. Men nu är de snart helg gött !!! Då ska ja måla :) hahah

Skulle ha haft 36 timmar på ett dygn för att inte nog med allt som man ska hinna med hemma. Man ska ju jobba 9 timmar först...

I bland bara vet man.

Tack Lena för en underbar helg med en massa skratt och kloka tankar :)
Den har varit guld !!!!


V22

Idag ska vi fylla poolen på nytt. Har i 2 dagar släppt ut de första vattnet som färgen va så missfärgat på att de såg hemskt ut. Så nu byter vi till en annan tapp :) Så i helgen ska ja bara ligga och lata mig på en flytmadrass och lapa sol !! Underbart. Som ja har längtat. Kommer förmodligen va väldigt kallt vatten till och börja med. Men då vaknar man till ;)

Hästarna går äntligen på grönbete och eftersom hästen är nyvacinerad så har ja haft en riktigt skön slapp vecka :) Gött Gött. Men i morgon ska ja gå ut på en skön sommarkvälls tur och skritta runt bara. Måste erkänna att ja saknar att rida nu oxå. Är ju så van...

Igår pröva ja våra nya gräsklippare. Grön och går som bara den. Jädrans vilken klippare :) Den va guld vill ja lova. Men så klart tog bensinen slut så den fick flytta in till garaget tillbaka. Så idag får de inhandlas mera bensin :) Har hur mycket som helst hemma och göra på gården. De tar tid med hus har ja verkligen fått lära mig. Men samtidigt så byter vi ju tak så de är ju inte så konstigt att de är saker överallt.

Insett idag har ja har ett schema under semestern som heter duga :)

V.27 Semster Börjar. Ja och mickan åker till Falsterbo & kollar snygga hästar i några dagar.
V.28 Bröllop och Hjälpa Lena med vad hon behöver ha hjälp med :)
V.29 Kanske försöka komma iväg och hälsa på broder
30. Sista veckan så då kommer man ju bara ha ångest för att man snart ska börja jobba igen.


Hade tänka ja skulle ha hunnit med och bara slappa oxå. Men de kommer !! ska ju till Thailand i November så man får slappa då :)


RSS 2.0