Jan. 29, 2013

Att dra en barnvagn i den här slasken ute va ett träningspass idag. Det gick tungt vill jag lova. Men vi slirade runt en liten promenad iaf och nu sitter jag i soffan och känner att min rumpa gör ont redan :)

Igår va ännu en dag hemma med barn. Hade en helt hysterisk fröken hela natten så jag va helt säker på att det va magknip och att hon skulle börja spy när som helst. Men inget hände och till slut vid 4 somnade hon äntligen för natten. Men att sova 2 timmar och sedan gå till dagis är väl kanske inte det optimala så vi fick va hemma och vila i stället. Så när hon skulle sova sin lunch så fick jag väcka henne efter 4 timmar. Stackars liten va helt slut.
Mitt i allt ståhej på natten så upptäckte jag att hunden droppade blod. Så det va bara att ringa vet på morgonen och få en akuttid. Infektion och förstorad prostata. 2 olika mediciner och återbesök om 10 dagar. Så vi håller tummarna för att allt går bra med vår lilla gris !!!!


Jan. 26, 2013

Barnet har somnat för kvällen och det sprider sig ett visst lugn över huset. Hon har känts lite varm här på eftermiddagen och börjat bli tätt i näsan så jag hoppas att det bara är nått tillfälligt och gått över tills i morgon ! Dagarna består just nu av rejäla kamper med ett barn som bara vakna en dag och va hur trotsig som helst. Ibland känns det nästan som mitt barn är utbytt :) fröken sa en dag när jag hämta henne från dagis att det är stor tecken på tidig 2 års trots. Ja herre Gud. Just nu får vi verkligen känna på att va förälder. Men det hör ju till så det är väl bara att gilla läget och hoppas det går över snart !!!

Har även suttit och kollat på mera idéer inför bröllopet och har börjat hitta riktigt mycke roliga saker. Får se om min man tycker att dom är lika bra :)
Har gjort mig en pärm så jag borde skriva ut allt så jag har det sparat. Det är ju trots allt 6 månader kvar och med mitt komihåg så är då det borta då :)


Nu händer det, Eller ja om ett tag.

Ja då va det gjort. Eller ja nästan. Nästan alla inbjudningar är nu skickade och jag kan med stolthet medela att den 20 Juli kommer jag äntligen få stå som brud. Kan lova att jag längtar. Längtar efter dagen då jag får säga JA till min underbara. Han med stor H. Han som jag vill dela hela mitt liv med !! Några av dom stora bitarna är avbockade på listan. Så som lokal och vigselplats (självklart eftersom inbjudningarna börjat skickas) Kock är oxå klart och är så nöjd att jag fick den jag ville ha. Vigselförättaren fick vi oxå den som vi ville ha. Härligt :) Klänning fixad och sömerskan har sagt sitt så nu är det bara att vänta på den oxå. Bandet har blivit tillfrågade så där hoppas vi självklart på ett ja. Annars finns det ju så klart en backup plan för det med. Har oxå bestämmt oss för temat så jag hoppas det blir lika bra i verkligenheten som det är i mitt huvud.  Mycket som ska fixas och dolas med för att få till det bästa för 150 personer men vi ska nog få till det med :) Litar stenhårt på våra tärnor/bestman, toastmaster/toastmadam och värdpar. Känns skönt att jag har så många personer att luta mig tillbaka på och få bolla tankar med. Självklart är det ju Daniel i första hand :) Men det är alltid bra att ha fler hjärnor med i detta kaos som kommer att komma. För ja jag kommer stressa upp mig och bli helt stirrig ett par gånger. Men det hör väl till..
Har även idag hittat frisyren som jag vill ha så det känns ju skönt. Helt plötsligt bara dök den upp framför mig utan att jag ens satt och leta. Så ska det va.
 
 

Adjö 2012 hej 2013

Nya året skålades in i glada vänners lag. Vilken ljudnivå det va på raketerna i år. Vid tolv slaget klädde vi så klart på oss gick ut med glaset i högsta hugg för att titta på alla fyrverkerier. Är så glad för att vår hund inte är skott rädd. Lider med dom stackarna som är !!! Va nästan säker på att ungen skulle vakna men hon sov som en stock.
Halv 3 stupa jag i säng, helt utslagen.
Nya året började fantastiskt. Barnet tog en sovmorgon till halv 10 och jag vakna rätt så utvilad faktiskt. Åt en god frukost med familjen och begav mig sedan till stallet där det blev en 1 1/2 timmes ridtur i sköna vädret. Så nu får jag ligga i soffan utan dåligt samvete. I morgon ska här jobbas i några timmar så sängen ropar tidigt i kväll.


RSS 2.0