Grattis på er !!!

Grattis  Finaste Anders & Lena till deras lilla dotter !!! Längtar tills dom kommer hem så jag får se underverket live :) Mysigt !!! och få höra hela upplevelsen med viss försköning kanske ;)

Här hemma på berggårdsvägen börjar vårt trolls lilla rum att fyllas med saker. Nu ska bara allt ställas på plats och inredas. Det är inte det lättaste vill ja lova :) Vi har världens beslutsångest med vad vi sak göra och hur det ska se !! Svårt. Men vi är iaf väldigt nöjda med möblerna vi köpt.
Har nån vägg text och hylla som ska upp iaf så det kommer :)



Skötbordet är från IKEA dock väldigt tomt ännu :)




Sängen är oxå från IKEA och hör i hopp med skötbordet.




Eftersom vi fick höra att stolarna man hyr inte alls är garanterade att dom ej varit med i någon krock så valde vi att köpa en ny.









En träfärgad byrå från IKEA som vi hade som jag bara kleta lite färg på så vips så va även den duglig för användning sedan :)

Men som sagt.. Mycket jobb kvar ännu innan det är ett "rum" men det hinns.






Påskafton och ja kollar på fotboll

Äntligen ett fungerande internet igen. Har varit lite konstigt den senaste tiden.. Men nu ska de nog kanske funka igen. För tillfället ligger ja och king i soffan och kollar fotboll. Chelsea- Westham. Daniel har skadat mig. Jag börjar tycker att fotboll på TV är riktigt underhållande nu för tiden och kanske kanske har jag fått ett favoritlag :) Helt sjukt !! Men med min familj så borde ja verkligen gilla fotboll då ja har en far som varit tränare i hela sitt liv och en broder som gjort karriär i fotboll.

Till det tråkiga som inträffade idag. Min häst fick ett nytt anfall. Inte så krafftig som sist men det va dock ett !! Jävla skit !!!!!!  Jag som trodde att det kanske gått över då inget har varit med han på 2 månader nu nästan. Fan oxå. Så ja får åka tillbak sedan och kolla in han igen och se hur han ser  ut och är. Trodde verkligen att det va över och att han var frisk.. Men icke heller.  Känns ju så underbart med tanke på att vetrinärerna fortfarande inte vet vad det va som hände med han.. SKIT !!


Min älskade häst

Ridbyxorna är tvättade. Tröjorna ligger snyggt i hoppvikta i garderoben. Tränsen och sadeln skiner som aldrig förr. Nu är jag bara väntar ja tills ja får använda allt detta igen :) Tänk, första gången som jag får hoppa upp i sadeln tillbaka. När vi tränat upp kondis och styrka igen och vi får bege oss ut på banan igen och göra vårt första riktiga träningspass. Ja, Jag längtar mer än jag kan beskriva det !!! Min frizon där jag födelar nytta med nöje. Där jag får känna varje muskel under mig som lyssnar på varje rörlse jag gör i sadeln och bara är så totalt tillgiven.  Min älskade häst. Min bästa bästa Frac !!!
Han lägger alltid mulen mot magen nu för tiden. Precis som han vet att där är nått levande där inne. Han är extra försiktg med mig. Ja han är fantastisk min häst !!!







En behövlig pysseldag

Idag har jag börjat med mitt pyssel av bebis rummet :)Min kära man hjälpte mig bort med byrån som stod där inne och flytta in den nymålade :) Kommer bli perfekt där inne känner ja. Tänk vad lite målar färg kan göra.
Vi har ju hittat ett skötbord som vi vill ha men nu fundera vi på om vi inte skulle använda denna byrå då skötunderlägget får plats på den. Vi prövar oss fram helt enkelt. Ska bara hitta någon sorts hylla där vi kan ha alla blöjor och div tillbehör. Vi ska nog få till detta ;)
Kläderna har vikts och lagt ner fint i lådorna och barnvagnen är bäddad. Sängen köper vi med oss hem när vi ska ner på sista UL om 2 veckor.  Bilder kommer när vi fått i ordning lite mera där inne.
 
Nu känner ja mig ännu mera redo för att möta den lilla där inne. Hur ser hon ut ? Vems drag har hon fått ? Ja är så nyfiken på hennes personlighet så det går inte att sätta ord på :) Jag hoppas iaf att hon får pappas smarta läshjärna ;)

Älskar denna doft

En behaglig doft av nyskurat breder ut sig här hemma. Det tar tid. Får sätta mig och vila var 15 min ca :) Efter fylkningen och bebis i magen så är inte orken riktigt som den borde va. Men idag känner ja mig mycket bättre och bestämmde mig för ett göra ett ryck här hemma i min egen takt. Det får helt enkelt ta den tid den tar för tid är ju verkligen nått jag har nu ;)

Prata med mamma och pappa.  +35.. Hmm. Bad pappa att nästa gång så kan han väl ljuga och säga att det är mulet och lite regn i bland :) Om 1 vecka kommer dom hem. Skönt att se dom igen !!


Älskade våren

Efter några dagar av nästan total däckande i soffan och sängen så tog ja nu en evighets dusch och gud va pigg ja blev :) Att en dusch kan göra så mycket med en människa. Fick helt plötsligt energi och känner kanske en gnutta av rastlöshet.. Ska föröska plocka i hopp lite här hemma och kanske förberda inför vårstädningen som ja skulle börja med i torsdag.
Jag måste nog säga att jag älskar själva vårstädningen. Allt blir skinade rent och allt gnors på djupet :) och när man väl är klar så är slottet skinande rent. FANASTISKT !!!
Skulle ha köpt nya gardiner men jag hittar inga som jag vill ha så det får helt enkelt vänta.

Saknar min man extremt mycket oxå :) Han är på träningsläger och kommer inte hem försen i morgon.. Så vi får klara oss själva jag, grodan och King.

Men nu ska här göras smoothie så ja får lite energi i mig.

Första dagen så blir det så här...

Första dagen på ledigheten och jag drar in med flunsa.. Ja är det inte typiskt så säg :) Hej feber,näsa som rinner värre än niagra fallet och delux ont i kroppen. Men ja kurerar mig så det ska nog snart släppa !!!

Agendan har massor att bjuda på för denna dag.
Mötet hos Barnmorskan är avklarat och där såg att exemplariskt ut. Hon låg till och med nedåtvänd nu men det kan ju ändra sig.

Om några timmar är det dax för föräldragruppsträff igen.
Stallet ska ha sitt och sist men inte minst.. Det är ju Hockey i kväll igen !!!! VIKTIGT VIKTIGT !!!

Jag mena att jag skulle ha börjat städa upp lite i källaren idag men med denna kropp så får det vänta lite.
Alla tapeter är ju nu på plats och här kommer ett litet smakprov.



Detta är tapeten som suttit innan. Gammal 70-tals tapet som nästan gjorde mig illamående så fort jag såg den :)

Utbytt mott ljusare finare :






Den översta är gästrummet och den här nedan är hallen.
Nu kan alla kablar sättas fast igen och golvet kan läggas in så än är vi inte klara men vi är på god väg ;)

Själv ska ja greppa målarpenslarna direkt jag känner mig bättre och måla tvättstugan. Mera vitt på väggarna !!

Idag är det 0 dagar

Näsan rinner som värsta syndafloden. Tårarna rinner och ja kan kan knappt andas. Ja men hej härliga förkylning !!!
Hade det inte varit för att det är sista dagen idag så hade jag stannat hemma. Men ja kände att nu är de bara att dra sig iväg och säga hej då till alla och få med sig dom sista sakerna hem som jag behöver hemma under tiden.
Vi får åka och hälsa på jag & King så det inte blir ett allt för stort glapp innan vi är tillbaka :)

Ska börja min ledighet i morgon Torsdag med ett besök hos barnmorskan på förmiddagen och sedan på eftermiddagen är det dax för föräldragrupps möte igen. Vintern ska städas bort hemma och alla vinterkläder ska tvättas och läggas undan för våren och varje rum ska städas i varje vrå så det verkligen blir vår rent hemma :)
Bebis rummet ska fixas i ordning.

Världens bästa man satt upp sista våden i källaren igår oxå. Men vad han är duktig och vad det blev snyggt. Kan knappt tror att det är samma källare längre :) Bildbevis kommer.


Skäll till er som behöver !!

Som hundägare så har jag 2 saker att säga till andra hundägare !! Plocka för f*n upp skiten efter din hund när den sätter sig på trottoaren och framför allt när den sätter sig på vår gräsmatta !!!!!  Är du i samhället koppla din hund. Det är faktiskt lag på det !!
Detta är 2 saker som irriterar mig och speciellt när man bor som man bor. Vad har du garantier över att din hund inte sticker iväg mot andra hundar när du möter dom. Har hänt mig några gånger vill ja lova. Sist slutade det med att jag fick åka till vet. med King. Hunden hoppade på 3 ben i några dagar, medicin och tratt. Oansvariga hundägare.
Hur trevligt är det att trampa all skit som kommer fram !? Nej fy fasiken.

Ta er i kragen hundägare !!!!!

Hemma igen.

Då va vi hemma igen efter att ha spenderat en helg i Borås.
Jag och Carre spenderade hela lördags dag i Ullared. Såg ju skit bra ut när vi kom. Ingen kö. Va bara att gå raka vägen in. Väl inne så va de inte lika fantastiskt. Men jösses vad folk. Trodde inte ja skulle ta mig någonstans alls. När man väl kom in en bit så började allt att lossna lite :)
men nu är vi nästan kittade inför bebisens ankomst :)
Fick med mig:
Tvättlappar
Nappar
Napptermometer
Flaskor
Skötbordsunderlägg  + några ombyten till den
Filt
Sängkläder
Sängkläder till vaggan/vagnen
Kudde
Täcke
Babyolja
Inlägg till BH
Regnskydd til vagnen
Babywatcher
Handdukar.

Sedan va de ju allt annat oxå :)


Så nu ska vi bara köpa skötbord + (korgar till det ) Säng och badbalja. Men det får bli IKEA.  Jag vill ha allt nu så jag kan börja fixa där inne :)
Sedan ska Pappa Daniel få fixa en vägg text ovanför bebissängen oxå.

Innan vi åkte hem igår så vänta vi in mamma & pappa som kom ner till Borså för att dra vidare "hem" till Spanien, San Javier. Inte ett dugg avis på dom. Ca 25 grader varmt !! Nej men vi valde att åka hem til Torsby i stället vi :)
Men i slutet på sommaren ska vi allt åka. Får se vilken vecka som passa Daniel och när värmen gått ner lite där nere så lillan inte får det allt för varmt.

Men nu ska ja forstätta på min sista veckan. På Onsdag görs närmligen sista dagen på länge här på jobbet. Konstigt....


Grattis till er !!!

Börjar morgonens inlägg med att säga Grattis.

Grattis finaste Hanna och Fredrik till lilla Liam som kom igår kväll :) Fantastiskt. Lägtar tills jag får höra allt och se lill knytet och gosa !!!





Vakna i natt av att ja höde min sambo låg och sa  -Aj Aj. Fick ingen kontakt med han när  jag fråga vart det gjorde ont så han kanske drömde :) Men iaf, då hade det kommit. SMS som vi väntat på hela kvällen. Han hade kommit lilla killen !!

I och med detta uppvaknande kunde ja inte somna om så ja gick upp mitt vanliga natt kiss besök :) Då kom det, det jag har varit så stolt med över att det har gått så bra för mig. Att jag inte har tänkt på det så mycket som jag trott.
Förlossningsskräcken !!!!     Gud hjälp mig. där satt jag inne på toan 12 på natten och fick panik ångest uta dess like. det enda som gick runt i huvudet på mig va
- Jag kommer aldrig klara detta. Det komemr aldrig gå. Jag måste fixa till det så dom absolut gör snitt på mig. Jag vägrar och genomlida denna smärta , Jag gör det bara inte !!
Tror jag aldrig tidigare haft sådan panik över nått. Bebis kände av mammas oro där inne och vanka till liv. När jag kände henne så lyckades jag att lugna ner mig och insåg att jag måste koncentrera mig på nått annat för en stund så jag kommer bort från dessa tankar. 
Började kolla fenetriskt efter bristningar på mig själv. Så där stod ja halv 1 på natten och synade varje mm av min kropp :) Inte en enda en hittade jag. Så vi hoppas att det inte kommer några heller.  Hoppas Hoppas !!!!
Lyckades iaf lugna ner mig och gick och la mig igen och somnade till slut.
Idag vet ja inte ritigt hur det känns.. Lite bättre iaf. Jag ska försöka och inte tänka på det. (lättare sagt än gjort)
9v kvar om allt så gå enligt planerna men vi får väl se....


RSS 2.0