Köra buss.. Inte skoj.

I måndags va ja med mickan ner till Segestad och kolla på häst som fröken ska köpa. Mycket trevligt sto på 2 år. Kan säga att ja blev bra sugen på att köpa mig en till jamed :) Hästen va mycket fin och trevlig på alla sätt och vis. Lite hög bak ännu men de kommer hon kätt att växa till sig i. Hon är ju bara 2 år ännu. På vägen hem så börja vi båda att må mindre bra. Vägen hem kändes bra lång kan ja lova där vi satt båda med illamåeende. ja kanske hann att va hemma i 20 min eller nått innan ja fick rusa på toa. Sedan va de kört. Va de bara att köra buss halva natten. Spydde som en gris i några timmar så igår låg ja totalt utslagen i sängen precis hela dagen. Kan ju säga att minkropp är långt i från bra idag. Är totalt förstörd. Tur att man är ledig i några dagar nu. Fast i kväll så ska man ju festa till de. (gud va ja inte har ork till de just nu) Får se hur ja känner mig i kväll helt enkelt.

Ni får alla ha en trevlig & mysig valborg där ut !!!

Tack och hej Mr T

Ja ifrån att ha varit 3 som delat kontor så är vi 2. Idag så T upp sig. Känns jävligt tråkigt. Han va bra och rolig han :) Men nu får vi klara oss själv här jag och Peter.

Ja fick ett stort akut behov av att åka iväg och handla mig en massa kläder !! Ja vill ja vill. Åhh.
Någon som vill med kanske ?

Just för tillfället är ja väldigt trött på att bo i lägenhet. Ja vill ha ett hus på landet NU De känns verkligen så. Få ha hästarna hemma på gården och bara mysa :) Fan va nice. Men man blir väl vuxen någon gång och kommer dit med. Förr så ha de ju folk redan hus stor familj i denna ålder. Man kanske borde tänka lite emra framåt än va man göra. Man vill ju inte en gammal tant när man får familj lixom. Uhh de vore inte skoj. Ung, fräsch cool lixom :) De är ju de ja vill va :)


kaffe någon ?

Måndag igen igen och igen. Fattar inte vart helgen tar vägen hela tiden. Trött som helvete är ja med. Har knappt sovit nått i natt. Hade en sådan natt då de kvitta va ja gjorde så kunde ja inte sova. Ja pröva allt. Blev så irriterad på mig själv till slut så ja nästan ville slå mig. sista gången ja kolla på kl va den halv 3. Och kl ringer 5.. Uhh. Så i kväll kommer ja förmodligen somna som en stock :)
Mitt i natten så hörde ja & johan ett jävla liv utan för lägenheten oxå. Så vi sprang till fönstret och kolla. En grävling som slogs med en katt. Ja hoppas de gick bra med katten för dessa grävlingar i inte goda dom. Hemska djur.

Haha som ja skrev i mitt tidigare inlägg så har ja ju spelat en massa tv spel i helgen. Så igår kväll när ja stod i duschen så blev ja helt yr i huvudet när ja blunda och såg dessa banor framför mig hela tiden så ja va tvungen att sätta mig ner en sväng.. (kan de då ha gått för långt) :) Illa engström.

Jobbar bara 3 dagar denna vecka. Gud va underbart kan ja bara säga !!!!! Och ja har inga planer alls. Umgås lite med anna som är hemma och hälsar på. De är allt.

Idag ska ja ha en helt planerings fri dag !! Ta dagen precis som den kommer. Hoppas de regnar hela dagen. De vore faktiskt lite gott känner ja. Bara få ligga inne och inte göra  ett skit och inte få dåligt samvete över de. I morgon kan de få bli fint igen !!

Besatt

Ja har tillbringat 2 dagar framför tv mu och spelat tvspel :) Mina ögon är som fyrkanter Och inte prata på ryggen då.. Idag slet ja mig i några timmar då ja va till stallet och tog min kära häst på en ridtur. Ja va tvungen ut och få luft. Men nu kan ja verkligen förstå folk som blir besatta av att spela.. Tur att man ska jobba i morgon annars så blir ja väl sittande här här natten..

Äntligen

nu har ja äntligen fått igång internet på dator här hemma :) Känns skönt. Tack Anderas & Baby för hjälpen och förlåt för alla jädrans fula ord som har kommit ur min munn under tiden *haha*  saker får inte krångla för fröken engström. Noll tålamod

Ung Yngre yngst

Igår när ja va på konsum och skulle handla så skulle ja även köpa med cigg till mig själv. När ja kommer fran till kassan och de är min tur så frågar herren i kassan om ja har legetimation... Öhh Nej du de har ja inte sa ja. Han trodde på fullaste allvar átt fröken engström inte va 18 år :) haha men gud va ja börja skratta där ja stod. Så ja sa de att du de va faktiskt 10 år sedan som ja fick börja köpa cigg. Han tittade fortfarande väldigt skumt på mig och trodde mig inte. Är man under 25 så ska man visa legg de står de på alla skyltar över allt. Men eftersom ja är nu är så vuxen och fyllt hela 28 år så behöver ja ju inte  de :) 
Ja viste inte hur ja skulle tolka de hela först. Om ja skulle känna mig glad för att ja ser så ung och snygg ut :) *haha* eller om ja skulle bli stött. Men ja kan lugnt säga att ja blev endast glad !!! Tänk va välbevarad ja kommer va när ja är 40 då. Oj oj :)

Fredag idag. Skönt. I morgon ska vi dra oss ner till k-stad en sväng och handla lite roliga saker. Skoj att komma iväg och göra nått känner ja. Har blivit mycket samma den senaste tiden. Sedan ska ja bara njuta av att de är helg och bara va. Idag ska ja iaf ut och rida min godtrogna underbara häst iaf. En sådan här dag på hästryggen är underbar. Enda som fattas är att man skulle ha haft lite sällskap. Så man kunde pladdra lite med någon. De hade varit skoj. Men de kan va skönt att va ute och rida själv i bland oxå.

Sugen på att fika lite idag med. Dricka massa kaffe och pladdra. *mysigt* Johan kanske ställer upp för sin kära flickvän och dricker lite kaffe med henne :)

Nu är kl lite över 7 på morgonen och ja får nog dra igång med nått här på jobbet. Ska städa mitt skrivbord idag tror ja. De ser ut som de gått en orkan över de med papper över allt.

Peace out **


Sommartider

Igår satt ja ute i solen at Maddes place. Bara njöt av att få va ute. Efter lite kaffe och några cigg senare så hade vi hunnit diskuterat igenom både de ena och de andra. Så vi blev nog lite klokare människor båda 2 tror ja. De är skönt att bolla tankar mallan varandra så och få höra någon annans åsikter. Så nu känns allt bra igen :) Va bara johanna som fattades. Men hon va duktig och infann sig på jobbet. Hon kom hem sedan när hon hade slutat men då va ju verkligen jag världens mest sociala person. Lade om XP i datorn så de funka ju så där för mig så ja satt med Andreas i tele i 100 år för att få till de hela. Tur att man har egen support :) Tusen tack för hjälpen !!! Så precis när ja va klar och fått igång skit skivan och skulle va social så ringde johan & skulle hämtas. Så då blev de inte så mycke umgås. Men som de goda vänn ja är så skjutsa ja henne hem. Men hon hann allt berätta en lite rolig sak för mig. Ja men ja höll på att dö. De finns faktiskt ett ord för sånna människor som personen i fråga. Favvo färg=blå *haha* Åå de va roligt. Bara J & jag som fattar.

Nu jävlar är då våren här och snart kommer allt va grönt :) Ohh gladast är jag. I love.

Ja vill ha tips på massa bra sidor på nätet som man kan skicka efter kläder på ??? Glömde ju av att spara alla sidor som ja hade i favoriter i går när ja fixa datorn så nu finns dom inte kvar.

Sedan skulle ja behöva lite tips igen hur man byter lite saker i sin blogg. För när ja försöker och gör precis som de står att mans ka göra så går de ju inte ändå. Fattar inte va ja gör för fel...

Ha de gött alla människor.

Puss & Kram  Godabanan


Måndag, Eviga måndag

Ännu en helg har passerat i mitt liv. Fasiken va fort de ska gå. När man får va ledig och njuta. Nästa vecka är de iaf lång ledigt. Gött de. Fredagen va jävligt lugn. På lördag va vi på 25+25 års kalas för Madde & Lena. De va mycket trevligt. Tyvärr så är ju aldrig dagarna efter så jävla trevliga. Va nog bakfullast av hela torsby när ja vakna på morgonen. Umgicks lite med toan även kan ja säga. Med lite sömn och ipren så vakna ja upp tillbaka och mådde lite bättre iaf. Tror ja lätt hade en nära döden upplevelse på morgonen där. När man vaknar och mår så illa så man kan inte ens ligga still och huvudet känns som en stor atom bomb. När ja hade en topp på dagen där de känndes som att bättre än så här kommer ja inte må idag så skyndade ja mig till stallet för ja viste att skiten kan komma över mig när som helst igen. Vilket va tur för när ja kom hem så va ja tvungen att lägga mig och vila igen och i sängen blev ja i stort sett hela dagen/kvällen. Gud va ja älskar sängen och tv i sovrummet. Den bästa kombinationen !!! Just nu känns de som att de får bli en lugn helt till helgen. Men man ska väl aldrig säga aldrig. De kan ändra sig snabbt. Men just nu så känns de så iaf. För sedan så är de valborg och då blir de ju fest. Anna kommer hem oxå och hon va minsann sugen på att festa till de hon :) De får man ju ställa upp på när hon är hemma så sällan och hälsar på. Ska bli skoj att träffa henne igen. Va jul senast.

Nej ja får väl försöka göra nått här kanske...


Våren Våren

Solen bara skiner hela tiden ju :) De är ju för underbart måste ja säga. I love solen. Står de inte på tills man får packa väskan och åka till stranden och ligga där precis hela dagen. Finns de nått skönare eller.. Knappast. Allt blir så mycket lättare !!!

Idag ska ja(måste) städa bilen. Den Ser ut som de har gått en orkan genom den. Alla grus, hund/häst hår och dam. Nej nu får ja ta mig i kragen. VIll ha en ny bil men ja har då verkligen inte en aning om va ja ska köpa. Är lite sugen på en jeep av nått slag. De tycker ja är snyggt. Man kan ju inte åka golf hela livet lixom.

Idag får de allt bli en promenad i fina vädret. Hästen ska ha vila så ja får ta hunden idag. Johanna får va så snäll att följa.

I morgon är de 25+25 års kalas. Ska bli skit skoj :) Får ladda kameran nu så ja kan ta riktigt mycke kort. De är de som gäller. Men ja har ju inget att sätta på mig. Herre gud. Fick smärre panik när ja satt hos madde igår och diskutera kläder. Ja har fan ingen aning alls va ja ska sätta på mig :( Tips tack. (fast de kan ju va svårt för er som inte vet va ja har i garderoben) Kom gärna hem och hjälp mig eller nått !!!  SKIT

Ja nej nu får ja verkligen tänka på detta. Dagens ilandsproblem...


Grattis HV

Ännu en helt underbar dag i solen va de igår. I love it. Va ute och red med frida och ville bara inte in.  Får hoppas på en lika strålande dag med. De vore inte fel alltså.

HV71 vann igår igen och vilken total vändning av match :) Åå de känns bra. Igår va de total utklassning på isen. Dom hann inte med LHC.  De gick inge vidare för fransson igår kan man säga. 7 insläppta mål. Aj aj. (sorry alla fans av LHC) Men fy fan va gött om dom förlora nu !!! Guld till HV71 och Ledin

Egentligen så känner ja att ja har jävligt tråkigt idag här på jobbet. Har högar som ja borde ta tag i men dom är inte måsten så då blir de ju inte direkt att man kastar sig över dom om man säger så. Ska iaf hem till mamma sedan och hon skulle minsann bjuda på pannkakor. Men ja älskar pannkakor. Mums i munnen.

De vackraste

Även fast denna låt är typ 1000 år så kan ja bara inte sluta tycka att den är så fin. Precis som den säger- De vackraste. Ååå va ja har lyssnat på denna låt genom åren. Ja kan lyssna om och om igen.
Äkta kärlek är vacker. Den är stark den är passion. Den är härlig. Den gör människor lyckliga.  Man ska va rädda om varandra. Visa varandra respekt och tillgivenhet. Kärleken måste man vård ömt. De är inget som man bara leker med och gör som man vill. Då försvinner den. Kärlek är ge och ta.
Men när man väl har den så är man den lyckligaste på jorden :)

I need miracle

Igår fick Frasse nu skor på fötterna. De va skönt de att få av vinterskorna. Med brodd och sulor. För nu ska de då inte komma mera snö..  Skulle ha behövt ut och rida iadg oxå. Men just nu så ser inte vädret så jätte lovande ut.. Jävla skit regn. jaja..

Igår va de hockey igen och HV vann !! Men ja är så glad. Eftersom FBK åkte ut så är de ju HV som man får hålla på. Ja skulle oxå vilja känna denna laganda som infinner sig lagen. Åka och slå handskarna mot varandras händer när de görs mål :) Fightas lite ute på planen, och få en klapp på rumpan när man gjort nått bra :) NU är de ju så att de finns ett ganska så stort problem i denna fråga då.. Ja kan ju för guds skull inte stå på ett par skridskor. Ja ser värre ut än bambi på hal is. Och blir kobent som ingen annan. Skulle ja mot all förmodan lyckas glida iväg på isen så tar de inte många CM innan ja ligger ner och med ilska ska förska ta mig upp igen. De är ju nästan omöjligt. Helt ärligt, Jag är totalt värdelös på att åka skridskor och de står ja verkligen för :) Men man kan ju inte va bra på allt lixom...

Den senaste tiden så har tydligen mitt liv intresserat människor. Besökarna har helt plötsligt blivit väldigt många. Men de är fortfarande bara Hanna och Marie som kan lämna sina små söta komentarer. Tack ska ni ha.

// The Queen

Could it be forever

Helgen har varit så stilla som den bara kan va... Och de har varit otroligt skönt faktiskt måste ja säga. Igår gjorde ja min första ridtur på 2 månader :) Ååå gud va skönt de måste ja säga. Änltligen få komma upp på hästryggen igen. De är ju där ja hör hemma.  Få träna kroppen igen. Sedan va ja & snos och bytte däck på bilen. De va allt bra skönt att få av vinterdäcken måste ja säga. Tack hjärtat för hjälpen. Borde ha tvättat den oxå men ja säger bara orka... :)

Har egentligen möte med läkaren idag men ja ringde och avboka de. Känner inte alls för detta för dom vet ändå inget.I torsdags så skulle dom ge mig tabletter som är för klåda. Men de har ja då absolut inte. Utan att ja har problem med min mage lixom. Så därför så skiter ja i dom.Men ja måste säga att ja känner mig bättre. Dom senaste 4 dagarna har min kropp kännts på ett helt annat vis och ja känner mig glad och energin är på väg tillbaka. De känns så otroligt skönt måste ja säga. Glad Åsa :) Kärlek till livet igen lixom *fniss* Känner för en massa saker som ja vill göra nu !!! De kommer för ja har de bäst. Underbara vänner. En toppen familj och en älskvärd pojkvän. Tack till er alla som bidrar till mitt sköna liv !! I Love you all !


Frac

NU jävlar kommer ja skita i totalt va läkarna säger. Jo kommer hoppa upp på hästryggen igen och börja träna på allvar tillbaks. Ja blir galen av detta. Att aldrig få göra nått. Hästarna är ju min passion i livet. Ja måste rida,svettas och stånka. Känslan va denna stora häst på 171cm  som lyssnar totalt mina hjälper och mina rörelser och rör sig som en gud under mig. Ja ni fattar ju själv. I från att rida ´minst 5 dagar i veckan och 3 av dom va träning till inget gör en ju galen i huvudet. Jag älskar min häst. Han är den bästa. Vi är som ett han & jag. Snällast av dom alla. Så nu ska ja verkligen börja rida igen.. Försöka hinna med någon liten tävling i sommar iaf.

image44image45image46

Till dig.

Idag l går mina tankar till Eva och hennes nära och kära.
Vila i frid tjejen.
image39
 

Yeah Baby

Snart helg igen.. Ja men gud. Ja älskar de. Jag tycker om att få va ledig. Fast de bara är 2 dagar.. :) Men ja är ledig iaf. Ja skulle kunna tänka mig att va lite ledigt exakt nu oxå. Väldigt trött i mina ögon faktiskt. Känns som ja skulle behöva sova i flera dagar eller nått.

Ja förstår inte varför man addar en som vänn på detta Facebook och såna saker och sedan när man väl möts i de verkliga livet så kan man inte ens säga hej ??? Hmm ja.. Nyfikenhet kanske. Inte vet ja iaf. Ja mig kvittar de iaf :)

De är torsdag tjalala..  Undra va ja ska hitta på med idag när ja slutat.. Sätta mig och ladda ner lite musik kanske. Har väldigt dåligt med de hemma just nu. Allt är från 1800-talet känns de som.

-1 kg till nu.. Ja jag vet inte om ja ska skratta eller gråta faktiskt.. jaja.. Va är en bal på slottet lixom...

Nu är ju inte ja nått sånt där Melodifestival suporter. Jag trodde de va över ja. Men de tjatas ju till tusen i tidningar om carola hit och charlott dit. Ja spyr på dessa människor snart.  **Tjat Tjat**

Nej nu får ja ta mig i kragen fram tills 3. Då får ja gå hem :)


Notebook

 Jag blir kär, jag blir arg, jag blir avundsjuk, jag blir glad, jag blir ledsen, jag blir hopp full men mest av allt, jag får ett perspektiv av att se denna film. Om och om igen. Ja tröttnar aldrig. Den är vacker.
Äkta kärlek övervinner allt. Så är de bara. När ja ser denna film så önska ja bara att folk kunde ta mera vara på varandra. Inte göra varandra ledsna så ofta. Många förhållanden är fulla med otrohet, egoism och dålig självkänsla. Och de gör mig förbannad att man kan trycka ner någon annan människa som de ska föreställa stå nära en i livet, så jävla lätt. RESPEKT . Varför ska de va så jävla svårt att visa någon annan människa respekt??  Nej de är för mycke egoism i världen. De är nog nått många borde tänka på !!! Men de är klart de är dom som är dom stora förlorarna i slutändan ändå. Vänta får ni se....

Så jag igen.

Har precis stått öga med en truckjävel som kom i 720 efter golvet. Hade ja gått ut ur rummet 2 sek senare så hade ja varit totalt överkörd.. Igen. Ja och min tur :) De hade sett ut de, 2 truckgafflar rätt i magen.. Aj aj De räcker med förra gången då ja fick en plåtpacka rätt i bröstet.. :)
Är nog tur att ja har kontorsjobb annars så hade ja väl varit hel bruten i hela kroppen vid de här laget.

Moss som är de göttaste

Våren. In my AASSSSS heller att de är. Våren = Massa sol. Varms och skönt. I stället så möts man av kyla och regn så fort man kommer ut. Jävligt häftigt. Inte.

En jävla skit match va de i går oxå. Men gud va dåliga dom va färjestad. Dom va helt klart värda att åka ut säger ja bara. Men ja tack Gustavsson för ett bra jobb. Tyvärr fick han väldigt dåligt med hjälp av sina lagkamrater.

Helgen va  väldigt stilla och skötsam. De va skönt fast ja va rätt uttråkad. Men till helgen får de bli en fest med tjejerna.. Har allt blivit lite för drygt att bara sitta hemma känner ja. Johanna ballar aldrig hon :) 
 
Äntligen så ska myggan börja igen oxå. Så jävla bra program. Va ja har saknat detta program :)

RSS 2.0