Söndag hann de bli lika fort.

Då va de söndgas eftermiddag, Igen.. Hur kan helgen gå så fort. Häst & hund har blivit några saker rikare. King har fått en ny säng, nytt koppel och halsband. Frasse fick ett nytt täcke.
På fredag va de häng mys med lite olika människor. Kolla på Becks nya film. Den va helt ok. Pizza i magen :) Gott gott.

Igår kväll hade ja egen kväll hemma. Babe va på avslutnings fest med laget så ja och King skulle koll på film och mysa med godis påsen. Vi somna båda vid halv 9 :) Vid 2 på natten vakna ja att King sprang omkring och gnöla. Han hade jätte ont i halen och ville asbsolut ut. Så vi givk ut. Stackarn spydde. Så vi satt ute i nästan 30 min innan han ville in tillbaka. Babe hann och komma hem så han höll oss sällskap där ute. Väl inne så somna King fort. SKönt, Så idag är han mycket bättre.

Idag har de rensats i källaren, Krattat en massa löv.. Nu ska ja knalla ut med King. Sedan ska tvätten hängas upp och målas lite som ja har att måla så som lister och en byrå som ska få bli vit.

Halloween fest till helgen oxå. Ska nog inte gå ut. Blir inte riktigt samma sak längre som de va förr när man fick dricka och umgås över en massa vin :)FAst de är klart, de skulle ju va för alla dom goda vännerna man har. Dom vill man ju alltid umgås med :) Gud ja är så sugen på ett riktigt gott rödvinsglas så de kan ingen förtså... Men min tid den kommer den med. Samtidigt så gör de inget närman vet vad som kommer längre fram :) 7 mpnader kvar tills den lilla tittarut. Känns som en hel evighet men... Rätt som de är så är vi där !!!


Äntligen Fredag

Så va de dem bästa dagen på veckan igen :) Love it !! 
Idag står Polisen, fika och sjukhuset på Tapeten när ja slutat. Måste fixa passet så ska ja dricka massa kaffe med Lena :) och så måste ja till sjukhuset och fixa namnetiketterna som barnmorskan ska ha.

Trotsade regnet igår och gick ut och red. Trots tt mab va blöt och kall när man kom tillbaka såva de riktigt skönt att komma ut en sväng. Blev lite bök efter vägen då min häst vägrade att fatta kortgalopp :) Ville absolut inte göra ett skit ja bad han om igår men nu är ju jag människan som inte ger mig.. Får ja bara 2 steg igenom så är ja super nöjd men inte innan. Till slut gav latmasken med sig och insåg att de är ingen idé längre och han fick till en toppen fin kortgalopp. Massa berömm och klapp på halsen till han blev de då !! Inser nu att ja behöver verkligen gå till ridhuset någon dag och jobba igenom hela han !! Han har fått slappa till sig väldigt mycket :)

Nu har bebis & ja gått in i V.9 och jösses vad fort tiden går.  Va 5 veckor sedan ja fick reda på att nått fantastiskt växer där inne. Som  tur är så tycker lilla grodan om hur ja lever mitt liv väldigt mycket. Skönt. Ja hoppas att ja kan fortsätta med ridning länge !!! Men man får ta de som de kommer.
Idag växer de iaf :) Molande värk fast verkligen inte jobbig värk på nått vis.

I morgon ska Åsa & Johanna på äventyr !! Tror ja ska överaska Johanna med en sak tills i morgon om ja hinner/kommer i håg :) Spännande !!!
De blir helt enkelt en jakt på julen ;)

Mätt & Go.

Frukosten har landat i magen och energin kommer snart att ladda om.. (hoppas ja iaf) Tröttmössa delux i dag med.
Frasses regntäcke va lite trasigt igår när ja skulle slänga på han de.. Men de gick att göra en egen lagning av de hela :) Ser ju lite rolig ut men va gör man när man inte har fler täcken som är torra. Har 4 st regntäcken till han. 2 har slitits ut så dom står inte emot väta längre trots inpregnerign. Bara att kasta. De 3 hade han på sig igår så de va blött och de 4 va ju lite trasigt så de fick bli som de blev. Vintertäcke tycker ja inte att ja vill sätta på han ännu med tanke på att han fortfarande har alla viterpäls kvar. Men nu ska ja & natte ta tag i detta någon kväll. Rakapparaten åker fram. Han ser ut som en lurvpelle :) Massa hår !!

Hööks säljer ett täcke nu med hals för 599:- Är lite sugen på att köpa de. Inte så dyrt helller. Ja får ta och kolla upp detta riktigt,
Annars så ska mamma får köpa nytt regntäcke åt mig nästa gång hon är till ullared. Dom har utan tvivel dom bästa täckena i hela sverige !! Jösses, Kostar nästan inget och har en kvalitet som inte går att beskiva. Så alla dyra märken.. Släng er i väggen säger ja bara !!!

Bebis växer så de knakar i magen vill ja lova !! De känns att där händer de saker.. Mina vänner börjar skrämma upp mig med att de är 2 st där inne... De ska ja ju tala om att de kommer då inte på frågan :) De räcker med 1 i taget :)
Mår iaf väldigt bra !! Är bara lite tröttare och har lite kortare stubin.. Men annars är allt sig precis som likt.

Vart är snön ?

Borde kanske börja se över vad som packas ner till veckorna i thailand oxå.. Vad man ska ta med sig för kläder. Se till att allt är tvätta och fixat.

Igår kom kära Madde så vi drack lite kaffe och pratade om allt mellan himmel & jord. Svärfar bjöd på mat och jag låg bara i soffan hela kvällen för en gångs skull. Alltid är de nått som ska göras men igår va de min tur. Min tur att bara slappa :)  Så i kväll tror ja att ja måste ta mig en promenad med king.

Juldukar måste köpas oxå. Har inte så de räcker. Vill ha vanliga basic röda. Inga krumelurer och grejer. Ja får leta.

Jag undra hur de går för buffy Erica oxå.. De ska komma bebis denna vecka så ja väntar med spänning :)

Ännu en dag i paradiset

Nu är alla bilarna rustade för vintern :) Nu har dom fått vara hos bildoktorn och fått på sina vinterdäck. Så nu kan ja gå coh vänta och länga efter snön :)
Hovslagaren kommer denna vecka eller nästa så frasse sak få bli vinter beredd han med. Ska inte rida han så jätte mycket innan han kommer för ena tåkappan har gått av på skon. Men som han beter sig i en hage så är de inte så konstigt att de bli slit på dom !!
Bättre att han får va lite och dom riktiga skorna kommer på i stället !! På en vecka tappar han inte värst mycket.

På lördag ska vi ha Johanna & Åsa dag/Kväll ! Åhh va mysigt. Vad ja längtar !! Ja vet att de kommer bli skrattanfall delux för de blir de alltid när vi är på tur. Men gud va roligt de är.

Igår va ja & Babe till momo och kolla in hans nya lya. Jösses vilken lägenhet. Så jädrans snygg !!!! Skulle ja någon gång va tvungen att bosätta mig i lägenhet igen så ska ja ha en sådan helt klart !! Till och med så våran gamla i Bruksallén fick kliva ner från 1 platsen (nästan) Grymt snygg iaf !!

Idag ska ja nog dricka en massa koppar kaffe med madde. Hon skulle nog komma upp så de blir trevligt !!
Då ska ja bjuda på bullar :)


Nya vecka nya utmaningar igen.

Ännu en ny veckan och resan till Thialand närmare sig med stormsteg. Har lite mera solkrämer som ska köpas men annars så tror ja att allt är klirrat !! Måste åka till Polisen på fredag och fixa passet. Kan va bra att ha om man vill komma iväg :)

Helgen har rusat iväg som vanligt. Tycker ja inte fått nått gjort av de som skulle ha blivit gjort. Nästa helg ska ja ta tag i källaren hel hjärtat !!! Nu får de va slut på allt slappand så man kommer i fas någon gång.

Hann iaf att måla lite saker där nere så helt illa blev de inte. På Lördag hade ja mitt marykay. Alla handlade som tokar :) Kul att dom gillade sakerna. Så ja är helt övertygad om att Ingela va väldigt nöjd när hon åkte där i från :) Så tusen tack alla tösera !!!!
Själv köpte ja lite cerum för ansiktet och olika smink produkter.
Annars så har ja jobbat båda dagarna, Va ute och red med mickan igår. Alltid lika skoj när man får sällskap av henne :)
Va med Johanna till Sunne fram och tillbaka. Och som vanligt så kommer alla skrattanfall när vi åker bil :)

Idag ska hästen få vila och vi ska dricka kaffe och inspektera nya lyan åt en viss mister.

Underbara solen !!

Vilket Underbart väder de är där ute. Vill verkligen inte sitta här inne känner ja. Vill hem, Ge mig ut på en härlig ridtur med Frasse och sedan ta en promenad med King. Åhh ja vill bara va ute. Klä sig varmt och bara njta av solens strålar som värmer en :)
Men ja får helt enkelt änta tills ja slutar.

I kväll ska ja rota igenom alla julsaker som i har. Har ärligt taligt ingen aning om vad vi har allt och ja tror att ja behöver köpa lite flera kardiner. Hitta några snygga igår. Lite vanliga linne i Rött. Ja gillar de. Får inte bli alltför mycke krusiduller på dom :) Ljusstakar & Stjärnor de vet ja iaf att vi har så i klarar oss. Men man vill ju ha extra mycket jul när de är första julen som vi kan fira ordentligt när allt är klart. Ja älskar ju jul. Är ju den viktigaste högtiden på hela året enligt mig !!! Få äta massas goda julmat och se barnens glada miner när dom får öppna sina paket och dom får de där som dom har önskat sig så där extra mycket. Dricka glögg i massor. Lyssna på julmusik  (smög lyssnade lite häromdagen måste ja erkänna ) Baka massa gott och alla är allmänt glada bara :) Slå en paketen i fina papper& snören.. Ja julen är underbar. I år ska ja ha extra allt !!!


Onsdag.

Redan halva arbetsveckan har gått. Idag är de lite bättre väder ute än va de va igår. Va en jädrans tur att frasses vilodag va inplanerad sedan flera dagar tillbaka igår :) Va hemma och mös med babe,madde,johanna och henke i stället. Mycket bättre än att va ute i skit vädret !!

Idag ska ja till barnmorskan vid halv 2. Efter de tänkte ja ta mig en skritt tur på lång tygel. Bara åka med och inte kräva nått. De är rätt skönt i bland faktiskt.

På lördags kväll är de tjej lyx hemma på berggårdsvägen 14 :) Marykay kväll med bästa Ingela. Lyx Lyx !!!!Ååå ja är övertygad om att tösera kommer gilla dom jätte mycket. Inga rynkor vid 40 ;)





Söndags morgon.

Brasan är tänd så nu ska nsart bli varmt och skönt här. Väntar på att babe ska vakna så vi kan äta lite . Är hungrig ständigt känns de som nu :) Men ja tänker på vad ja stoppar i mig för ja vill ju inte se ut som en gorilla !! Kommr inte tillhöra den kategorin som tänker att dom kan äta vad som helst för dom är gravida. De ska ju bort sedan oxå när de lilla undret har kommit ut.

Är oxå väldigt stolt över mig själv med mitt sluta röka :) Är ju några veckor sedan nu. Är JÄTTE tufft stundvis men de går. Jag som har prata på länge att sluta röka, här kommer verkligen min hjälp på vägen !! Hur de går sedan när bebis kommit ut de är en annan sak de ;)

Men nu ska ja nog se om han inte vill vakna kanske. Frukost i magen och sedan iväg till stallet och rida med natte :)  Hem och byta om och dra till jobbet. Behöver göra några timmar så ja slipper drunkna i jobb i morgon. Sedan ska ja föröska mig på en promenad med Kajsa. Ingen vila här inte !!

En händelselös dag igentligen

Nu duschad. Sitter i soffan och kosar mig lite halv frusen.  Hela markvåningen är nu skinande ren :) Åhh va ja älskar när de är rent och lucktar gott !!!  Har även hunnit med att motionera hästen och tagit en ritktigt skön höst promenad med Kajsa & Carro.

I morse va de de allt mysfaktor hög. Vi vakna och låg och drog oss ett tag. Kände att de lite halvt kyligt och ute va de vitt av frost så vi tände en brasa i spisen och satt och åt frukost vid tv och såg den härliga elden spraka. De är mysfakotor hög de :)

Nu ska ja hoppa i lite andra kläder och åka till Stefan & Carro för en liten spel kväll.

Ciao

Fredag i all ära !!

Helt plötsligt har ja många fler besökar i min blogg än ja tidigare haft. Tror ja vet va de beror på ;) Men de är ju bara skoj att folk är inne och läser vet ja !!!

Igår va Buffy hemma på fika. Gud va hon va fin i sin mage. Bara 2 veckor kvar innan den lilla ska möta världen är de meningen. Spännande :) Då ska ja minsann åka dit och kosa och gosa som bara den !!!

Ledig från jobbet idag egentligen men vi är några tappra själar som är här och drar fårt stå till stacken. Ganska skönt att jobba när de är ganska så lungt runt om en.

Idag ska stor städningen delux börja. Gå igenom alla skåp och garderober. Har ingen aning vad vi har har i allt. När vi flytta in så plocka ja bara upp och ställde in så idag ska de organiseras lite. Slängas sådant som inte används. Skulle vilja rida en sväng oxå. Mena göra de igår men hade lite öm magen så ja hoppa de. Kanske skulle hoppa de idag med och ta en tur i morgon i stället. Jag får se hur de känns när ja slutar. Är ju så skönt att komma ut på en tur oxå :)

Men nu ska ja gå och slänga i mig en smörgås. Magen kurrar som bara den.

Solen på väg upp.

Vi trotsa kylan igår och hoppa upp på våra hästar och tog oss en tur. Gock ju bra så länge vi va ute och rörde på oss men när vi kom tillbaka och in i stallet trodde ja att ja skulle frysa i hjäl !!! Uhh. Men efter borstning,täckning, matutdelning, göra-kväll/morgon-mat, göra rent alla grejer och pussa frasse på mulen hoppa vi in i bilen och blev snabbt varma :)
Väl hemma träffa ja grannen Lina så stod och prata med henne ett bra tag så då kom kylan tillbaka igen.  Med en miljon ljus och mat i magen så kom ja allt tillbaka i världen.

Bakade en Kladdkaka så vi bjöd ratten på lite fika. Diskuterade div.hus saker.

Hemma på berggårdsvägen 14 ska de fixas och dolas under helgen. Krattat löv,städas till tusen så ska de börja målas nere i källaren. Måste dola på nu så man inte står där med massor kvar när de lilla kommer. De vill ja då inte !! Saker och ting ska va klara så man kan ta de lugnt den sista tiden. Så därför är de bara att köra på :)
Tapeterna för ett ställe är ju iaf inköpta så de är bara golvet som ska bestämmas vad de ska va. Svårt i en källare. Men tror att de kanske bli desamma som vi har i resterande del av stugan. Lagom mörkt för att alla fläckar inte ska synas direkt. Ja är ju allergisk mot fläckar på golv. Så är de även fuktspärr i de. Mycket bra vill ja lova !!!! Har allt tappat båda skurhinkarna samtidigt sist ja städa så de flöt allt som va. Så man behöver inte ha barn för att de ska hända saker ;)

Men nu ska ja förbereda mig inför ett besök ja har och se om de har nått vettigt att komma med till oss.



Dumma älgflugor !!!

Ridtur va underbar igår. Tyvärr fick Frsse älgflugor på sig de sista så han blev lite "galen" men de va ju faktiskt inte hans fel så.. Så idag är de Onsdag och ja får äntligen sällskap med bästa Natahlie :)

Blev så frusen igår när ja kom hem och trots min varmalång dusch så tinade ja inte upp på flera timmar. Babe Bjöd på god mat när ja kom ut ur duschen :) Kyckling & Klyftpotatis :) Ivåran familj så vill ja lova att de går väldigt MYCKET kyckling. De är nått av de godaste som vi kan stoppa i munnen :) Bra att den oxå är mager !!! Skulle ju ha målat men de blev de inget av med igår heller. Va ju fotboll för hela slanten !! Och jösses vilken skitmatch.. Men de va ju utklassning delux ! Och de där förbasken Elmander. Bryt ett knä, gör va du vill bara du aldrig mer spelar fotboll !!!!!




  

Den bli blått mer och mer där ute..

Is på rutorna i morse igen och till min fasa när ja komma vädret så skulle de kanske komma lite snö i morgon  :[
Nej men fy... inte redan. De enda positiva med snön är julen :) I love julen. Är inte hemma första advent detta år men ja får sätta upp allt innan vi åker helt enkelt så vi kommer hem till ett juligt hus :)

Igår hann vi med mycket ja & grodan.. Vi va i stallet, krattade en massa löv och va och fick lite kaffe hos mickan.
Idag ska de ridas, Målas mera i källaren. Har slappat med de där ett tag nu och ja har en massa dörrar som behöver bli klara någon gång. Men samtidigt vill vi ju hålla hårt i pengarna inför resan :) Men de är svårt när man vill göra allt samtidigt.

Vi ska inte köpa saker ännu till våran lilla klimp. Är ju fortfarande inte en "säker" tid men de är roligt att titta :) Så vi har iaf hittat några saker som ska inhandlas framöver Så som säng skötbord och barnvagn är några av sakerna som vi har hittat de vi gillar. Barnrummet ska ju ha en viss "old" stil så.  Eftersom ja älskar att inreda så kommer nog säkert Daniel få dra i min broms lite.. Men de är nog bara bra de !!!

NU måste här ringas en jädrans massa samtal. Har massor på tapeten idag.


Kalla Måndag.

Ja de va de måndags morgon igen och här sitter man. Knappt vaknat ännu känns de som. Igår fick ja faktiskt en hel del gjort. Trots att ja sluta dagen med att va väldigt rastlös... :) Ja jobbade i några timmar, Tog en kort promis. Va till stallet och tog en ridtur med hästen. Skulle ha krattat lite löv men får ta de under veckan.

Hade massa trevligt besök hemma igår oxå. Alltid lika kul när stugan fylls med goa människor.

Lena & Ja boka även lite hotellrum inför thailand så nu har vi 7 nätter bokat. Avslutar resan med ett väldigt fint spa hotell. Nu längtar ja ännu mera :)

Tycker de är lite roligt de här med att va gravid... Får ju höra så många uppmaningar att du kommer känna så. detta kommer bli, detta kommer ändra sig till de... De enda ja har är ömma bröst. Mitt illamående försvann efter 4 dagar.. Om man kan kalla de illamående. Mådde illa i 1 minut så va de borta sedan :)
Ont i magen... Inte direkt.
Trött... Öhh nej.. Ännu mera energi i stället !!!
Kanske kommer sedan som alla säger.. Men de är ju inte direkt så att ja kommer gå och känna efter :) Ja har ett aktivt liv och de är nått ja kommer fortsätta med så mycket ja orkar och de tyckte barnmorskan ja gjorde HELT rätt i :)

Ja...

Nu är man på väg in i en ny epok i livet.. Familjen Engström/Frykedal ska få en liten groda :) Aaa vi ska bli föräldrar !!! Ingen är lyckligare än vi !!! Livet är allt bra underbart ibland :)  Kommer bli helt fantastiskt och vi längtar redan efter att de ska komma. Men vi får snällt vänta några månader till vill ja lova.

Så idag har grodan varit på sin första hockey match och känt hur mamma kan bli upprörd när dommaren gör fel :) Den har även varit på sin första träff med alla människor som kommer omge den och vänta på att den ska komma ut. Fantastiskt !!! Så nu har ja druckit mitt första alkoholfria vin som Johanna ga mig i present :) Smaka inte så illa som ja trodde :) När de blev kallt så va de riktigt gott faktiskt.
Men nu är de en trött Åsa som sitter i soffan och ska krypa ner under täcket och sussa gott.


Men herre gud... Vad är felet ??

Igår kolla vi på ett av mina favvo program på Torsdagar.. Nämligen Lyxfällan.. Men ja herre gud. Ja bli lika arg varje gång ja ser detta program.. Vuxna människor, mammor & pappor som tar sina barns pengar. MEN VARFÖR SKITER MAN I ATT BETALA SINA RÄKNINGAR !!?? De måste väl ändå va några av dom saker som man borde va mest noga med !!! Att hamna vi kronofogden är nog inte så rockit !! och inte får man några lån om man ska köpa sig hus heller.. Ja de skrämmer mig att folk inte är mer noga med sin ekonomi och ska bara ha dyra häftiga saker/märkeskläder. Tänk om. De är ju era barn som blir drabbade i slutändan !!!

Måste säga att detta program är väldigt lärorikt att titta på. Man kan göra så mycket för att sprara pengar om man bara tänker till !! Måste skryta och säag att vi har blivit ganska så duktiga på de hemma. Fast vi skulle ju kunna göra mer än vad vi göra.. Vi lever inte snålt. Vi köper de vi vill ha men vi tänker oss för oxå.. På så sätt har vi koll på vart pengaran går. Vi spara några tusen varje månad. Man måste alltid ha en buffert att ta av om nått skulle hända eller om man vill åka på någon semester.

Broder har hjälpt mig mycket. Civilekonom och har sinne för pengar så de är inte sant :) Har man betalat alla räkning lagt undan till sparande så vore de ju ändå bra att man har pengar över.. För en månad kan va lång ibland...


Torsdag redan igen..

Näst sista arbetsdagen... Härligt :) Ska bli skönt med lite helg faktiskt. Idag ska ja ta de allämnt lugn faktiskt. Ingen häst ska ridas. Ska bara ta en skön promenad med Johanna i de härliga höstvädret.

Huset är nyrenoverat och de ska redan börjas göra om :) Ni som känner mig vet ju att ja gillar att göra om ;) haha.. Jösses men ja tror att de kommer bli skitsnyggt !! Fast vi ska inte börja med de nu direkt utan kommer att startas efter att vi kommit hem från Thailand.
Har funderat på en annan sak oxå. Dagens heltäckningsmatta.... Är de nått att lägga in i en källar ?? Eller är de risk för så mycke fukt som dom påstår ? De är frågan alltså.. elelr om man ska välja ett vanligt hederligt klick golv.. Ja de är frågan. Så efter Thailand har vi massor att stå i hemma igen som sagt. Men man ska aldrig sluta försen man är 100% Nöjd ;)

Mys Onsdag

Magen är full i mat. Frasse & ja har fått våran ridtur. Varje Onsdag har vi sällskap av nathalie. Alltid lika trevligt och roligt !! Synd bara att de inte blir flera dagar i veckan.

Ljusen ät tända och mysbyxorna har åkt på :) Riktig mys Onsdag hemma hos Engström/Frykedal med andra ord. Är ju så ruggit ute så de är skönt att få mysa till de lite.
King ligger i soffan och snarkar och ja funderar på att ta ett ryck i några lådor som behöver rensas. Alltid lika skönt när de är klart och de är ordning och reda :)






En helt vanlig Tisdag

Knuten om Vuxna människor har börjat på att loss men de finns några kvar ännu som inte vill lösa upp sig. TRor tyvärr inte på de sista men de gör inte så mycket. Alla kan inte gå i hopp och ja känner att de är inte min förlust att  den knuten inte vet hur man beter sig bland människor !! Så i morgon blir högt buret huvud och tala om vart skåpet ska stå direkt :) De kommer ja inte ha några som helst problem med alls !!
Tränat med hästen idag oxå. Lyckades på slutet att få till de ja hade önskat mig. Satte stången i hans mun idag. Men stång måste man verkligen tänka på hur man är handen så man inte förstör hästen i munne med tanke på att de är ett sådant skarpt bett. Men alla som ridit min häst förstår varför ja väljer just ett sådant bett vid viss träning så de tänker ja inte gå in på mera.
Tyvärr så minns för många moraltanter där ute som tydligen vet vad man ska ha till sin häst... Ja säger bara de. Sköt din egen häst så länge som inte någon annan häst bli skadad... Men vissa har alldeles för mycket åsikter :)

På lördag ska ja och babe på hockey på eftermiddagen. Ska passa på att svänga förbi Madde & Jocke oxå och se deras lilla bygge. Spännande :)

Nu ska ja krypa ner för nu är kl snart 9 och då är de viktiga saker på TV :) Alla Tjejer vet precis va ja menar ;)


Vuxna människor...

I bland kan man börja fundera på varför vuxna människor är som dom är.

När ja va lite så trodde ja alltid när man blev stor då försvann konstiga saker och alla vuxna människor va reko.. Under den senaste tiden har ja insett att vuxna människor faktiskt kan va värre än barn...
Ja tycker att vuxna ska sopa rent framför sin egen dörr innan man öppnar munnen...
Att vräker man ur sig en massa skit så ska man stå för de man säger !!!!
Inse att alla är olika.
Att man tar reda på fakta innan man öppnar sin lilla mun och har en massa åsikter.

Detta med att ha någon sandlåde nivå på saker och ting tilltalar mig inte alls !!!

Nej ibland blir ja bara så trött på dessa människor som man kan slänga in i detta fack !!!!

Inge John Blund här...

I morse Trilla ja allt in på jobbet. När kl va 4 hade ja ingen lust att ligga kvar längre.. Då hade ja varit vaken sedan 2. Så halv 5 infann vi oss på jobbet ja & King. Förstår inte hur ja kan va så pigg fast ja egentligen är skit trött... Skumt.

Helgen har varit stillsam iaf. Ridtur, jobba, kaffe, umgås, städa, tvätta, film, plockat bort mera saker ute... De är typ vad ja har gjort.

Idag ska ja ligga i soffan och kolla på tv bara. Lägga mig tidigt ! Kroppen behöver nog lite sömn oxå :)

RSS 2.0