Mindre att ordna

Nu kan även band till festen och vigselringar bockas av på bröllopslistan :) det där med ringar har varit jättesvårt . Haft jättesvårt för att hitta 2 nya ringar men nu är dom betalda och klara och jag älskar dom !! Bara längtar tills jag får använda dom :)
Många saker börjar falla på plats nu och nu börjar jag känna mig lugnare.

Haft någon sorts konstig magbakterie under helgen. Vakna på fredagsnatten och mådde väldigt illa. Det fortsatte att hålla i sig hela lördagen men Inge spya. På kvällen när jag gick och la mig fick jag sjukt ont i magen. Har fortfarande ont i magen men det händer lixom inte så mycket mera än så. Vete fasiken va det är för nått. Hoppas på att det går över snart.


Hemma är allt bäst !!

I tisdags fick vi åka hem. Kan inte med ord förklara hur skönt det kändes när doktorn sa att fröken va redo för att åka hem. Efter att inte ha bajsat på nästan 1 vecka så tog det 1 timme efter att vi kommit hem så kom det på henne :) vi jobbar fortfarande med att få henne att kissa. Ibland kissar hon själv i blöjan men ibland går det för många timmar så då är det bara in i duschen och spola på hennes fötter tills det kommer. Hon får ju gå Max 7 timmar så är kl 3 på natten och det behövs så är det bara att knalla upp. Hoppas att det snart släpper helt på henne !! Doktorn ville att hon skulle gå till dagis på måndag för att börja komma igång på riktigt. Jag tycker det känns konstigt att redan släppa iväg henne.. Men får se hur helgen blir.

Idag gick anmälningstiden ut till bröllopet. Ska bli riktigt spännande när jag får se listan vilka som kommer :)
Ny börjar alla planer på riktigt. Vet exakt hur mycket man behöver av varje tex. Har ju inte kunnat köpa vissa saker ännu då vi inte haft någon aning om hur många som kommer. Men nu ser jag fram emot allt :)


RSS 2.0