John Blund

Jag måste erkänna att tröttheten är enorm efter helgens bravader !! En heldag i Charlottenberg med shopping sedan fest hos familjen Rattfelt på kvällen. Skoj som alltid :) Men som sagt.. Trött. Men idag är sista dagen för veckan och i morgo får jag äntligen sova igen. Gick och la mig vid 8 igår kväll. Kröp ner och såg på Sofias Änglar. Fantastisikt program med mycket tårar och snyft men underbart att dom får hjälp ! Borde ta tag i den här pappershögen som har legat på mitt skrivbord sedan jag började nu. Börjar bli Dax nu Åsa !! Men först, Kaffe !!!

Dax igen.

Tyckte att när jag gick på
Ledighet i tisdags så va det så väldigt länge kvar tills jag skulle jobba igen. Men vipa så va det måndag igen.
Smilla är relativt kry nu bara mitt som har bit sig fast i ett hjärngrepp. Va en väldigt dryg förkylning.
Denna vecka har jag en del inplanterad på agendan. Bara en massa roligt oxå :) så den här veckan tar jag emot med öppna armar !!


Dumma förkylning

Lilla smulan har varit dunder förkyld i flera dagar nu men det verkligen som hon äntligen är på bättringsvägen. Hon sov till och med hela natten i sin egen säng. Va bara upp till henne en gång. Vi har alla sovit väldigt dåligt i några dagar dels för vi är inte vana att dela säng alla 3 och att hon har varit så otroligt tätt och dålig. Men jag ville ha henne hos oss nu när hon har varit dålig då jag har kunnat sett till att hon har varit ordentligt uppsatt när hon sover så det har lindrat hennes täpta näsa. och att hon har känt mamma & pappa nära när hon vaknat av panik av att hon varit så tätt och inte kunnat andas som vanligt. Nu är det min tur att få skiten.. men jag skulle heller va dubbelt så dålig bara vårt barn slapp det.. Så nu vilar Smilla så jag hade tänkt göra det samma faktiskt !!

Ont i hjärtat

Ligger och lyssnar på vårt barn som ligger och smaskar då hon precis fått lite Alvedon. Vi misstänker tandsprickning men är inte säkra.
Hur som helst har hon i några dagar ändrat sitt jag. Hon kan
Bara hur som helst börja gråta och man märker att det är nått med munnen som är bekymmer och att det är ont ledsen hon är. Hoppas det visar sig snart iaf så hon får ro vår stackars lilla prinsessa. Det gör bra ont i hjärtat när man märker att hon har det jobbigt och är ledsen.

I morgon ska jag äntligen få rida efter 2 veckors väntan. Frasse skor har ju varit under all kritik men nu är vi stadiga igen. Hejja solen, va framme lika mycket i morgon oxå !! Det skulle uppskattas då jag hade tänkte ha en riktig ute dag.


Fort ska det gå

Nu är det fullfart här hemma. Fröken kryper inte ännu då hon inte riktigt förstår hur hon får upp sin överkropp när hon står på knä :) men hon ålar sig fram och tar sig dit hon vill.. Vet inte hur många gånger jag säger ajabajja på en dag. Då vänder hon sig bara om och ler mot mig och fortsätter så glatt med det hon inte får va i. Så nu är det dax att börja göra lite barn säkert. Idag ska frasse äntligen bli lite säkrare i halkan igen. Hovslgaren kommer så han får skos om och få lite mera brodd. så i väntan på det ska jag bara sätta mig och njuta av det nyskurade hemmet för jag får längre inte ha datorn i fred för en liten fröken här...

Hjärna spökar rejält

Hade svårast i världen att somna i natt. Bara låg och vred mig hela tiden men lyckades somna till slut. Vaknar kallsvettig av mardrömmar. Antingen så va det någon som tappade Smilla i vattnet så hon drunknade eller tappade henne från höga höjder så hon dog. Vill lova att det va Inge trevlig känsla i kroppen när jag vakna. Va tvungen smyga in till henne lite försiktigt och försäkra mig om att hon låg där.
Så nu ligger jag här pigg klar vaken som jag har varit i MÅNGA timmar nu. Borde försöka vila lite annars blir den här dagen inte spännande !!


Grattis

Äntligen har han kommit till världen :)
Grattis till er !!!


Ett faktum

Då va förkylning ett faktum i familjen. Ont i halsen,öron och tätt som bara den så idag blir det att leva på nässpray och Ipren !!!


Puh kan man säga

Ligger helt utslagen i sängen. Har gjort mina 3 arbetsdagar för denna vecka :) inte van vill jag lova, tröttast av alla !! Nästa vecka jobbar jag bara 2 dagar så det blir inte så jobbigt.
Nya bilbarnstolen har beställts idag oxå. Volvo bil som vi har så fick det ju bli ett Volvo märke oxå :) den blir nog skit bra iaf. Från 9-25 kg och den funkar både framlänges och baklänges. Fantastiskt !! Behöver vi inte tänka på det mera försten hon ska ha kudden bara. Så på tisdag får vi den. Spännande.
Men nu ska jag kosa och njuta av att det är sovmorgon i morgon och inte upp vid 5...


Det känns

Har idag gjort min arbetsdag nr 2 och jag kan lova att jag är helt slut i kropp och huvud.. Jösses. Inte van. Det känner jag !! Men det är ju helt fantastiskt att komma hem till ett barn med världens smile när hon får syn på vem som kom hem :) då vill jag aldrig mera åka och jobba.
Idag när jag kom hem så bara skrek kroppen efter frisk luft så efter jag varit till stallet och trots 10 minus och mörker så klädde jag på mig och barn och tog oss en promenad. Det va underbart !! Massa frisk luft i lungorna.
Har precis kört ett race med Mary Kay i ansiktet, borstat tänderna och bäddat ner min trötta kropp i sängen för att kolla på tv så nu säger jag go natt!


Ännu en dag

Har landat i soffan efter en dag i fotbollens tecken. Har konstaterat att vårt barn gillar fotboll på tv bättre än live. Men hon stod snällt ut så vi fick kolla på pappa innan vi åkte hem. Hon är ju pappas flicka :) lite lång tråkigt här hemma nu, Smilla sover och Daniel spelar fortfarande fotboll. Desto senare han kommer hem desto bättre går det ju för dom vi får hoppas på sent ;)

Tog en snabb tur med nya vagnen förut oxå. Den kändes så stor , som vi helt plötsligt fått en stor bebis. Men nu kan hon sträcka ut ordentligt så det blir skönt för henne !!
Men nu, soff läge för mig.


Go morgon

Ligger i sängen och kollar lejon kungen.. Eller Smilla kollar och jag surfar. Daniel är uppe med tuppen då det är cup idag. Hejja hejja :) ska allt åka och kolla sedan men vi ska först dra oss ett tag till sedan ska det tvättas och dola lite.
Idag får vi nog vår nya vagn så den måste ju prövas oxå :) det är totalt överfullt i ligg vagnen så vi måste byta.. Tråkigt :( jag gillar verkligen liggdelen och Smilla ligger så väldigt nöjd i den. Hon känns så mycket större av att bara byta vagn. Jag vill ju att hon ska fortsätta va liten skrutt :) men vi har ju köpt samma till sittvagn. Älskar min röda Brio. Den har varit fantastisk !! Så jag är övertygad om att vi kommer tycka om sittdelen lika mycket. Röd och fin !!


Härligt

Underbara Goa Micke bjöd på mat idag. Så efter en fullproppad mage med mat och kaffe begav vi oss ut på en promenad. Åhh vilket skönt väder det va !! Så nu väntar på på att pappan i familjen ska komma hem från sin träning så jag kan åka till stallet och sedan fortsätta klura på hur vi ska få upp tv på väggen i källaren. Vi stötte på ett litet problem där då regeln sitter för långt ner. Skit oxå.
Har en liten skrutt som sitter och drar mig i armen här så det är nog dax för lite mat i magen :)


Ut med julen.

Jag älskar när jag får ta fram mina tomtar och allt rött inför julen, men efter nyår då har jag tröttnat på det så idag åkte allt bort. Bort med det röda och fram med det vita. Hittade gardiner som jag hade köpt när vi flytta in men som jag hade glömt av helt att vi hade så nu åkte dom upp. Vita helt vanliga längder gjorde sig perfekt i vardagsrummet. Så nu ska vi bara ta oss en tur till IIKEA och byta ut lite möbler så det bli lite finare. Fördelen är ju att vi vet vad vi ska ha så det går fort för en gångs skull ;)
Efter vardagsrummet står hallen på tur. Vet inte exakt vad som ska göras där men på ett ungefär. Har en bild i huvudet men ska bara få min man att gilla det oxå :) bearbetning. Kan iaf lova han att vi inte ska tapetsera om. Endast utbyte av möbler !!


Rullstol ?

Gjorde mitt första träningspass med frasse idag. Efter 1,5 år då barnafödande för min del och sjukdom för frasses del kände vi oss lite ringrostiga. Men jag har nog världens bästa häst !! Han gjorde i princip allt jag försökte be han om trots att mina ben och min sits va inte av bästa sort. Pärlan !!!
Kommer förmodligen ha träningsverk delux i morgon men det är det allt värt :)

Njuter av min sista hel lediga vecka oxå. Till veckan börjar jobbet. Kommer bara jobba 50% så jag jobbar bara mån, tis, ons varannan vecka och mån, tis den andra veckan. Det är lagom det :) kommer va jobbigt att va i från smulan nu när man är van att ha henne runt sig hela dagarna men det ska bli skönt samtidigt. Konstig känsla.


RSS 2.0