En helt vanlig Tråkig dag kanske ?

Precis kommit hem från kära mamma som hade gjort pannkakor till oss :) De va inte fel de !! Så nu i väntan på at fröken Kajsa ska ringa sås ka ja åka till stallet och ta hand om lite blöta hästar. I morse när ja släppte ut dom så regna de inte. Men tyvärr så himlen öppnat varenda jävla port som finns nu plus att de plåser orkan vindar så dom får helt enkelt komma in ett tag och torka upp. Lider med dom. Annars så blir de nog en väldigt soft dag. Finns ju inte allt för mycke aktiviteter man kan göra i detta väder. Så de kanske skulle bli ett parti med Tv spel :) De funkar alltid de.



Man får helt enkelt drömma sig tillbaka till sommaren med Bruce !!

Inge bikinis här inte..

Ännu en dag som slutar med regn. Så nu ska ja åka till stallet och slänga in hästarna så dom stå inne och sova i natt från detta oväder. Men ja hann ut på en ridtur på förmiddagen iaf. Va skönt de. Efter en otroligt god middag så slockna ja som en ljus i soffan. Dumma mediciner. Dom gör mig helt slut i kroppen. Men nu är de nsart färdigätat hoppas ja :)

Ska hämta goa Kajsa i kväll oxå som kommer med tåget men till sköna värmland igen. Som de ser ut nu så får vi nog lägga ner den där planen som via hade i morgon. Men lördag skulle ju bli fin så då bestämmde vi att de skulle ätas kräftor. Dom kommer nog sitta fint i magen dom.
Annars så ska ja spendera kvällen i soffan med ännu ett avsnitt av morden i midsomer & en massa ljus här hemma. De blir gott de. Lider med min stackars sambo som måst spela match i de här vädret :(

Måste knalla ut med hunden inna ja åker för som ni vet så är de ju bara han som kan kolla på en med JUST DOM DÄR ÖGONEN :)

Chio

En liten tur

Nu va vi hemma igen från våran tripp till Borså till Broder. Skönt de va att komma iväg en sväng. Dracka & åt massa gott i några dagar och bara mös med familjen :) Självklart är man tvungen att shoppa lite när man väl är alla affärers mecka. Lite nya fina saker till hästen, En ny säng till hunden och lite kofftor, skor,byxor och smått och gott.

Just nu väntar ja på att mitt allt ska komma hem så ja får se nya bilen som Han, Fredrik & Lars är och hämtar. Ska bli hemskt spännande att se den. Har ju bara sett den på bild på nätet. Spännande :)

Annars så tycker ja att ja har varit väldigt effektiv idag. Ja har hunnit med att rida, tvätta en massa maskiner, städa lite, gått promenad med Kingsan. Ja har till och med hunnit att sova en sväng till Morden i midsomer. De är ju bara för bra de :)

Men nu börjar jobb ångesten att komma på riktigt allvar kan ja lova. Fy fasiken. Idag börjar ja fundera på om ja verkligen har haft 4 veckor redan för tiden har gått ALLDELES för fort. Hmmm...

Ska försöka ta mig till Toria och handla lite nu, för i kväll ska tror ja jag ska göra hemmagjort vitlöksbröd med smörstekat kantareller som ja och mickan va ute och plocka igår. Första gången i mitt liv men vi fick allt med oss en del hem.












Massa pengar som rullar vidare.

Ja ännu en dag i regnets distra dagar.. Vänta nästan en timme vid stallet i väntan på att de skulle sluta så ja kunde gå ut och rida.. men icke. Regnställ är de enda som gäller när man har djur den här sommaren iaf. De har ja fått lära mig.

Min underbara sambo är och kollar på bil så ja väntar spänt på samtalet om de blev någon eller ej :)

Imorgon kommer toppen killen hem och ska hjälpa oss att räkna en liten kalkyl på huset oxå. Eftersom vi har hittat en bit mark som vi ev. skulle kunna tänka oss så måste man ju se va de går på med tanke på att de är så fruktasnvärt mycke jobb med bara marken. Vi hade ju räknat med 1,5 mille men får npg förmodligen räkan med lite till eftersom engström/frykedal vill ha de där lilla speciella :) Men va fasiken, ska man bygga hus så vill man ju ha de precis som man har de i huvudet så de får väl kanske kosta lite. Bara man har råd att leva så. Men som sagt i morgon kommer expert hjälpen så då kommer de nog bli ordning på saker och ting :)

Så nu jädrans daniel är de bäst att vi vinner på lotto/trav/ allt annat som de spelas på :)

Regn.. Kan man tänka sig

Ännu en nya dag att vakna upp till då de bara regnar.. :( Fy fasiken va trött ja är på regn nu. Igår trotsa ja de och gick ut och red trots att de regna. Kan nästan inte va kräsen med såndant nu.
Ska iaf köra iväg hästarna för nytt grön bete i nån vecka. Kommer bli smaskens för dom de där så Frac ska få en vilo vecka nu första veckan. De gör ju inget för på 1 vecka tappar dom inget ändå.

Ska ta tag  här hemma och städa inna familjen ska till farmor på mat. Ska åka och beställa mera tapet oxå så vardagsrummet blir helt färdigt, Tror ja har bestämmt mig för att tapetser den sista delen nu :)
Ner till IKEA och inhandla lite saker som vi behöver till andra väggen skulle behövas göras oxå, så nu ska ja bara klura ut vart vi ska ställa granen till Julen :) Den stora härliga silver granen.

Jösses.

Igår låg vi verkligen i sängen hela dagen. Spela lite Tv spel och avverka ett xantal avsnitt av morden i midsomer. Ja hade iaf en super kväll. Va så jädrans roligt !! Men nu får de va bra med festandet för en stund känns de som. Behöver spsra en massa pengar på riktigt nu. Och de känns inte som sommar heller.. Jävla skit väder.

Babe är på banken så ja hoppas de går bra för han :) Nu kom underbara Kajsa så nu blir de fika time.

Bye Bye !!

Äntligen Sol.

Ja skyller på semestern att ja inte varit inne nått här :) Har knappt suttit vid datorn alls.
Har ju inte direkt haft nått super väder för semester men vi har hunnit fått en massa gjort här hemma iaf. Vi städat som tokar. Gjort en fondvägg i vardagsrummet som ja bara älskar. så nu i kväll eller i morgon åker nya fina Tv upp på vägen :) Ja har nog världen duktigatse kille iaf. Han fixar och trixar till ett topp resultat. Va ja ser fram emot huset. så egentligen är de ju ingen idé att lägga ner fr mycke pengar på lägenheten men de är ju så oligt att göra om.

Hästen har blivit rid ordentligt oxå. Hunnit ut mellan regnskurarna så till hösten börjar träningen på allvar.

Idag har ja äntligen fått legat ute i poolen hela dagen och bara plaskat. Underbart kan ja lova. Så i kväll blir de grillat hemma i Oleby med hela familjen för en gångs skull :)

I morgon blir de Ibiza fest med the girls. Tror de kommer bli skoj. Va midsomamr sist som vi va samlade hela högen så de ska bli skoj igen att bara sitta och snattra och skratta i underbara vänners lag !!


TV spels Kungen som dör först..

Då va ännu en helg överstökad. Fick en hel dag i poolen iaf. Har målat stallet, klippt gräsmattan, tvättat, städat och umgåtts i goa vänners lag :) Söndag är de och ja behöver inte gå upp  morgon :) Ljuvligt !!1

Just nu sitter 3 tv spels kungar i soffan och spelar nintendo 8 bits :)   (Daniel, Isak & Omar)  haha många skratt får man sig med tanke på att alla 3 ser sig som Kungar av super Mario Bros.














Nu jävlar !!

Nu är de endast några minuter kvar tills Engström får gå på 4 veckors semester. Ååå gud va gott de ska bli. Bara få va ledig och inte göra ett endaste jävla skit.

Va på Bingo igår igen. Ja med min vanliga otur vann inget men Hanna och Daniel fick sig lite pengar och chocklad :) Väl hemma va ja så jädrans trött men kunde inte somna. så vi låg i sängen och babbla om vårt drömm hus och massa saker. Vi kom ganska snabbt fram till att gud v mycke saker de är som kostar en massa pengar som man inte tänker på som tex. skruv och spik. Som tur är så har man en broder som säljer sådant så de komemr inte bli så dyrt för vår del :)  Men allt annat. Men vi vill ju verkligen ha vårt hus preis så som vi tänkte de så då får de hellre kosta lite mera och man lir super nöjd. Måste göra lite ändringar på ritningen och de kommer säkert kosta lite extra men de märks. Badrummt ska göras större och de lilla WC ska tas bort och göra en garderob. Eftersom Daniel är duktigast i världen på att tapetsera så behöver man inte anlita någon som gör de åt en. Man får helt enkelt försöka göra så mycket som möjligt själv så drar kostnadarna inte iväg allt för mycket med arbetskraft.

Men nu ska ja iaf gå på semester och åka hem och lägga mig i poolen på en flytmadras.

xxx

2 dagar.

Nu är de bara 2 dgara kvar till semster. Känns just nu som en hel evighet med tanke på hur jävla trött ja är i kropp & själ. Vaknar varje morgon med huvudvärk på grund av att ja är så jävla trött. Men som sagt.. Bara 2 dagar kvar. Sedan får ja slappa i 4 veckor. Inser att min första semester vecka kommer bestå av väldigt dåligt väder men va fan gör de. Ja får va ledig iaf och bara va. Ska åka förbi katten i oleby och hästarna direkt ja slutar idag sedan ska ja lägga mig och vila innan ja ska iväg med Hanna & Johanni på Binog. Tänk om man kanske kunde vinna en massa pengar idag. Då vet ja precis va ja skulle göra. Typ en sisodär 10 tusen skulle sitta fint :) Men de blir en avkoppling iaf och de är precis va ja behöver efter den här veckan.



RSS 2.0