Brun Öga

2 dagar kvar, Fast de känns inte som att vi åker snart ändå. Jädrans va ja tvätta igår.. Får ta sista maskinen idag när ja kommer hem. Tänkte ja skulle ut och rida oxå. Skulle behöva klippa gräsmattan oxå.  Fasiken de är ju så jädrans tråkigt. Men tydligen så är de ingen annan än jag och johan som är sugen på att han en gräs matta och inte en åker. Utemöblerna syns knappt i all gräs nu.
Ja har iaf packat klart i stort sett allt nu så de känns bra.
Johanna hade fått sig en riktigt snygg handduk av jobbet  Den kommer hon att rocka fett med på stranden :)
Magen börjar knyta sig riktigt rejält nu. Jädrans flyrädsla..

Alla saker..

Gud nu är de bara 3 dagar kvar tills vi åker till solen. Igår va söta mamma med och vi handlade alla dom sista sakerna som ja behövde som typ. De går åt en massa saker när man ska åka bort så.Började tvätta igår oxå. Kan ju va trevligt att ha nått att sätta på sig som är rent :)
Men nu börjar även oron inför att flyga.. Är sjukt flygrädd alltså. De värsta är när man ska ner. Ja tror alltid att ja ska störta..  Men som tur är så har ja klarat mig ännu. De är till att svepa nått jävligt starkt på flyplatsen !!
Kommer sakna mister J väldigt mycket. Men ja ser han när ja kommer hem :)

Har ju en sida som ja kan gå in och kolla på webb kamrer so sitter på olika ställen i alanya och ja måste säga att de ser jädrans bra ut idag på morgonen. Me like. Vi ska ju ändå bli bruna som pepparkakor så de gäller ju att solen finns lixom.

Skulle ja inte va inne inna vi åker så får ni hade så gött alla människor här hemma i sverige.

Puss & Kram på er

13 Dagar..

image4De är de precis va de är kavr till resan :) Åå va skönt de ska bli att få komma till värmen. (För ja hoppas verkligen att de är varmt där nere nu) Har ju varit lite halv dåligt har ja hört. Men ja hoppas som sagt på de bästa.
Började fixa med alla saker igår. Kolla va ja behövde köpa och såna saker. Men sak kan ja då lugnt säga att ja inte behövde köpa och de va då solkräm. Mamma har väl köpt ca 7 flaskor till mig :) Behöver nog inte riktigt alla med mig för en vecka.

Helgen i sig har varit väldigt lugn. Fredag va ja och Anders ner till K-stad med anna för att hjälpa henne ner med sina saker till sitt nya hem i karlstad. Tror hon kommer trivas bra där !! På kvällen va min kära till Rådom och drack några öl med sina kära vänner. Själv gick ja och hälsa på Anders & Jimmy. Hade ju inte träffat Jimmy på ett tag så de va skoj att se han. Han va sig lik :)

På lördag va vi och hälsade på lite folk. Pär och fibben ringde och vill att vi skulle åka och fiska. Men jädrans va de blåste. Fisk fick vi då inte.  Dom hade väl blåst bort eller nått.. För i sjön va dom inte. Gjorde några tappra försök själv men ja måste ju villigt erkänna att någon stor fiskare de är ja då inte. Gick runt lite med hunden i stället. Kändes mer som min grej de.

När vi kom hem så skulle vi kolla på skräck film. Så vi fixa mat och satte på filmen och de va nog de sämsta ja någonsin sett i hela mitt liv utan att överdriva. Ja fattarinte ens hur man kan tillåta att producera nått sån jävla dåligt.. Satt och skratta som galningar hela högen. En bra skräckfilm skrattar man inte i..

Så nu sitter man här på jobbet igen.. Väntar på att 2 veckor ska gå.. Men de gör de allt fort oxå. Så snart får ja åka till solen..

Jädrans..

Skulle va duktig igår och hjälpa katta att måla om. Stod med roller på ett skafft och måla som bara den. Blev en jädrnas massa tjej snack om allt mellan himmel och jord :) Ja fick lära mig en massa nytt.. *haha*  Men som tack för min snällhet med detta rollande kan ja knappt röra mig. Har fan ont i muskler som ja knappt viste att ja hade.. Dumt men men tur att farbror doktorn har gett mig fina verktabletter. Får nog bli någon sådan.

Johanna och jag diskutera resan lite igår. Och då kände ja verkligen att gud de är inte länge kvar nu !! Endast 24 dagar. Nu kommer de gå fort på slutet alltså. Tänk en massa sol dagarna i ända. (får ju verkligen hoppas att de inte regnar iaf )

Grönt

Idag på morgonen så insåg ja verkligen att va grönt de har blivit ute. De är ju härligt :) Fast de skulle gärna få va lite varmare ute..
I helgen va jag och hjärtat på 50 års kalas. Hans pappa fyllde år. Jädrans va en del människor kan supa sig full :) Men de va ett lyckat kalas helt klart alltså. Många människor. De va skoj.  Igår va de rygg läge i soffan och pizza som gällde. Nu ska ja verkligen hålla mig nykter ända tills vi reser. De har ja bestämmt mig för.

Träningen med hästen flyter på som bara den. Han är jätte duktig och ja är jätte stolt över vilken duktig häst ja har :) Den bästa skulle ja vilja kalla de faktiskt.

Kollar i min kalende och upptäcker att de är faktiskt bara 25 dagar kvar tills ja får ligga i en sol stol hela dagarna. Gud va skönt de kommer bli !! Fast ja kommer sakna baby massor. Men vi ska ju på vårna egna resa så de kommer nog bli fint de.


image3

Gött mos på klöbba

Aaa ja har vår känslor så de bara skriker i kroppen. så jävla skönt är de !!

Valborgsfirande va de i helgen oxå. Va uppe i Rådom och elda brasa som fasiken. Drack och åt en massa gott. Hade jädrans skoj.
På lördagen så va de ju fest hos johanna även. (som vanligt när helgen kommer ) tur att era grannar är en gammal döv tant du :) Jag vann nog lätt guldkorken den kvällen alltså. Men med lite promenad, massa vatten och lite mat så va ja med i leken igen :) Tur att ja inte hann bli dålig iaf. Blev bara lite ostabil på benen skulle ja vilja kalla de. Träffa en massa människor som ja inte träffat på länge. De va så jädrans Skoj!!

Bara 29 dagar kvar nu :)Yeah !!!


RSS 2.0