Måndag igen.

Va helgen har gått fort. Inte hunnit blogga nått alls, Men nu är ja iaf fin i håret :) Mycket nöjd och mycket av min mörka hårfärg är borta. Men ja kommer säkert snart att ändra mig om att ja vill va mörk igen...  Till helgen är de Bruce oxå. Ska bli så jävla skoj !! Längtar som bara den.

Piggast

Igår när a va ute och red så hade ja nog torsbys piggaste häst under mig. Herre gud, Tror vi hade fler ben i luften än va vi hade på marken :) Haha.. Vissa ställen va total fara att rida förbi så vi fick bråka lite med som vanligt så vann jag :) Här ges de då inte med sig.

Snart helg, gud va ja ser fram emot de. Bara va ledig och inte göra ett skit !!! Underbart.

Vad ska ni hitta på med för skoj under helgen ?

M ringde

De är en liten flicka där inne :) Men de sa ja redan från början innan  de va ultraljud. Tänk att ja kan ha så rätt. Men lagom tills snön kommer så kommer de lilla flickan oxå. Gisses va ja längtar!!!!


Min nya kärlek.

Alla som känner mig vet vilken sko passion ja har i livet.




Nojja kanske

Har insett att en av minna hobbies är städning.. De är ju sjukt. Är de åldern eller är ja bara väldigt pedantisk av mig. Har försökt med att lära mig lite med att slappna av hemma och att de kan få ligga någon sak här och där.. J är helt vansinig på då ja far runt i lägenheten som ett yrväder så fort enbart tanken på att de kan komma någon som  ska hälsa på oss och de kanske ligger nått någostans. Ja mår dåligt av de :) Kanske är en tvångstanke ja har. Ja fixar helt enkelt inte att de är skit/saker här och där & hemmet ska damsugast minst 1 gång om dagen.  Vi är ju ändå trots allt 2 personer, 1 hund och en katt som bor där. Både King & Cash hatar damsugaren. Tycker dom borde vänja sig vide de här laget men icke.

Ja älskar när allt är skinande rent och allt är på sin plats :) De är jag de. Johan tycker ja är de drygaste människan i världen när ja håller på så. Men va fan.. rent är rent för fasiken.

Blä fy usch

Börjar sprida sig en väldigt smärta till min nacke här känner ja. Ifrån öronen till halsen och vidare till halsen.. Vete fasiken om de ska va så. Får kanske ringa kära vårdcentralen oxh höra.


Midsommarafton va helt sjukt skoj iaf. Kom en massa folk & alla va på topp. Så tack alla roliga människor som gjorde en underbar fest. Guldkorken för kvällen gick till syskonskaran Månsson :) Den tjejen kan dricka sprit hon kan ja lova.. Mäkta impad !!!


Insåg igår att ja har en jävla massa utgifter denna månda. Vi ska på bruce om 2 veckor. De kommer bli så jävla skoj. Sedan ska hästen skos, Idag ska hunden till vetrinären, På fredag ska ja klippa och färga mig. Någon som kanske har något tips på sida som man kan kolla på frisyrer ?


Sjuk

Idag har ja varit hema från jobbet & legat i sängen. Är mer än pigg. Va till sjukhuset så ja fick mig lite medicin. Mot halsmandlarna som är allt annat än bra, mot öroninflamation & mot bihåls inflamation så de blir lite piller i några dagar framöver. Har sett 4 filmer till och från idag. Somnat till lite då & då. Men nu ska ja gå och laga till lite mat så de finns klart tills J kommer hem så vi kan äta. Börjar bli bra hungrig.

Ledigt

Fasiken va skönt de ska bli att va lite eldig nu i några dagar. Har tusen saker bara att göra när ja kommer hem idag annars då men... de funkar :) De är ju till nått skoj så

Otroligt Pinsamt

De är va de verkligen att förlora mot Rysslan, MOT RYSSLAND. Vårt svenska lag är alltså inte bättre. första halvlek va nog nått av de mest pinsamaste ja sett på en fotbolls plan. Sverige blev ju totalt utklassade av dom. Mot ryssland lixom.. Ja kan inte släppa detta. Vi åkte ut mot ett lag som inte tagit sig vidare till slut spel på ja gud vet hur många år. Inte ens zlatan va ju nått att ha. Ja lagerbäck hur vore det om du kanske skulle träna dina spelar i hur man försvarar ett mål. Utan isaksson & Petter Hansson så ha de de väl stått 10-0 eller nått. Pinsamt sverige. Mycket Pinsamt !!!!!!!!!!!
Med all rätt att ni får sätta er på planet hem !!!

Nu är de dax

Nu är de inte mera än 20 min kvar tills de är avspark..

Men herre gud va pinsamt

Kom precis  att tänka på ett klipp som våran kära ytter visa i helgen som ja bara måste lägga upp här. Va då göra bort sig i TV...

Göra mig finare :)

Prata precis med den bästa mickiz & vi kom fram till att nu måste vi gära nått skoj med mitt hår :) Så nästa fredag ska ja till henne och göra mitt hår sommar fint.4 timmar som hon bara ska ska ängna sig åt enbart mitt hår !!!  Så jävla fint att ha en egen hår stylist :) Hon är hur  bra som helst så bok er tid hoss henne vet ja när ni ska fixa håret. Salong Dominiq.
Så nu får veckan gå fort.

 Skulle ha fixat med tält och grejer idag inför midsommar men nadde & jocke hade dragit ner till Örebro i stället dom så vi får göra de i morgon :) Passar ganska bra oxå så ja kan ängna lite tid åt min häst på banan idag. De behövs. Han har fått de lite för slappt länge nu..

None

En svans

Ja tror ja fått en förföljare efter mig. Vart ja än är eller vart ja än ska eller vad ja än ska göra så finns människa där eller ska göra samma sak.. Hmm..Dryg !! Eftersom ja har listat ut att du läser min blogg så hoppas ja att du fattar att back it of !!!Så nu stryks alla planer och behålls hemliga :)


Vi är svenska fans

Nu mina vänner är de bara timmar kvar tills våra gul/blå män ska ut på planen och försvara våra färger. Ja hoppas tiden går fort fram. Ja kommer men spänd förväntan att sitta i soffan och invänta denna match och de ska hejjas som bara den de kan ni lita på. Ja hoppas våran zlatan kommer att hålla idag. Han behövs verkligen på planen. Chippen dig skulle ja oxå mer än bra gärna vilja ha där ute !! Men för guds skull sätt Rosenberg på bänken. In med Kim & behåll Petter Hansson. Han har gjort många bra räddningar trots att han gjorde lite missar i sista matchen.

Sedan måste ja säga att de va väldigt tråkigt att Turkiets målvakt volkan gjorde som han gjorde... Han har varit lite av en favorit målvakt i detta EM för mig. Tycker han har varit jävligt bra och räddat Turiket otroligt bra.

Men som sagt.  Hejja sverige. Idag slår vi ryssarna ordentligt !!!!!!

Smile

Ja skrattar fortfarande lika mycket åt familjen dafgårds reklam med kamasutra :)


Jag hoppas...

Verkligen att ditt knä håller bra i morgon du store man.

Pause

Tar en liten pause i mitt jobbande här. Har tusen saker att göra idag. Alla ska ha allt innan semseter. Så ja knappar på mitt tangentbord så fingrarna blöder.. (nu kanske ja överdrev lite ) Men mycket är de iaf. Kallt är de ute oxå.. Men fy fasiken de som är midsommar om några dagar.. Va ska detta bli ?? Ja de är väl bara att gilla läget.
Idag på morgon va ja med pappa till volvo och lämna in hans bil på service & inne i bilhallen med täcke på sig så stod den nya :) Nu är den snart i vår familj.  Härligt med en helt sprillans ny bil. I Like. Hitta en v50 som ja blev lite smått förälskad i faktiskt. Men de är så mycket pengar. Den bilen skulle kosta mig ca 2300 i månaden och de är allt så jädrans mycke pengar att lägga på en bil känns de som.. Ja ser inte bil som en investering alls kan ja lova... Men någon gågn måste ja ta adjö till lilla golfen och bredda mina vingar inför en ny.. Men de får allt vänta ett tag till kan ja lova.

Fixat som man säger

Biljetterna är köpta, boende är fixat. Göteborg & Bruce here we come :)

Studentens glada tid

Igår va vi ner till stans för att kolla johans syster när hon tog studenten. Glad i hågen va hon minsann :) Härligt för henne. Skulle att vilja göra om den dagen själv oxå !!! Den va underbar. I helgen blir de fotboll för hela slanten kan ja lova. På lördag spelar ju vårat sverige igen. Hoppas de går lika bra denna gång. Surt att vi missat 2 topp spelare men som sagt vi får göra de bästa av de hela. Skulle sverige åka ut så håller ja klart på Porugal.

Love It

Fan va gött att vi vann igår :) När Zlatan gjorde sitt mål så kan ja lova att jag & johan jubla. FAn va gött & speciellt för han som har haft lite mål torka i landslaget. Men när Hansson gjorde sitt, ja va ska man kalla de för, slarvmål men tack gode gud för att den gick in. Då stod johan framför tv och jag i soffan och va vi hoppa båda två och skrek :) Grannarna måste ha trott att vi va tokiga. *haha*
Så den 14 Juni då smäller de mot spanien. Ja hoppas att de går lika bra då.... Hejja vårt gula blå lag !!!!!


Detta är livet de

Bara se ...

Nu jävlar

Nu är de allt bra iaf. En sådan där bra dag än så länge iaf :) Ja har hittat Bruce biljetter & sverige spelar match i kväll.. Ja menar.. kan de bli bättre eller !!!!!!!! Yeah

Va fort de gick

Herre gud va ledigheten bara sprang iväg.. Jag & Johan har bara latat oss hela helgen :) Mycket gott kan ja säga. Varit med grabbarna och åkt båt hela helgen. Gud va skönt de har varit. Så nu har jag & sambon bestämmt att vi minsann ska köpas oss båt här :) Vilken frihet. På lördags kväll va vi till johanna som bjöd på rosa fest. De va väldigt trevligt. Hade hur skoj som helst :) Men tyvärr så fick ja bita i det sura äpplet efter 2 dagar i båt med en massa sol och fick lite sol eksem.. Kanske inte skulle ha gått så hårt åt med oljan utan använt lite mera solskyddsfaktor  *haha* Men Johanna hade super kräm som ja smörjde in mig med så de försvann som tur va. Fredag hade vi grill mys hemma med lite när & kära vänner. Vissa blev väldigt fulla :)

Igår bjöd svärmor på en massa god mat Åt så magen stod rätt ut !!! Mums !!

Nu ska de bli lite svalare under veckan oxå. Så nu kanske ja kan rida lite oxå. Min häst har haft total vila under denna värme. Igår när ja tog in den stackaren så hade han blivit väldigt biten av flugorna så de va bara att smörja som en tok och hoppas på att de går över på han.

Städning

JAg har redan tagit ledigt i sinnet tror ja för ja är så trött så herre gud :)Gött.. Idag behöver ja inte gå full dag om ja inte vill heller. Se om ja inte ska gå hem lite tidigare. Började nämligen att skotta ur Frasses box igår och börja skura så här finns de minsann att göra kan ja lova. Så skulle ja vilja sola lite oxå. Men ja får väl ta solat i morgon. Bättre att få denna box klar någon gång i stället...

Ledig

På fredag är ja ledig faisken va gött de är med röda dagar så i veckan. Dom uppskattas mycket kan jag säga. Då kan lova mina kära läsare att fröken engström kommer att infinna sig på stranden precis hela dagen från tidig morgon till sena kväll. Skönt !!!


Jag hinner inte andas

Trodde på de positiva men tydligen icke.. Fel IGEN. Vet inte om ja ska vänta på att förklarning följer eller ordna de hela på egen hand...


 Tack du ärliga människa som berätta sanningen för mig.

Har inte hunnit

att vara in här på hela helgen. De har varit fest & en massa utevistlese i solen :) Hade en super trevlig kväll i lördags uppe i rådom på festen. Känner mig bakfull ännu nästan. Men de är va de värt !!

RSS 2.0