Vaksamhetens Öga

Nu va de länge sedan ja va inne och skrev. Har varit en massa att gjort så ja har inte riktigt hunnit skulle ja vilja säga.

Kan ju börja med att ja har bytt jobb :) Känns toppen. Ska börja den 1 Augusti. Ja tror att detta kommer passa mig utmärkt. Är väl nästan som de ja har nu fast ändå inte..Mer pengar i månaden får ja med :) Tack så mycket för de säger ja bara.

Haft mormors minnes stund oxå. Den va jätte fin !! Fast uhh va jobbigt. Man är ledse för va som har hänt och man bli ännu mera ledsen när man ser mamma sitta och gråta oxå.

Midsommar va verkligen i festens tecken *haha*
Fredag satt vi hemma med lite folk. Regnet öste ju ner där ute så ingen hade ju någon lust med nått. Men vi ryckte upp oss och drog iväg och blev riktigt bra på lyset. De skyller ja på johanna :) Hon lura i mig en massa drinkar och annat så kan sätta balansen i rubning.
Natten när ja kom hem fick ja bostätta mg inne på toan. Mådde inte bra kan ja säga.
Så när ja vakan upp så va ja nog bakfullast i världen..

Lördag traska ja hem till Johanna och där va de lika skoj som vanligt. Johanna fester är alltid roliga. Drack även denna gång en massa sprit i baren. Den tjejen lurara mig till en så massa dumt :) (Nej då, hon är den bästa )
Va faktiskt inte så bakfull som ja trodde att ja skulle va på Söndagen. Ja hade väl haft mit dagen innan eller nått.

Så nu sitter man här, tisdags morgon och allt och väntar fortfarnade på att semester ska komma så man får sova någon gång. Till helgen blir de bara stilla kan ja lova. Första gånge på 100 år typ som ja inte ska åka upp till höljes.. De får alt va denna gång.

Ge mig semster tack !!

2 veckor kvar av detta jädrans arbetande. Ja är så trött för tillfället så ja skulle kunna sova stående. Inne på min 3 vecka av denna jävla sjukdom. De går ju aldrig över. Fest blev de i helgen oxå. Fast de va inget super rus. Lite lagomt kan man säga. Satt typ bara tjejer på lördag hemma och mös. Man kan skratta mycket när man blir bara tjejer :) JOgan ringde på kvällen och berätta att dom skulle åka he på natten. Ingen blev gladare än ja. Hade ju knappt sett han på 2 veckor. Först va ja till Turkiet 1 vecka sedan när ja kom hem så drog dom till hultsfred. Åå va skönt de va när han kom hem. Närhet igen :)

Faktoriet va faktiskt jävligt skoj måste ja säga. Va en massa folk som ja inte hade sett på länge kändes de som.
Fick många positiva komentarer för mitt hår oxå :) De va himla tur så man inte hade klippt sig hemst. Men ja är riktigt nöjd med resultatet. Skönt att bli av med lite nu när de är sommar..

Onsdag är de mormors minnes stund oxå.. Fy fasiken ja tycker de har varit för mycke kyrka på en kort tid nu..

Pust suck stön..

Tycker inte vädret här hemma är så jädrans bra nu.. Har suttit och kollat på rest resor. Jädrans billigt. Skulle ju vilja åka igen. Mera riktig sol lixom. De är ju de man vill ha :) Alla roliga fester är ju inte direkt nått minus heller.
Men de är inte länge kvar till semester nu iaf. De känns skönt. Igår klippte ja av mig håret oxå. Känns lite ovant men roligt med nått annorlunda. Tillbringar nu mina dagar med en liten tuppkam skulle man kunna säga. Men ja trivs bra i de. De blev coolt. Roligt att inte va som alla andra.

Anna hade en rätt rolig komentar när vi va i alanya. En dag vid havet så kläcker hon ur sig
-Gud de är så mycke vatten överallt.
Ja anna de kan bero på att de är medelhavet och de är rätt så stort :)

Vi satt och diskutera en kväll om hur de funkar där nere. Många tjejer går verkligen på allt som turkarna säger. Alla Turkar är ju inte "lögnare" men många har bara en sak i huvudet och kan på 2  dagar säga väldigt lätt till en tjej att ja älskar dig. Kan mycket väl förstår att viss tjejer går på de.
Satt och prata med en som hade en restaurnag där nere. Han hade även bott i sverige i 28 år så de va jävligt skönt att få prata svenska med någon när vi va ute. Men vi kom att diskutera detta med han och han berätta ju de att säsongen består av 28 veckor där nere. Under dom 28 veckorna skaffar killarana sig många tjejer som möjligt. Dom har en lista med mail adresser och nummer. När dessa veckor gått så är den den som har flest nummer och adresser som vinner och då bjuder alla hans kompisar han på en brak fest :)  Nu är ju säkert inte alla så.. Men dom som va värst sa han va Bartendare och strand raggare :) Dom som jobbar på stranden alltså. Han berätta såna roliga historier så ja skratta som bara den. Folk går verkligen på vad som helst. Ja fattar inte hur man kan va så blå ögd över en männsika man precis träffat. Skulle aldrig gå på nått sånt. Jaja..

Snart helg iaf. Johanna och ja kom på de att de blir till att festa. Har ju legat inne med en hel veckas festande lixom. Kan ite bara avbryta de så där :)


Hemma tillbaka

Ja då sitter man här igen då.. Fy fan vilken underbar resa vi har haft. Ja har nog aldrig haft så roligt någonsin.
Vädret har varit helt toppen. Jädrans varmt och skönt. Fast så fruktansvärt mycke sola blev de väl inte :) Dels för ja har varit förkyld hela resan men mest för att de har varit party varje dag och då menar ja verkligen party. "Förfest" på Queens Garden, Dom vet verkligen hur man får folk i rätt stämmning. Vilket jävla ös de va där !! Nått sånt kommer man ju aldrig att få uppleva här i sverige. Kvällarna sluta alltid på Robin Hood. Är ju helt klart de bästa stället. VA så skoj att komma ner igen och träffa några som man känner från tidigare som jobbar där. De är ju inte allt för ofta som man ses om man säger så.. På RH va de alltid en massa dansande på oss :) och så klart en jädrans massa drink drickande och inte prata på att shots vi fick. Men har man semetser så har man. Hände så fruktansvärt mycke skoj så skulle ja skriva allt nu så skulle ja få sitta här i flera timmar. Får ta lite då och då :)
Men en sak är då säker och de är då att ja längtar tillbaka massor. Nästa resa resa är redan inplanerad. Denna gång 2 veckor iaf.

"Your Pleasure is our target"

Utmaning..

Igår skulle ja och johan minsann va duktiga och klippa gräset hemma. Ingen som gjort de ännu så de va väl ett X antal meter långt.. Ingen annan som bryr sig om de lixom..Johan åkte och hämta bensin och vi drog igång klipparen. Ja men jävlar.. De va väl de värsta till klippare ja varit med om. Den skulle tydligen va en sådan själv gående.. Men den måste har gått sönder för de gick knappt att skuva den fram alls. Den dog hela tiden. Johan fick några utbrått :) Helt förståligt. Skulle göra ett tappert försök ja oxå så johan fick kratta ett tag och ja klippte. Ja jag Undrar då hur fasiken den killen orka klippa med den. För ja fick de knappt framåt. För er som vet vart vi bor så vet ni ju storleken på gråäsmattan.. Uhh..  Undrar om ja ska göra nått så klipparen går  sönder så vi får en ny för den där kommer ja aldrig att ta i igen. Johan kratta gräs så kratta gick av så nu har vi gräs över allt. Men de gör inget.

Våran nya granne Pär flytta in igår oxå. Kul när de är någon man känner som flyttar in :) Utemöbler har han oxå *haha* Själv fick ja ju hämta våra ur älven för där låg bordet och flöt så fint.

Nu är de när för resa. I morgon bär de av. Ska packa klart de sista i kväll. Åå de är ja värd !

RSS 2.0