Tips !!?

Det blir absolut inget gjort för mig. Förkylningen vägrar att lämna min kropp !! Jag hartrotsat det hela med att rida och klippa gräset men det slog tillbaka dubbelt i stället. Ska ju snart åka till värmen och då hade ja hoppats på att jag vore frisk medbjust nu ser det mörkt ut. Har iaf fått hostmedicin och tabletter för bihålorna. Gör er jobb nu och ta överhand av skiten jag har i kroppen. 
Eftersom jag mest har legat så har jag hunnit kolla runt påinredning till Smillas rum och jag börjar få bilden klar i huvudet om hur jag vill ha det :) men får vänta lite på nästa lön så ska några av detaljerna inhandlas iaf. Eftersom jag tycker rosa är en väldigt fin färg och vi har en tjej som kommer rummet bestå av rosa/vitt. Hade bara en önska om att vårt badrum hade varit stort nog för ett skötbord så vi kunde ha flyttat ut det från hennes rum men tyvärr.. Får se vad det blir för lösning för hennes rum är inte så jätte stort och hennes leksaker börjar ta bra med plats !!

Hur länge är man förkyld egentligen ?

Har gått 1 vecka nu sedan jag insjukna och förkylningen vill inte släppa taget om min kropp. Tydligen så trivs den för bra hos mig..
Midsommar helgen är över och den firades i underbara vänner sällskap, god mat och en massa god dricka till, Så tack alla som gjorde kvällen så rolig :)
 
Prinsessan har varit och fått mässlings spruta idag inför utomlands vistelsen. Tydligen så funkar den inte på samma vis som den vanliga vac. Utan feber kommer efter 1 vecka. Så vi får vänta och se och hålla tummarna att det går bra.
 
Har mer än dåligt samvete för min häst som jag inte har rört på över en vecka. Har inte funnits ork till det. dom går ju på grönbete så dom rör sig ju lite hela tiden iaf men samvetet gnager som sagt.. Hade tänkt mig ut på en tur idag men vädret vill nog inte det samma ser det ut som. Så jag får nog vänta 1 dag extra.
 
Bästa madde kommer idag så då ska drickas kaffe och kosas. Alltid lika kul att träffa vår lilla danserska :)
 
För övrigt så ska jag nog mest gå och vänta på att dagarna ska gå så att semestern får komma och vi äntligen får sätta oss på ett flyg till varmare breddgrader !!

Vila

Skit förkylning som har greppat hårt om mig. Har legat i en fatboy hela dagen och levt på vatten,Ipren och halstabletter. Jag hoppas att mina öron iaf har slutat att spränga i morgon. Vila vila och åter vila. Det är det absolut bästa !!


Hurra för Smilla idag.

För ett år sedan idag hade vi varit föräldrar i 1 timme vid den här tiden. Det som vi länge hade gått och väntat på hade äntligen hänt.
Trots att 1 år har gått så kommer jag fortfarande i håg smärtan som det va igår.
Har iaf varit ett fantastiskt år och all glädje och kärlek man känner för henne går inte att förklara.
Det är häftigt att se allt som hon har lärt sig på 1 år och att det bara händer mer och mer.
Så idags läget känner jag att jag har det jag behöver och längtan efter ett barn till är fruktansvärt långt borta !!!
Hurra hurra för vår egna prinsessa som har sin första födelsedag idag !! Du är det absolut bästa !!


Vad har jag gjort för ont ?

Kl är 2 på natten och jag kan verkligen inte sova. Har åkt på världens dunder förkylning, IGEN !! Fy va jag är trött på att va sjuk nu och tydligen påstås det att värre blir det när fröken börjar på dagis.. Då vet jag då inte hur det ska bli. Kommer jag väl aldrig va på jobbet.
I lördags skulle ju allt förberedas inför söndagens 1 års kalas och eftersom skit slog till redan då så vill jag lova att det tog tid att baka och städa. På slutet va jag tvungen att sätta en stol vid bänken för mina ben bar mig knappt längre.
Tog en snabb dusch när allt va undan stökat och belönade mig själv med att stoppa ner mig i sängen med ett glas cola,chips och ostbågar. Inget smaka nått men jag inbilla mig och njöt för fullt. Så i morse när ja vakna och kände skicket på
Min kropp så insåg jag att idag blir det kämpa på för att orka dagen. Ipren, strepsil, mängder med vatten och ännu mera Ipren och strepsi, det har varit min diet idag. Men allt för att prinsessan skulle få en perfekt första födelsedag. Så tack så hjärtligt alla som gjorde hennes dag !!

Men nu ligger jag här och bara väntar på att kl ska bli 10 så jag får åka till Apoteket och köpa div.väldigt bra saker.
Bara att inse att i morgon blir det nog Inge jobb och det inte sker ett mirakel i natt.
Men nu tänker jag iaf ta en Ipren, en strepsil och vatten,be till högre makter och försöka bortse från mina öron som värker värre än värst, och försöka sova,
För i morgon blir min prinsessa 1 år och då ska jag bara gå och minnas dagen D när hon kom :)


Inte mitt fel.

Tröjan är på men det verkar inte som att det hjälper tyvärr..


Kommer inte missa tröjan i morgon.

Idag har Elin och klara varit här och förgyllt den grå vardagen. Fika och babbla om allt mellan himmel och jord. Kvällen fick avslutas med gott grillat och säsongsavslutning av criminal minds.

I morgon är det dax att sätta på sig den gula/blå tröjan igen för sist fick jag lite onda ögat av min man för att den inte va på. Fick höra att det kunde faktiskt ha varit mitt fel på grund av förlusten eftersom tröjan inte va på och det vill vi ju inte ska hända !! (kanske lite skrockfull) men som sagt, jag vill då absolut inte va skälet till ännu en förlust ;)
Men först ska jag ta en ridtur med hästen.


Kan man va mera trött

Jag är helt slut,död,överkörd,färdig, ja allt man kan va när det känns som om att man inte har sovit på flera dygn. Har ju sovit men har kommit i säng så himla sent dom senaste dagarna.
Igår va det ju en skit match på tv och dom andra dagarna har bara varit så fullbokade. Känner en viss längtan efter att altanen ska bli hel klar. Men bästa man har snickrat klart allt och det blev fantastiskt fint vill jag lova !! Guld stjärna till han !!
Sista jobb dagen denna vecka och det ska bli så skönt att få ha sovmorgon på torsdag. Få va hemma och mysa med prinsessan.
Kl är 9 och jag ska minsann lägga mig för att sova. Hoppas på att känna mig lite piggare i morgon.


Jodå..här gås det

Oj okuvad det går framåt efter golven här nu när fröken har börjat gå. Hon går nästan mer nu än kryper så det blir väl snart jag av här hemma. Tur att man jobbar några dagar i veckan så man får vila upp sig :)
Haft städ och möblera onsdag här hemma. Vardagsrum och Smillas rum har fått en lite upplyftning. Vet bara inte hur jag ska fortsätta men det kommer väl.

Snart dax för 1 års kalas oxå och jag har börjat planera i huvudet så smått. Vill ju få till det p bästa sätt så jag får klura lite till.


6 stolar och 1 bord rikare

Utemöblerna är inhandlade och står nu så fint i garaget och väntar på att få komma fram. Jag med för den delen. Kommer måla som en tok under veckan och tvinga alla som kommer hem oxå att måla för den delen :) dagarna går och vid midsommar ska allt va tipp topp så att sägas. Hatar även att ha oklara saker hängande över mig. Orkar inte riktigt slappna av förs allt är klart, så jobba jobba jobba !!
Grillen är invigd och fick 10 av 10 grillvantar. Så nu ska här grillas hela sommarn vill jag lova.
Nu är det vila som gäller för i morgon ska här minsann målas !!


Prisa Gud, nu kommer skatteåterbäringen

Har påbörjat målningen av vad som just nu känns oändligt, målningen av altanen så är någon väldigt sugen på att måla, kom till berggårdsvägen 14 vet ja.
Hade himla tur när vi va ute på promenad idag iaf. Va som att Gud hörde mina böner. När vi kommit en bit så insåg jag att det va väldigt mörkt på himlen och att regn va ett faktum. Ingen idé att vända hem för det va lika långt som att gå klart så jag knata på. Hade ju regnskyddet till vagnen med så Smilla skulle ju iaf klara sig. Men vi hann hem och precis när jag stängt ytterdörren vräkte regnet ner så det va verkligen på det berömda håret :)
Kanske jag får åka till Karlstad i morgon och hämta möblerna. Daniel har match och att åka Själv med ett barn för att bära ut 6 stolar och 1 bord från Ikea känns lite överkurs. Men hanni kanske skulle följa med så då funkar det fint.
Hästen ska få vila 2 dagar nu efter att ha varit jätte duktig med sin matte både på ryggen och från marken.

Man blir iaf trött av att åka bil :)


Andas

Dagarna bara springer iväg. Eftersom vi massor att göra hemma så hinner man aldrig sitta still känns det som.
Tog oss en tur till karlstad i söndags för att titta på lite utemöbler och bestämde oss för en som kommer passa perfekt på altanen.
Nu hoppas vi bara på fint väder så vi kan sitta där ut och grilla och kolla fotbolls EM när det drar igång.
Svängde förbi Hanna & Fredda på vägen hem och där bjöds det som alltid på go fika :) planer smides så jag hoppas och håller alla tummar för att det går väg !!!

Ska nu passa på att åka till stallet och rida hästen innan mannen ska fixa staketet på altanen där hemma. Kan va bra att ha när man har ett barn som är precis överallt för tillfället.
Tog sin första egan steg i söndags oxå. Utan att hålla sig i nått så traska hon iväg lite försiktigt :) Häftigt !! Hon trilla en hel del vill jag lova men det fanns inga hinder utan upp igen och vingla iväg så snart springs det väl runt för brinnande livet.

Läste i tidningen att skattepengarna skulle börja betalas ut redan denna vecka. Tack skatteverket för det !!! Eftersom vi verkligen låg på samma våglängde jag & skatteverket i år ang ersättning så längtar jag vill jag lova !!


RSS 2.0