Valborg

Självaste Valborg idag och ja ska inte ut !! Ska städa hemma och ta en eftermiddags tur med hästen och sen kosa ner mig i soffan med hjärtat. Noll party sugen. Vill att de ska va sommaren och varmt när man ska på faktoriet. Men den tiden kommer allt snart den med :)

I morgon är ja gräsänka nästa hela dagen så ska ta tag i en massa saker som måste göras.

Men nu. en kopp kaffe så man vaknar till liv och kan uträtta nått enna dag oxå .



Tänk va 2 år går fort !!!

För 2 år sedan mina kära tjejer så såg vi ut så här på valborg :)


 






Happy

Kommer aldrig sluta älska den här bilden :)
De är glädje de och kärlek de !!!


Skit väder

Igår trotsades vädret och de blev en ridtur ändå. Vi blev lite lätt blöta men de va väldigt skönt att komma ut en sväng och få lite luft !!! Hästen va super blöt innan och de va ju inte direkt så han blev torrare :) Men han fick på sig ett skönt och varmt täcke när vi kom in och massa mat så han blev snabbt varm igen.

I kväll hoppas ja på uppehåll när ja kommer hem från stallet så ja kna ta graneviks rundan med johanna Så vi håller tummarna att vädret håller sig till de bättre.

Så ska ja hålla tummarna för mickan att hon kommer. Nathalie oxå :) då vore de perfekt sedan !!!


De vill gärna rulla på.

Dagarna bara spriner i väg känns de som. Nu är de ändå 3 dagar sedan vi kom hem från stockholms turen och den va underbar. De va länge sedan ja skratta så mycket :) De gick en massa pengar men va fan gör de. Då får ja leva på vatten och bröd denna månad eller nått :) Ett gott skratt förlänger livet så ja kommer då leva tills ja är 100 minst !!! Så tack alla för en super helg. De va så underbart.
Måste vi göra om igen !!!!

Men nu är de vardag igen och alla dess vanliga sysslor kommer. Ska ut med rida med nathalie när ja slutat. Hoppas de ger sig med regnadet oxå. De vore skönt. Så ska ja föröska hinna med en lång promenad med King oxå. Han behöver få lite egen tid stackaren !! Men som sagt. Vi får se vad de härliga har att säga till om :)






Snart drar ja.

 Ska snart lämna lilla torsby för en helg i stockholm med mina kära goa töser :) Ååå va de ska bli skoj !! mys
Babe, ja kommer sakna dig !!!


Allergi är inte bra för nått.

De är härligt de här med allergi.. Har börjat med mina mediciner så nu är de bara att leva 1 månad typ med huvudvärk och total trötthet. Men de är att välja mellan de och svälla igen i hals och ögon.
Har beslutsångest hur ja ska göra med hästen idag. Om ja ska göra ett litet pass eller om han ska vila. Fick sig en riktig lång tur med en massa galopp igår men samtidigt så blir ja ju borta hela helgen så då får han ju stå i tre dagar och de blir inte bra de heller.
Så ja skulle kanske helt eneklt gå ut och tömköra han. Ja får se. Min kropp tycker att den borde få vila lite känner ja. Är så trött så ja skulle kunna stå upp och sova.. Men ja får vila på tåget till stockholm i morgon. In med ljudboken i örat och blunda :)

Trött men de går nog snart över...

Idag kunde ja mer än gärna ha legat kvar i sängen med babe när kl ringde. Ja va så trött !! Men nu har ja fått i mig lite mat och sitter här på mitt kontor och gäspar.
Väntar på att kl ska bli 7. Ska åka och lämna in bilen på volvo. Där ska den få sig en service, på med sommardäcken och en ny lampa då någon backa på bilen för ett tag sedan och stack. Men nu ska den få bli hel igen.

Efter jobbat idag ska de ridas med med nathalie. Frasse ska få komma ut och ridtur dag. Träna lite på banan igår och han va inte alls på humör för de och de gick väl lite så där med de hela. Han va tung och la sig på i handen hela tiden så ja fick rida framåt så mycket och och kände själv till slut att de med hans sätt så blev ja väldigt ryckig i munnen på han. Och de vill man inte. Så vi tar nya tag på torsdag i stället. Va inte hans dag alls igår vill ja lova. Men de är väl så när vintern har varit och ja har inte tränat han nått större utan han har bara fått gått ute och på vegen och lullat när vi ridit så ja har väl lite att göra med han nu framöver :) Men de är roligt så de gör mig då inget !!!

Men på söndag kommer en anna liten sak och flyttar in hos oss :)

Nämligen de här



Hon är ju så söt :)
Så denna lilla varelse kommer bli den nya familjemedlemmen.


Soffa Soffa

Vår soffan har ju som sagt kommit. Äntligen skulle ja vilja säga.



Nu är ju bara frågan vad man ska hitta på med ovanför den.

Antligen så får de bli en foto vägg. Sätta upp massa ramar lite huller om buller som ja tycker är väldigt snyggt.
Eller om man ska printa ut en stod bild/text. Jag gillar ju vägg text väldigt mycket oxå. Ja får suga lite till på den och se vad babe tycker om de hela.
Vardagsrumsbord ska köpas nytt oxå men ja har inte hitta den som ja vill ha ännu. Så de får helt enkelt funka så länge tills de rätta dyker upp :)

 


Vår helg !!

Denna helg kändes lång faktiskt. Ingen lång och dryg utan längre skön lixom :)
Jag och hästarna va ensamma hemma på torpet i helgen. Dom små töserna va ju så klart där och höll ställningarna och hjälpte mig med de ena och de andra. De va väldigt skönt !!!!
Annars så skulle ja vilja säga att helgen gick väldigt stilla till.
På lördag träna ja med frasse på banan och jösses vilken storm de va vill ja lova. Trodde vi skulle blåsa bort en sväng.
Mötte hanni på jobbet med king och vandra hem med henne.

Men igår söndgas va ja allt verkligen aktiv. Kl 7 va ja i stallet och slängde ut hästarna och gav dom mat.
Hem & gick en promenad på 1 timma med king och sedan ut och börja måla utemöbeln. Så när kl va 10 så va ja klar med de ja skull göra så de fick huset sig en uppfining. Behövdes vill ja lova för gud va smuttsigt de va på golven där...Tassavtryck överallt :)

Men nu är de en ny vecka och de ska jobbas, ridas och promeneras först för sedan till helgen, Då drar alla vi töser till stockholm och myser till de :)

Long time

Hundra år sedan ja va in här känns de som. Men har haft tusen saker att göra som man har värdesatt lite mera :) De är trädgård som ska fixas och allt som tillhör de.
Hästen ska ridas och långpromenaderana med hanni flödar för tillfället :) Härligt att komma ut på kvällen. Få vandra lite och prata allmän skit om man säger så.

Nästa helg så kommer familjens nya lilla sak :) De ska bli underbart !!!

Men första ska denna helg avklaras och ja har massor att göra.
Idag ska ja ut och mysa i solen på hästryggen med Lena som är hemma över helgen. De va VÄLDIGT länge sedan vi va ute och red tillsammans vill ja lova.
Sedan har ja hästarna hela helgen då familjen drar till sälen idag och kommer hem på söndag.
Så ja behöver inte känna mig arbetslös denna helg :)



Påska

Igår kom babe hem med familjens ev. nya familemedlem. Han har lånat hem en Volvo V70 från helmia under påsk. Vi föll nog båda pladask för den. Man åkte som en gud i den måste ja säga. Så efter alla uppvisande hos div. föräldrar igår som va VÄLDIGT positiva till den så bestämmde vi oss nog nästan att denna ska vi ha :) Va helt säker på att någon av våra päron skulle iaf ha någon åsikt med tanke på att de handlar om så mycke pengar men icke !!! Så de är väl bara att köra på.

Sista dagen innan påsk lov oxå. Gött !! Jobbar bara halv dag idag så de blir toppen de !!! Ja har längtat efter detta så länge. Att få va lite ledig och bara va. så idag ska de börjas med påskstädningen. De behövs kan ja säga...

RSS 2.0