Go morgon måndag.

Ny vecka, nya utmaningar som dom säger. Vi börjar veckan med mys iaf. Så just nu ligger vi i sängen och kollar på tv :) pingvinerna från Madagaskar. Ska snart gå upp och ta tag i dagen, men ska bara kosa oss lite till först !!


Bio

I kväll va det barn fritt i 2 timmar. Lämnade prinsessan till farmor och farfar och och gick på bio med dom bästa grannarna Anders & Lena. Tintin 3D gick och den va riktigt bra !! Va mysigt med en liten spontan tur på kvällen :) vardags lyx !! Får det bli mera med !!


Sova eller inte.

Alltid när Daniel är på fest så tänker jag att i kväll ska ja bara ligga och lata mig i soffan med mysbyxor men alltid när Smilla somnat blir jag rastlös. Samtidigt som jag är väldigt trött i ögat så just nu funderar jag på att borsta tänderna och lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av big Bang. Va och tittade till prinsessan och där inne sussades det så gott så :) åhh jag vill bara mysa ner mig hos henne men det kan bli lite dålig med plats i hennes säng ;) så jag får snällt vänta tills morgonen då hon vaknat. Då kan vi mysa igen !!!!


Underbara lördag

Åhh vad jag gillar dagar när jag får massor gjort !! Började morgonen med en tidig morgon ritt. Skönt att komma ut och vakna till liv. Väl hemma kom pappa och bjöd på pizza :) lyx!! Sedan va det bara att grabba tag i krattan och få undan lite löv här hemma. Långt i från klar men fått undan en del iaf. Så när Daniel satte sig för att kolla på fotboll tog jag barn och hund på lång promenad. Så med massa ny luft i lungorna har jag nu landat i soffan och ska ta mig i kragen för att hoppa i duschen. Men nu får jag slappa resten av kvällen med gott samvete och dricka av min goda julmust som ligger i kylen och väntar på mig :)


Nytt

Pröva zumba igår för första gången. Ja vad säger man... Jag va helt slut, svett och insåg att jag har nog inte den bästa kordinations förmågan :) men det blir nog bättre. Blev yr som bara den, kanske svängde för häftigt ;)
Idag ska det stor städas här hemma och i eftermiddag ska jag nog tömköra min häst som ska få jobba med sin rygg lite.

Nu väntar jag bara på att min lilla prinsessa ska vakna så vi får äta lite banan gröt :)


Ruggigt

Packade in delar av familjen i bilen tidigt idag och begav mig till stallet. Mormor va ledig så hon fick äran att va barn/hundvakt :) 4 timmar senare landade vi hemma igen och uhh va jag fryser nu. Kan det va mera höst ute nu ?? Men dagen fortsätter i dagens to do. Tvätta och fixa lite här hemma på torpet sedan blir det soff burr mys :) igår hade en stor flicka här hemma som rullade runt åt båda hållen och det forsätter idag :)


Där trodde jag fel.

Trodde jag skulle blogga mera när jag skaffa appen till mobilen men inte heller. Får se om vi kan ta nya tag nu kanske. Vi har iaf hunnit varit till Spanien en tur fram och tillbaka hela familjen. Nästan iaf. King fick stanna hemma hos bästa Anders & Lena :) resan gick som smort med lilla fröken. Hon skötte sig exemplariskt !!! Hade en otroligt varm och skön vecka utan ett enda måste med hela familjen och Johanna. Men nu är vi hemma i verkligheten tillbaka och kylan. Skulle kunna gå i bikini ett tag till vill jag lova :) Tjock tröjor och jackor är inte min grej !!!!


Härliga Onsdag

Smilla har fått frukost i magen, Jag har fått frukost i magen och kaffe i strupen. Elden brinner för fullt i kaminen. King ligger och sover ännu så jag har inte behövs sticka ut näsan. Ser blä kallt ut :( Packa oxå :) Sommar kläder. När jag tittar ut och ser frosten så känner jag mig mer än lycklig över att få åka söder ut. Kan det va hur kallt det vill här hemma :)

Aj

Att ha nackspärr och en 3 månaders bebis och en hund är inte sweet vill jag lova. Borde ha sett varningstecknen igår då jag hade migrän känningar på kvällen :( Som tur är så är inte nacken sne denna gång men det känns ändå .. Så nu har grodan somnat i vagnen här ute så jag ska passa på att lägga mig och vila en sväng.


Kos

Att lägga sig i sängen och kolla på tv efter en dag med massa dol är inte så fel :) bara få kosa ner sig med täcke och kudde.
I morgon ska vi ha tvätt/städ dag här hemma eftersom det skulle bli dåligt väder. Passar oss utmärkt.
Göra en rensning bland mina " fejjan vänner" tror jag minsann ska göras någon dag. När jag satt och kolla vilka alla jag har insåg jag att många pratar jag ju inte ens med. Ser då ingen anledning till att ha dom kvar. Men det får bli en annan gång än nu :)


RSS 2.0