2010 blir snabbt 2011

Näst sista dagen på detta år.
Kan absolut inte klaga på mitt 2010 alls. De har varit fantastiskt och ja hoppas att 2011 blir lika fantastiskt.
I morgon sker inte mycket. Som absolut nykter så är de inte så spännand ett gå på någon fest så vi blir hemma och softar. Kommer bli mys. Äta mums mums och invänta 12 slaget :)

Vi fick ett ryck idag så tapeterna är dragna och alla lister är väck i rummet. Babe slog sönder stora skåpet som stod där nere och skulle slängas så nu ör de oxå borta.
Slängde en miljon skräp på tippen,
Hmm... Undra vad vi ska ha för tapet där nere.
Någont ljust är nog bra. Men de ör mycket jobb kvar ännu innan vi kan tapetsera. Taket ska målas,de ska spacklas och slipas. Sedan kan vi börja sätta upp tapeter.
Sedan är de golv och lister. Men vi ska nog få till detta.

Alltid lika kul att se när de bli nytt och fint :)


Julen är över.

Va tvungen upp och kissa när babe åkte till jobbet i morse. Efter de så va de en piggelin i sängen. Så nu litte ja & King och tittar på Scooby doo på TV :)

Julen är över och de har varit en toppen jul med allt som hör till julen !!

Yttergård & Högga kom så vi spela Bingolotto på Uppesittarkvällen.  Ingen vann nått men va gör de, De va trevligt iaf :)

På julafton v vi hem till mamma & pappa på förmiddagen och sa hej till Faster som va här. Sedan begav vi oss till Daniels farmor där dunder god mat stod redo. Satt som ett smäck i magen  :)

Sedan bar de hem ett litet tag och hade ¨vår egna lilla jul. Öppnade julklappar o h åkte sedan ner till abes mamma & pappa. Där va de ännu mera paket öppning, ris a la malta och julmys.
När vi väl kom hem på kvällen så skulle vi fortsätta se på Tomten är far till alla Barnen. De är ju julens kult film :) Men hela familjen somna..

På juldagen hann ja till och med ut på en liten ridtur innan de va dax att packa bilen igen med klappar och oss Själa och bege oss till Oleby. Julafton Nr:2
Broder med familj kom och de åts mat och ännu mera klappar öppnades.

Så efter hela helgen så har vi fått en massa bra saker. Babe gav mig Ett par uggisar, mysig mysdress och en bok  från Kat Von Dee.. Hon är ju typ den coolaste människan ja vet så de boken ska ja mer än lusläsa :) Bara underbara klappar. Blev även pengar, lotter, presentkort,barn bok och parfym rikare.
Vi fick även våran älskade frukost TV tillsammans :) De fina vita som ska sitta på väggen i köket!! Åhh kommer bli så snyggt.

Men nu är julen slut och vardag ska in igen :) Idag ska ja åka upp till Hovfjället och luncha med broder och hans familjen. Dom är där och åker  skidor idag och eftersom foglossningar och ischias är nått som ja fått så ska ja inte ens utsätta mig för de :) Fast de hade varit otroligt roligt att åka lite.

2 Veckor kvar till Ultraljudet oxå. Börjar bli så fruktansvärt nervös nu. Tänk om hon säger att de finns ingen hjärtverksamhet eller att nått annat är fel. Uhh Ja önskar att dessa 2 veckor vore över nu så ja bara kunde lugna ner mig för en stund.  Ja de är ju bara att ta de som de kommer helt enkelt. Men ja ska hålla tummar & tår för att de ska se bra ut.

Men nu ska vi gå upp ja och King. Få lite frukost i magen och starta en tvätt maskin och dola lite.


24 December. Tomtens dag

Sitter i soffan och myser. Granen är tänd, brasan & ljusen brinner och nu ska en god frukost avnjutas framför TV till nyhetsmorgon.

God Jul på er och ha en underbar dag !!!


Beslutsångest

Idag är ju mickan dag :) Men nu har ja e sådan beslutsångest över hur ja ska göra med mitt hår. Ska ja klippa av de till en frisyr som ja tycker är så snygg




Eller ska ja behålla mitt långa hår...

Tänk om ja ångrar mig.
Tänk om ja inte passar i de...

Hur fasiken ska ja göra..

Tisdag 21/12

Nu är de bara i dag och i morgon kvar att jobba sedan går jag,magen och King på julledigt 11 dagar :) De gillar vi stort.
Börjar firandet med att sätta mig i stolen hos bästa mickan. Skulle vilja göra nått nytt denna gång. Blir alltid samma.. Håret hänger bara känns de som. Finns ingen frisyr. Va ju inne på att klippa lugga en sväng men de är ju så skönt att få sätta upp håret så då ångrade ja mig. Va och hälsade på Erica i helgen och hon hade klippt lugg igen.. Då blev ja sugen igen :) De är  ju bara hår så de växer ju ut igen.. Ja jag får se vad ja bestämmer mig för. Eller vad mickan bestämmer sig för ;)

I natt kom babe hem oxå. Åhh va skönt de va att äntligen få ha han brevid sig i sängen igen. Har varit tomt vill ja lova. Men nu är hela famljen samlad igen och idg ska ja höra allt dom gjort :)

I morgon kommer pappa hem från spanien. Huset är köpt och om 2 månader får dom nycklarna :) Åhhh ja skulle så gärna vilja åka ner och se de nu men inge flyga för mig. Ska åka ner när mini har kommit ut. Då ska vi gotta oss där :) Pappa lovade att ta massa kort så vi skulle få se ännu mera hur de ser ut. Är glad för hans & mammas skull. Detta har dom slitit hårt för. Att få sitt hus där nere !! Men nu äntligen så...

Ut på tur.

Frukost i magen, kläder och lite marykay i Ansiktet så drar ja, bebis och mamma  till Charlottenberg och köper dom sista julklapparna :)

Ha en bra dag där ute i snö yra

Fredag hela veckan

Äntligen Fredag och ja är klar med allt mitt göra.
Har varit till barnnmorskan som ja för övrigt döppt om till Barnmamman då ja tycker barnmorska är ett alldeles för skarpt och hårt ord :)
Hos barnmamman gick de bra iaf.  Klämde och knåda på magen som bara den så ja är helt öm så ja kan knappt andas. Men nu finns de inga knutar kvar i magen längre. Har fortfarande inte gått upp så mycket men de kommer nog :) Barnmamman tyckte även att de vore dax att tagga ner lite i mitt liv nu oxå. Inte ha så många järn i elden hela tiden utan försöka lugna ner mig lite. Så de är väl kanske dax att sakta farten lite. Svårt.. Jätte svårt. Har försökt med de i 4 månader nu. Men ja är en männíska som tycker om att ha mycket att göra och röra på mig hela tiden... Men nu ska ja bli bättre.

Hjärtat att åkt till London med min pappa, bror och brorson och kommer hem på måndag. De ska kollas på så dom är i himelriket kan man säga :)

Men nu ska ja återgå till TV och godispåsen som inhandlades nyss :)





Så här ser ja & bebis ut i kväll när vi myser ner oss i soffan :)

Tur att man inte har humör... INTE

Idag är en "jag-är-trött-och-arg-på-mitt-jobb-dag" På en viss situation skulle ja mest säga. Överkörningsprocedur.. En explosion ligger nära till hands.. Tyvärr kommer inte detta släppa tills i morgon.
Funderar på att gå hem för dagen och ta en ny kula i morgon kanske. Pappa förstod mig iaf.

Nä.. Nu skiter ja i detta och drar till världens coolaste Anna på Kaffe  och kollar hennes gran.

Tur att man inte har humör... INTE

Idag är en "jag-är-trött-och-arg-på-mitt-jobb-dag" På en viss situation skulle ja mest säga. Överkörningsprocedur.. En explosion ligger nära till hands.. Tyvärr kommer inte detta släppa tills i morgon.
Funderar på att gå hem för dagen och ta en ny kula i morgon kanske. Pappa förstod mig iaf.

Nä.. Nu skiter ja i detta och drar till världens coolaste Anna på Kaffe  och kollar hennes gran.

Aktivitet i magen.

Grodan bökar på bra i magen denna vecka vill ja lova :) De klämmer och trycker överallt för tillfället. Ska till Barnmorskan och undersöka magen och kolla blodtrycket igen. Va helt normlat sist men har nu börja bli väldigt yr i bollen i bland. Prata lite mer om mitt jobb då de är lite för mycket rörelse i det tycker dom. Inte de ultimata jobbet för en gravid kvinna. Så havandeskapspenningen kanske kommer tidigare än vad ja har räknat med. Hoppas inte !! Jag älskar mitt jobb och vill allt va kvar ett bra tag till :) Har ju till och med fått mig en högra hand nu som ska hjälpa mig med de ja behöver hjälp med.
Ja detta kommer nog bli lysande.

Tänkte att minus graderna kunde försvinna iaf bara lite så man kunde gå ut och rida. Så här är de att när ja väl kommer upp i sadeln så försvinenr allt de onda på mig så ridning är ljuvligt just nu. Barnmorskan förklara detta för mig att de vidgas mitt bäcken åt andra hållet och ja svankar så då får allt en avbelastning att ridningen är jätte bra för mig :) Så de tänker ja sticka under näsan på alla som har nått att säga om. I bland kan ja tycka att de är för mycket tjat om vad man inte ska göra och hej Å hå.. Om jag väljer att rida så är de min ensak och ingen annans !!!
Iaf, Annars så är de sjukgymnast som gäller så ja får träna vissa saker. Men de ska allt lösa sig :) Ja tror att de kommer ge med sig snart ja och att de försvinner för en stund och kommer tillbaka senare ;)


Julmat i magen idag.

Med nya hormoner i kroppen efter att ja blivit gravid så tycker min kropp att sova lite längre på morgonen när man väl är ledig inte behövs.. Så nu sitter ja här och kollar på piff & puff och väntar på att Toria ska öppna så ja får åka och handla :)

Igår gjordes de pepparkakshus här hemma.. Blev lkte snett och vint men vi har iaf ett pepparkakshus :)
ÄR de någon som vet vart Jonnys blommor håller hus i torsby nu under Jul ? Förr va de ju alltid vid Victor hörna men där är ju svensk fastighet nu. Köper alltid silvergran av dom men nu har ja ingen aning om vart dom håller hus..

Idag står Julbord på agendan. Ska bli riktigt gott med Julmat i magen känner ja :) Tänkte ja skulle ta mig en ridtur idag oxå men de är bara att inse att tiden räcker inte till med de. Men turen igår va ljuvlig vill ja lova.. Va en underbar temp ute. -4 så de va helt perfekt !!!

Men nu är de dax för lite hus sysslor. De finns några att göra om man säger så :)



Underbara Fredag.

I helgen ska de julpysslas hemma. Dom sista julsakerna ska sättas fram, julgodis ska göras och julskinkan ska griljeras. Sedan är de bara Julgranen som ska inhandlas och kläs :)
Så idag får vi åka  på inhandling av div. saker som behövs till bakandet.

BLir de lite varmare när ja slutat så ska ja till och med ta mig en kort ridtur. Vore så skönt att bara klä sig varmt och gå ut på en skritt tur. Men som sagt tempen får avgöra :) Frasse är nog inte så sugen om de är jätte kallt ute.

Men nu ska ja göra klart de sista här på jobbet innan ja ska knalla hem.

Bästa Berggårdsvägen 14

Satt och kolla i almenackan och insåg att huset har vi ägt i över 1 år nu och på Onsdag är de 1 år sedan första flyttlasset gick till Berggårdsvägen 14 :) Jösses vad tiden går fort och ja skulle aldrig byta bort huset mot en lägenhet igen om ja inte behövde.
De är fantastiskt att äga sitt eget. Ha sin egen gräsmatta där man kan spinga omkring barfota och ta emot alla vänner på sommaren för mys fika :) Och nu när vi kommer ha barnsben så småningen som kommer utforska varje liten mm av den. Frihetskänsla !! Vi behöver aldrig mera fråga om lov så fort vi vill göra nått ute eller inne.
Tack Banken får man väl lova att säga för inte har man så mycket pengar själv som vi behövde :)

Hus lån... I början skrämde de mig lite, Va ju såna otroliga summor som man aldrig förr haft att gjort med men idag känns de helt normalt. Betalar ju samma för ett hus som på en lägenhet fast nu till oss själva.


Kanske kommer lite bilder i kväll från värmen :) Först ska ja åka och snosa med min häst igen och ha pälsvård på hunden och bara mysa med min vackra människa där hemma :) Ringa hanni oxå. Hon kanske oxå vill leka :) Dricka glögg och äta paradis chocklad !!!







Inte så varmt som vi haft de iaf !!

Hemma igen och herre gud va kallt de är. Ni som varit hemma i 2 veckor och fryser kan ju tänka er hur en annan fryser. Van att ha runt +35 varje dag och sedan ha -26..
Men resan har iaf varit fantastisk.
Landade och sov första natten i phuket. Sedan drog vi vidare med båt till Koh Lipe. Paradis ö vill ja lova. Vattnet va så klart så du såg allt i vattnet och kritvit strand. Va dock en ö som de inte fanns så mycket att göra men de gjorde mig inte ett dugg :) Ja bara njöt av atmosfären och sällskapet. Men ni som ska ut och resa runt råder ja att åka dit. Helt klart de vackraste ja sett !!!!
Efter 5 nätter drog vi vidare till Phi phi. Oxå väldigt fint och Ön va helt uppbygd tillbaka efter Tsunamin.
Avslutade resan tillbaka i phuket i några nätter. Har en massa kort men dom kommer en annan gång än just nu :) Har en massa att göra idag så. Men ja lovar att ni ska få några smakprov.

Annars så växer magen i sin lilla takt i med att veckorna går. Är nu i V.15 och tror att ja har haft en liten växt period för nu står de lite still. Men ja växte fort ett tag så de är nog inte konstigt att de står still lite :)
Fått papren om Ultraljudet oxå så den 10 Jan. ska vi ner och se vårt älskade underverk och kolla va de blir för nått när de kommer ut :) Åhh ja längtar massor att äntligen få se dig du lilla älskade människa för första gången. Att man kan känna en sådan lycka och kärlek till nått mn inte sett ännu är helt fantastiskt !!!

Nej nu blir de till att fortsätta här hemma.




RSS 2.0