Förlåt

Nu va de evigheter sedan ja va in här. Har inte riktigt haft tid. Ja har solat som en tok och är nu riktigt brun. Jag har varit till Leksand och sommarlandet där. Broder är nämligen hemma med sin familj och hälsar på så där är en av anledningarna till att ja inte haft tid. De leks med barn hela tiden just nu kan ja lova :) Så är Malin hemma i byn oxå. Vi bestämmde att vi skulle åka på en utflykt idag. Ska bli spännande att se vart vi drar... Till helgen är första helgen på evigheter sedan (minns inte när) som ja intehar en plan på nått att göra. Känns jävligt toppen faktiskt. I helgen som va så va vi ju på 150 års kalaset. De va SÅ jävla skoj. De va super lyckat. Va hemma halv 4 på morgonen. Tusen tack tjejer !!!!

Nu ska ja bli bättre på att uppdaterar här för ja ser de att de är många som är in och besöker min blogg. Skoj :)

Sova säng

Nu sitter ja här, Måndasgs morgon och trött som ja jag vet inte vad. Ska iaf gå hem tidigt idag. Åka till stallet och pyssla med hästen. Rida, putsa läder, klippa lite man och svans. Vi hade privat lektion i fredags. Gick hur bra som helst alltså !!!! Vilken gud häst ja har :)
NoneNone
Annars så har de varit fest i helgen. ( som vanligt) Är stor fest nästa helg oxå men sedan blir de allt en nykter period framöver ett litet tag kan ja lova :)
Bokat hotell rum i götet oxå. ska dit om 3 helger och shoppa och vandra runt på mysiga lisseberg :) Ja älskar att va där. De är så jädrans mysigt !!
Nej nu ska ja försöka få i mig lite mat här. Går trögt på morgonen de.
Ha de gött alla.

Jag vann igen :)

Igår ringde lundes och tyckte att ja skulle fölkja med dom på bingo. Va inte så där jätte sugen först men ja tänkte at ja kan väl följa med ändå som lite tidfördriv. Så min kära körde mig upp till rådom. Fick många spel där ja bara satt med 1 i från. Men till slut va de min tur att vinna :) JA vann iaf 1000:-  tack så mycket. Förra veckan vann jag 1500:- på samma ställe. Tydligen ett bra ställe att spela på. Får bli flera gånger. Snart helg oxå. Fasiken va gött. Fest på lördag. Kan bli ett jädrana haderajan de :)

Sug

Ja fick ett otroligt sug efter choklad bollar. De måste ja minnsan göra idag :) Precis som när man va liten. Då gjorde man ju de nästan varje dag. Ska ja överraska mitt hjärta med idag som efterrätt. Ååå ja måste nog göra dom nu känns de som om i munnen :)

Länge sedan nu

De va ett tag sedan ja va in här nu. Har inte riktigt haft tid/ork eller va man ska säga :) Har egentligen inte gjort så mycket.
VA med johanna på bingo i torsdags och vann mig allt 1500 :- Tack så jätte mycket för de sa ja :)
Sedan har ja varit på faktoriet och förmodligen haft den värsta fyllan ever. Å herre gud. Fick gå hem eller rättare sagt, Johan fick hjälpa mig hem.. :)
Målar om här på jobbet. Ja va skit nöjd igår när ja hade målat och klart och inte en enda olycka med färg hade hänt.  Precis i slut skedet av bort tagning av alla saker så lyckas väl min hund trampa i färgen så när ja skulle ta han och bära han till duschen för att få bort allt så trodde han ju så klart att mamma lekte med han och sprang runt som en galning här. Så de va bara för engström att knäskura golvet de. De va tssavtryck med färg precis överallt... Så nu ska ja gå och riva bort alla tape som sitter här.
Hej hej alla

Så va de över

NU är man hemkommen från Götet & Bruce. Ja de går nog inte beskriva med ord hur bra de va. Trycket. Hela ullevi gunga. De va helt sjukt. Den stämmningen. Fanns absolut inte en grej som de gick att klaga på. De helt fantastiskt. Mer än så kan ja nog inte förklara de !!!  Han är en stor man med sitt E street band. Clarence Clemons va brutal på sin saxofon. De va så man ville hoppa upp och krama denna jätte tillmänniska.

Ja ni som inte sett han, får ni chansen så tveka inte en sekund. De finns inget att fundera på ens. Att åka på han är de enda som finns!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen idag

Fredag =sista arbetsdagen. Fasiken va skönt :) NÄr jag och johan slutat så blir de hem och packa bilen för att sedan dra sig neröver landet för att i morgon är de Bruce som gäller för hela slanten :) Tur att Ac finns i bilar annars så hade  de nog blivit bra drygt att åka neröver i denna underbara värme.

Endast

Kl är 09.45 och jag har endast 30,4 grader här på mitt kontor. AC har gått sönder. Kan lova att ja håller på att smälta bort här. De är helt sjukt. Dricka mycket vatten är de som gäller...

God Morgon världen

Idag skulle de bli ännu varmare och finare än igår.. Ja men inte ska väl ja sitta på ett kontor som är en av sveriges största solslukerska :) De här känns inte rättvist. Jag vill hem och på med bikinin och en bok, ipod och oljan under armen och till min sköna solstol. Va fasiken.

Ja blir mer än avundsjuk på er som är lediga och får ligga ute i solen !!!

Äntligen

Nu ska ja knalla hem för dagen och sätta mig i solen :) De är ja värd.


Elaka Människor

Igår satt jag och blogga runt lite och upptäckte va folk kan va elaka i sina kommentarer. Va in på Linda Rosings blogg och de va ju helt sjukt va folk skrev elaka saker så som att hon skrivit/stavat fel eller andra personangrepp.. Herre gud hon är väl inte mer än en männsika. vilken människa i världen gör inte fel. Ingen är ju fel fri eller perfekt. Hade hon inte varit en känd person så hade ingen ens reagerat på de. Utan allt handlar om ren avundsjuka. Sånt gör mig arg. Man får gärna tycka de men man kan ju hålla de sig för sig själv i stället för att göra folk ledsna. Tänk på de. Behandla andra så som ni själv vill bli behandlade !!!

Färskt bröd

Har precis kommit hem från stallet så nu sitter ja här i min klotstol framför datorn ny duschad och äter varma och goda chibattas (eller hur de stavas) De va mums i munnen. Snart hoppa i säng och kolla på en film.
Sov så gott alla där ute.

Dumpa honom

Har läst en bok för ett tag sedan som heter -dumpa honom, han vill ändå inte ha dig.. Den va helt sjuk måste ja säga. Men herre gud va ja kunde känna igen mig på vissa saker. Hur man ibland hade ursäkter till vissa saker. Att de är oki att han gör så för han menara säkert på detta vis.. Man ville helt enkelt inte se sanningen. Har ni inte läst den så läs den. Vissa saker som en del tjejer har skrivit kunde ja bara komma på mig själv att bara sitta och gapa.. Vilken bok.

Sanning ??

Frågan är hur mycket sanning de finns i horoskop igentligen...

Snart dax.

Nu är de bara 4 dagar kvar tills vi drar :) Underbart. Fast mindre skoj på kontot. Haft på tok för stora utgifter denna månad med alla djur. Både häst och hund har varit till vetrinären. Hovslagaren va där igår.. Ja tusenlapparna rinner iväg kan ja lova. Men Men de ordnar sig väl !!!  Fasiken va de kostar att va till vetrinären alltså. De är ju helt sjukt. Känns som om dom bode va dom rikaste i världen med dom priserna.

RSS 2.0