rent hus

Nu är ja äntligen klar med hemmet. städat och rent. Inte en dammråtta så långt ögat kan nå :) Upp och jobba någon timma i morgon.. *jippi* Satan oxå.

Mörbultad

Har inte i från huvud till tå i kroppen och de menar ja de verkligen oxå. Har inventering på jobbet så ja springer sm en yr höna överallt känns de som. Samtidigt som telefonen ringer som en tok med kunder som har allt möjligt på hjärtat. Sparkat in i pall gjorde ja idag med så ja skrapa upp mig på foten och de gjorde ont som fan. Men tur att de snart är helg. fast ja måste jobba lite men de käns bättre än då.

Måste ringa hovslagaren oxå. Idag när ja kom till stallet så såg ja att min kära häst har trampat av sig en sko. Mera utgifter. Snart dax och räkna foderstat oxå. Som tur är så har ja A-M som hjälper mig på traven. De där är en djungel för mig.. Men de är ett måste så hästen får i sig allt han behöver.

Nu ska ja hoppa i duschen och lägga mig i sängen och kolla på tv.

Go natt på er.


Kaffe

skrivaren går för fullt här på jobbet. Sitter och skriver ut en massa jobb så ja tänkte ja passar på att kika in här under tiden. Min kära Vän Ratten ringde precis och ville att vi skulle ta en fika på lustgården när ja slutar och de ville ja mer än gärna. Så nu ska ja fixa till pappren som kommer ut sedan knalla hem efter en fruktansvärt hård arbetsdag.

Nu dag, Nya utmaningar

Gud va trött ja är i ögat.. De borde nästan va förbjudet att börja jobba så här tidigt på morgonen. Men ja kommer igen snart (hoppas ja) Känns nästan som lite träningsvärk i låren idag oxå efter lilla träningspasset på banan med Frac igår. Men de behövdes. Tänkte ja skulle ha tränat lite idag med men tyvärr så vräker regnet ner utanför mitt fönster i stället. Anna Y ringde igår och berätta att hon va hemma och hälsa på så ja ska leka lite med henne idag. Va länge sedan ja såg henne nu så de ska bli skoj.
Ha en bra morgon alla.

Lort gris

Igår skickan am lite bilder till mig som hennes tös hade tagit på in häst. Se och beskåda va ja har att göra varje dag. Han är mer grå än brun när han kommer in..


















Jag ljuger inte när ja säger att de är lera långt in i öronen på han..

Tusen tack emma för dom goda bilderna på han :)

Vin kväll

Igår hade ja vin kväll med johanna. Hade så trevligt:) va länge sedan vi hade de nu. Hamna på faktoriet till slut men där kan ja säga att de inte va något större till röj iaf.. Oj Oj va tråkigt de va där. Så vid halv 2 drog vi hem.

Nu ska ja åka och hjälpa pappa vid fotbollen. Han ringde och fråga igår o ja kunde hjälpa han och snäll dotter som ja är så :)

Tålamod

Förmodligen så kommer ni ett och annat kontigt när ni är inne på min blogg. Ja försöker lära mig detta och ändrar saker hela tiden- Men de är jävligt skoj måste ja säga nu när ja äntligen fattat. (lite Iaf)

En helt vanlig dag har de varit jobbat som vanligt. Trillade dock genom en pall när ja skulle va hjälpsam mot killarna i verkstaden :) Där hängde ja med en fot i pallen och en utanför och satt fast. Tog mig ingenstans då pallen va så hög så ja nudda inte ens marken. Killarna tyckte dock att de va skit kul.. Till slut så drog dom loss mig. Tack så jätte mycket. Varit ute med hästen och ridit en sväng i de sköna vädret. (hoppas på en fin höst nu) Nu ska ja slänga mig i duschen för johanna skulle komma och hälsa på. Ha en skön fredag.

Nu jädrans

Idag när ja va till stallet så visade Emma (am´s) dotter hur man fixa lite i bloggen :) Och kolla nu när ja har suttit här och pysslat så har ja ju till och med lyckats att åstakommit nått. De va ju inte alls svårt när man väl fick de visat för sig hur de funka :) Nu känns de allt lite bättre igen :)
Så nu ska ja plippa lite till så ska ja nog få till detta så småning om.
Tack emma för hjälpen !!

Tappat suget

Har tappat suget totalt över att blogga efter att min egengjorda blogg försvann och ja inte fattar hur man får tillbaka den gamla.. Ja får försöka hitta någon som kan sådant och se om ja kan få hjälp. Jag återkommer.


Umgås med sängen

Inte har ja blivit bättre av denna flunsa. Ligger ännu helt utslagen som en säl. Tyvärr har ja råkat smitta min kära sambo oxå som nu har blivit super sjuk. Mina dagar denna vecka har varit mer än enformiga om man säger så. Legat i sängen och kollat på Morden i midsomer som ja laddat ner. Snytit mig, sprutat lite näs spray, Tagit några ipren, ett  gäng med halstabletter och ett X antal glassar :) Glass är ju som otroligt gott åt halsen när man har ont i den. Så nu för om växlings skull så ska ja gå och snyta mig och lägga mig och kolla på morden i midsomer....

SJUK

Nu har flunsan satt sitt grepp i min kropp. Är helt förstörd. Vilken jävla skit detta va så dom senaste dagerna så har ja inte gjort ett skit kan ja säga. Legat i sängen och kollat på alla old CSI avsnitt :) Så nu har ja laddat ner morden i midsomer så de blir att plöja igenom dom :)

Hemma

Nu är man hemma tillbaka efter Göteborgs trippen. Jag hade  de super trevligt :)Anders & Lena är allt ena riktiga roliga människor att umgås med. Anders kom till och med "ut ur garderoben" som han kalla de för.  Va iof bara han och johan som ha de väldigt roligt åt de..  Baby vann iaf en jätte stor ja va de nu va för djur åt mig. HAn döptes till namnet Enar. Så nu ligger han hemma på vardagsrummets golv i vänta på vart denna stora nalle ska få bo. Man stoppar ju inte in den vart som helst så att säga. Han med IKEA på vägen hem oxå. Fick inte med så mycket hem. Lite glas och lite ljus. Men fick chansen att se sängen igen :) Den är så snygg. Dock kanske i kortaste laget med tanke på johans längd men vi får se va de blir.. Skulle behöva en soffa oxå men får ta en sak i taget.

HJÄLP HJÄLP HJÄLP NÅGON

Jag råkade trycka på en en stillmall som fanns redan så den som ja hade innan och fått specill gjord åt mig försvann.. Hur i hela friden frå ja den tillbaka ??? Ja vill då absolut inte ha denna ja har nu som är inlaggd i bloggen redan

De blev inte riktigt som ja tänkt mig

Had eju planerat att ja skulle ha städat klart där hemma. Men städ sakerna står fortfarande på samma ställa som för 2 dagar sedan :) Har inte riktigt hunnit. I förrgår  när ja kom till stallet så höll am på med hagen så ja kände att ja va tvungen att hjälpa henne lite. Den är enorm den nya så där kunde hon ju inte springa själv. Skulle ju ta en evighet för henne de i så fall. Så när ja kom hem så va ja så trött så de blev inget. Igår va sumpen hemma hela kvällen och hjälpte mig med min dator som har varit lite mupp. Tappat internet uppkopplingen hela tiden. Trådlöst skit.. Men igåe fixa han de :)
Så nu slutar ja och har iaf planerat in att ja ska försöka städa klart iaf.
Så har ja äntligen hittat sängen som jag vill ha hemma. Hoppas bara Johan tycker om den lika mycket som jag :)

Till Götet

Till helgen ska vi åka till Göteborg och bo på hotell. Springa runt på Liseberg som en galning och bli 10 år igen :) I Like.  Få äta god hotell frukost. Ja blir glad bara ja tänker tanken. Grattis till Åsa. Tack så mycket. Annars så tänkte ja att aj skulle försöka hinna och städa klart där hemma idag. Blir ju inget för mig. Ska åka till stallet dirket ja slutar. Sedan till Oleby och hämta Doggy. Sedan raka vägen hem och städa lite :) Jag tycker iof att de är skönt att städa. De gör mig inte så mycket. Älskar att ha de rent. Så nu ska ja verkligen göra detta klart idag..

************

Vad gör man... De är frågan.. De lilla ja orkar äta försvinner direkt.. Vill inte må så här, tycker inte om att va ledsen. Redan gått ner 2 kg. Vill verkligen behålla mina kg denna gång. Tur att ja har såna guld människor som förgyller min tillvaro och peppar mig hela tiden. Ni förstår inte hur otroligt mycket ni betyder. Känner mig som den sköraste människan i världen för tillfället.  Känns som ja äts upp innifrån. Panik, hårda hjärtslag. Ja vill bara va liten igen och få krypa upp i famnen där någon strycker mitt hår och säger att allt kommer att bli bra.


De blir inte alltid som man tänkt sig.

Nu har de börjat igen..Orkar inte äta, mår allmänt piss o kropp och själ. De är jobbigt när hjärtat & hjärnan jobbar mot varandra... Belsuten blir så totalt olika varandra. Hur länge.. ???


RSS 2.0