Helg igen

Äntligen så är den efterlängtade helgen här. Gud va ja har sett fram emot den :) Ska på julbord med jobbet i morgon oxå. De blir nog skoj. Fast just nu känner ja inte för de alls. Sitter här med en rinnande näsa som känns värre än synda floden. huvdet bultar som de vore någon som satt där inne och spela trummor för fullt. Men ja hoppas de går över tills i morgon. Ska ligga i soffan hela kvällen och kurera mig ordentligt. Kanske hälsa på johanna en sväng. De va länge sedan nu.

Skulle verkligen behöva komma ut och rida oxå. Men de är ett jävla skit väder. Tänk om de kunde komma snö iaf. Så att de blev ljust ute.

Fått fram alla advents saker har ja fått nu oxå. Men lägenheten ser ju ut som ett bomb nedslag i stället. Får försöka plocka reda på efter mig under helgen här.  Måste ut och gå oxå. Min rygg är helt fucked up idag. Inte enda tablett jäkel hjälper. Fick helt plötsligt en massa saker att göra insåg jag. Jag som inte skulle göra nått spec alls denna helg. jaja.
Till veckan kommer mamma & Pappa hem oxå efter sin semster :) Nu har dom varit borta så länge så nu saknar ja dem massor faktiskt. De ska bli roligt med presenterna dom köpt med hem oxå :) Pappa har till och med ringt extra och fråga va ja ville ha för saker. Tack så mycket för de.

Dåligt.

Gud va kass ja är på att skriva nått här.. Ja hinner ju aldrig känns de som. Tror ja stressar för mycket. därför ja är så jävla trött hela tiden. Tänker alltid att när ja kommer hem från stallet då ska ja göra de och de och hälsa på dom människorna. Men ja deckar alltid i soffan. trött som ja jag vet inte vad. Förlåt alla vänner !! Jag måste verkligen ta mig i kragen nu. Börja dricka en jävla massa mera kaffe. Svart som bara den.

För en veckan sedan följde ja iaf med lundes till ikea. Jennie fråga en em om ja ville med på en lite tripp. De va skoj. Mest roligt va nog att jennie lyckades starta hela larmet på ikea när vi satt och fika. Gud ja och emelie skämdes så vi höll på att dö :) Men jennie bjöd på sig sjölv ovh sträckte upp handen fint och sa med hög röst " de va bara jag som starta larmet"  *haha* Gud va ja skratta. På inköps listan hamna iaf en jävla massa ljus, en stor tjock matta som granen ska få stå på. så en massa andrat smått och gott.

Idag kommer hovslagaren oxå. Ännu mera utgifter. Men vinterskorna är verkligen viktiga nu. Hästen tar sig ju knappt  till och från hagen. Illa. Så nu kan man börja rida ordentligt igen.
Ja hoppas att mickan hittar sig en ny häst snart och kommer tillbaka till stallet. Ja saknar henne massor. Va alltid så skoj att rida med henne :) Vi babbla ju alltid så mycket så våra hästar fick ju nästan bara skritta :) Men men, Ja vill att hon ska komma tillbaka iaf. Annars så trivs ja som fisken i vattnet där vi står. alla är så goda och ann-marie är verkligen den bästa att ha häst hos. Där ska ja alltid va !!!

Tänka sig de kommer ner lite snö oxå.. Gillert  oo ja. Igår börja med advents myset hemma oxå. Bytte gardiner och fick fram alla ljustakar och stjärnor. Gud va ja älskar julen. De är ju så mysigt överallt !! De lyser fint i alla fönster. Bara den kunde kommer lite mera snö nu så vore de perfekt.

Nästa vecka kommer mamma och pappa hem oxå  *jippi* Hoppas dom köpt en massa presenter till mig :) De måste dom ha gjort. De är ja värd tycker ja !!! 

Vi köpa mig en massa nya kläder oxå. Och skor. Får nog kolla lite och kanske beställa. Till mig själv i julklapp lixom.

Nej nu ska ja äta lite frukost och knalla ut med huden en sväng.   

*Holá*
 

Måndag hela veckan

Så va de måndag igen då.. Alltid denna eviga trötthet på måndagar. Fast just nu känns de som att de kvittar vilken dag i veckan de är, ja är ändå lika trött.. Skulle faktiskt va skönt / mysigt med lite snö nu. Så de blir lite ljusare ute. Ser ju inte ett skit när man är ute på kvällarna.
Ja fattar inte hur ja ska orka träna med hästen idag. Helst av allt vill ja bara lägga mig under täcket och sova som mest i världen. Men men ja får väl försöka ta mig i kragen på nått vis.

Satt och kolla på resor igår oxå. Thiland lockar stort nu allts. Mamma & Pappa åker snart dom *avis*
Ja har ju inte direkt så mycke semester att ta ut och inte johan heller men man får väl jobba i hopp ledigheten helt enkelt :) De känns som de är värt de om man orkar. Vietnamn skulle ja oxå vilja åka till.  Men får väl helt enkelt ta ett ställe i taget.

Idag hoppas ja verkligen att ja får tillbaka bilen. De är kris i familjen nu. Johans är de körförbud på och min är på verkstad. (som vanligt skulle ja vilja säga) Men ja hoppas hoppas att de blir klar idag alltså.

Snart jul oxå. Och detta eviga vad ska man köpa för julklappar i år.. Ja är alltid ute i sista minuten känns de som. Kommer bli en tråkig jul ändå känns de som. Är ju ingen hemma på julafton..

Nej nu måste de här ätas. Ja är en massa hungrig i magen nu. Oj oj..

Walk the line

Gud va fort helgen går. Ja fattar inte. Dom bara flyger iväg lixom. I helgen va ja till Tomas på garage fest :) de va skoj minsann. Va ett jädrans ös där. Och de fanns även dom som blev så fulla så oj oj. De va skoj att se :) Idet hamna vi på och de va faktiskt ganska så ok för en gångs skull.Va kul att leka med johanna. de va så länge sedan.

I morgon hoppas ja verkligen att ja får tillbaka min bil. Den SÅ efterlängtad nu.
Bara 3 dagar kvar tills my love kommer hem oxå. Gud va lång denna vecka har varit. Enorm snarare :)

Nu ska ja lägga mig i soffan med hunden och kolla på lite tv.

*Tjo*

RSS 2.0