En saga

Har varit på de vackraste bröllop man kan beskåda. 2 vackra människor som sa ja till varandra. Lovade varandra evig kärlek. Fanns inte ett öga som va torrt den kvällen. Och vilket kalas sedan då :) Ja de va helt otroligt. Finns så mycket att berätta men de skulle ta mig flera timmar så ja samanfattar de helt enkelt som fantastiskt :)

Snart börjar sista veckan på semestern oxå.. Väldigt blandade känslor.
Huset går framåt och darling & pappa nästan fått klar den ena sidan. Ja är SÅ stolt över dom !!! Duktiga.



1 vecka redan.

Första veckan avklarad av semestern. Usch, tiden går alltid så fort när man är ledig :( men vi har ju våra veckor i värmen att se fram emot i november :)

Idag har de varit en stilla dag. Blev festival i dagarna 2 :) Har haft så sjukt kul. Skratt,vin och sång i glada vänners sällskap med en massa sol. Kan de bli bättre !!!!
Babe ligger på soffan och vilar så ja funderar på vad ja ska hitta med nu. Vill ju inte va ute i regnet. Lite skönt att himlen öppnade sig för en stund fakiskt. Värmen har verkligen satt sina spår. Men ja klagara inte. Ja älskar ju värmen !!!
Ska åka och fortsätta måla våra bräder sedan oxå och i kväll ska ja ta första ridturen på 3 veckor :) Frasse har haft en skön sommar vila så nu är de dax att hoppa upp i sadeln igen minsann. Känns gött att få börja röra på sig själv igen oxå :) en barbacka ritt hade varit skönt om man inte hade en häst med världens största manke... Ont Ont !!!

Nej, kanske skulle försöka ta tag i tvätten och få nått gjort..

Hemma tillbaka.

Nu är man hemma tillbaka från falsterbo. Kom hem torsdag natt så ja har allt varit hemma ett tag. Resan va toppen. Jösses va mycke fina hästar man såg och så mycket saker de fanns att köpa :)
Fick världens finaste hotell oxå. Började nästan fundera på om vi fått sviten eller nått. Rummet va så stort. Men va gjorde de oss :)
Med mig hem fick ja:
En röd fin ridjacka.
En tömkörningspadd att ha under jorden.
Flugmedel.
Ridvantar.
Bots till frasse.
Kombi benlindor.
Och lite annat smått och gott.



       



Men nu är de slut på "semestern" eller va man ska kalla de :) Igår va vi och bestämde färg till huset. S de kommer bli vit/ med en ljus latte färg kring fönstren. Så idag ska vi åka och börja måla dom första bräderna. Målar dom första gången liggande och andra gången när dom sitter uppe. Va så kloka så vi köpte färdig grundmålade bräder :) Så ska vi även åka och hjälpa farbror och måla idag då han ska hjälpa oss att byta alla fönster till veckan. Tjänster och gentjänster !!!

Vi va och kolla på Starboys igår oxå. Satan va bra dom är !! Har sett dom massa med gånger men dom blir bara bättre och bättre tror ja :)

Men nu blir off till jobbet och leka målarmästare !!!!

En massa på G

Ja då va möhippan över :) Massa planer och allt blev perfetkt !!! :) Vilken dag/kväll/natt. Kommer aldrig glömmas. En brud som va helt oförbered. Galet men underbart !!!

Taket är klart. Fy fasiken va underbart. De gillas starket vill ja lova !! De blev så snyggt. De bara blänker svart om de :)

Så går började ja & babe att riva av bräderna på huset så även de blir nytt och fint. Bye Bye bajs brun färg, Hallo snygg antikvit









Vi har vår första semester vecka oxå. Gud va skönt att få va lite ledig i några veckor. Vi har ju massor att göra men man är ändå ledig.

Idag drar ja & mickiz till falsterbo :) Äntligen. Gud va de ska bli skoj !!!! Längtar som bara den, Se alla dom fina och bästa !!! 6-7timmar i bil med massa tjej prat 


Nu blir de frukost. Till stallet då hovslagraen kommer. Byta bil med pappa då han har inbygd GPS och den dra nol l och inget. Hem och packa och sedan åka hämta mickiz och påbörj vår resa  neråt landet :)






RSS 2.0