Förbaskade pencelin.

Nu har streptokocker kommit på besök här hemma. Denna eviga kamp att få i medicin. Kvällens sista dos slutade med att ungen spydde som en gris. Så där satt jag och kände mig som världens sämsta förälder. Så det blev att hoppa i badet och tvätta bort skiten på henne. Sedan satt vi i soffan och bara trösta. Stackars liten satt bara och skaka. Jävla skit medicin !!! Så jag hoppas verkligen att vi klara oss på endast denna kuren och sedan är det över.
Har ni tips på hur ni får i era barn flytande så tar jag gärna emot tips !!


I bland tar det tid.

Här va det inte igår man va in. Har helt enkelt inte haft varken tid eller lust. Livet har gått i ett högt tempo. Gör det ännu men har lärt mig strukturerat upp det hela lite mera.
Hästen rids på och har nu haft en tid då jag faktiskt inte har krävt så mycket av han utan har mest varit ute på skogspromenader eller logerat. Men ska det börja trimmas lite igen. Prövade ju att ge han foderjäst, vilket jag va lite skeptisk till med tanke på att det innehåller en del stärkelse. Som jag trodde så gick det inte. Så nu försöker jag hitta nått liknande som han kan äta i stället.

För Smilla är livet guld att få gå på dagis. Hon fullkomligt älskar stället vilket gör mig otroligt glad !! Jag älskar oxå stället. Bästa fröknarna !

Bästa pojkvännen överraska mig ju med en helg i götet vilket va precis så där underbart som man hade önskat sig. Bodde på ett fantastiskt hotell. Vi strosa runt hela dagarna och drack och åt som kungligheter.
Sådant borde man unna sig oftare.

Här ligger jag nu i sängen och tittar på efterlyst och har världens bästa lilla sessa bredvid mig som sover som en stock. Det mys på hög nivå det :)


VAB igen.

Sedan sist så har vi hunnit vara hemma i 2 omgångar med Vab. Stackars liten har under helen varit dunder sjuk. 40 Grader i 3 dygn. Har tyckt så synd om henne. Inte lätt att förklara för en ledsen 1 åring vad det hela beror på heller. Man har fått tröstat och bara funnits där.
Hennes matlust har ju varit allt annat än bra, vilket jag förstår helt. Jag själv är ju inte så sugen på mat heller när jag är sjuk. Så därför har det mest blivit glass,frukt och mariekex så att hon skulle bli väldigt törstig och dricka mycket vatten.
Men nu när hon är frisk igen så kan hon inte förstå varför hon inte kan få en kaka till kvällsmat och gröt tänker då inte ungen äta för allt i världen !! Så igår sluta det med med jag fick i henne lite gröt som va toppad med kaka.. Men idag tänker ja ta upp kampen med henne. För nu är det bara så att det lilla bestämmda fröken vi har hemma har alldeles för mycket egen vilja för sitt eget bästa :) Så idag är det upp till kamp som gäller med en ganska så trotsig 1 åring och den här mamman tänker stå ut med all skrik som kommer att komma för en 1 åring kan tyvärr inte få bestämma...
 
Till helgen blir det göteborgs mys, Världens bästa pojkvän har bokat hotell,tåg, revy i hemlighet så vi ska få åka bort och bara va för en helg. Ska bli så skönt. Kommer förmdligen längta ihjäl mig efter Smilla men jag ser henne på söndag och det är första gången som vi får va bara jag & daniel en sådan lång tid :) så jag tänker bara njuta av helgen !!!

RSS 2.0