Allas våran Sally

Varför visas inte sally mera på tv. Hon va ju så jävla bra :)


Muskelbristning

Igår när ja kom till stallet och skulle ut på banan med hästen i longerlinan så insåg ja att han va lite små halt i höger fram. I vänster varm syntes de nästan inget men de va i höger varv som ja upptäckte de hela. När ja börja under söka han mera så såg ja att han hade en "grop" i bogen så de ser ut som han har fått en muskelbristning. Skit kul. Tillbaka till skrittning igen. Får hoppas att de går över med lite skritt hjälp och massage. Så jävla typiskt bara...

Annars så har helgen varit jävligt lugn. Va på väg till selma på lördgas kväll men ångrade mig i sista sekunden och stanna hemma i stället.  Va på fotboll igår och hjälpte pappa med kiosken. Snäll dotter som ja är :) Västanvik vann med 11-0 Duktiga killar så.

Nu är de måndags morgon igen och jobbet kallar för fullt.

Fredag hela dagen

Fasiken va ja vill åka till IKEA nu. Handla hur mycket som helst. Så måste ja ju fylla på mitt förråd med deras underbara VANILJ LJUS. Jag är totalt sålda på dom :) luktar så otroligt gott. Sedan så har ju en hel jög med en massa andra saker som jag vill köpa oxå. Men får väl ta de lite som.. Blir så jädrans dyrt annars så :)

Idag är de äntligen fredag och i eftermiddag så ska ja ut och rida med mickan. Va evigheter sedan vi red tillsammans. Men nu har hon flyttat hem sin häst så nu kan vi gå ut på turer igen.

Totalt beroende

Har insett att ja är mobil beroende. Totalt. Vart ja än går så tar ja med mig mobilen. Oftast så gör ja de utan att tänka på de. Har blivit en sådan vana. Måste sluta med. Måste lära mig att levautan denna mobil. Ja ringer inte mycket och skickar absolut inte mycke sms men ändå så känner ja mig helt naken utan den. Nej nu ska ja nog införa de i mitt nya nyttigare liv att inte va så totalt beroende av den. Va fasiken man klara sig utan den förr..

Vad ja ser fram emot denna fredag nu. Känner mig som ett vandrande, ja jag vet inte vad. Trött så ja skulle kunna stå upp och sova. Man ska jobba, det är stallet, hunden, De ska diskas tvättas lagas mat, städas..  ja spyr på allt snart känns de som.. *blä*

Maybe i´ll go

Denna låt..
Denna text..
 

Spöken

Ja har stora funderingar på om de inte är så att de spökar hemma. I fredags kväll när ja gick och la mig så börja de knirra i golvet i hallen. HUnden började skälla och ja blev liv rädd. Igår kväll hände samma sak. Hmm.. De vore ju konstigt om de inte skulle va nåt så jävla många 100 år detta hus är. JA är helt säker på att nått är de iaf. JA får nog forska i detta. Vet att tjänste folket till herrgården bodde i den förr.  Hur jagar man spöken ?? De är frågan de...

Bok mys

Nu när hösten har kommit så är de alltid mysigt att kura i hopp sig med en bok tycker ja. Skulle lägga mig och läsa igår kväll. Fast ja somna i stället :) Dålig bok eller ja som va trött. Va nog mest att de va jag som va trött. Hade ju jobbat hårt med hästen så då fick man trött. Så nu efterlyser ja tips på bra böcker som ja kan köpa mig. Så tipsa på tack


Kvälls pass

NU har ja precis kommit hem från stallet. Tränat idag så har ja inte träningsverk i mage och ben i morgon så kommer ja aldrig att ha de :) Men de kändes bra. På slutet så fick ja till de riktigt bra måste ja säga. Men nu blir de att ringa Katta och ha lite flera privat lektioner så vi kommer någonstans på riktigt. Finns massa som ja behöver att ha lite finlir på.

Äntligen snart helg oxå och LÖN  * i love it*  Ska bara ha en ren slapp helg igen som ja hade i helgen. Inge fest utan bara va.. Göra de som ja känner för. Va jävligt skönt på söndag när man vakna upp och va pigg måste ja säga. Va länge sedan kroppen kände va de efter sommaren. De har  varit mycket fest.

Måste hoppa i duschen nu och få av mig lite svett..  Not so fresch just nu kan man säga...

Sedan blir herr Persbrant :) Hoppas de är en bra serie.

Go natt på er.


Go möran

Trött som en ja jag vet inte vad. sovit hel kasst under natten på grund av denna jävla tand fan. Idag måste ja nog ringa till tandläkaren.

Igår prata ja med sköna Kajsa oxå. Gud va ja saknar dig !! Ja hoppas verkligen att ja kan följa med på ditt kalas nu så ja får träffa dig. Vore så jävla skoj !!! Men som de ser ut så är ja allt helt ledig den helgen.

Idag måste ja försöka träna med hästen. Va meningen att ja skulle ha gjort de igår men hela min pulserade så idag blir de verktabletter så hoppas ja att de ska funka.

Nu ska ja springa iväg och kolla alla leveranser här. Tusen saker att göra idag så igentligen borde ja inte sitta här nu.

HA en super dag alla där ute.


Tandkötts Åsa.. De är ja de

shit.. Va på jobbet skit tidigt idag. Vakna och kände att ja hade nog sovit klart.. Så ja skutta upp och slängde på mig lite mascara, drog upp hunden ur soffan och drog till jobbet. Så nu har ja fått i mig lite frukost här så nu sitter ja här kl 6 på morgonen och dricker cola :) Så jävla gott. Va akut sugen på de och eftersom de fanns i kylen här på jobbet så tänkte ja att ja va nog värde de när ja hade gått upp så tidigt..

För tillfället så kan ja bara säga att de att ena sidan uppe i min mun består för tillfället av ett mindre kött sår på grund av att ja har en jävla visdomstand som brakar sig upp och helvete va ont de gör. Värktabletter är min bästa vänn för tillfället. Så nu är de bara 3 kvar att vänta som absolut ska vulkana sig upp ur mitt tandkött. Fattar inte varför man ska våndas och få flera tänder i vuxen ålder. Ja minns att ja hade nog med bestyr med alla dessa tänder när ja va liten.När ja tappa mjölktänderna så kunde ja ju aldrig vicka lite extra på dom som dom trilla ut.. Nej då, Liv rädd för att ta i mina egna tänder så där hängde dom hellre i en kött bit och dingla.. (ja har tandläkar skräck) Då en jävla idiot tvinga mig att se en film som heter tandläkaren.. JA men ni som själv har sett den vet ja va ja pratar om. Alltså efter de så va de kört. Min stackars tandläkare som igentligen är den snällaste på denna jord.. Men ja ser hela bilden framför mig när han kommer med sina saker som han ska peta i min munn med.. 

Idag har ja leverantörs besök oxå. Stackarna har försökt att haft ett telefon möte med mig hur länge som helst. Men tyvärr så är ja ju en väldigt upptagen kvinna på mitt jobb nu för tiden. Så idag skulle han komma upp och bjuda mig på lunch så vi skulle gå igenom allt ute i stället :) Tack så mycket sa ja. Och mat de behöver ju alla. Så idag ska ja göra mitt bästa för denna stackare som har fått vänta så länge :)

Men nu mina kära vänner måste this lady jobba på. Mycket att göra..

***Pöss på er

Aj aj

Vakna så tidigt idag. Av både hunger & tandvärk. De bara bultar i min mun. ska försöka få i mig nått att äta nu iaf..

En helt vanlig Lördag

Idag har har ´ja minsann varit duktig. Upp tidigt och va ute och gick med johanna. Gud va vi traska på i uppförsbackarna :) VA knappt ingen av oss som kunde prata för vi flåsa så :) Så efter 20 liter vatten och en dusch så la ja mig och vila en sväng. Kolla så klart på morden i midsomer :) Fast ja somna. Fröken Walfridsson sms och fråga om ja ville med och kolla på hennes man när han spela fotboll. Så hon kom och hämta mig i lilla röda faran. Så där satt vi i gräs slänten i solen och kolla när pojkarna sprang som tokar på planen. Dom gjorde en bra match oxh vann. Är igentligen väldigt skoj att kolla på fotboll och ja ångrar mig att ja inte har kollat på flera matcher i år än va ja gjort. Ja menar fotboll har ju alltid varit  en del av mitt liv med tanke på att ja praktiskt taget blev född på en fotbolls plan och upplevde min barndom bland en massa svettande killar. De är sådant man får när man har en far som varit fotbolls tränare i hela sitt liv :) Men ja ångrar inte de. Idag kan ja en hel massa om fotboll och ja hade en hel höga av extra bröder som såg efter mig allt jämt och sprang omkring och busa med mig.
Väl hemma tillbaka så åkte ridbyxorna på och ja åkte till stallet och gick ut och red med A-M. Gud vilken skön kväll de. Hon ville så gärna att ja skulle komma och dricka vin med henne i kväll. Min kropp är trött så ja känner att de är soffan som gäller i kväll. Vi kom på den utmärkat idé att ja skulle köpa marken bakom hennes granar/buskar eller va de nu är. Bygga ett eget hus och stall så kunde vi ändå ha så nära till varandra. Då kunde vi dricka vin när vi ville :) Fasiken vilken lysande idé. Får ringa Torsby kommun och höra om dom vill själv lite mark kanske,
Nu ska ja lägga mig och slappa. Upp tidigt till morgonen igen och ut på morgon promenad med johanna..

Denna låt har ja fastnat totalt på. så idag när ja varit hemma så har den gått om och om igen.



De blev kväller

Tack Lena för ditt inlägg :)

Fredags kväll.. Har precis städat lite. Är långt i från klar men ja har ju hela helgen på mig. Broder ringde så ja blev sittande i telefon ett bra tag. Alltid lika skoj att prata med han. Så fick ja ju prata med faster lilla prins oxå :) Han är allt godast han. Blir helt varm i hjärtat varje gång ja pratar med han. Godingen




Nu sitter ja och väntar på att johanna ska rings så ska ja gå och möta henne med hunden när hon slutar jobba. Måste äta nått oxå. Är så jätte hungrig kan man säga.



Go natt på er alla

Gästbloggare Lena

Hej alla Åsas läsare. Lena Skoog heter jag och jag är Åsas gästbloggare för dagen :) Det är jag till höger på bilden. Till vänster ser min den eminenta skönheten Kajsa Mörck. 

Har aldrig tidigare bloggat så detta blir spännande. Så.. What to say?

Jag sitter på kontoret (jobbar på iCITY Magazine i Stockholm, www.icity.se. Kom och kolla in mitt jobb vettja!
I dag är det en ganska seg dag på le office. Min kära skrivbordsgranne Christian har begett sig till sydligare breddgrader och min kompis Danne känner sig hängig och arbetar hemifrån idag. 
Jag kom precis utifrån och jag kan meddela att här i Stockholm skiner solen och graderna har nog krypit upp mot 15 grader kan jag tro. Nice! 

OCH det är FREDAG! I kväll ska jag hem till min bror och kolla in hans bebis. Bebisen, Love, sägs vara misstänkt för övervikt. Stackars barn. Blott 6 månader gammal och redan ska han utsättas för vikthysterin. Hur bantar man en bebis som lever på bröstmjölk? Då är det ju mamma Gunilla som får tänka på vad hon sätter i sig antar jag? Ne fy så hemskt! Är man fast i en lägenhet med en stor bebis fastklistrad vid tuttarna tycker jag att man ska få äta vad man vill. Vi vill ju inte att Gunilla ska hoppa från ballkongen!

Jag skäms över att säga att jag aldrig läst Åsas blogg, visste fan inte att hon hade en ens. Och nu ringer hon och frågar om jag vill gästbogga. Så fort jag skrivit klart detta ska jag lusläsa den. *lovar* :) 

Shit, jag letade precis efter en bild på mig själv och stängde nästan quark-dokumentet utan att spara. Det är kalendariet jag pillar med. 3 uppslag med minitext. Jag sammanfattar allt, eller nästan allt i alla fall, som händer i Stockholm under en månad och skriver allt i detta "lilla" dokument. Så just nu är det november som finkammas och dokumenteras. 
Hade senaste timmens jobb raderats hade jag gråtit blod! 

Så nu ska jag prova att ladda upp den där bilden.

Här är jag. I bakgrunden sitter Anders, min darling. Vi är på Peace&Love i Borlänge.

Titta va fint det blev =)  men syns inte bildtexten? Det är i alla fall jag och min darling Anders. Vi är på Peace & Love i Borlänge. Alla intervjuer är avklarade och jag satte genast i mig ett gäng cider. 


Totalt färsk, tagen för 20 sekunder sen!
Den här bilden är purfärsk. Bara några minuter gammal. Bakom mig ser ni vår anslagstavla. Tur att ni inte kan se mitt skrivbord.

Ja, jag känner mig klar. Hur tycker ni jag har skött mig? Kanske får komma tillbaka nån dag ;) Om Åsa vill så klart! 

Anders sms:a precis och meddelade att Markus Krunegård ska spela på Koriander i Karlstad den 11/10. Och då är vi där!! Hör ni det Åsa och Kajsa? Vi ska ha födelsedagsmiddag och fest för Kajsa i Karlstad den helgen. NU är det spikat :) WOHOOO!!!!!!

Hej då!! *vinkar* 





Fredag

Nu om bara några minuter så får ja knalla hem. Ska ha en riktig fixar helg denna helg. Ska börja direkt ja kommer hem med att storstäda hemma. Allt ska göras rent inför hösten nu :) Sedan ska alla utemöbler ställas in. Grillen ska göras ren. Bilen ska städas. Så har ja djuren så klart oxå. Måste rida och ut på lång promenad med hunden. Härligt. Hoppas de blir fina dagar nu så man kan va ute ett bra tag. Skulle behöva göra rent allt läder oxå men tyvärr så har vattenberedaren till varmvattnet gått i sönder i stallet så de får vänta ett litet tag till tills den är lagad. Måste fixa klart vinden oxå. Har en massa där som borde slängas. men ja kan ju börja med att slänga ner allt i soppåsar iaf :)
Sedan ska ja åka hem till Oleby och hämta en massa ved så ja kan elda i mysiga spisen i vardagsrummet..Mmm me love it !!

Den är borta...

Nu har  ja haft en sådan där blogg torka igen på grund av olika anledningar i mitt liv.. Ja ber om ursäkt och ja ser att de är många in och kollar.. Men ibland så finns orken inte riktigt där och ja hoppas att den kommer tillbaka snart.

Oj Oj

Ja men hur bra va inte denna kille !!! Ja är totalt såld på hans röst måste ja säga

Shit

Regn regn pch åter regn. När fan ska de hålla uppe ?? Inte vill man ut och rida i detta väder heller...
Ja hoppas att mina nya program av morden i midsomer är klara när ja kommer hem idag :) De är allt grejer och se de. Ja är helt manisk på dessa program och har snart  fått ner dom alla.
Men nu är rasten slut och ja får väl fortsätta jobba lite här. Ingen mat fick ja i mig idag på lunchen. Får äta nått när ja kommer hem helt enkelt. Bara 2,5 timmar kvar.


Grattis

Måste ju passa på att säga stort grattis till Hanna oxå. Igår va de dubbel lycka. Va med henne till grums för att kolla om hästen hade tagit sig. Och vist hade hon de :) Så nu är de bebis i både hästägarens mage och hästens :) GRattis till er de va ni så värda efter allt töl under sommaren.

Livet.

Nu jädrans har ja bestämmt mig för att börja leva ett sundare liv :) Ska börja träna mera med hästen. Äta nyttigt och framför allt lägga alla festande på hyllan. Fasiken ja känner ja att ja behöver då verkligen inte gå ut och va full varje helg längre. De ger mig inte så mycket längre, Tycker faktiskt att de är rätt skönt att bara va hemma. MAn kan ju hälsa på människor och hitta på med andra saker lixom. Man får ju använda hjärnn och tänka till om man får de tråkigt. Pengarna försvinner ju så fort och de är inte riktigt va ja känner att behöver göra så mera. Vill köpa mig en massa saker så då väljer ja allt spara heller :) Mycket roligare. Kalla mig gärna för tråkig eller va som helst. Men ja kna ju inte gå omkring och göra som alla andra människor vill hela tiden. Ska ju för guds skull va nöjd med mitt eget liv oxå. Hur kul är de lixom igentligen att gå på idet ??? **haha :) Illa är va de är ** Sedan är de allt skönt att krypa ner i soffan under filten nu när hösten och kylan kommer. Massa ljus överallt så de doftar gott och mysfaktorn blir enorm hög :) Mums

En Lördags kväll.

Många människor som är in och läser men aldrig någon som skriver någon kommentar.. :)


Lördags kväll.. Va gör jag. jo jag är hemma. Rätt så skönt måste ja säga. Har varit till stan fram och tillbaka då johan va ner ochbeställde sig en tatuerings tid hos sid. Blir bra sugen på att tatuera mig mera. Men nu får de vänta ett tag. Gjorde ju den sista i maj så ja dör inte :) Ja älskar tatueringar. Är så jävla snyggt. (iaf många av dom)  Sedan va ja och hälsa ¨på  "maria med brösten" i sin nya lägenhet. Hon hade fått de så fint så. Jag och johanna gick igenom hennes garderob med kläder och hade en liten modevisning. Hitta en rock ring som ja skulle försöka mig på. Då ja tyckte att ja hade haft talang till de när ja va mindre. Fick in en jävla konstig sväng på både kropp och ring så tyvärr så hade nog min kropp glömt av hur man gjorde. Men tjejerna fick sig ett gott skratt iaf. De bjuder ja på :)


I morgon ska ja följa med fröken hanna ner till grums för att se om hennes häst har tagit sig. Ja hoppas de för hennes skull då hon själv oxå ska ha barn nu. Så har hon ju försökt betäcka sin häst en längre tid. Så i morgon ska ja med och ge lite tur :) Hanna är de alltid lika skoj att sitta och babbal med så tiden lär gå bra fort i bilen.


Ha en väldigt trevlig Lördags kväll mina läsare.


// The greatest Miss Engström


Ledig

Äntligen så är de sista arbetsdagen i veckan. Ja är så trött så ja vete fasiken va som har hänt. Varje kväll som jag har lagt mig för att kolla på tv/film så harja somnat som en stock och inte sett klart på nått :) Så i morgon mina kära läsare så ska ja sova länge. ja ska heller inte göra ett skit under hela helgen. Ingen fest, ska va helt nykter. De ska faktiskt bli skönt. Rida lite är de enda som ja ska hitta på med som ja har planerat.

Men nu ska ja jobba på lite och vänta på att kl blir 13.00 så ja får gå hem

Utmaningen

Eva har utmanat mig på en lista om udda/märkliga saker om mig själv :) Så här kommer några ja kom på.

1. När jag åker bil och åker förbi ett vägräcke så kan ja aldrig sluta tänka att undra va som händer om ja kör in i det..

2. Jag mår sjukt dåligt om de är stök/lort hemma. (johan är helt galen på mig, förstår han ) Får tvångs tankar om ja inte tar bort de direkt.

3.  Jag lider av fruktansvärd spindel fobi. En gång när ja kom hem från jobbet och ja såg en spindel i hallen så klara ja inte av att gå in utan fick knacka på hos grannen så han kom och tog död på den.

4. När ja va yngre och skulle ut och flyga så trodde ja alltid att planet alltid skulle störta med mig och skrev därför alltid ett brev och la hemma som hej då brev. Är man flygrädd så är man... Men idag så har mitt brev skrivande slutat men ja är nästan lika flyrädd.

5. När jag får ett kedje berv till min mail och de står nått som att skicka de til X antal personer så kommer nått bra att hända så bara måste ja skicka de vidare annars så kommer ja få otur resten av livet. Fast ja igentligen vet att de bara är skit allt sådant :) Men vem fan vill ha otur resten av livet.. Inte ja iaf.

Dom ja skickar min utmaning till är :

Hanna O
Marie F

Korv med Bröd

Nu har ja jobbat och slitit i flera dagar. Huvudet är helt slut. Så nu när ja satte mig ner så tar ja mig knappt upp. Fastnat totalt i stirret. Vill hem måste j säga. De vore så skönt. Fast när ja kommer hem så är de bara att dra på sig ridbyxorna och dra till stallet. Men de är skönt att få komma ut när man suttit inne en hel dag.

Nu har ja iaf fått i mig lite lunch. Korv i bröd (som vanligt ) Kommer snart se ut som en korv. Men de är allt gött oxå :)

Fick mitt efterlängtade paket från HM igår oxå. Men de va inget som va som ja hade tänkt mig. Fick skicka tillbaka nästan allt ju. De är bara kappan som ja inte är överens med mig själv ännu. Ja tycker om den men ändå inte. Så ja vet inte hur ja ska göra. Har ja den kvar så känns de som att ja bara kommer ha de hängade i garderoben och skickar ja den tillbaka så kommer ja bara att ångra mig. Så ja tror ja skickar den tillbaka.. Ilands problem...

Ge mig helg nu !!!!!

RSS 2.0