Sötast.

Igår va ja och babe och kolla på nått så sött och gulligt så oj oj, Hndvalpar. Collie valpar som va 5 veckor. Men jösses om ja ville ta med alla hem. Så söta. Sprang omkring som så hårbollar och va lika breda som långa :) Ja föll pladask.

Tisdag, halava arbetsveckan gjord nu snart med tanke på att man slutar redan vid 10 på torsdags morgon egentligen. Men eftersom vi ska äta mat med jobbet så blir de någon timma extra. Sedan ska ja gotta mig och va ledig i hela 4 dagar. Mums !!!

Fick igår reda på att ja fått restskatt. De har ja då aldrig fått i hela mitt liv och ja va total knäckt över de. Men efter nåra samtal med vår revisor så skulle han nog kunna trolla bort eländet :) Så idag känns allt redan mycket bättre !!! Ja som skulle få tillbaka så mycke pengar till resan hade ja tänkt med ack så fel de blev !!!
Bara ja slipper betala iaf !!!!


Snart så...

Om exakt 20 min får ja gå hem. Känns nästan som ja gett upp jobbandet redan för dagen. ska ändå hit och jobba i morgon så...

Hem och slänga i sig lite mat. Hungrig som en varg vill ja lova. Seda blir de till att åka till granngården och köpa lite häst mat, åka till stallet på en liten ridtur. Riva av en jävla massa hår. Jösses vad frasse fäller nu. Ser ut som en hårmonster när man är klar !! På vägen hem ska ja  Ta svängen förbi apoteket oxå. Sedan ska ja bara hem och lägga mig i soffan med ett vin glas och vänta på att hockeyn ska börja :) Kanske kosta på sig lite levande ljus och grejer oxå.

Lagom tills man blir ledig så kommer regnt iaf. I morgo skulle vist tydligen porta öppnas och de skulle komma ordentligt med regn. Då är man glad att man har en massa djur :)
Ger min väl en anledning att göra en massa inomhus jobb hemma efter att ja kommer hem från jobbet.




Läste om en artikel i aftonbladet idag om en tjej som blivit våldtagen och att killen som gjorde har helt plötsligt blivit offret och mitt i allt som ja läser så får ja en inbjudan till en grupp på fejjan om precis denna kille. Att han skulle av oslkyldigt dömd. Men va ja kunde läsa mig fram till så hade han ju erkännt de hela och innan han åkte in lyckats gjort de en gång till..
Nej ni gott folk så stödjer ja då INTE !!! Verkar ju va helt sjukt ju !!! Herre gud.
Stackars filcka att bli utfryst av nästan hela sin kommun. Till och med prästen. Nej såna människor som han ska hållas bakom lås & bom. Punkt slut !!!


Någon annans räkningar eller va då ?

Lön pengar in på kontot. Räkningar alla pengar ut. denna månad va de allt verkligen MÅNGA räkningar. Men va fasiken :) De är ingen idé att klaga utan bara att gilla läget och betala och se glad ut. Man får helt enkelt trösta sig med att nästa månad kommer bli bättre !!! Och då blir de stockholm oxå !!
Men de är iaf helg och man får va ledig i 2 dagar. Gött !!

Försöker komma in och se va skatten blev i år oxå men när ja väl kommer in så står de inget alls.. Bara vad ja fick tillbaka förra året.. Skumt !! Ja får söka lite till.


Grattis till mig själv.

Ja då va man ett år äldre igen. Har fått frågan ett x antal gånger om hur de känns.. ? Ska de kännas annorlunda? Herre gud ålder är bara en siffra och ja har då ingen åldersnojja alls så ja får väl lov att säga att de känns inge mer annorlunda än något annat år :)
Men idag ska ja iaf hem och mumsa i mig en massa tårta :) De bli gott i magen de !!

Så ska ja hem och pyssla om mitt hjärta !! Stackarn.




Skit skit Skit

Ja men fy fan... SNÖ VAd är de för illa som vi har gjort väder gudarna. Ja som kände mig så väldigt uppåt här i förra veckan när snön smällte bort och solen sken. De va helt perfekt ute :) Men icke.. Undra hur de går med mitt vårtecken. De har väl dött i alla snö nu de.

Skulle ha ridit lång tur idag hade ja tänkt mig men i de här vete fasiken alltså om ja är så sugen på de. Får nog bli en liten kortis sväng. Måste ändå städa idag när ja kommer hem så de är fint hemma när alla människor kommer i morgon :) Ja har fram till 9 på mig då desperet börjar. Får inte missas  !!! Tväta behövs oxå för de börjar bli lite tvätt överallt känns de som nu. Men ja får göra ett super ryck helt enkelt.

 


Så totalt grundlurad

Ja då va ännu en helg över och den blev då inte som ja tänkt mig vill ja lova :)

Vilken lördag. Vilka pärlor man har runt sig !!

Tio i 12 kom babe och berätta för mig att ja har 10 min på mig att packa väskan. Lägga ner saker som ja behövde för kvällen... Men ja höll ju på att städa för fullt.. hade dragit ut de mesta och mattorna hängde ute. Haha :) Så grundlurad. Ja som trodde att ja hade varit smart och och lyckats lista ut och en fest skulle dom nog ordna åt mig nästa helg inte denn helg. Totalt förd bakom ljuset så fick ja klä mig varmt och skjutsades iväg till fröken staafs lägenhet. Där kom Kajsa och mötte mig i dörren och kramkalas och tårar kom för första gången :) Väl inne så väntades en helkropps massage. Hur underbart som helst. Efter detta underbara fick ja plocka i hopp mina saker och ta med mig min väska och knalla ner. Där kom en mini buss och ut komma alla dom underbara tösera. Då va de dax för kram och gråt kalas nr 2. Väl inne i bussen så drog vi iväg till valberget. Där väntades pulka race med grillning och varma goa drycker som va spettsade med väldigt goa saker :)

Efter några timmar kom mickan och de va dax för kram& gråt kalsa Nr3. Efter massa mys under dagen så skickades ja iväg med kajsa för att komma hem och duscha. Hade typ en kvart på mig så de va bara att skynda sig. In i bilen tillbaka och hamnade hos mickiz där de va färgning och hår uppsättning som stod på schemat. efter ett tag kom fröken staaf och ja fick mig även en make up.
När detta va klart och ja fick se mig själv i spegeln så höll ja inte på att känna igen mig själv. Vilket fantastiskt jobb dom hade gjort. Ja blev ju kär i mig själv nästan :)   (om man får säga så).

Upp till hanni bar de och där satt alla tjejerna och väntade och med skumpa,jubel och frågesport så kom lilla bussen igen.
In med alla och de bar iväg till Rådom. Hade verkligen ingen aning om vart vi va på väg först !!

Väl framme så såg ja alla där inne och när ja kom in så va de ja må hon leva och självklart de va dax för kram & gråtkalas Nr 4.

Underbar mat och drycka. Underbara människor. Musik av de bästa. Kvällen blev så lyckad som den kunde bli !!!

Så ja vill säga tack till alla som verkligen förgyllde min dag och kväll. Alla som kom och alla som fixade,trixade och slet. Detta kunde inte ha blivit mera lyckat !!!!

Så tack till alla !!! Detta kommer bli ett av mina bästa minnen !!!!

 

 


Vårtecken !!


Igår såg ja de första vårtecknet in till vår husvägg :) I love it !!!



In Nomeni Patri, Et Fili, Spiritus Sancti

Slutet på veckan :) De är allt härligt de !!

Såg nya boondock saints igår. Mycket bra film kan ja lova. Babe hade skickat efter den så igår låg den i vår postlåda. Är mina topp 10 filmer. Delad plats med pirates of caribbean. Jack sparrow.

Idag tror ja kanske vi skulle få i hopp våran bokhylla som kom igår. Den första som vi fick med hem från IKEA va tyvärr lite fel. Men igår kom budtjänst med en ny :) Så nu ska alla filmer och böcker få komma upp och några fler kassa och kartonger försvinner från förrådet :)

Ska försöka göra en städnings dag på jobbet. Mitt skrivbord ser ut som en mindre tromp har gått över de :)






 

Som ni ser så är de inte så snyggt. Men de lätt hänt när man har en jävla massa att göra
Men idag ska ja ta tag i detta och fixa till de.


Dumma förkyllning

Nu börjar de komma de där som ja fasat över och som ja absolut inte vill ha. förkyllning. Fy fasiken. Vill verkligen inte bli sängliggande inför helgen.
Men huvudet känns som en blyklump, halsen gör ont och bilhålorna känns allmänt jobbigt.
Ja som hade tänkt till vad allt ja skulle göra idag när ja kom hem..
Skulle kanske låt hästen vila och bara lägga mig på soffan ett tag.

Igår iaf när ja skulle ut och rida så visade de sig att de stod 2 älgar på vägen bakom stallet. Dom va inge värst vidare sugna på att fllytta sig och inte ett smack rädda för oss när vi kom ut och stod och glodde på dom.
Så ja bestämmde mig för att förflytta mig till ridbanan med frasse i stället. Lugnast för alla så.
Fick akut on i magen då ja åt för mycket innan ja åkte så de blev inte nått värst lång pass för mig. Gjorde lite övningar i skritt då magen inte behövde skumpa runt så mycket :)

Men ja fick en promenad och lite wii träning där hemma så kroppen fick jobba lite igår ändå.

Om endast 36 veckor får man åka till värmen oxå. Kanske lite väl länge kvar men man har nått härligt att se framemot när hösten kommer iaf :)

De är smällar man får ta.

De känns i kroppen än att de va fest i lördags. Men de va de värt. Hade så jädrans skoj :)
Fast idag känner ja att ja har inge lust att sitta inne på ett kotor när solen redan strålar som bara den. Nej ja vill ut. Rida gå låna promenader, bara få va ute i solen. Inte klokt va man får lust med allt när våren äntligen kommer !

Idag ska ja träna med lilla hästen igen tänkte ja. Se om han känns lite bättre. Frida & Ellen låna han igår och tydligen så va han väldigt slö.ingen så va de bara en sådan dag för de kan han verkligen ha. Eller så är de för att han fäller så mycket päls just nu. Eller så är de nått annat. Ja får helt enkelt kolla upp han idag.
Sedan ska ja nog fortsätta med mitt Wii spelande :) åhh de är så skoj !!! Är de inte tok mörkt när ja kommer hem från stallet så får de bli en promenad även.

Men först en kopp kaffe och de är endast 9 timmar kvar på jobbet mina kära vänner :)


Torsdags kväll & allt.

Idag när de är Torsdag och allt så får man gotta sig med lite godis till favvo programet :)
Sweet är på träning så ja och King fördriver tiden här hemmma med att inte göra ett skit. Va tvungen att sätta mig framför dator ett tag för sätter ja mig stilla i soffan så kommer ja bara att somna på sekunden.

Lite nya möbler har vi köpt som kommit upp i vårt hem och babe har gjort 3 jätte fina tavlor.

        

 
Har lite mer som vi gjort om men de kommer :)

En trevlig kväll på er !!


Gött

I morgon kommer räcket till trappen :) Härligt.
Ännu ett steg närmare slutfasen !!


Jon blund vill inte släppa taget riktigt.

Herre gud va trött ja är idag. Ändå gick ja och la mig väldigt tidigt. Babe drog iväg på fotbolls kväll med killarna vid halv 9 och eftersom ja då redan hade sovit i soffan ett tag så gick ja och la mig i sängen och somna som en stock direkt. Ändå är ja sjukt trött idag men ja hoppas att de ger med sig  under dagen :)

Igår eftermiddag va ja och Frasse och träna. Jösses va skönt de va i solen. Den värmde så sjukt skönt !! Hästen gick jätte bra och ja va skit nöjd när ja va klar. Tyvärr så tappa han en sko. Ringde herr hovslagare och han skulle förmodligen komma på fredag om han hann.

Idag ska ja passa på att wiia mig lite mera, Va så sjukt skoj !!! Frasse ska få vila idag, de är han värd. Jobbat hårt den senaste veckan min duktiga häst och att han är 20 år, de kan man då inte tro.

Älskade hade igår gjort i ordning våra tavlor på jobbet som vi har menat sätta upp ett bra tag. dom gjorde sig riktigt bra på väggen. Ska ta lite bild bevis när ja kommer hem idag.

 


Wii

En härlig promenad med hanni blev de idag med nya gå skor. Gick så lätt så oj oj.

Ha även testat vårt nya wii fit plus. Jösses va jobbigt de va. Skulle inte vilja se mig själv när ja står med en så kallt rock ring kring midjan. Eftersom de man inte har någon på sig utan står och "rullar" med höfterna på brädan bara så känner man sig en en total idot haha : )

Nu ska ja  bara vänta på babe att han kommer hem från träningen så får de bli en god toast *mums

Ha en  trevlig kväll. Sj'lv ska ja fortsätta lyssna på en snarkande hund...

Rix

Hur skulle man kunna klara en morgon på jobbet utan Rix morgonzoo !!!


Hemma tillbaka.

Helgen i borås va underbar. Alltid lika skönt att komma ner dit. Synd bara att vi va där en sådan kort stund. Men ja hann och få en liten dos av barnen iaf och dom skulle ju komma upp här snart oxå :)
Fick med mig en klänning,tights och cocos kräm från bodyshop hem iaf. Ja älskar den krämen. Kroppen blir mjuk och dofftar underbart av den.

Tisdag och ja är hästledig. Ska pröva vårt nya Wii i kväll och se hur de funkar. Plocka lite och tvätta måste göras oxå. Tvättkorgarna är fulla och ja har ett gäng med schabrak som behöver bli lite rena oxå.

Men nu får de bli en kopp kaffe och sedan dra igång med jobbet ordentligt.


Vurpor med landning på fötterna

Igår flög ja av hästen :) Fast de gick väldigt bra. Innan ja hann reagera så stod ja på marken och båda fötterna och fundera på vad som hände. Stackars frasse, dumma bilen som kom som bara den men allt gick bra och ja kunde hoppa upp i sadeln tillbaka och fortsätta min ridtur :)

Någon satans jävel har backat på lilla V50 och stuckit oxå. Jävla idiot. Som tur va så tog de bara glaset på lampan bak och några lätta revor i plasten. Så de är ju inte större problem. Men de är ändå jävligt drygt.

I morgon ska vi äntligen åka till Borås. Som ja har längtat. ska bli så skönt att komma bort och sväng och få hälsa på broder och hans familj.

Men först blir de att jobba lite nu.




Slappa slappare slappast. De får man va i bland.

Blev inte så mycket till pyssel dag igår. Men de va lika så skönt. Va så sjukt trött igår så viste inte riktigt vart ja skulle ta vägen. Förstår inte vart denna trötthet kommer i från.
Idag ska iaf bästa L rida frasse. Skönt att få va lite hästledig faktiskt :) Bara å va hemma efter jobbet. Är inte ofta om man säger så. Alltid iväg till stallet och rida och dola. Men samtidigt så skulle ja inte kunna leva utan hästarna :) Så ja ska inte klaga !!

Men som sagt, idag blir de stor ryck hemma så de blir fint igen. För just nu så ser de ut som att en tromb har gått egenom huset.
Har fått hela hallmöbeln klar iaf och den gjorde sig riktigt bra måste ja säga. Är väldigt nöjd att vi valde en mörkare färg så vi fick lite som bröt av i allt de ljusa.
 Ska försöka skriva ut bilderna idag oxå så vi kan göra klara tavlorna som ska upp på väggen.

Men nu först blir de lite jobba av.

Tö tack

Nu är familjen Engström/Frykedal en soffa rikare. Beställde en i Lördags. Va ju dock 8 veckors leverans tid på den men nu vet ja att vi får en iaf :)
På lördag va vi ju till Karlstad och shoppade loss som bara den. Dagens miss blev iaf när vi hade åkt från stuvbutiken och kom på att vi glömmt av en sak. Kom på att vi åker tillbaka lite senare för enligt tjejen hade dom öppet till 6. Tror du de va öppet när vi kom tillbaka runt 4 ? Icke. Så stängt som de bara kunde bli.
så nu måste vi ner och hämta mera saker IGEN.
Men är iaf väldigt nöjd med allt annat vi fick med oss hem och vi dola som tokar hela dagen igår. Men vid 9 gav vi upp och fortsätter med de idag.

Huset ska nu väderas oss oxå. Just bara för att få lånen lite bättre. Ska bli väldigt spännande att se vad vi får för värdering.

Men ja spyr väl på att skotta snö nu !!!! Ja klarar inte va denna snö längre och vad möts ja av när ja kommer ut och ska åka till jobbet ? Jodå mera snö som ska ner. De här är ju sjukt nu. Alla är till mycket snö när de är vinter men de här rä allt till att överdriva iaf.

Efter mycket velande i helgen så har vi äntligen satt färg på badrummet. Alla lösa saker kommer gå i grönt. Som mattor, handdukar, ljus mm. Kommer göra sig fint de de svart/vita.

Bröllop planerades i lördags när ja kom hem oxå :) Eller just den delen med oss brudtärnor. Ååå va de va mysigt. Så nu blickar vi fram till 17 Juli :)


RSS 2.0