Skit hockey.

Jaha då va de slut på hockey då.. Fasiken va dåligt detta va. Djupt besviken blev ja när ljudet tjöt i arenan och matchen va över. För ja trodde verkligen att sita pucken gick i mål men icke heller :/
Tur att vi fick guld igår så man har nått att glädjas åt !!

Va tvungen att bara salppna av i 5 minuter här. Min rygg håller på att ta kål på mig idag boktavligt talat. Börjat krypa upp riktigt ordentligt till nacken nu så ja hoppas verkligen inte de blir nackspärr av de här för de vill ja då verkligen aldrig mer ha i mitt liv.
Ja får kämpa på.

Våren kommer nu.

Jaha då va de dax igen, Hemshopping med babe & hanni står på schemat till helgen. Längtar som en tok. Ska bl så skoj att få sätta på sig spenderar byxorna igen :) Ska kollas efter soffa och bokhylla. Vi är verkligen i behov av en soffa big time nu !! Den är så liten den vi har. Sedan ska de köpas en massa iniredning till källaren nu oxå. För där ska vi börjar bara OS är slut. Just nu är de dom olypiska spelen som gäller endast.

Läst nått som ja blev väldigt glad över i går.  Våren är på väg :) De gör vi tummen upp för iaf. Men fasiken va vatten de kommer bli överallt och inte prata på hur goa alla hästhagar kommer bli :/ Men efter de kommer ju sommaren :) Härligt !!! Då ska de målas för fulla muggar !!

Men nu är de dax för mig att slänga i mig de sista av apelsinen och sedan jobba på.


Ja är nu mera en svensson

Snökaos kalla dom de som hände i lördags och de kan ja verkligen hålla med !! Satt med hjärtat i hallsgropen kan ja lova när min kära skulle åka iväg på cup.. Men han kom hem tillbaka hel och fin :)

Igår kände ja verkligen va svensson svensson livet. snön hade ju fallit och de va ju inte lite som kom heller. När ja kom ut på morgon och skulle åka till stallet så kom även plogbilen och körde upp en fin kant in till vår garageuppfart. Men plötsligt när ja tittar ner över gatan så va varje granne ute och skotta. Vi såg ut som en hög med myror då alla gjorde exakt samma sak. Bilar som flyttades, snön som man börjar få lite panik med vart man ska göra av de då snöhögarna börjar bli kanske så stora.
Ja kände verkligen att ja har blivit en av dom. En svensson alltså. Villa,volvo och hund. Kändes de jobbigt att ja hamnat där, att ja har sorterats in i de där facket !? Absolut inte, ja trivs som fisken i vattnet med min tillvaron och ja kan stolt nu mera kalla mig för en tvättäkta svensson !! Jag är en svensson jag passar som de. Ja tycker om de där enkla !! Ja är uppvuxen så och ja är glad och stoltöver mina föräldrar som gjort mig till den ja är och ja hoppas att ja kommer kunna ge mina barn desamma som mina föräldrar gav mig !!




Gött med fredag

Härligt med helg !! Va ja gillar fredagar.
Babe är på grabb kväll med hockey på olika vis och ja har varit hos hanni och hälsat på en sväng. Skulle ha satt upp en gardinstång men med viss åtgång så fick de va :)

Är gräsänka under dagen i morgon oxå så ja ska passa på att jobba några timmar och sedan försöka ta tag i min häst. Göra ett handtag i källaren borde göras oxå. Får kolla vad tiden och framför allt orken finns till :)

Ska iaf lägga mig i soffan och kolla lite mera hockey och kela med vovven :)


Några ord som måste förbjudas :

Ägd,fett, ascool. Ok att man är 10 år och säger de men inte vuxna !!!! Jösses va illa de låter.



 


Anja i all ära.

Jaha.. så kommer man upp på morgonen och va möter man, Jo ännu mera snö. Men fy fan. Ja är nu så trött på snö så ja skulle vilja spy på allt. Finns ju ingen ände på skiten alls !!! De är mars snart och de bara fortsätter att vräka ner. De ska töa nu, smällta undan allt som finns. Hmmm..

Igår va de OS för hela slanten hemma. Anja, Men hon är väl bara för bra alltså !! Så jävla imponerad va henne så ja vet inte vad ja ska säga. Att kunna göra ett sådant åk efter den krachen hon gjorde är hatten av vill ja bara säga. De är kämpar glöd och en stark vilja att vinna de !!
Om man där emot ser på skidorna igår så va de ju en ren katastrof delux !! Men jösses. Får dom nog rycka upp sig en hel del och börja jobba lite.

Idag är de hockey igen så de är de till att bänka sig framför TV för de får då inte missas. Kommer va helt slut i kroppen när OS är över tror ja :) Men de är de värt !!!!

Vad då snö...

Ja är så trött på snö så ja kan inte förklara de med ord längre.. Allt ja vill är att de ska bli vår nu. Sitta ut ute i solen och dricka kaffe och höra fåglarna. Känna att solen värmer med sina strålar. De är mitten på februari och dom hotar med mera snö.. Helt seriöst så får de fasiken va nog nu !!

Idag ska de slängas skräp för fullt. Vi har rensat och allt som va med från vinden och ja kan lova att de fanns skräp !! Bort med skiten.
Skulle vilja åka till ikea och mio möbler oxå. Behöver lite tavelramar så är den där byrå som ja har i mitt huvud som ja vill att vi ska ha :) Hittat en super snygg sko bänk oxå som skulle passa mer än bra i vår hall. Får kolla på vad vi kan hitta på med.

Rally & thailand

Ännu en kanon helg som gått till höjderna. Rally lördagen va hur underbar som helst!!! Toppen sällskap, vädret kunde inte ha blivit bättre !! Ja de va helt enkelt underbart att innfinna sig i skogen. Rally är ju skoj alltså synd bara att man inte ser bilarna mer än 3 sekunder så är dom borta sedan. Men de är väl de som är tjusningen med de hela. Ju bättre dom är desto mindre ser man dom :)
Kan ju säga att Samuelsson inte va någon höjdare att se iaf för han såg man länge om man säger så....

Kan även säga att thailands resan är nu bokad och första delen betald :) Gud va ja längtar. Känns som de är hundra år tills vi ska åka. Men den 22 November så får vi äntligen sätta oss på planet och dra iväg :)
Kommer bo 1 vecka på detta underbara ställe som Lena har hitta :

 

Där kan ja verkligen se mig själv ligga en hel dag. En paradis ö som vi kan lata oss på hela veckan och bara må som prinsar & prinssesor. Resterande del av resan blir de nog åka runt skulle ja tro. Tar de helt enkelt som de kommer :)
Men ja längtar iaf vill ja lova !!!


Brumm Brumm i rally skogen.

Ja då va de snart dax att dra mig sig understället och va ute i skogen en hel dag och se bilarna brumma förbi :) Skulle tydligen bli super väder så man får ju passa på att lapa lite sol :)
En hel hög med tjejer i skogen som ska grilla korv och ha sitt gladaste humör med sig :) De gillar vi stort !!!
Så man får packa ner en massa gott som så man överlever dagen :)

Till och med vädergudaran är på vår sida för enligt dom så ska solen lysa precis hela dagen. That we love !!!

Önskan.

Nu har ja verkligen kommit på va ja önskar mig när ja fyller år. Pengar pengar Och endast pengar till vår dröm resa i november. Att få leva lite lyxigt och bara ha de skönt  och göra en massa skoj !! Ja jag ska bara önska mig pengar !! ENDAST !!!

Fantastiskt

Detta kommer bli ett fantastiskt år. De känner ja. Starten har varit mer än toppen och resterande del av året kommer bli lika dan hoppas ja :) Massa skoj att se fram emot.

*Huset ska de fortsättas med och drömmarna mott slotten börjar forma sig.

*Bröllop som kommer bli som en enda vacker saga där ja är tillfrågad som tärna.. De är ju så stort, ja blir helt rörd när ja tänker på de :) Vackra ni !!

*Resa till thailand i november med 2 underbara människor.

*Dricka vin och gosa mig på johannas stora goa ballkong i sommar :)

*Åka till spanien till mamma & pappa och hälsa på och se nya huset.

*Och självklart madde ska ja komma och gräva och måla hos dig !!

Ja listan kan göras hur lång som helst.


Sluta snögudarna nu !!!!

Snö.. snö.. När ska eländet ta slut. Våran gräsmatta kommer flyta bort när allt detta smällter till våren. De börjar på att bli lite väl mycket nu tycker ja. Oki men mycket snö under jul och nyår men nu.. De ska börja försvinna nu tycker ja !!





snart med på banan igen.

Ligger hemma i magsjukan.. fy fan vilken skit de är.. Men ja känner mig på bättringsvägen så ja hoppas att de fortsätter åt det hållet.
Älskade underbara pojkvän har passat upp mig så ja har nästan mått som en prinsessa ändå :)

Här kommer iaf några bilder på vårt badrum som ja skulle ha lagt ut för länge sedan.

                  

Nu ska de bara inredas med div. saker. Kan inte bestämma riktigt vad man ska stila upp de med ännu så de får vila lite tills man hittar dom där sakerna som man verkligen känner 100 för. Ska ju bli snyggt från början och inte bara köpa en massa panik saker :)

 


Bubbel Bubbel

Idag är ja så där bubbligt glad :) Längtar efter framtiden faktiskt. Alla planer allt som kommer och allt som ska göras !!

I helgen ska v iaf börja riva i källaren med allt som ligger där och vad som ska göras, sparas och slängas.
Hämta skrivbordet som står i garaget i Oleby så vi får ett kontor.
Tapeter ska rivas, målarfärg ska köpas och golv ska inhandlas.
Tvättstuga som ska målas om bara de blir lite varmare ute.

Men som sagt. Vi ska börja städa där nere i helgen iaf.
Skulle beöva köpa lite lagerhyllor att ha i förrådet. Hmm..


För övrigt så påstår hjärtat att min brutna rumpa är en lårkaka. Har aldrig haft eländet men är de det ja har så vill ja då aldrig mera ha de. Satan i gatan va ont de gör.

Hittar en massa saker som ja vill köpa till hemmet oxå !! ojoj...

En härlig fest som va blev en mindre härlig söndag !!!

De känns att man varit på fest om man säger så.. Ja har ont och sår på armen rumpan och benen.. Har tyvärr även ett sviktande minne om hur exakt de hela gick till. Men kul som fasiken hade ja :) Den tog slut så fort !! Helt plötsligt skulle ja åka hem. Hade ja ine alls lust med men de va nog lika så bra. Man ska ju sluta när man är på topp som dom säger :)  Tyvärr så finns de ju alltid en morgon dag och desto roligare du hade desto sämmre mår  man på söndagen. Kan ju lova att familjen engström/frykedal va inte av tuffaste sort igår. Herre gud. Ont överallt och så fort man försöte röra på sig så kändes de som man skulle spy rätt ut. De finns verkligen inge bra med att va bakfull. Nej fy fasiken !!!
För övrigt så kommer ja inte kunna rida på några dagar heller eftersom ja knappt kan sätta mig i bilen med min onda rumpa. Så idag är de en stå dag på jobbet. Tur att ja har ett bord som ja kan höja upp om ja vill.  Gör ännu ondare idag än va de gjorde igår.. fy fasiken. Man kanske inte ska dricka sprit när man går i 11 cm klackar !!!

RSS 2.0