Valborg

Snart slutar ja för dagen !! Härligt. Då ska de handlas, hämtas paket, tas om hand om häst, grillas duschas och helst av altl så skulle ja vilha hinna med och vila en lite sväng oxå. Känner mig som en överkörd räv efter denna dag på jobbet. Telefonen har ring som en tok och allt har gått åt pipan känns de som. Men nu är ledigheten när så de känns mycket bra :) Servicen på bilen blev inte så dyr som hade trott heller så de är ju ett plus.

Ha en trevlig valborg alla där ute !!
26 Dagar kvar :)


 

John Blund vill umgås ännu.

Alltså ja innfinner mig i stadiet precis där man håller på att vakna upp. Då man är så trött så man vill bara stänga av klockan och sova några timmar till.  Men enda problemet är att ja aldrig riktigt vaknar till liv ju.. Herre gud. Måste nog lägga mig och vila en sväng är ja kommer hem idag om ja ska orka med denna fest kväll :) Ja hoppas bara att de blir lika fint väder ute som dom har lovat idag.

Ni vet väl att enda sanna glädjen är skadeglädjen som som dom säger...

Flexibla Åsa

Jag har precis insett att de är ingen idé att ja försöker planera mina dagar längre för planerna går oftast i stöpet direkt :) haha.. Typiskt. Men ja är inte värre än så än att ja anpassar mig efter situationen lixom !!!

En helt vanlig Onsdag

Ja då va bilen in lämnad.. Ja hoppas de inte blir allt för dyrt.
Idag är de onsdag och ja är häst ledig :) ska bli rätt skönt faktiskt måste ja säga. Är underbart att ha 1 dag i veckan då man är helt ledig då man kommer hem från jobbet. ska fortsätta städa hemma. Börja igår med toan. De är fan de värsta stället att städa. Tar ju en hel evighet men ja avskyr när de inte är helt kliniskt rent.. Ja kan lova att de va vatten överallt eftersom ja stängde dörren och vred på duschslangen för fullt :) Men de är effektivt. Allt dam som finns försvinenr verkligen. Så idag ska ja fortsätta med resten av hemmet. Efter alla resor hit och dit så ska de verkligen tas tag i hemmet hemma. Ja älskar vårt hem och ja är jätte nöjd med hur fint vi har de. ( i mina ögon iaf ) Men ja skulle vilja göra om lite mera.Men för tillfället så har ja total idé torka. Är köket. Har hittat en sådan super fin möbelgrupp.. men den får inte riktigt plats i köket, eller de får plats men de blir bra trångt kan man säga så ja vete fasiken. Får spana lite mera på de. Vardgsrummet är så gott som klart, är bara TV bänken som ska bytas ut med tanke på att de finns en miljon kablar bakom den och ja vill inte att dom ska synas alls :) De gör dom väl inte så väl nu heller men..

Iaf i morgon är sista dagen på denna vecka sedan är de lite ledigt. De ska grillas och ledas hemma för fullt i morgon i grannsämjan :) Är övertygad om att de kommer bli super skoj. Sedan får väl se vilka vi blir och hur många.. Men de spelar mig faktiskt inte så stor roll för en gångs skull. Har fått dom där som vi köpt så de måste prövas men lite sprit i kroppen. Kommer nog bli många galna skratt :)

Go morgon.

Morron alla. Idag är de fan en tröttsam dag. Är jätte trött verkligen och inte nog med de, gisses nu jädrans kommer de gula.. Min bil hade ett lager av gut på sig när ja kom ut och skulle åka till jobbet :( Näsdroppar, blå tabletter och en näsa som känns rudof med röda mulen.. Ja ja.. de ger sig snart.
Igår kunde ja verkligen va ute och rida i kortarmat :) Ja men hur skönt är de inte !! Va duktig och städa bilen igår oxå. Oj oj va fin den blev. ska bara åka till OK idag och köpa mig ett kort och köra in i makinen för inte tvättar ja då bilen för hand iaf.. Herre gud va drygt. Ja hoppas att servicen i morgon inte blir allt för dyr.. Skulle ju gärna vilja spara lite mera extra pengar tills vi åkar så ja kan köpa mig mycke fint där nere :) 28 dagar kvar tills ja får hoppa i mina ny inköpta bikinis :) Ja längtar kan ja lova !!!!!! 


      

Snart äntligen lite ledigt oxå !! Ååå va de ska bli skönt. På torsdag ska vi elda brasa hemma oxå. Sören är självaste eldmästaren :) Men de är allt bra mysigt med eld !! Tycker de ska bli super skoj ja och sedan skutta ner till faktoriet glada i hågen som bara den :)
Igår måste ja iaf ge dagens ros till våra undebara grannar. Där är dom i norge och kommer hem med mitt favvo godis allt bara för att göra mig glad :) Ååå ja blev så jätte glad och ja åt som en tok igår trots att ja inte får äta godis på veckan igentligen med de sket ja i !! Ja åt så ja såg ut som en saltpinne till slut ! Nu är allt för goda ni 2 :) Pöss på er våra sambo grannar ;)

Ja Överlevde..

Besöket gick bra :) Samma tjat bara att mitt bmi är för lågt och att dom helst vill att ja ska lägga på mig lite mera för att få en"trivselvikt" haha :) Va fasiken... Trivselvikt skulle ja mer vilja ha till min trivselvikt och inte till deras.. Har fått smida om mina planer lite oxå inför kvällen.  Kom ju på att bilen måste städas och tvättas eftersom ja ska lämna in den på service och som den ser ut så vägrar ja att lämna i från mig den. Då kommer ja ju få skämmas ögonen ur mig.. Här snackar vi bil med allt som innebär vår, häst och hund alltså. Shit men de är tur att ja har fått en press på mig så ja inte har nått annat val idag.

Hitta denna snöiga bild i datorn, Och va ja kände att va underbart de är med vår !! De går inte att beskriva...



Full vecka

Har tusen saker att göra på jobbet idag. Men sitter för tillfället i telefon kö så ja hoppa in på min blogg en stund för att fördriva tiden lite. Har gjort en jävla massa beställningr, sprungit runt i fabriken, letat saker och druckit kaffe. Så nu väntar ja bara på att ja ska komma fram och sedan sk ja dra mig till lilla sjukhuset för lite hälsokontroll. Ja tycker inte om dem de är ju för en god sak så de är väl bara att gilla läget. Ja hoppas att ja får komma hem från jobbet bra tid idag så ja har ork kvar till att sätta på mig ridbyxorna och sticka till hästen. Behöver helt seriöst att bygga kondis för fullt nu. Men vi är på god väg.

Bakus smällus

Uhh vilken jädrans huvudvärk jaligger inne men just nu kan ja lova. Följde med tösera ut igår och de va super nice :) VI skratta och sjöng kan verkligen säga helt bokstavligt talat oxå !!! Lips, mycket bra spel. Men idag känns de även at man låg på topp igår kväll. My love of my life har åkt på match så ja är helt ensam hemma. Funderar på att gå in och väcka mina kära grannar. Har dom allt sovit för länge !! Sedan ska ja äntligen få åk och rida :) Ja längtar.


Puss Daniel :)

Idag har de allt varit en härlig lördag :) Frukost med dom bästa grannarna och vårt gemensama barn :) hur mysig va inte de. avslutade de hela med daniels älsklings spel och som vanligt va de J som vann med sin nybörjar tur !!
Igår kväll va de dax för årets första grillning. Jädrans va mat de blev. Mätta som tokar blev vi. Herre gud va gott de va så nu sitter vi och väntar på supergrannarna för de är dax att tända grillen igen.

Kan inte bestämma mig om ja sak följa med the girls på fest i kväll. dom vill så gärna de och de är ju super skoj att dom så gärna vill att man ska följa med. De vore allt skoj med endast töser men ja har så mycket ja ska göra i morgon så skulle behöva att inte va dålig :) Men ja får äta och känna efter lite. Nu ska ja iaf åka och sko om min häst så ja kan rida han ordentligt i morgon. De ser ja verkligen fram emot.

Ha en dunder kväll !!!

Här igen

Då sitter man här på jobbet igen. Fattar inte att de ska va så extra skönt att ligga i sängen just när kl ringer. Ja ligger allt kvar i sängen in i de längsta :) Men nu är de äntligen fredag och de ska bli så otroligt skönt med helg !! Bästa dagen på veckan kan man säga.
Igår när ja kom hem så tog ja boken under armen. solglasögonen en dricka och gick ut i solen att satte mig och läste. Gud va underbart de va. Bara få va ute i den sköna solen. Insåg att gräsmattan hade redan växt till sig sedan förra helgen då alla löv försvann. Undra om man skulle ta och hitta på nått skoj under helgen. Ja känner för att göra nått roligt. Johanna kom med förslag igår så ja funderar allt starkt på att kanske hänga på :) Får se.



Detta kort va då inte från igår :)

Sprick mätt.

Ja är så mätt i magen så ja tror ja spricker snart. Har varit ute på leverantörs lunch. Fick bli spätta och ja åt som bara den. Till slut insåg ja att de går inte att trycka ner så mycket som en smula till i min mage för då spricker den :)
Slutar snart för dagen iaf. Då ska ja hem, hämta min bok och ut och sätta mig i solen. Är på slutklämmen nu så de är spännande. Måste köpa mig nya böcker så ja har till resan. Måste alltid ha nått att läsa.

Ja älskar egentligen att läsa böcker menden senaste tiden har ja läst väldigt lite och ja vet faktiskt inte varför :( Men nu i sommar ska ja läsa massor när ja ligger i poolen i min flystol :)



Gott i munnen.

Igår när ja kom hem från jobbet så blev man bjuden på fika. Låg i soffan när hela klanen kom in med både kaffe och gott till :) De va allt mums i munnen de !! efter några timmar när de spelades guitar hero så va ja tvungen att dra mig till stallet och ta hand om en super smutsig häst.. Gud hur han såg ut. Lera på alla dess tänkbara ställen. Väl hemma så blev vi bjuda på mat av våra kära grannar.. Hör mia ja säger nu mera VÅRA grannar.. haha :) Men hornen är ju redan i fönstret så de är ju klart lixom ;) Som tack för de utsökt goda så bjöd vi på kaffe.. Så där satt vi ute och drack kaffe ända tills kl va närmare 9.. Men då började de allt att bli lite kallt och sängen väntade.
Ja hoppas verkligen på kanon helg nu så de lilla som smides igår kan utföras. Och ja ska äntligen få skor på min häst så ja kna gå ut och rida :) Ååå va lycklig ja kommer bli.

Idag får de nog bli en sväng i rumpdödar backen som ja har döpt den till tack vare Johanna :) Se om ja får med mig någon annars så får de bli ja och ipoden som drar iväg.


Onödigt men skoj...

Ja har nog precis gjort de onödigaste köpet.. men fy fan va roligt de kommer bli att se alla i de.. Ja dör.. Ja kommer skratta ihjäl mig :) Känns att de är värt varenda krona :)


Barmark

De jobbas så mycket så nu har ja inte hunnit in här på några dagar.. När ja kommer hem så är ja helt slut, powernap som gäller, Sedan hästar, promenad, mat, duscha och sedan sova :) Tänka va härligt de ska bli att snart få åka. 34 Dagar kvar. Jösses va ja längtar nu.

Har gjort ett nytt test med min kropp nu oxå och på en vecka så hade ja gått ner 1 kilo. inte vet ja om de är för att ja stressar så mycket just nu eller om de är min teori som funkar..
Till helgen skulle de vist bli super varmt här oxå, då ska ja då passa på att få en massa sol på min kropp så ja blir lite brun innan vi åker. För gud va fult de är med kritvita kroppar !! Speciellt när man kommer utomlands !! Gillar inte. Måste upp på vinden och få fram alla sommar sko nu oxå. ska bara hitta kartongerna för där ser de ut som en tromb har gått lös för tillfället :)
Mobilen har haft pipfnatt, fått en jädrans massa paket men tyvärr kan ja inte hämta ut dom på grund av att ja väntar på vitt nya visa kort. De råkade att avmagnitisera sig. Men ja hoppas på att de ska komma idag. Blir ju panik slagen av att inte ha de.

Men nu åter tillverkligenheten för nu har skrivaren gjort sitt och där ligger nu jordens hög med papper som ska sorteras.

xxx


Längtan

Ja hoppas mina hårprodukter kommer hem snart. Börjar ta slut på dom ja har hemma. Kör ett märke som heter Crush. Dom är totalt ljuvliga och mitt hår bara totalt älskar de. Har fått en helt annan hår typ sedan ja börja med de. Har insett att de finns alldeles för mycke "mataffär" produkter som förstör håret. Fast de finns nått som funkar och de är Gliss schampona. Dom är faktiskt helt oki.

Igår fick vi äntligen till de där med hiss gardinerna hemma. Har ju så djupa fönster så ja va så rädd för att de skulle se dumt ut. Men samma blommor och samma lampa i varje fönster så  blev de så snyggt :) Äntligen ett ljust och fint vardagsrum. Mycke vitt men de är så stilrent och snyggt. Tycker inte om de där när de är en massa konstiga färger som typ terracotta eller någon ful gul eller sådana färger :( Ååå va ja avskyr dom färgerna. Färger som vitt, grått-svart eller brunt.. Mmm de kan man göra mycket snyggt med. Ja älskar ju inredning så :) Är fortfarande ånger över att de inte va ja som fick bo i huset nere på platån som ja inredde.. Ååå de blev ju så snyggt och de bästa av allt va ju att dom som skule ha huset va super nöjda med mitt jobb :) Då kan ja lova att ja sken som en sol. Själv så vet ja precis hur vårt hus ska se ut. I huvudet är de helt klart kan man säga. Bara att hoppas att mister D tycker att de blir lika bra, Men de är ja helt övertygad om. Heller lite dyrarer och man får de precis som man vill !! Gud va ja längtar. ska bli så jädrans skoj att få göra !!

Över igen.

Ännu en helg som man har förbukat.. Shit va fort dom går och massor ska man hinna med oxå. Igår va vi ute och gratta löv i 4 timmar och ja kan lova att de känns i kroppen. Jag, mia och grannen Hanna gratta som tokar :) Men när kl va halv 6 så va vi äntligen klara. Alla högar va borta och alla va å värdiga att duscha. Sören och grabbarna och fixat jordens brasa här som ska brinna på valborg. Ja hoppas att de inte kommer ta sig i nått träd bara :) haha. Men de ska bli skoj !! den ligger nära älven iaf !!
Idag har ja pyssalt i stallet. Fixat och donat med allt. Fick en jädrans massa gjort. Lätt mockat nu när hästarna är ute länge och kommer ut tidigt och snart kan dom verkligen börja gå ute dygnet runt. Allas hästägare halv semester kan man säga :)
Nu ska lite mat lagas och sedan får de allt bli soffan resten va denna kväll, upp till ny jobb vecka och nya utmaningar och fler power walks eller va man säger när de blir flera :)

XXXX

Satan oxå

Ja här skulle man ut och rida. Kom till stallet och fixa allt, tog in hästen och va ser ja när han sätter sista hoven innanför stall dörren. Jo han har ju så klart tappat en sko, och min hovslagare som nu är borta i 2 veckor :( Jävla skit. Får helt enkelt bli powerwalk idag i stället...

Godast

Du är allt fasters prins du :)



     
  





Gina

satt och kolla på Ginas hemsida och gud va mycket de fanns där som ja måste åka och köpa innan ja drar till utlandet :) en massa fina sommar kläder :) Gud va skoj.
Äntligen fredag och ja slutar kl 13. Kan de bli bättre. Då ska ja åka hem, byta kläder och dra iväg på en riktigt skön ridtur med min kära häst !! Ååå va ja längtar att få komma ut i detta fina väder. Ska försöka  ta mig ut på en lång promenad oxå. rumpan behöver få jobba lite :)
Skulle tydligen bli super väder under helgen. Gissa om soldyrkaren Åsa ska sitta ute i solen :) Här ska blis brun minsann. Kaffe och sol. Kan de bli bättre !!! Har ju lilla trädgården som ska göras om lite oxå.. Har en del att ta tag i där. Men de ska bara bli skoj !!
Bjuda kärleksparet på tillbaka fika ska vi göra oxå :) Vilken god sak dom kommer få !!!  Och mia, ja jag kommer göra den själv, inte köpa färdig om man säger så ;) haha...

DU är allt min favorit


Mmm, så bra








Detox.

Idag ska ja börja med min 2 dagars detox. ska tydligen va väldigt bra trots att den bara är på 2 dagar. Men de är ju värt att pröva :) Undra hur man bli i kroppen av den med tanke på att de bara är dagar.

Barnmorskan ringde idag oxå. Åå vilket roligt besked hon kom med.. Ska iväg och ta cellprover.. :( Fy fan de är ju värsta skit de. Tycker inte om de alls men de är ju för en bra sak så ja får plåga mig igenom de.

Lera, de finns de gott om nu.

Här sitter man på morgonen nu med en kopp kaffe i handen. Men de va behövlig kan ja säga. Ögonen är trötta som bara den. En massa att göra har ja med. Slutet på veckan, Härligt !! I helgen tror ja minsan att vi skulle ha trädgårds dag ute :) Mysigt. Göra lite fint inför sommaren. Igår när ja kom hem så hade killarna varit så duktiga och sågat ner alla stygga små trän. Fram kom hema vattnet. Inte alla som bor super centralt men har sjöläga som vi har :) Gud va ja älskar mitt hem. Måste va de bästa lägenhets stället i hela torsby. Lätt !! Många mysiga grill/fika stunder i sommar med mina godingar !!

Städa bilen är ett måste som ja är tvungen att ta tag i under helgn oxå. För nu tror ja att ja har hela stall backen med mig i den :) haha. Kanske skulle föröska ta en dusch på min häst idag med för jädrans hur han ser ut nu. Kvittar ju hur mycket man än borstar så försvinner inte leran. De är så in gnuggat i pälsen så ja herre gud.

Nu har ja en ny vision om hallen hemma oxå. Måste bara höra med kärleken först så han tycker att de är oki så ja inte kommer på en massa saker som han tycker passar alls i hemmet :)

För den delen. Är de någon som har lite tips. Ja behöver de nämligen. Vi har ju såna där super snygga djupa fönster hemma. NU vill ja ha bort gardinerna och sätta upp nått annat. så ja fundera på hiss gardin men hur blir de egntligen när man har såna där super djupa fönster. Blir de verkligen snyggt ? För man måste ju sätta dom utanför fönstret. Annars så kommer de väl att se ännu konstigare ut känns de som, alla tips tas emot gladeligen kan ja säga !!!!

Idag i morgon.

I morgon är en annan dag som dom sjunger, och tur är väl de. Igår kom min kära sambo hem lycklig som ett barn på julafton. Han hade äntligen fått den nya häftiga, super bra, coolast ja helt enktl bäst tv :) Ja citerar -de är en Led Tv. Som ni vet så är de ju ute med plasma och LSD..   ;) Haha.. Ja fattar inget ja, men tydligen så ska bilden va betydligt mycket bättre och de finns en massa super viktiga och bra funktioner på den.  Han är ju bara för söt den mannen.

Tror ja hade en sådan där vision igår om vilka man ser som sina närmasta vänner och vilka som står en närmast lixom. När man börjar på att fundera så varför bara nöja sig med de halv bra. Nej man ska bara ha dom bästa alltså. De är dom som gör en lyckligast. Så de kommer ja att tänka på i fortsättningen. Vänner som man möts halva vägen med som alltid finns där och INTE BARA kräver en massa saker hela tiden. Nej dom bästa helt enkelt :)

Va ja längtar efter att de ska bli varmt och massa grönt. Så man kan sätta fram utemöblerna på riktigt och montera i hopp poolen :) Ja de kommer bli grejer de näre ja får ligga där i mina nya fina bikinis som ja har köpt mig och endast inbjudan får komma och plaska :)

Hej på er.

Rensa huvudet en sväng.

Va tvungen att sätta mig här en sväng. Blev så akut trött i huvudet av jobbet. Är tusen saker som ska fixas inför i morgon så ja borde verkligen inte sätta här men  ibland så bara måste man stänga av allt.

Ska gå och stoppa i mig lite frukost och duka upp piller bordet :) haha jädrans va tabletter ja äter för tillfället, de är för allergi, kosttillskott, rensa bort slaggprodukter och lite där till :) haha men jädrans va bra ja mår i skrutten kan  ja lova.

Insåg att ja hade glömt av mina vindruvor på bordet när ja gick hem i torsdags för när ja tittar på dom nu så ser dom allt annat än ätbara ut iaf.
Nu blir de som sagt frukot. Rostat bröd och proviva. Mums i magen.

XXX

Gäsp

Ååå herre gud vilken trötthet de vilar över min kropp kan ja lova. För de första så hade ja glömt av att ställa klockan men som tur va så vakna ja av mig själv. Bara att hoppa upp ur sängen och göra sig klar för jobbet. In & pussa hjärtat hej då och sedan drog ja till stallet. Fixade hästarna och nu sitter ja här på jobbet och är tröttast !!

Jobb veckan ser brutal ut. Sitter och går igenom va ja ska göra och fy bubblan kan ja säga !! Den listan va god..

Att va hemma i helgen och va spik nykter måste ja säga va underbart faktiskt. Inte bakfull ett skit och gud vilken känsla. Vakna tidigt på morgonen och må toppen :) Detta borde man nästan uppleva fler gånger känner ja  *haha :)

42 Dagar kvar :) Gud va ja längtar.  Ja vill att de ska va nu !!

Städning på hög nivå

stora vårstädningen har börjat här hemma. I 2 dagar har vi höllt på nu så äntligen så är sovrummet och lillrummet klart. Bara vardagsrummet, köket, hallen och toan kvar :) Men gud va skönt när de är klart. Här slängt en massa saker/kläder som inte används längre. Finns ju fan ingen idé att spara på skiten som inte används.

Baby har åkt på fotboll så ja ska hoppa i duschen och åka till Hanna och snosa lite på Anni och få mig lite fika :) Sedan är de hästarna som gäller och om några timmar ska ja gosa ner mig i soffan med min man :) *mums !!

XXX


Bakis, Nix

vilken känsla de är att vakna och inte va bakfull :) Den är rätt skön faktiskt. Men ja är helt övertygad om att alla hade skit skoj igår så ja väntar med spänning att folket i huset här & Johanna ska vakna så ja får höra om kvällen :)

Igår va ju en helt underbar dag !! Vilket väder. Tror ja drack 20 liter kaffe eller nått.. shit. Grannen bjöd på god fika. va hos hos daniels Mor & far och drack kaffe, Drack ännu mera kaffe här hemma när micke kom :) haha. Men de blev inge städa bilen, Kvällen bjöd på film & godis och en jädrans massa hus koll Så igår kändes de som ett helt hus va G :) de va käk & badrum och hustilverkare. Men gud va ja ser frame emot de. synd bara att de tar ett tag innan man kan flytta in från de att dom sätter skopan i backen och sista brädan är målad lixom !!! Men de är de värt. Man får de lixom precis som man vill och de är ju dit man vill komma. Få bo i sitt dröm hus lixom. Ååå va de kommer bli snyggt.

Nu blir de att sätta på sig skorna och ta en promand. Är ju så härligt ute så man kan ju bara inte sitta inne.

xxx


Påska

Så va de påskafton  :) Blir en stilla dag iaf. Har en massa hästar att ta hand om så de får va de ja ska pyssla med. men de gör mig inte nått alls kan ja säga. Gick upp i ottan och pussa baby hej då och satte på mig ut och gå skorna,tog hunden i koppel och stoppa ipod lurarna i örat och gick. De va bra skönt kan ja lova att komma ut så tidigt på morgonen. Så nu blir de frukost dricka kaffe i solen. Ska försöka städa bilen oxå för jösses va lera ja har dragit in i den.
Men mest av allt så ska ja bara njuta av att de bara är lördag och att ja är ledig i flera dagar till :)



Sådant Guld !

Igår va Åsa till Kralstad på hockey. Herre gud vilket ös de va i hallen kan ja lova !!! De va helt sjukt. Kan inte ens beskriva de med ord. Men de gottaste av allt va ju självklart SM GULDET :) Shit va härligt de va att se dom vinna !!!! 
Men fråga är ju va man nu ska ja göra när man är van att man ska se på hockey varannan dag. Men de finns nog alla gånger nått annat som man kan kolla på.

Idag är de då minsann kort dag på jobbet och de är mer än ljuvligt då vi inte va hemma försen kl va halv 12 i natt. Ja somna som en stock direkt ja la mig ner kan ja lova !!  Nu blir de till att göra ett sista ryck här på jobbet. S
ngen och film mys ska ja ha idag när ja slutat i väntan på att babe ska komma hem från jobbet och ja ska iväg och rida.



Denna kille har varit en av mina favoriter i slutspelet. Han vågar spela ett lite tuffare spel, Sitter dock mycket i utvisningsbåset men va gör de när han spelar så bra som han gör ;)

Stress eller va man ska kalla de.

Nu är de bara att stressa hem. Iväg till stallet och fixa hästarna. Dom får komma in tidigt idag med tanke på de härliga vädret som är ute. Fasiken va de regnar !!  Sedan är de bara hem och fixa till sig och sätta sig i bilen och åka på hockey.

Påsk helgen tror ja ska va super duktig. Blir bara rida och massa lång promenader med hunden. Med tanke på de härliga vädret som har lovats !! Dricka kaffe i solen och bara må toppen med baby !!







De gick

Vilken Tur att matchen sluta väl igår. Idag finns de ju chans till SM Guld och ja ska till och med ner och se :) Fy fan va kul de ska bli.
Herre gud kvällen igår va en salig blandning mellan förtvivlan, ilska, panik, hopp och glädje. Vilken match. Ärligt så trodde ja aldrig att dom skulle vinna som dom spela i första perioden. Men de gick hem :)

Idag har de tydligen tagit slut på de fina vädret. de regnar jävlar ute. Vräker ner är ett annat ord !! Fy fasiken., De som äntligen hade börjat torka upp och blivit fint.

Måste slänga i mig resterande av frukosten nu och sedan försöka göra lite jobb. Har lite att pyssla med idag kan man säga.

Va fan

Ska detta kallas hockey. Fy fasiken va dåligt dom spelar !! Med detta så kommer dom inte att vinna iaf. Skit hockey !!!!

Glass & Hockeysoffa

Fick ett akut glass behov här på jobbet. Ja brottas med mig själv om detta. Känns som behovet kommer övervinna förnuftet just nu :) Men när de är hockey tisdag då får man äta glass. Tip Top är nog den som ja är mest sugen på. Skulle väldigt gärna vilja ha en svalkande isglass oxå !! Hmm..

Hockey Tisdag är de även hemma i soffan idag. Som ensam av de kvinnliga könet hemma då hockey soffan kommer bestå av vrålande testosteron män så ska ja minsann visa att även vi kvinnor kan hoppa upp och vråla som tokar när de bli mål. Idag ska ja helt enkelt bli en testosteron vrålande bulldogg !!




  För den delen så har ja blivit lovad att bli bortskämd precis hela påsk :) Eller ja lovad mig själv de åt Daniel. Väldigt enkelt att utföra kan ja lova !! Åhh herre gud va ja ser fram emot de !!

Ett glas provia tack !!

Tisdag.. De är ju snart ledigt.. Men shit va ja är värde som är en hårt arbetande kvinna som springer omkring med kaffe muggen i högsta hugget och pladdrar med sina kollegor hela dagarna :) Men förutom de så sliter ja oxå. Ja är inte enbart en kaffe tant. Som för tillfället bytt ut kaffet mot nyponsoppa. Shit va duktig ja är !! Fast egentligen så känns de som att ja de sockernyposoppa som vi har här på jobbet men ja bli jävligt pigg och kan nästan jämnföra mig med en duracell kanin i bland.

Alltså vädret, de är ju ljuvligt. Igår när ja kom hem så va de sådan lyx så grannen bjöd på kaffe ute i solen så ja kunde ju inte va sämmre utan sprang in efter efter babes farmors nybakta bullar. Så där satt vi i solen med kaffe bullar och rökte som bara den och diskuterade patetiska människors liv *haha* Vilken tur att ja gärna får mig själv att framstå som en bättre människa :) Men vi hitta en som vi tyckte va lite mer patetisk än dom andra.. OCh vi va väldigt eniga om vårt beslut i om att hon borde nog kanske landa på jorden.. De finns ett uttryck för såna som hon men ja tänker inte smutsa ner min blogg med såna fula ord !! Nu ska ja ladda vatten flaskan och springa iväg

FBK

I morgon måste ni vinna !!


Framtiden

Ja ser fram emot planerna :) Ja ser fram emot allt som kommer. Ååå va ja ser fram emot framtiden :)

Ponnys

Ja nu har min extra familj dragit til Florida. Kvar hemma med en gäng hästar blev ja :)  Men de gör mig inget att få va i stallet och pyssla och dola. Igår bar de till ridhuset och träna. När ja efter 3 timmar senare landade i soffan hemma så trodde ja ärligt att mina ben skulle gå av och ja kunde knappt gå.. Vilken härlig dag de kommer bli i morgon for genom mitt huvud, Ja komemr förmodligen inte ta nig ur sängen och såg hela bilden framför mig hur daniel skulle va tvungen att putta mig ur sägen..men kan man tänka sig, när ja vakan i morse så kände ja knappt inget alls. Kunde skutta omkring som inget hade hänt. Ja som hade förväntat mig träningsverk delux.

Grattis till babe som va så duktig och spela igår på världens alla matcher hit och dit, vann gjorde han så nu blev plånboken X antal tusen tjockare !! Duktig. så där kan du få spela varje vecka om du vill :) Vi har ju hål att stoppa dom i baby om man säger så ;)

50 Dagar kvar till man sitter på flyget. Va ja längtar. Bara de ser till att bli lite varmare så kommer de bli absolut bäst !! Men som sagt vi håller tummarna.

Hmmm

Shit de bara kom över mig nu. Tänk om de inte alls bli fint väder när vi åker. De är bara mulet och regn.. De är ju dödens. Ja har aldrig råkat ut för dåligt väder när ja rest och tänk om de är nu som de är min tur.. Va fan gör vi då. Ilandsproblem egentligen men man vill ju ha en massa sol och värme när man sätter sig på ett flyg och drar iväg. Ja jag får hoppas helt enkelt att de är super väder !!





Känsla

Äntligen Fredag. Så jädrans underbart !! Vädret är toppen och ja slutar tidigt !! Idag ska ja ut och rida när ja slutat, sedan hem och umgås med super Kajsa tjusa med baby.. Ja men de kommer bli en toppen kväll alltså :) Lång promenad med hunden ska hinnas med oxå och som tur va så ville söta Kajsa följa med. :) I like !! Kaffe på trappan i sköna vädret. Gud va ja vill ta fram utemöbleran som all snö bara skulle vilja försvinna på gräset så vore de toppen !! Poolen ska hämtas oxå. Fast de är ju ändå ett tag kvar tills man kan använda den. Men den kommer bli bra skön att ha hemma till sommaren. Längtar en hel del till semester kan ja lova. Fast först är de ju mini semester med familjen. 52 dagar kvar för att va exakt och V.28 då börjar lång semester på riktigt !!

Ha en underbar dag alla där ute i vårsolen och för guds skull, Nu fan vinner ni idag FBK !!!


Girls

Ingen sommar utan denna låt :) Va ja längtar tills vi ska iväg igen. Kommer bli grymt skoj !!








Up and away

Känns som ja blivit överkörd av ett tåg i kroppen på grund av olika anledningar.. Helt totalt slut. Skönt att de snart är helg så ja får sova lite. De behövs lite. Ska försöka ta mig ut på en ridtur idag för de skulle ju bli lika fint väder idag som igår om ja fatta rätt. Behöver ut, rensa hjärnan och hela kroppen !!
Just nu vill ja bara att de ska bli 26 maj så ja får lämna sverige för en stund. Bara få va i närheten av människor som gör mig glad !!

Ikväll ska ja gosa ner mig is offan och titta på favvo programet vid 9 :) Ja längtar redan !!






Mallis

Passet funka. Va tvungen att kolla när ja kom hem :) INgen fara men nästa år måste ja fixa nytt för de går allt ut lixom. Herre gud va ja längtar. De är inte klokt. Känns nästan som ja vill börja packa nu :) Måste kolla över utbudet hemma av solkrämer !! Tror ja kommer va extra brun när ja kommer hem :) haha.. Mina kosttillskott gör så att man blir brunare. Ja ska va cypern pepparkaka när ja kommer hem. 8 Veckor kvar för att va exakt.

Här ska ja tillbringa veckan med familjen. Ja hoppas hotellet är lika bra som de ser ut !!

                                                                                     

RSS 2.0