Effektiv

Idag har ja minsann hunnit med massor. Huset har storstädats så nu luktar det gott och allt är rent och fint.
Gjorde mig en tur på hästryggen i solen oxå. Helt fantastiskt !!
Sedan fick barn och hund komma ut på promenad. Jag kan helt enkelt bara inte få nog av att va ute när solen lyser. Sitta på trappen och bara njuta !! Love it !!
Borde kanske ta det lite lungt så förkylningen verkligen går över någon gång. Men åhh.. Inte min grej.

Men nu ska jag iaf slappa i soffan en stund innan det blir sängen.


Helg, helg och åter helg.

Barnet sover gott i sin säng fast jag vill bara väcka henne och burra ner mig med henne. Att man alltid ska längta så där extra mycket efter henne just när hon sover..
Lördagen försvann som i ett nafs. Förkylningen vägrar släppa taget om mig och jag ligger nu i hörnet på soffan och tycker allmänt synd om mig själv. Hemmet skulle ha städats, promenader i vår solen skulle ha tagits och tränats skulle det oxå men vad gör man när kroppen säger nej, till och med lägger i va backen. Jo det är bara att lyssna på den och vila sig i form...


Känner mig lite snuvad på känslan.

Mn älskade Iphone har en liten tid haft det lite svårt och eftersom jag är en av dom som lever med sin mobil och har allt där i så kan jag helt enkelt inte leva utan en. Så igår tog jag tag i saken och köpte mig en ny.
Fylld av förväntan när jag skulle starta upp den och stoppa in den i datorn för att få över allt från den förra. Plötsigt så slog det mig att det är ju ingen skillnad. Ingen skillnad alls faktiskt. Hur roligt är det inte att sitta och trycka på en ny mobil. Den glädjen va ju helt borta !! Ja det va bara siri som va ny i stort sett. Så jag måste erkänna att jag känner mig lite snuvad på just den där känslan med ny mobil... Men jag är iaf väldigt nöjd med min nya :)

Förkylningen har greppat tag om mig en tredje gång och vaknade i morse och kände mig allt annat än pigg. Men C-vitamin och massa vatten så ska nog detta gå vägen hoppas vi.


Roligt ska man ha

Har varit en vecka fylld i fart. Jobbar. Varit till Karlstad på sleep over med Smilla och umgåtts med fantastiska människor i dagarna 2.
Igår va vi till Selma och dansade benen av oss till top cats. Jösses va kul jag hade :) med rätt sällskap har man alltid kul !! Så jag klagar inte. Inte ens bakfull idag eller så va det så att kroppen va inställd på att den va tvungen va på alerten efter som vi skulle va ensamma hemma precis hela dagen och fröken. Pappan i familjen drog nämligen på cup tidigt i morse och har inte kommit hem ännu så vi hoppas på att dom kommer hem med en ny vinst i bagaget :) så det va dåligt med sovmorgon idag. Men det gör mig inte ett dugg.
Ny vecka och nya utmaningar. Hästen ska ridas, barnvagnens hjul ska slitas, orbitreken ska trampas och core träning ska göras. Så ska det ju jobbas och umgås med min fantastiska familj oxå ;)


Aj Aj

Efter gårdagens träning av mage och ben så är träningvärken total idag. Men då vet man att man gjort nått iaf :)
Skulle ha tagit mig en promenad innan vi begav oss idag tänkte jag men snön vräker ner och jag bara orkar inte ut i skitvädret idag. Får göra dubbelt av allt i morgon i stället !

Jag hoppas att vägen inte är allt för dålig neröver och att det inte har kommit allt för mycket snö. Avskyr att köra i snöväder. Men det får ta den tid det tar helt enkelt.

Härliga Sol

Att vakna och komma upp och se solen lysa är härligt !! Har massor att göra så den här dagen kommer nog försvinna i super fart. Det ska tvättas ett x antal maskiner, lång promenad, ridas och städas här hemma. Så nu sitter vi här och äter en stadig frukots jag och Smilla så vi ska stå oss ordentligt. Gröt till henne och proviva, activia,oboy och smörgås för mig.

I morgon Åker vi till Karlstad jag och Smulan för att häsla på lite folk och spendera natten hos Malin och hennes familj. Härligt att komma iväg på tur.








Tack

Resan beställd.
Snart får jag plaska i den här igen !!!



Är det våren nu ?

Nu börjar äntligen familjen hemma att bli bättre från all skit förkylning. Stackars lilla Smilla tog det om 2 gånger men idag är hon en pugg liten skit :) Top Cats va nog enda anledningen till att jag kolla melodofestivalen i helgen. är inte min grej riktigt. Men vi hejjade,ringde, skickade sms och tyckte låten va mer än bra !! Borde vunnit. Men vi håller tummarna nästa gång. Tänkte hedra Sunne med ett litet besök i helgen. Åka ner och dansa till dom bästa Katterna. Kommer nog bli drag är ja helt säker på !! Helgen tecken gick annars i utomhus vistelse fast utan Rally. Pulka åkning, promenad, ridning och allamänt mys i solen. Våren, fantastiska vår.. Kom nu !!

RSS 2.0