Nu är de så nära !!

Sista dagen hemma :) I morgon kl 7 åker vi äntligen. Nu börjar min flygrädsla ta form :) Fins att pina sig med en resa ända till Thailand oxå då.. Själva resan gör mig inget utan de är när planet ska ner som ja blir lite smått orolig... Men som dom säger.. Ner kommer man alltid.
Så är de ju dom där brännmaneterna nu oxå som börjar komma som folk faktiskt har dött av.. Har ju hänt på ett av ställena som vi ska till. Tipset va iag att man ska inte bada när tidsvattnet är på väg in. För då va de störst risk att stöta på dom.
Men annars så ska de bli ljuvligt att komma iväg :)  Äntligen !!!

Så idag har ja lite på agendan som ska göras. Nu på förmiddagen ska ja först ut och ta en ridtur med mickan. Alla julgardinerna och stakar ska sättas upp och självklart storstädas :)
Packa de sista så hela min dag sprang plötsligt iväg.

Men blir de ingen mera uppdate innan vi åker så ha trevliga 2 veckor här hemma. För de tänker vi ha ;)

Vad kroppen är häftig :)

Har läst lite på nätet på kvällarna om vanliga symptom är när man är gravid och ja måste nog säga att de verkar som de mest är normalt :)
Själv har hitintills varit väligt "beskonad" eller vad man ska säga. De enda ja känt av är Spring i benen som nu börjar avta. Kissat som en tok som oxå börjar på att lugna ner sig. Väldigt ömma bröst, Men dom gör mindre och mindre ont nu. Törstig. de är typ de enda.

Vissa läser man har ju hur mycket som helst som händer med kroppen.

Hur va era graviditeter ? Hur reagera eran kropp ?

2 Jobba dagar kvar..

Igår började ja skriva upp vad som skulle inhandlas inför resan. Kollade lite i garderoben på vad som sak packas ner. Så idag när ja slutar ska ja börja tvätta och plocka fram sakerna. Kommer förmodligen få plocka bort en del med tanke på att vi reser med "rese ryggsäcker" denna gång. Aldrig haft de men med tanke på att vi ska åka runt så mycket och mycket båt så blir de smidigast så. Inte så lätt att dra en resväska i sanden som Lena sa och de har hon helt rätt i :)

Börjar känna paniken på jobbet nu med allt som ja måste jobba klart med innan ja åker och mitt i allt så har ja besök idag oxå.. Vet inte hur ja ska hinna men ja har väl helgen på mig oxå att jobba. Ska även rida båda dagarna under helgen har ja bestämmt mig. Så ja får dosen när ja inte får rida på 2 veckor sedan :)

Igår lulla ja bara runt hemma annars. Jessica & Andreas va och hälsa på. Mycket trevligt !! Satt och diskutera graviditeter och allt annat mellan himmel och jord :)

Men nu ska ja hugga in i frukosten och sedan jobba som F A N

Familjen resa.

Ja de är våran familj för tillfället.
Idag beger sig äntligen mamma & Pappa ner till spanien för att hitta de perfekta huset :) Dom har ett som dom ska låna i några dagar och bo i och se hur de känns. Ja har sett bilderna på de och är de lika fint i verkligenheten som de är på bilderna så kommer j hålla tumamr & tår för att dom köper de  !!
Dom ska göra ett litet stopp vid broder för att överlämna Samuels present oxå. Han fyller 11 år i morgon och ska få en en resa/ Biljett till London där han ska få se sitt favvo lag. Ingen dålig present för en 11 åring. självklart så ska ju broder,pappa och Daniel med och se oxå :)
Iaf. Dom kommer hem på natten till måndag oh vi åker på Måndags morgon. Får köra King till jobbet så han får va här några timmar innan pappa hämtar upp han.
Han är ju van att va här varje dag så de går inge nöd på han. Peter skulle gå ut med ha oxå.

Igår va fotbollsgalan oxå. Viste ju redan innan att Zlatan skulle få priset :) Och ja tycker helt klart att han va värd de !!!

Men nu börjar veckan att knappa in på mig och ja & grodan har massor kvar att hinna med innan vi sätter oss på planet.
De ska packas. Inhandla alla saker som behövs. Tvätta. Hälsa på världens sötaste Erika & Henrik bebis. Ridas och umgås med folket som ja vill träffa innan ja åker :)
Men de är de värt. för sedan får ja slappa i 16 dagar !!!


Massor-att-göra-dag

Tusen saker att göra idag.
Till sjukhuset och ta lite prover.
Till Polisen och hämta mitt pass. (kan va bra att ha när man åker om 1 vecka )
Till apoteket och fixa rese grejer.
Ta hand om hästen
Hämta hem mera ved.
Kanske hinna till XL bygg och fixa grejer till källaren.

Ja denna helg ska ja ha en riktig pyssel helg helt och hållet. Nu vill ja verkligen få saker gjort och inte vänta tills sista sekunden.

De vita guldet har äntligen kommit :)

Åhh ja va så glad igår. Ja va så glad när ja kom upp i morse.. JA blev mindre glad då ja insåg att de ska bli plus grader och regn :( Varför.. När de äntligen har kommit. Då ska de regna bort. Men de är väl typiskt. Jaja.. de kommer väl mer får ja hoppas.
Men de är bra fint ute nu.  Åhh.. Va de är mysigt med snö.

Jag hoppas de ligger kvar i kväll iaf. Så ja kan få njuta av de lite till iaf.

Barnmorskan igår. Gick bara fint. Prover på fredag och sedan karlstad i Januari och då ska vi äntligen få se den lilla för första gången :) Äntligen. Hoppade över de första som man kunde få ta nu. Vi ser ingen mening i de alls för våran del att ta de. Är de någon avvikelse så vill ja inte gå och oroa mig för de i 6 månader till. Så vi väntar till de riktigt :)


Idag ska den komma. de har dom lovat.

Uhh.. Kallt idag med när man skulle till jobbet. Men idag kommer snön :) Äntligen !!! Åhh va ja längtar. JA hoppas de är massa snö på backen när vi kommer hem från thailand.
Igår va vi och kolla på lite fix till huset på järnbolaget. Passade även på att kolla på Tapeter till den lilles rum :) Tapeterna där inne är ju helt nya. Men inte vist vi att vi skulle få barn nu när vi satte upp dom så.. Och barntapeter är ju SÅ söta.. De skiter ja i att de blir en extra utgift.
Jag älskar barnrum och tycker de är så fint när dom blir väldigt personliga och avbrytna från resten av huset :) Herre gud.. de är ju bara att tapetsera om efter några år. Skit enkelt :)
Babe tyckte allt oxå att dom va himla söta så vi får se vilka de blir helt enkelt när vi kommer så långt.

Men nu måste ja och koppen fortsätta i galenskaperna här.. Massor att göra.

Ännu en dag i livets cykel

NU är de allt mysigt ute med all frost :) Love it
När ja slutar så ska ja bege mig till stallet och ta en kort ridtur idag om ja får på mig hjälmen utan att de trycker allt för mycket på mig efter gårrdagen.
Sedan ska vi åka till Järnbolaget och kolla på lite olika saker.

I morgon är de Barnmorskan igen :) Få de exakta datumet för Ultraljudet.

Men idag går dagen grattis till Erika & Henrik iaf. I går kväll kom deras lilla tösa till världen, äntligen :) Ååå va ja längtar tills dom kommer hem så ja får åka dit och tjusa !!!
Massa grattis till er söta !!!!!!!!!!!

Så nu längtar ja extra mycket efter den lilla där inne i min mage :) Henrik har gjort planer för oss. För tydligen ( enligt han själv) Så ska han va pappa ledig lagom tills vårat barn kommer så va ska va latte föräldrar han och ja :)  haha.. Du är rolig du !!!!

Aj Aj..

Nu sitter ja här i soffan med ett ögonbryn större än de andra :)
Frasse hade trampat sig med brodden idag när ja kom till stallet så ja tvätta de lite fort och satte på ett bandagae under benskyddet inna ja gick ut och red. När ja kom tillbaka så skulle ja sätta mig på huk och göra rent de riktigt ordentligt. Precis när ja nästan är klar så skvätter han till och hoppar så klart till. Lyfter sitt framben och sätter sitt knä rätt över mitt ögonbry och min tinning.. Aj aj.. Ja flögg i golvet och de blev helt vsart för mina ögon.
Va tvungen att sätta mig ner stila en sväng.
Jag får ju skylla mig själv när ja sätter mig framför han och inte på sidan om han. Fick på han bootsen och täcket och släppte sedan ut han i hagen. Arg va ja för att han hade knäat mig :) Gjorde i ordning all mat och gav hästarna lunch innan ja åkte hem. När ja väl kom hem så fick ja så dåligt samvete över att ja blev arg på han. De va ju faktiskt inte hans fel. Så ja fick åka tillbaka med lite morötter till han och sa förlåt att ja blev arg på han :) Så fick han en dutt med lite extra hö oxå. Puss på mulen och gos. Så nu hoppas ja att han förlåter mig :)

Babe va s snäll och laga mat till mig när ja kom hem. Va tvungen att ta mig några tabletter och lägga mig på soffan en sväng för ja trodde att mitt huvud skulle explodera.
Orkade iaf upp till slut så vi åkte och hämta lite grankvistar som vi ska ha ute på trappen. En kruka va så frusen så den står på upptining så ja får fortsätta med de i morgon.

Ska försöka få nått i magen nu och lägga mig i soffan under filten och kolla på TV. Repris av Lyxfällan.. Fruktansvärt men bra program.


Elda i kaminen är allt gott de

Brasan är tänd och snart kommer de bli skönt och varmt här inne :) Mest är de allt mysigt att höra den spraka. Massa fost ute och de är extra sakönt att elda.

Igår va vi ju och såg Saw 3D. Trodde filmen skulle va annorlunda. Inte så mycket med 3D effekter som ja trodde att de skulle va och de va väldigt mycket blod i den. Hmm.. Tycker dom skulle ha lagt in mera 3D och kanske lite mindre splash då hade den varit toppen :) Men med en trevligt sällskap och magen full i mat så va de inga problem alls !!

¨Snart dax för en ridtur måste bara vänta på att babe ska vakna så att vi kan äta frukost innan. Annars så ska de göras lite husfix idag.
Kanske skulle målas på byrån som ska va i grodans rum för en sista gång :) Tror den kommer göra sig riktigt bra där inne !!

Mat i magen och sedan stallet. Ha en bra dag alla !!




Nu står de inte på försen de ser ut så här :) Åhh vad ja längtar !!!!!

Underbara Lördag

NU va de riktigt skönt ute. Precis kommit hem från en riturmed Frida. Va underbart i solen och att få komma upp i sadeln igen :) Vi tog en lagom lång tur. Skuggan va lite halv kylig men i solen.. Underbart
Nu ska ätas lite mat och sedan en promenad med familjen förmodligen. Mysigt !!

I morse åt vi en riktigt fin frukost ala familjen Engström/Frykedal. På helgerna försöker vi äta god och mumsig frukost. De är ju som sagt grunden för hela dagen :)
Så i morse blev de nybakta frallor, Jordgubb & Banan smoothie. Nyttigt och gott !! Älskar smoothie.. I sommras drack vi de näsatn varje dag.




Mjölk,yoghurt och frukt.. Mycket gott !!! Ni ser ju själva :)


I kväll blir de middag och Saw 3D.. Undra om den är jätte äcklig. Återkommer vad ja tyckte om den så får vi se. Kommer förmodligen skvätta massor :)

Fixat

Nu är Frasse rustad för vintern. Härligt. Så i morgon ska ja verkligen bege mig ut på en ridtur vill ja lova :) Som ja har saknat detta nu denna vecka.

King ligger fortfarande i soffan och sover och ja och babe gottar oss med chips.. De får man när de är helg ;) Och cola med för den delen.

Äntligen Fredag.

Sitter och väntar på att hovslagaren ska ringa och säga att han är på väg till mig.
Frasse ska äntligen få sina vinterskor och ja kan äntligen rida igen :) Så ja funderar på att ta tag i toan lite innan. Skulle verkligen behöva städas där ser ja. Tvätta och sånda roliga saker.
Ska tända en brasa ner i källaren oxå så kläderna torkar fort i tvättstugan. Lägga sig i ett välförtjänat bad i kväll oxå vore allt nått.´
Hälsa på Johanna ska de nog bli en sväng oxå. Där skulle de bakas jul för fullt :) Mysigt värre

Se om de går och väcka denna trötta varelse som ligger brevid mig i soffan :)


Ännu en dag med Grått väder !!


Inatt har ja och bebis sovit första hela natten på väldigt länge :) Vaknar alltid mitt i natten av att ja är kissnödig eller att ja har de där förbaskade springet i benen. I natt har ja oxå haft de tydligen men har inte vaknat av de. Tyvärr gjorde hjärtata de. De resulterade i att han inte orka ligga höra på mitt spark i benen så i stället för att väcka mig så gick han ner i källaren och la sig.. De är människa med guldhjärta. Väcker mig inte utan låter mig sova och går oc h lägger sig på en soffa i stället.  Love you !!!!

Hovslagaren ska äntligen komma på Fredag nu.. Åhh ja saknar rida faktiskt nu när ja inte gjort de på en hel veckan..

På lördag ska vi med Erik & Bettan och kolla skräckfilm :) Shit.. Saw i 3D. De kan bli spännande de. Kommer nog skvätta bra mycket är ja rädd för :)

Idag ska ja försöka måla sista omgången på byrån som ska stå i grodans rum. Vit och fin kommer den och bli. Perfekt till första tidens kläder !!

Hemma har vi smått börjat gett oss in i barnvagns djungeln.. Herre gud säger ja bara. De finns ju en miljon olika.
Så dom som ligger på topp listan för tillfället är

Snygga Cresent som har fått massa bra Kretik.



Eller den nya Emma ljunga som ja har total förälskat mig i :) Dock väldigt dyr om man ska ha alla saker till.
Så ska de ju även va en ligg del.


Ja är de någon som har några bra tips så tas dom gärna emot :) Vill ju att barnet ska ligga säkert och bra !!


Min stora last.

Min stora last har nu börjat. Årstiden som ja är mest svag för.. Ja är beroende av julmust och tomte skum :) Musten har ja druckit ett tag nu men igår köpte årets första påse med tomte skum.. Daniel tycker att ja köper allt för tidigt :) Men va fasiken. Ja skulle lätt kunna byta gardiner, ställa fram julsakerna, stända staken och stjärnan, klä granen och lyssna på julmusik redan nu !!
Men ja tänkre fortsätta dricka min must och äta tomteskummen tills julen är över ja. Någon gång på året får man faktiskt ha några tunga måste.. Eller hur ?!

RSS 2.0