Nu ska vi snart åka.

Idag ska sista delen till Thiland :) Åhh va de ska bli skönt. Inte ens 2 månader kvar nu.

Igr när ja sluta så gick ja ut och en rid tur i de härliga vädret. De va sjukt underbart att komma ut och känna att solen fortfarande värmde !!! När ja kom hem så kom Hanni och vi tog oss en promenad så idag har ja lite smått träningsvärk i låren :) skönt när de känns att man gjort nått.

Ska ta en lång tur med hästarna med Natte idag och se vart vi ska driva iväg för i skogen mina vänner där finns nu gott om älgflugor :( Fy fan va äckliga dom är. De går inte att ta död på dom, dom biter sig fast och är allmänt vidriga så för tillfället vill ja inte ut i skogen !!!!

Tänkte ja skulle förska damma av lilla orben hemma oxå börja med mitt tränings program. Har inte funnits tid riktigt när man har renoverat men nu jävlar :) !!!!!!

Sluta röka ska ja göra oxå. Nu ska de fasiken va slut på skiten. Finns bara negativa saker med de !!! Och hyn blir fruktansvärd när man bli gammal och ja ska inte va någon rynkig och grå människa.

Nu ska ja stoppa lite frukost i magen och invänta 2 st samtal.


Over and out

Oki. Nu Dra ja iväg på girls night out
Med Johanna och Marie kan allt hända :)

Ha en Trevlig kväll alla



Vinmys

Nu ska ja hoppa i duschen för att sedan åka till johanna för vin mys :) De gillar vi !!!

Gött med Fredag

Äntligen Fredag :) De gillas på Berggårdsvägen 14.  Kl är 6 och ja har hunnit med att fixa lite här hemma skjutsat mamma, Tvättat och nu har ja precis kommit hem från stallet där Frasse har fått sig en genom gång. Igår när ja kolla han så såg han riktigt bra ut. Va så lite han markera så de va inte ens märkbart knappt. Skönt. Men nu har ja iaf en ren häst som va mndre instresserad av att bli badad. Men nu är de gjort och han luktar gott och blänker.

Nu väntar ja på att babe ska komma hom så de får bli soff häng med lite mat. Idag är de ju helg och då får man dricka cola och äta chips :) Ja tjuvstartade med ett glas nu men de va ja värd ;)









Tror ja ska ge garderoben i hallen en omgång idag oxå. Vet knappt vad vi har för div. utomhus kläder i den...

Egen Tid

I kväll har de varit Åsas kväll :) Har fixat till naglarna. Tagit en skön dusch och friskat upp Håret med Crush och osis efteråt och huden med mary kay :) Nu tror ja bestämmt att ja ska lägga mig i soffan och glo på TV. Är fortfarande super trött och en tidig kväll vore skönt. Har en hektiskt dag framför mig på jobbet i morgon och klockan ringer 5 så de gäller at va allert...

Jag tog mig helt enkelt en kväll "egen tid" då Daniel & Och Fredrik sitter i Bodegan och spelar fifa för fullt :)




Så go natt på er mina vänner.

En oren häst.

Igår hade ja nog en av dom tröttaste dagarna i mitt liv !! Jösses. Trodde ja skulle somna på jobbet och när ja väl kom hem va ja tvungen att ställa mig och laga mat direkt. Annars hade Daniel hittat en väldigt djupt sovande sambo på soffan :) Fick lite nya krafter efter en bit mat i magen. Klyftpotatos & kyckling stod på menyn.

Lyckades samla krafter och åkte till stallet och tömkörde min häst. Allt flöt på i vänstervarv och han jobba med ryggen suveränt och trampa under sig precis som han skulle :) När de va dax att byta varv så insåga att ja hade en häst som va lite oren i höger fram.. Så de va bara att lägga ner och ta hästen på en lite skritt tur så han fick varva ner och ställa in han. Inge varm eller nått  men förmodligen så kom de i från att dom hade busat i haen ( ja hoppas iaf) då dom spriungit igenom tråden på ett ställe och alla hästarna va utanför. så idag blir de vila för han så ska ja longera han lite i morgon för att se hur de verkar då.

När ja kom hem från stallet så va ja så trött !! Prata lite med Kajsa & Madde sedan la ja mig raklång i soffan.. Gjorde inte ett knop. Bara glodde på TV. De va inte fel !! Så idag tänkte ja att ja skulle tvätt och promenare lite. Ska föröska att inte lägga mig iaf :)

Måndga igen.

Hunden är bada och fin nu :) Han va mindre nöjd med att att behöva göra de vill ja lova :) Maten är i magen och ja ligger i soffan och kollar på 2 1/2. Har ju redan sett avsnitten som går nu men dom är lika bra ändå.

Helgen gick i super fart.. som vanligt Har hunnit med ridning,tvättning, promenader, umgåtts, fixat i trädgården inför hösten och klippt gräset (förhoppningsvis sista gången)

Så efter att ha jobabt, varit till helmi med bilen och tagit ridturen med Frasse och nathalie så känner ja att nu ska ja inte göra nått mera idag mer än att invänta Filip & Fredrik på TV. 4
Valet kommer ja inte ens utala mig om mera. En katastrof. De räcker !!!

Ska iaf betala sista delen i resan snart så nu börjar ja känna att inte är så länge kvar :) UNDERBART !!!

Nyaste kom hem reklamen.. Hur jävla bra som helst :) !!!!

Vad ska ja rösta på ???

Trodde att ja hade bestämmt mig inför valet. Men nu är ja där igen och velar.

Jag vill inte att sjukvården ska bli privatiserad
Jag vill absolut inte ha in SD
Jag vill inte att dom ska göra om föräldra pengen så att man måste splitta den 50/50
Jag vill inte att bensinskatten ska höjas.
Jag tycker att alla sjuka människor ska ha rätt till en "normal" ersättning.
Jag vill att dom ska lägga ner mera resurser på skola & omsorg.
Jag tycker inte att Rut ska tas bort.

Har en massa som ja tycker men detta är dom står mig närmast hjärtat.

Äntligen Fredag

Kl är 7 på morgonen och ja är på jobbet... Va dunder trött idag. Va helt underbart att ligga i sängen och dra sig. Men till slut så insåg ja att de va dax att knalla upp.

Hösten minsann är de ute minsan nu. Igår va de så skönt väder. Lena följde med mig och King ut på en  promenad. Tog turen runt Kilåsen/Granevik. Den är helt lagom.  Idag blir de ett pass med hästen eller ett pass på orban.. Får se va de är för väder ute när man slutar för de skulle ju komma lite regn idag. Alltid detta regn. Aldrig får de va bra. Vi hade ju tömt ur och damsugat våran pool hemma. Lagt på locket på den men självklart har regnet letat sig in så nu är de massa vatten i den igen så ja får ta en sväng med damsugaren i helgen och sedan fixa till den så detta är klart. Utemöblerna ska få komma in för hösten nu oxå. 


 



 


Lite öm i armen faktiskt

Första sprutan i armen är tagen så nu är de bara 2 st kvar och vi kan blåsa iväg till de varma landet utan problem :) Härligt !!!
Första ridturen gjordes igår och nacken tyckte att de va helt ok så de va allt tur de med. Va lite orolig att ja skulle bli stel men icke :)

Någon som vet vart man kan hitta en snygg vit TV ? Ja vill hitta den perfekta som ska pryda väggen i köket och eftersom den ska sitta på den finaste tapeten i hela huset så måste tv va lite extra :) Vi får se vad vi hittar men har någon tips så tas dom emot mer än gärna !!

Skulle vilja ha ett nytt köksbord oxå. Men de är oxå så att de väntas på de riktigt rätta. Så de vi har funkar mer än bra så länge tills vi hittar de vi söker.
Svårt de där som börjar nu tycker ja. När allt ska inredas. "finmöbeln" och soffan är de enda som ska va kvar. De har vi ju köpt nu så. Snygga tavlor behöver vi. Annars har vi ju vägg texter som vår familj har en speciell förkärlek till ;)

Undra om ja någon gång i framtiden kommer få igenom min idé om de stora rummet nere i källaren ;)

Dag noll kanske om detta går i mål...

Blev inte alls som ja hade tänkt mig denna helg men de gick bra de med :) Skulle ha varit till Staaf på fredag så blev de inte då ja fick nackspärr på Torsdag. Gick ner och kolla lite med babe på fredag men till slut va de bara hem att lägga sig för aj aj va de gjorde ont. Hade eget tjej mys i soffan med Kajsa, Lena & Carro :)  På lördag skulle ja ju va bra hade ja bestämmt mig för.. Tyvärr så va inte ja och nacken på samma våglängd. Följde med Lena & Kajsa ner en sväng på dagen men fick gå hem tillbaka då nacken gjorde sig allt för påmind :( trodde ja skulle kunna vila bort de onda men de gick helelr inte så när allt folk kom på kväll hade ja fortfarande sjukt ont. Så när dom sista gick så gick vi och la oss i stället. Men ja hade trevligt för stunden då alla va hemma iaf :)

Så igår jädrnas.. då gick de bra att knalla runt i några timmar. Fick med mig en väska, plånbok, lovika vantar, goda chips, ögonbrynsplockare, natur tvålar, strumpor och så klart den goda nougaten !!

Är fortfarande kass i nacken men mycket mycket bättre !!!

Så idag ska ja bara slappa i soffan när ja slutat. Är bra trött i kroppen av allt detta för de är ju inte direkt så man sover dunder skönt.


Dag noll.. de återkommer ja till när ja ska börja.. :)

Alltid är de nått.

Förkylningen börjar på att ge sig nu :) Lite tätt i näsan bara. Men nu har näste bekymmer kommit... Helt utan förvarning i morse så kom nackspärren tillbaka. Aj Aj vill ja lova. Fy satan va ont de gör. Inget jag ens önskar min värsta ovänn.. (om ja nu har några ) Goa underbara Daniel kom med mina mediciner som ja har till den men insåg när ja skulle ta den ena att de får ja inte äta. Skit oxå.. Men men De är bara att härda ut.

Tänkte ja skulle ha städat och gjort fin hemma ifag inför helgen men där gick den planen åt helvet och ridningen får bli inställd den oxå. Så nu hoppas vi att detta är mycket bättre tills i morgon. Inte kul att inte kunna röra sig som normalt !!!

Så nu ska ja härda ut här på jobbet dom sista timmarna innan ja får gå hem. De orkar ja. Sedan ska ja hem och krypa ner hos min andra hälft som ligegr hemma i skiten som ja hade. Men bara man får komma hem till han så känns allt bättre :)


Dag 2

Dag 2 som man ligger här och snyter sig som en tok. Men börjar känna mig lite bättre och efter att madde & maria kom på kaffe så kändes ja mig riktigt pigg så i morgon får de bli jobbet :)

Marten oxå. Fröken Maria har den obligiskatoriska golv festen på fredag :) Först va ja lite negativ om att gå ut då men de vore allt skoj att följa med alla mina goa töser så de får nog bli så. På lördag ska vi själva öppna dörrarna för våra egna här hemma :) Så ja tror att de detta kommer bli en super helg !! Va ett tag sedan ja va ut nu så man får passa på när de bjuds ;)

Spelat bort lite pengar idag oxå på fotbollen så ja hoppas den går in !!! Farligt de där med Daniel. Han smittar mig med spelandet. Men med eget spelkort så får ja väl utnyttja de :)

Som nytt igen

Ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Jädrans skit förkylning. Känns som ja har en hel orkester i örat. Ont. Ajaj..

Igår bädda ja och Lena ner oss i sängen och kolla på 2 1/2. Himla bra serie :) Båda kände sig mindre pigga och så kan de ha berott på att soffan såg ut så här :)




Daniel hade grabb kväll. De va fotboll på TV. Så med 8 fotbolls huliganer så fanns de inte så mycket plats kvar för oss :) Men de gjorde inget. De hördes när Sverige gjorde mål iaf ;)


Skulle ju lägga upp lite före och efter bilder på huset ute oxå så här kommer dom.

Detta va när vi köpte de :








Och detta är hur de ser ut nu efter att vi har gått lös med allt :)







Ja som ni ser så har de blivit lite skillnad. Dom tidigare bilderna är från häftet med kort så därför är de lite dålig kvallitet på dom.
Men vi är väldigt nöjda med de nya :) Kunde inte ha blivit bättre !!!

Har ju även satt upp en text till i hallen. ABSOLUT INTE DEN SISTA !!!










Så återstår bara lite fin lir av målning men de ska snart av gjort !!


Vill passa på att säga Grattis till Erica som igår fyllde 30, Anders & Lena som blev husägare & våra nya grannar och Hanna Olsson som fyller år i morgon :)

Grattis till er alla !!

Nu ska ja vila ett tag framför någon dålig film som går på TV.

Ha en trevlig dag alla !!

Så blev de onsdag.

Blev allt lite handla när ja va med johanna till Karlstad.

Kan lova att de va en skratt dag utan dess like. Jösses, ja skratta så ja hade ont  magen på riktigt !!
Fick med mig ett par boots, timmerhuggarskjorta, koffta, mysiga vinterskor, mössa och lita annat smått och gott från IKEA. De gillar man alltid !! Hittade en jätte fin byrå som ska inhandlas då ett rum ska göras om så småning om. Inte göra om om utan byta lite möbler och fixa till de då ja inte är nöjd med de. Allt ska ju va perfekt när man är  top notch som mike säger ;) Älskar verkligen att inreda och har nu fått upp ännu mera vägg texter hemma. ska ta lite kort och lägga upp så får ni se :)

Ska hitta snygga tavlor oxå. En vägg ska va helt blank till ett projekt som ja har :) Den kommer bli så snygg !! Så nu ska de börjas med alla detaljer som ska sättas och alla blommor som ska bytas ut.

Köket är klart iaf. Fönstren är målade och mattan inlaggd ! Gud va ja verkligen älskar vårt hus !! De blir så snyggt :) Utsidan är nu klar och i helgen köpte ja lite blommor & lyktor att smycka den med.

Ska ta en massa kort och lägga ut så ni får se våran förändring för er som inte bor oss nära.

Härliga underbara Marie va hemma så vi fika igår. Henne skulle ja kunna ha som personlig bankman vill ja lova.Helt plötsligt blev ja klok på allt !! Du är allt för styv du jänta :)

Näsan rinner och förkylningen börjar på att bli ett faktum nu.... Inte bra. Ja vill VERKLIGEN INTE bli sjuk !
Men men de är väl bara att gilla läget :(

RSS 2.0