me myself and i

Jag tänker för mycket...
Men de kanske är så att ja borde göra de...


Fredag, Underbara Fredag..

De är fredag och de är ju så skönt :) Halv dag bara oxå.
Idag är de hockey igen. Undra hur de ska gå idag. Ja är tveksam ja till detta. Men va fan dom är ju inte så bra så...

Nått som är jävligt bra och som ja skratta är detta :)

Inte vackert

Ja inte kallar ja gårdagens match för ett bra spel av färjestad. Va i hela friden har hänt med dom. De suger hästballe om dom alltså. Värdelösa. Ja säger bara 2 saker, Ut med samuelsson och in med Perra och prata för fan inte skit om Gustavsson. Utan honom vore färjestad inget !!! Nej matchen va en ren besvikelse.
Så att bilden hängde upp sig och att skägget hade mera gaser i magen än någon normal människa gjorde inte så mycket...

Idag när ja slutat tror ja att ja ska åka hem och njuta av att inte göra något. Vila lite oxå. Ingen häst idag så ja är helt fri.

Ulllabullar

Jaha.. så va de dax för den jävla hockeyn i kväll igen. Ja säger då bara de att ska dom spela lika dåligt i kväll som dom gjorde i måndags så kan do lika gärna lägga ner helt. Mina förhoppningar är inte stora. Har svårt att tro att de skulle bli en bättre match denna gång. Blev bjuden på hockey på fredag oxå. Men snälla Leif ska få min biljett i stället. Då kommer han bli glad.

Har kollat på tatueringar så ögonen blöder snart. Har hittat en massa intressanta saker. Men frågan är ju bara vem ja ska göra först. Är helt klar med mig själv om vart dom ska sitta på kroppen. Tror ja ska börja med armen först. Eller ryggen. Ja vete fasiken faktiskt. 

Hungrig som en gam är ja oxå. Har inte så myckett stoppa i mig här på jobbet heller. Ja får dra till ok helt enkelt och köpa en god smörgås. De blir mums i munne de :)

Snart ska ja ringa och väcka skägget oxå. *haha* Upp och hoppa. Skägget , Mitt namn är skägget 

Idag när ja kommer hem så ska ja fasiken ha mig en riktigt god kopp med kaffe. Och nybakta bullar vill ja ha oxå. Tänk om någon kunde ringa och bjuda mig på nybakta bullar Tack
Mera ullabullar till Åsa



Peace out  people**


image38

Röd bil, Grön bil. Fast min är lila

Påsk helgen är över.. Den har varit väldigt trevlig. Lite påsk mat i magen och de va inte fel. På lördag hade vi en tidig födelsedagsfest hemma. Hade super skoj. KOm massa toppen människor. Man kan ju inte ha de bättre i glada vänners lag :) Guldkorken för fylla tog nog Herr Naders Rattfelt hem. Han va inte nykter kan ja säga :) och dansgolvets Queen va helt klart johanna. Jävlar va hon rocka :)  Kajsa va hemma och hälsa på och de va toppen att träffa henne igen. Va länge sedan nu. Blev några timmars babblande om livet :)

I går fyllde ja år och min älskade pojkvän bakade en tårta till mig :) Han är allt bra söt han. Tack så mycket !! Den va så god så. Gräddtårta med gelehallon. Han kan allt han min man :)

Annars så helgen varit väldigt lugn tycker ja. Lyckats att vända på dygnet oxå så ja kunde inte somna i natt heller. Att de ska va så svårt. Kolla på Tv i en hel evighet utan trötthet i mina ögon. De va jävla skit. Men känner mig ändå inge trött idag. Känner mig på ett alldeles strålande humör. Glad i själen. De är en underbar Känsla :)

Synd bara att de ska komma mera snö.. Inge vidare detta. Skulle bra gärna va utan men va fasiken ja tror ändå på att våren kommer att komma när som helst nu. De måste den... Skit snö.

jaha ja..

Igår va ja på denna underbara Gastroskopi.. Ja va säger man.. De va nog fan nått av de värsta ja gjort EVER. Alltså den kan då inte va männskligt att dra ner en slang i halsen som har grovlek som en trädgårdslang. Ja tänker inte gå in på detaljer men ja kan säga så mycket som att ja har nog aldrig kännt mig så ofräch någonsin :) Så igår när ja va och handla så köpte ja mig själv godis och la i ett påsk ägg för att göra mig själv lite glad. Presenter/överraskningar blir man alltid glad över när man gjort tråkiga saker. Men som "tur" va så hitta dom inget i min lilla magen. Både på gott och ont. Hade dom hittat nått så hade man vist va de är som är fel.. Men att ha fel på tarmar är inte så jädrans bra de heller. Så igår kväll när ja satt hemma och fundera så börja ja fundera på va de kan va och har nog nu dragit min egen slutsatts varför min kropp har sagt i från som den gjort. De är de enda som ja kan komma på som kan va fel.

I tisdags va ja på hockey oxå i. Jädrans vilket tryck de va i hallen kan ja säga. Åå de va så spännande. Tipa 3-2 gjorde ja oxå så ja vann :) Duktiga jag. Förmodligen de första ja vunnit i hela mitt liv när man spelat på resultat. Ja gissa även att första målet skulle komma 3.33 och vist gjorde de det :) Ja är ju bara för säker. Av alla minuter och sekunder så gör dom mål på mina.. Otroligt. Så i kväll blir de till att bänka sig framför tv.. Måste bara ta reda på vilken kanal de går på. Är de betalkanal så har pappa de iaf för detta är ju en super match som ej får missas på nått vis. Sitta i soffan och skrika av sig lite :)

Påsk ledigt oxå. Jobbar bara halv dag idag sedan är de ledigt ända fram tills på tisdag. Underbart !! De är ja verkligen värd. Fylla år ska ja hinna med under påsk oxå. Har beställt en tårta så ja hoppas ja får en för de finns ju inget öppet på dagen i ära..  :(

Kajsa har kommit hem oxå. Men ja blir så glad. Vi har ju tusen saker att prat om. Kommer få sitta i flera dygn för att beta av allt som hänt i våra liv. De är toppen att hon är hemma iaf. Va länge sedan ja såg henne med tanke på att hon har varit och gottat sig i New York den lilla flickan.

Peace out**

Flashdance

Lyssnar på flashdance och helt plötsligt vill ja känna mig som 10 år igen. När man stod där hemma på verandan med musiken på högsta volym och såg ut som en överstylad 80-talis med mina färkstarka cykelbyxor och mammas smink och dansa och sjöng av allt man va värd. Livet va enkelt då. Inga bekymmer över huvudtaget. Men som den samma -80 talare som ja är så blir ja på bra humör när den spelas.

I helgen va vi och kolla på hockey i rådom. Nykter bland alla fulla människor. Men ja stod ut bra ändå :)  Hade stallet i helgen så ja skulle upp och köra bil kl 7 på morgonen så de kändes inte direkt smart att köra bil.. Matchen va ju ingen höjdare. Får hoppas att de blir bättre i kväll. Fast ja vet ingen som har kanalen de går på. Men i morgon ska ja ner och se matchen live :) De blir grejer de.
 
Prata med min kära doktor imorse oxå. Fick akut tid vid kirurgen under veckan.  Dagens slut besked av vågen sedan start  visar -7 kg. ja ser inte klok ut. Ansiktet är gått och kindbenen står rakt ut. Jeansen passar inge större hellre längre. Men efter detta kommer de nog bli bra hoppas ja.

Hade fan sömnsvårigheter i natt. Eller rättare sagt ja har inte sovit en blind på hela natten så vid 3 åkte ja till jobbet och börja jobba. Så nu får ja snart gå hem för dagen och de ska ja verkligen göra.
Vila bara en liten sväng och sedan ska ja och min kära pojkvän dra med ratten och fika till de.


Gott härligt

Glad, lycklig och pigg. De känner ja mig idag. Vakna i morde och mådde toppen :) Va länge sedan denna känsla fanns i kroppen. Har till och med fått i mig bra med mat.  Nu känns allt lätt igen och ja hoppas att ja får hålla kvar vid denna känsla.

Igår när ja kom hem så hade min underbara pojkvän städat hela lägenheten. Men är inte han guld så säg då :) Gick nämligen och tänkte på dagen att ja måste städa idag och ja har fan ingen energi i kroppen. Vill bara sova. Så när ja öppna dörren hemma så blev ja så glad och all trötthet bara försvann.
Fika fick ja oxå sedan :) Mums i munnen och kaffe och hallopaj va de.

Idag vete fasiken va man ska hitta på med. Jobba till 3 iaf. Sedan ska ja skjutsa mamma de är allt. Får väl hitta på med nått kreativt. Får kolla med mannen i mitt liv om han ska va hemma kanske.

image37


I Love you

Blä Blä Blä Blä

Måndags morgon.
Halv 6 kom ja till jobbet. Gjorde mig lite frukost. Har fortfarande inte fått i mig ett bett.. Att de ska va så jävla svårt att äta. Ja fattar inte. De är ju mat för guds skull Åsa. Men de går bara inte. Måste ringa läkaren idag igen om uppdateringar. Vågen säger -1 kg till.. Fan. De här knäcker mig totalt snart. Är som ja druckit en hel massa drinkar. Snurr i huvudet :) Närings brist. Johan va och köpte pizza igår och ja fick då i mig bra mycket av den iaf  :) Framsteg.
Ja känner bara för att ja vill känna mig liten igen. Få krypa upp i famnen och få känna ett par trygga armar runt om mig.
Regnar totalt ute oxå. Men va fan. Vart är solen.  Nu vill ja bara åka hem. Dra täcket över huvudet och vakna upp och ALLT är bra igen.  De är då iaf en sak som ja bestämmt mig för nu och ska göra slag i sak av. Ja måste !!!!

Påsk snart oxå :) lång ledig. Gott de. Fyller år gör ja oxå. Tårta tårta ska ja äta i massor då :)

Hita och dit.

Helgen har redan flugit förbi. Att den hela tiden ska gå så fort. Ja fattar inte.
Va till K-stad fram och tillbaka på lördag. Hann med en snabb sväng på ikea. Fick allt med mig lite saker hem :) Shopping är aldrig fel.

Va till akuten i fredags natt oxå. Hosta blod. Minder skoj. Hade rätt bra med panik kan ja säga. Men doktorn lugnade mig ganska bra och de kändes bra. Tyvärr hände samma sak på lördags kväll/natt men denna gång sket ja i att åka upp. Ja väntar på min remis i stället. Ja orkar inte töla med någon eller någon längre om nått. Alla mina kraffter är slut och ja känner att de är knappt så dom räcker till mig själv. Sover inte heller som ja ska på grund av olika anledningar. Har här nu suttit på dagen och funderat på va ja kan ändra med mitt liv. För nått måste uppenbarlingen ändras när kroppen säger i från så här. Ja får se va ja tar mig till med. Men de kommer iaf absolut bli till de bättre. De har ja lovat mig själv.


Tack så hjärligt

Först måste ja tacka em som har hjälpt mig med min blogg :) Den blev hur fin som helst. Tack så jätte mycket tösa !!!

Fredags kväll och här sitter man har tråkigt som ja vet inte vad, Inget finns de att göra heller. Detta är ju döden. vad är de som händer med livet. Anting så är folk inte hemma eller så vill dom bara sitta i sina soffor och glo på tv. Blä.. Jävla drygt nu. Men ja får väl hitta på med nått i min ensamhet här. Tack gode gud för musiken iaf.. Utan den vore de allt noll..

Måste åka till stan och handla lite kläder oxå. Känns som de är ebb i garderoben.. Shopping= Glad Åsa :)

Ja ni får ha en trevlig fredags kväll !!!

Peace out.

Denna väntan

Doktorn ringde idag. Ja blev så glad att ja äntligen skulle få svar. Men min gladhet höll sig tyvärr ingen längre stund. Hon skulle bara ringa och berätta att provsvaren skulle dröja ett litet tag till. Skit oxå. Fråga henne om detta tyder på att dåligt tecken men de tyckte hon inte ja skulle behöava oroa mig för. Ja vet inte ja va ja ska tro om de.
Klumpen i magen blev nu ännu större och mitt välmående sjönk ännu några streck. Men de är väl bara att hålla ut och hoppas att svar kommer snart.  Jag fick där emot absolut inte dricka alkohol innan svaren kommit. Vilket ingen tala om för mig första gången. Har dessutom upptäckt dessa små röda (och då menar ja verkligen röda) "pluppar" på min kropp. Trodde ja bara hade 1 med närmare undersökning så fanns där 4 st. Vete fan va detta är för nått.
Testa vågen i morse igen och med glädje så har ja nu stannat i vikt minskningen. (hoppas ja iaf) Inte ett bakslag där tack. Ser ju ut som ett vandrande  härke. Ansiktet är grått/blekt och insjunket.  Vill inte att de ska sluta som sist. De va ingen rolig historia. Men ja ska göra mitt bästa med att försöka vända de till de bättre. Inga händelser nu som påverkar psyket.

Solen lyser då skönt ute idag iaf :) De är gott de. Nu måste väl våren äntligen va här !!
Besikta Gösta idag oxå. Gick igenom så nu får han gå 1 år till.

2 timmar kvar av dagen här, få åka hem och vila lite kanske. Är så jävla trött. Johan är och drar massa ris så ja kanske skulle passa på vila ett öga när ja är ensam. Lugna låtar och avslappnad. De vore skönt.

Yours truly // Åsa

RSS 2.0