totalt ointressant.

Ännu en dag närmare semstern. Nu är de 3 och en liten dag kvar som Westman sa. Känns mycket bättre när man tänker så.


Måndag men sista veckan.

Känns underbart att veta att de är sista veckan innan semestern :) Men ja hoppas att den kommer gå fort så de inte blir en vecka som bara segar sig fram. Har massor att göra så ja ska nog få veckan att gå.

Helgen har endast spenderats ute på gräsmattan med sol och sololja.. solskydsfaktor 10.. Måste allt tänka på hudens bästa. Man vill ju inte bli en skrynklig människa om några år :) Men brun blev ja allt ändå.
Hawaiian tropic är allt den bästa oljan !! Och med cocos fett efteråt så blir brännan helt perfekt.
Med div. töl av olka anledningar så står nu äntligen poolen på plats och full med vatten !! De va underbart igår när man fick lägga sig där på en flymadrass och bara va. Känndes som ja skulle somna. Så ja hoppas verkligen att värmen och solen håller i sog lite till iaf så ja får ligga där under helgen och på min semetser :) Tyvärr så skulle de ju bli dåligare väder ev. på torsdag och nästa vecka..

Höljes blir de inget av heller, ska bara va hemma och va. Känns otroligt skönt faktiskt att veta att torsby komemr va folk tomt under hela helgen i stort sett.


Nu får de va nog.

Nu lägger ja ner för idag. Värmen i detta hus gör de helt omöjligt nästan att jobba. De är nästan varmare  inne än ute. Direkt man rör sig så känns de som man blir den svettigaste människan ever. Men som tur va så har ja sett att Ac gubben har kommit hit så ja hoppas verkligen att han får igång de hela.

För den delen så va ja och grannen på bingo igår oxå. Jävla skit bingo. Vann inte ett rött öre. Vi va båda 1 nummer i från några gånger. Men får ta nytt försök nästa vecka. Men de va jävligt mysigt och avkopplande att få sitta där i lugn och ro och bara va :)

Inhandla en massa grill mat nu och en ny grill.

Trevlig helg på er alla.



Sån där skön dag igen.

Fredag.. Ja de är ju den bästa dagen !! Slutar tidigt, solen lyser och livet känns bara helt bäst !! Har tusen saker att göra idag dock men va fasiken gör de.. De är fredag :) Först så ska ja iväg och hämta poolen som måste sättas upp och skuras eftersom brandmännen kommer och fyller den. Sedan så ska hunden till vetrinären. Hem med han. Iväg och hämta häst transporten och iväg med Frasse så han oxå får komma till vetrinären. Båda djuren ska nämligen få den årliga sprutan. Sedan skulle ja behöva rida oxå men ja gick ut och red vd halv 4 igår och de kan ja lova dig att de gör ja inte om. Trodde helt ärligt att ja skulle svimma av värme. Så de får allt bli kvälls ridning eller tidig morgon.

I kväll är de ju match oxå !! Får inte missas  så tyvärr så tror ja inte att de kommer bli så mycke folk på torsby if´s match i kväll som dom trott. Alla vill ju hejja på Marcus så klart !!Nästan så man bejöver dra på sig sverige tröjan ju :)

Men iaf ja ska njuta av att de är fredag och att ja bara har 1 vecka kvar att jobba innan semestern !!!







  
  

Hårt arbete, Men solen lyser iaf

Å herre gud va sluta min kropp är nu. Efter trädgårdsarbete, massa stall fix och jobb 8 timmar om dagen så kan ja lova att min kropp tycker att den borde få vila. Igår kväll somna ja som en stock super tidigt. de va skönt kan ja lova. Vakna inte en gång på hela natten.  Idag äntligen kommer mitt hjärta hem. Känns härligt med tanke på att han har tillbringat några dagar i norge. Men nu änligen så är han på väg hem :)

Ska fika med goda Kajsa & Madde i kväll hemma i våra nya fina goda trämöbler :) Dom är helt underbara att sitta i. Så i morgon ska ja allt dra i väg och köpa en grill med tanke på att de fina vädret kommit. Har ja ju inte varit så sugen på att grilla med tanke på vädret som varit den senaste tiden.

Så nu kära vänner ska ja knalla hem för dagen och vårda min ömma kropp :)


Min bästa för stunden !! Tröttnar aldrig


9 dagar kvar med denna dag.

Ja de är hur många arbetsdagar ja har kvar tills min semester börjar. Jösses va ja längtar efter den nu.

Midsommar är över och ja kan bara sammanfatta den med ett ord. Lyckad :) Trots regnet som kom på midsommarafton så blev kvällen så jävla rolig !! Men nu blir de allt nyktert ett tag framöver och inge Höljes sak ja till heller. de får allt va. ingen lust alls !! Så ja hoppas på de fina vädret då för då ska ja bara ligga hemma i solen och kanske bada lite i poolen som vi ska hämta i helgen och sätta i hopp :) De kommer bli mysigt de !!! Anders & Lena kommer hem den helgen så får allt umgås med dom med. Kanske göra en grillning. De vore inte fel i magen de :) Va ju ett tag sedan man kunde grill eftersom de här jävla vädret är helt knas men nu kanske så....

1 timma kvar

Tills ja får gå hem. Vädret för ridning ser lite så där ut just nu.. de regnar för fullt och rida när de regnar är mindre härligt kan ja lova. Så ja får helt enkelt börja med att städa så får vi se hur vädret blir om några timmar. Ja menar de är ju inte direkt så ja är arbetslös hemma :)

Proppmätt är ja med. Har precis fått sill lunch här på jobbet. Men för oss barn som inte äter sill så serverades köttbullar till potatisen :)

Igår hade daniel laddat ner den nya wallander filmen- skulden. De va jädrans bra måste ja säga. Helt klart värt att se !!

Försöker som en tok att hitta min barndoms film som ja alltid såg när ja va liten men kan inte hitta den någonstans. Varken som att köpa eller ladde ner :( Men skamm den som ger sig.

Nej nu ska ja göra klart de sista här, sedan in med hunden i bilen och åka hem.'

So Long


En lång dag så ja spelar musik som en tok

Ja då va de sista dagen på arbets veckan igen då. Härligt måste ja säga.

Har valt att låsa upp min blogg tillbaka. på en dag så ökade mina läsare med 50 st :) Haha.. Ärligt alltså, har ja ett sådant intressant liv alltså. Ja men de är ju härligt att folk vill läsa. Trodde inte att de skulle bli så... Jaja ni som läser får ju gärna skriva en komentar, har mina trogna läsare som skriver en rad då & då.. Tusen tack för de !!!! :)

Har iaf en miljon saker att göra idag när ja slutat. 

*Raka vägen till stallet & rida
*Blommorna ska fixas till Majstången som ska pryda vår trädgård
*Tält, stolar och bord ska vi iväg och hämta
*Ska städas hemma innan fin besöket kommer i morgon :)
*Måste handla oxå för de finns de inte tid med i morgon.
*Måste tvätta oxå.

Så man kan nog säga att de blir arbetsdag Nr 2 när ja slutat här.
Men de är bara midsommar 1 gång om året och ja vill ju att de sak bli en toppen dag i morgon !!

So long my Stars



John Blund vill inte lämna mig.

Herre min skapar va trött ja är i ögat idag.. Ändå gick ja och la mig väldigt tidigt igår och somna som en stock väldigt fort. Men kroppen säger bara sova sova.

Tur att de verkligen är semester snart. 13 arbetsdagar sedan är de bara slapp i 4 veckor. Gud va underbart !!!

Ja är sugen på att åka igen oxå :) en rest resa bara till värmen för här blir de då aldrig varmt. 4 grader hade ja när ja åkte till jobbet nu på morgonen.. Skit, Och de här ska kallas svensk sommar. När får ja äta alal dom här goda svenska jordgubbarna ? Ja förmodligen inte just nu iaf. Tänk om man kunde stämma väder gudarna, då skulle ja göra de direkt. De är vid såna här tillfällen som man skulle ha bott i USA. Där kan man stämma allt och alla.

Igår va ja duktig minsann. Jag och Frida skurade ur våra boxar i stallet. Ja har bara dörren kvar, tog slut på varmvattnet och eftersom Frasse äter på hela dörren så är de inte lätt att få av med kalllt vatten. Så idag ska hagen göras klar och hästen ska få sig en konditions tur.

Måste städa lite hemma så de är fint när vi får finbesök från staden oxå ;)


Nu blir i inte blöta iaf.

Tält = klart. Men tack Marie för tipset. Lånade Velens så de där kommer bli toppen :) så nu kan de regna hur mycket de vill på oss !! Känns de lite bättre, Ja hoppas på en super lyckad fest precis som förra året. Men ja är helt övertygad om att denna komemr bli änn bättre :)

Åååå

Ja vill bara lägga mig ner oxh gråta känns de som.. Kolla precis vädret och va såg mina ögon... Jo regn på midsommarafton. Tälten är nu ett måste. Måste bara få tag på de. detta kommer aldrig att gå annars.. skit oxå. Men ja får helt enkelt leta som en tok nu !! Jävla sommarväder. Fy fasiken.

Ännu en helg avklarad.

så va de söndag igen. Shit va fort dagarna går. Igår va de examensfirande för madde för hela slanten. Jösses va skoj ja hade :) så tack alla för en lyckad kväll.

Idag har ja och mitt hjärta städat vinden, eller ja vi har iaf börjat. Gud va mycke skit man sammlar på sig.
Hunnit med en ridtur och skottat ut boxen oxå. Så i morgon ska ja skura så frasse får de rent och fint när han kommer in från grönbete. Är så skönt att få rida igen :) Va ju borta i 2 veckor och då kände ja verkligen va ja sakna de.

Nu ska ja lägga mig i soffan för de är ja värd och vänta på min man :)

so long my friends.

Grattis

Måste ju bara säga Grattis till alla studenter idag oxå. Hoppas ni får en uppleva en av dom bästa dagarna i ert liv och att regnet håller sig borta.

SÅ GRATTIS TILL ER ALLA !!!!!



'

Fredag :)

Äntligen veckans sista arbets dag. Gud va ja är glad. Ska bli skönt med några dagars ledigt. Trots att ja har massor att göra så känns de skönt at va ledig från jobbet.

Igår va ja till mickis och fixade håret. Blev inte som vi tänkt från början men ja är jävligt nöjd med resultatet. Att de blev en annan färg gör mig inte nått :) Men de tog sin tid. Från halv 4 till 8 på kvällen. Men eftersom de blir så mycke kemikalier i håret så fick de va bra så länge. Vill ju inte tappa håret och bli flintskallig :)

Se om ja ska rida hem hästen eller åka och kolla på my love  när han spelar fotboll. Allt beror på vädret. Regnar de så ska ja börja med vinden, för de har ja sagt jävligt länge nu.

Men nu måste här jobbas på lite. Har en massa att ta reda på idag.

Ciao



1 vecka kvar

Insåg precis att vi måste nog verkligen planera midsommar nu på riktigt. Är ju helt plötsligt bara 1 vecka kvar nu. shit... tur att de är knyt kalas så man slipper stå med mat till alla människor. Så nu tänker ja be på mina bara knän till väder gudarna att de ska bli fint väder !!!

Så nu Mia & sören kommer vägg grannarna med penna och block i högsta hugg :)


Ska de här kallas sommar eller va då?

Jösses va de vräker ner regn ute.. Av den lilla biten från huset till bilen så blev ja dyng sur nu på morgonen. Stackars alla studenter. Ja hoppas verkligen för deras skull att de ger sig tills i morgon.

Idag ska ja iaf till mickis och göra mig fin i håret igen :) Undra va de blir för spännande. Brukar oftast ge henne fria händer. är lite sugen på silver slingor i år. Hade Guld förra året så ja får pröva nått annat nu. Vill iaf göra några snygga slingor. Klippa mina toppar oxå som börjar på att bli slitna.

Fotbollen igår va då en jävla tur att vi vann. Synd bara att vi inte gjorde ett mål till så vi kunde ha gått om portugal i tabellen. De hade suttit fint de. 


Jag vill hem

Äntligen så kunde ja sätta mig ner för en liten stund. Har sprungit runt värre än en kanin just nu. Men äntligen så är projekt nr 1 klart för dagen och de är bara att fortsätta med nästa.
Känns som de är åska i luften idag för jösses vad mitt huvud är tungt. VIll bara hem och lägga mig i soffan. Men har så sjukt mycket att göra hemma och massa saker är de framöver nu. Varje helg är uppbokad tills ja vet inte när de ska lugna ner sig. Hela min kropp bara skriker stress och ja jagar upp mig igen. Varit hemma i 2 dagar och har redan lyckats fått tillbaka den härliga magvärken. Stress på jobbet, stress när man kommer hem. Dygnet skulle behöva ha fler timmar och ja skulle behöva mindre att göra varje dag. Men vinden är nu ett måste eftersom de har hållits på länge där och de finns väl flera ton med skit som kan kastas. Fler måste Måste oxå.. Gud ja blir tokig, va skönt de vore om man bara kunda ha 1 dag, då man inte kände sig totalt slut på både energi och ork. 1 dag.. de är allt ja begär. De man inte somna innom 2 minuter så fort man la sig ner och de enda man vill gröa är att krypa ner under täcket och låta världen försvinna och bra få sova i en evighet. Ja tror ingen förstår...




        

        

Hemma igen :)

Så där.. Nu har ja iaf rest klart för ett tag framöver ! Mallis, stockholm, man blir bra trött av att resa runt som en tok. Trodde ja skulle känna mig utvilad efter all ledighet men icke :) Ja är helt galet slut i kroppen. 4 veckor kvar tills semester. Bruce va iaf lika super bra som vanligt och ja bara njöt av att stå där och lyssna på han !!

Nu är iaf hemma och schemat är fullspikat ändå känns de som. Men igår drog ja & Frida ner till bada där våra hästar stå på grönbete för ett tag. På med sadeln och traska iväg upp i skogen. Herre gud va ja njöt av att få sitta där. 2 veckor va de sedan ja red. Ja har saknat de så jätte mycket !! Men nu ska dom snart flyttas hem tillbaka och träningen för oss börjar på allvar. Jobbigt,slitigt men gud va skoj :) Ja ser verkligen fram emot de så himla mycket.


I kväll tror ja minsan att de får bli en tidig kväll i sängen. Måste få sova ut lite. Han knappt sovit en blund i natt och de gjorde mig ju ite direkt piggare.


xxx

Hemma igen & fast ja åker igen :)

Nu va man hemma igen efter en veckas semester i paradiset :) de har varit otroligt skönt och ett underbart sällskap !! Skulle mer än gärna vilja åka väldigt snart igen !! Tvätta kläder & packa ny väska idag för i morgon bär de av mot stockholm och Bruce. de kommer bli alla tiders grej de. Helt övertygad om. synd bara att vi inte blev dom som va tänkta i från början. Men i bland så händer de saker så man kan inte helt enkelt.

Vädret där nere har varit super iaf. kunde inte fått de bättre. Va så varmt så man kunde knappt ligga still i solstolen för då kändes de som man brann upp eller nått :)'

Nu är de bara att börja planera inför alla helger som kommer. Är uppbokad varje helg framöver. De är födelsedagskalas, examens fest midsommar och hej oh hå :) Men de är ju bara en massa roliga saker så de gör då inget alls. sedan är de ju bara 4 veckor kvar tills man har den riktiga semestern. Herre gud va ja längtar efter den. Bara få va ledig och inte göra ett skit. Men mest längtar ja till midsommar :)

RSS 2.0