Snart så...

Oj oj.. Nu går de verkligen på högvarv hemma på berggårdsvägen. Men snart så är taket äntligen klart. Inge mera regn som kommer in. Pappa & Daniel sliter som tokar där uppe !!!

Tycker ja har hunnit med en hel del denna helg. På fredag skulle ja & marie åka ner till karlstad och köpa trall. Kom hem med en ny pool med tillbehör i stället. Trall kolla vi inte ens åt :) Kunde ha blivit en betydligt dyrare resa då vi höll på att riva halva butik när vi skulle försöka oss på att få med skiten ut :) Herre gud. Folk stod verkligen och skratta åt oss och när vi tog i som mestså här ja en dam säga   -dom kanske behöver hjälp. Sedab vände hon på klacken och gick.. Härligt :) Men vi fick allt med den oss ut till slut !!
Så igår va själva monterings dagen. Så jag, Marie  Daniel va byggare bob delux. Såg så bra ut när den väl va på plats :) Kvällen i ära så börja vi fylla.
I morse när ja kom ut så va vatten brunt så då vi satt på vattnet igår och de kommer från sommar vattnet. Viste ju att de inte skulle bli helt klart men med lite klor och damsugare så skulle de bli bättre. Men nu får ja nog damsuga väldigt mycket istället och chockklora som bara den. Men vi ska nog få fason på de där oxå :) Skam den som ger sig. Så till helgen vill ja att de ska bli fint väder och att kloret har gjort sin verkan så man kan bada lite :)

Idag ska hästen fin sin årliga spruta så nu har ja en anledning till att vila mig själv i några dagar då han inte får ridas dom första. Ja behöver lite vila känner ja. Bara få va i några dagara. Ta hand om vårt hem och fixa gräsmattan och alla rabbater och grejer. De gör inget, För ja bor hellre i hus med en massa jobb än en lägenhet igen ;)

Ja vill ha semester

Ska verkligen gå och kolla sex and the city filmen :) och ja längtar oxå !!! Ååå dom är ju så bra.

Va duktig och köpte lite blommer hem går. Varför ja gjorde de har ja egentligen ingen aning om.. Hela vårt kråkslott har ju förvandlats till en byggarbetsplats. Men till Veckan ser de ut som att projekt 1 är klart.
Skönt att äntligen få börja och ordna lite.
Vindskivorna är iaf färdig målade och ska bara sättas upp nu. Misstänker att ja får gå efter och måla på vissa ställen... Ska bli spännande att se hur allt ser ut när de kommer upp med tanke på att vi går lite mot strömmen ochmålar dom svarta..Men ja hoppas att de blir bra.

I morgon dra ja och marie till Karlstad för inhandling av div saker på IKEA. Fröken skulle även in och köpa sig en klänning så de blir nog till att ta med stora plånboken kanske.

Kaffe kopp och sedan försöka komma igång här lite. För idag ska de slängas skräp och rensas ogräs när ja slutat.

V.21

haha :) Herre gud hur vår tomt ser ut för tillfället. Ja de är nästan så man får slag när man tittar. Men de är väl så de ser ut när man byter tak kanske... Har städat lite och fått iväg till tippen men de är ju inte direkt så dom har öppet så där lätta tider. Stänger när man slutar och har endast öppet kväll torsdag och lördag. Så de tar lite tid att bli av med allt.

På lördag kleta ja på mig årets första sol olja och drog ut i solen och rensa ogräs. Den stund som fanns mellan regskurarna. Micke kom och grävde ur för poolen och så nu jädrans snart så :)Plaska plaska under semestern. dom säger ju att de ska bli en sådan fin sommar så de hoppas ja verkligen på. Hästen har fått sig motion hela helgen oxå. Inte att förglömma av. Huset fick sig en städningen igår oxå. Luktade Citron så gott så :) Till och med tvätten i tvättkorgarna nere i källaren börjar minska. Skönt när man kan tvätta mycket och hänga ut.

En IKEA tripp till helgen kanske.. Får se hur de går med de.

Iaf. Ja har endast 6 veckor kvar att jobba. Sedan är de semester !!!!!!!

Grönt och härligt där ute :)

Ny dag. Nya utmaningar.

Igår tror ja lan in högre växeln :) Jobbade om vanligt) Åkte hem och kolla till pappa när han dola med taket. Börjar att ta sig där. Babe kom hem så ja drog på mig ridkläderna och åkte och hämta nathalie. Tog oss en tur med våra pållar i värmen. Kan lova dig att vi va mer än svettiga är vi kom tillbaka. Hemma satt johanna på tappen så vi tog en cigg. Gick ner i källaren och fortsatte måla en av dörrarna. Tur att vi inte har gjort i ordning de lilla rummet ännu så man kan ha de som målarrum så länge. Bara att stänga dörren så kommer inte målarfärgslukten ut i huset.
Hanni ringde så hon & susen kom förbi så vi tog oss en promenad.  Väl hemma så blev de en skön dusch vill ja lova :) Få av sig all svett !!

Idag kommer dagen se ut umgefär lika tror ja. Om de inte kommer massa regn vill säga. Man vet ju aldrig med detta längre.

Måste planera in en tur till IKEA oxå. Ja måste göra lite fix hemma. Har nått med sovrummet som stör mig och ja tror att är för att de inte finns nått på väggarna där. Så de får bli en liten idé  helt enkelt.

Har insett att trädgården får bli ett projekt nästa vår. Kommer stå ställningar ett tag med tanke på att de ska målas och bytas bräder när taket är klart.

Bara micke som ska komma och  gräva lite. De är allt som ska hittas på denna sommar. Ja har lite storartade planer för baksidan på långsikt :) Ja hoppas bara att de går att få till så småning om för de kommer bli så jädrans bra !!!!!!!!!!

Men nu är de kaffe & jobb som gäller.

Iphone de är grejer de !!!

Åååå Va den funkar bra min iphone :) I love it !!! Den ska ja behålla LÄNGE. Snart dax att gå hem oxå. De gillar vi verkligen. Hem och kolla hur de går för kära pappa. Seda på med ridkläderna och dra till stallet. Försöka hinna med att omenad oxå. Men ja har så mycket att göra så vi får väl se. Har hänt både de ena och de andra så de blev lite extra jobb men men.....

Målas dörr ska de göras oxå. Skulle behöva göra de idag. Målas vindskivor ska de oxå göras. Jaja.. de är nog iingen som tar de ifrån mig iaf.


Hålvägg, inte bra !!!

Så va de dax för regn igen ja. Bara för att vi skulle ha bytt tak denna helg. Men vi får väl se va de blir för väder..

Hann iaf ut och rida ett pass på banan idag.. Tyvärr så upptäckte ja nått som va mindre skoj. Förmodligen en hålvägg i hoven. Han markerar absolut inget över huvudtaget men de behöver dom ju inte göra heller. Som tur så skulle mina goda hovslagare komma så fort han kunde och kolla om så är fallet. Tyvärr så har ja en mister som trampar av sig skor som de lättaste så han måste skos trångt. Pröva sko han enligt de som ska va men 2 veckor senare så va skon av igen och halava sidan av hoven slets bort. Så än en gång fick han gå utan skor och och kunde inte ridas så med gemensamt beslut med min hovslagare så såg vi ingan anna utväg än detta. Så nu vete fasiken va som ska göras. Ja måste ha skor på han för han blir så ömfot så han kan kanpt gå utan skor så ja hoppas han kommer med nått bra när han kommer om hur vi ska göra. Ja som precis hade kommit igång och fått uppflåset på han. Men ja fick iaf rida han så länge han inte markera nått... Allt eller inget känns de som. KOmmer hålla alla tummar och tår för att de ska gå vägen med min "lilla " prins.

Ny mobil & ställning.

Idag har ja äntligen beställt mig en iphone :) Ååå va ja vill ha den nu !!! Babe tycker att ja byter mobiler lite för tätt men va fasiken, De är ju hur kul som helst. Ha ja är övertygad om att ja kommer ha en massa användning för den och alla dess funktioner :)

Ska även börja byta tak på torsdag och ja kan ju säga som så att vädergudarna är då inte på vår sida över huvudtaget !! Ska regna precis hela helgen. Vilken jävla skit. Men Men de är väl bara att gilla läget. Kan inte göra så mycket åt de. Så idag är de väl bara att bygga ställning när man kommit hem från stallet.

Igår fick ja en så Rolig nyhet :) Åååå verkligen verkligen !!!! Underbart.

Va en helg kan gå fort.

I helgen hann vi då med både de ena och de andra. Familjen Frykedal/Engström kan då va väldigt effektiva vill ja lova.

Fredag:

Babe spela match va hemma väldigt sent. Själv hann ja med både Longering, Tvätt,Städa, Ta en titt på Hannis nya pärla :) Väldigt snygg !!!! Ha lte soff häng innan de blev sängen.
 
Lördag:

Upp med tuppen och åt en väldigt god och nyttig frukost. Våran lyx på helgerna är de !! Godast smoothie enligt vårt egna påkommande recept.
Sedan va de bara att ge sig ut i rishögen och slänga en massa skit som skulle till tippen. som tur va så kom Anders & Lena och hälsa på vid 11 tiden så vi fick en pause sedan va de bara att fortsätta med våra vändor upp till tippen. Vid halv 1 va de bara att lägga ner eftersom den stängde 12:45. Konstig tid. Borde ju kunna ha öppet längre för jädrna va folk de va där. Vi fick upp vår tvättlina så äntligen kan tvätten hänga ute :) På eftermiddagen gjorde vi oss själva förtjänta av en liten slapp stund i soffan. Sedan bar den hem till Oleby och hämta lite goda saker som mor & far hade inhandlat i ett annat land.
Lena & Naders kom igen så vi laga lite mat. Drack vin & Öl och bara satt och mös.

Söndag:

Micke kom på besök så de blev kaffe och fika. Va iväg och slängde de sista av riset. Babe kratta i hopp de sista som blev kvar och ja gav mig i målapenslarna igen. Håller på att måla vår utemöblem så de är bara att dola på. Tvätta en hög med maskiner och hängde ut. Fick lite mat i magen och vid 4 bar de av till stallet. Vid 6  när ja kom hem kom Annie och Hanna på besök. Våra män hade ju träning så då passa vi fotbollsfruar på att umgås :)
Fick ett tag om skurhinken på kvällen oxå så nu är snart hela huset städat och klart.
Vid Kvart i nio landade vi i soffan av en otroligt god middag som hjärtat hade lagat. Sedan va vi värda att gå och lägga oss tyckte vi :)

Måste ju spara på krafterna nu när de ska börjas byta tak under veckan. Ställning fick vi tag på igår oxå så nu känns allt mycket bättre !!!
Inte för att ja vet exakt vad ja ska hjälpa till med under detta takbyte. Känns som ja mest kommer va ivägen så ja tror ja är den som fixar mat och kaffe och alla dess tillbehör i stället ;)

 

Ha en go Måndag !!!

 

 

 


Fredag hela veckan.

Härligt. Fredag igen !! De känns underbart. Blir en stillsam helg i hemmet detta oxå. Måste slänga en masas skräp i morgon så de kan börja på att bli en trädgård och få lite plats i garaget oxå.

Babe ska på match i kväll så ja ska spendera mina först kvälls timmar i stallet. Hästen ska longeras. Han måste jobba med sin rygg lite utan med mig på den.

Är de fint väder när ja slutar idag så ska ja sätta mig i en stol mot väggen och med ridsport i handen och bara va !! Hoppas på att man får lite färg på sig :) Kan ju alltid hoppas.



Falsterbo fixat.

Nu är hotell Och biljetter fixade till Falsterbo :) Fy fan va roligt. Så om 2 månader så drar vi ja & mickan till malmö för att gotta oss på hotell i 2 nätter och sedan se på alla dom finaste !!!!!   Underbart !! Nu håller vi bara tummarna för fint väder oxå.

Trädgårdspyssel & hästar

Trädgården hemma på baksidan börjar ta form. Man börjar se vart de en gång har funnits blommsängar och när allt ogräs kommit bort så fanns de faktiskt blommor där under som ville mer än gärna komma fram.
Så ja vi slet hårt. Men några pass till så ska de allt se riktigt bra ut :) Plantera lite nu blommor.

Va med Natahlie och kolla på häst igår oxå. Gick super bra. Han är bra fin den där Castello :) Så de där kommer bli ett fint ekipage !!!
Frasse fick en ganska så lung tur igår. Va han värd tycket ja.

Idag blir de till att skynda sig. Har Leverantörs besök halv 2 och ja skulle behöva gå hem vid 3 för då ska ja träna med hästen för vid 6 ska vi på födelsedagskalas. Lilla Erik fyller hela 1 år :)

Effektiv

Oj oj va ja fick mycket gjort. Tvätta 3 maskiner, hälsa på mickan & Erik (som ja borde ha gjort för länge sedan, skämms på mig) va i stallet, måla en dörr, målade klart ena utemöbels stolen, Tränade yoga och klippte ner några blommor som såg själv döende ut. De är skönt när man får mycket gjort. De är min grej :)

Så nu ska de ätas frukost, Sedan ut och fixa i trädgården, Följa med nathalie och kolla på en häst och sedan rida min egen :)

Hej på er !!

Vart är solen ??

Pigg och kry idag minsan :) Ingen fest igår inte. Träna hästen som va super duktig !! Ååå va nöjd ja va med han. När vi va klara så bada både han och ja i svett :)
Hem och tog tag i trädgården oxå. Har ju en hel del att göra där. Men vi fick en hel del gjort, skulle ha fortsatt idag men tyvärr så stoppar regnet mig så de får bli i morgon. Blir en inne dag i stället. Hra rensat garderoben lite då den va så full och ja hade ingen aning om vad ja hade i den alls kändes de som. Fick bort en del faktiskt.

Så nu ska ja föröska få tag på mickan. Tänkte ja skulle åka och inspektera deras hus och lilla bebis :) Och försöka mig på ett passa yoga oxå.

Men mest av allt vill ja ha värme och sol nu !!!!


RSS 2.0